Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz tobias40 #119284 üzenetére

    A te logikád szerint akkor egyszerre kellene minden xDSL és koax előfizetőt átterhelni az optikai hálózatra, mert az is van. S micsoda dolog, hogy itt elérhető ott pedig nem? Ráadásként még olcsóbban is adják a sokkal nagyobb sávszélt, és sorolhatnám. Ugye milyen fura lenne? Arról nem beszélve, hogy képtelenség lenne megvalósítani! Ráadásul azért adják drágábban a régebbi technológiával kiépített területet mert sokkal, sokkal többe kerül a fenntartása, felügyelete mint az optikáé.
    Visszatérve a csomagra, korábban folyamatosan kommunikálta a T, hogy nem tudja egy eszközre kiadni a csomagot, csak több eszközre. Senkit nem csaptak be! Sőt! Ha az árát nézem nem is értem, hogy miként lehet ennyire olcsón, ennyire jó szolgáltatást nyújtani úgy, hogy a szolgáltatás nem "fapados", mert még az eszközök amit adnak is remekekés az ügyfélszolgálatra sem lehet panasz.
    Én eddig hüvely ONT-t használtam, amióta létezik gigás előfizetés, 4 éve. A stabilitása hihetetlen, mint egy bérelt vonali szolgáltatásé. Most váltok 2/1-re (megjött az SMS, hogy az új eszközre cserélik). De azért váltok most, mert mostanra lett lehetőség arra, hogy egy porton kiadják a 2 gigát. Eddig vártam rá. Ez a lehetőség mindenkinek adott volt, aki ilyen szolgáltatást igényelt!
    Az már csak hab a tortán, hogy kemény 300 forinttal fogok többet fizetni mint eddig. 1 liter tej ára. S lehet hihetetlen, de nem azért fizetek elő, mert szükségem van a plusz egy gigára, hanem azért, mert többet fizethetek, annyival, amennyit meg sem érzek. Nekik viszont sok kicsi sokra megy alapon jó lehet.
    S azért, hogy egyértelmű legyen. NEM vagyok Telekomos. Még csak elfogult sem vagyok velük, mert pl. a tévészolgáltatást nem is tőlük veszem igénybe, mert azt tragikusnak tartom a használt technológia elavultsága miatt.

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák