- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Anno mikor a 300/15-ről az 1000/25-re váltottam, a 1414-et hívtam, szépen átbeszéltünk mindent, majd vártam az idöpont egyeztető hívást. Eltelt másfél hét, és semmi. Felhívtam megint a 1414-et, hogy rákérdezzek mégis mi tart ennyi ideig, és jött a meglepetés. A csomagváltás sehol nem szerepelt a rendszerben. Felvették újra a rendelést, majd kb másfél óra már hívtak is az időpont egyeztetés miatt, és két nap múlva már működött is az új HGW.
-
Dinter
addikt
Traceroute nektek működik mondjuk google.com-ra, végigmegy az úton?
-
Essejó
veterán
válasz
sziszi-fuszi #119923 üzenetére
Nekem az 1000/25 net, Szuper családi hd tv (1 tv), vezetékes telefon 6725 Ft. Ez Spec1, és két magenta1 van hozzákapcsolva.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Aethelstone #119942 üzenetére
Nem lehet. Kell egy második TV előfizetés, amire kapod a 4. STB-ot.
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
Van nekem egy Magenta 1 előfizetésem, 1 gigás optikával, 3 iptv beltérivel. Elvileg ugye a negyedik már nem fér bele, bár technikailag szerintem semmi akadálya. Lehet-e valahogy, vadi új, plusz előfizetés nélkül egy negyedik boxom?
AE
-
törölt tag
-
törölt tag
Rájöttem, de már mind1. Régebben kukacoskodtak, ha nem te voltál papíron a tulaj.
De telefonon felhívva, pick pack el lehetett intézni... most már így van, ez van.Amúgy még mindig nem új szolgáltatás, hanem létező díjcsomag váltása, régiről, most érvényben lévőre.
".A bekötési díj csak akkor lesz esedékes,ha kevesebb mint egy évig veszed igénybe a szolgáltatást."
???Ez viszont érdekes, lehet felhívom, és megkérdezem hivatalosan. Mert akkor mi értelme lenne, hogy nincs hűség. (csak, hogy képbe legyél, ez egy több évtizede létező, vezetékes telefon szolgáltatás, de régi min 2017-előtti vagy körüli csomaggal, ami csak Telekom irányba volt ingyenes, most ez lett változtatva, mai érvénybe3n lévő csomagra. ) Ilyenkor nem gondolnám, hogy bekötési díjjal kellene szórakozni, tekintve, hogy az ég világon semmit nem kell csinálniuk, azon túl, hogy átkattintanak 1-2 dolgot a pc-n.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki online fizeti a számláját kártyadatai megadásával? Esetleg volt olyan gondja hogy megérkezik valami kód sms ben (6 jegyű talán telekódnak hívják) beírja de az elfogadom gomb szürke marad és így nem tud fizetni? Ha vlaki látott ilyet tudja mi a megoldás?
-
Kaba
veterán
válasz
#33802016 #119930 üzenetére
Új szolgáltatás megrendelést célszerű a 1414-n megtenni,mivel úgyis vissza fognak hívni,gyorsabb lesz az ügyintézés,mint online,lehetséges,hogy egyből időpontot adnak telefonon.A bekötési díj csak akkor lesz esedékes,ha kevesebb mint egy évig veszed igénybe a szolgáltatást.
-
törölt tag
Nah mind1 elküldtem... látom ennek így online sok értelme nincs, ha 3-5 nap kell, meg ezért külön telefonálnak még....
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
#33802016 #119924 üzenetére
Optika 1,5 éve? Dehogy sokkal régebben van optikai hálózat. Legalább 10 éve létezik. Gigabites az nem, az úgy 3 éve lehet.
Én nem gondolnám, hogy elsődleges az ilyen bevétel, de lehet csak én vagyok ilyen naiv. Minden fillér számít.
Ami pedig a másolási és továbbadási jogokat illeti ezt leginkább, a tartalomszolgáltatók várják el. Lásd pl. retekklub ne tekergess, nézd a reklámot is sokszor" opcióját.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Telekomos net előfizum van Sagemcom F@st 3890V3 Box-ot adtak a szolgáltatáshoz. USB bemenet a hátulján, gondoltam rádugom az 1TB-os winyót és szépen elérem a Windows intézőből. Na ez meg is történt, admin felületen láttam a cimet, fájlmegosztás stb. rá is tudtam menni a winyóra az intézőben \\mygateway\xyc. Elkezdtem rá másolni egy közel 6GB-os fájlt aztán szépen lelőtte a routert, ujraindult az egész, net sehol. Ez egy egyszeri probléma vagy nem birja a szerkezet? Vezetékkel van összekötve a gép és a doboz.
-
törölt tag
De ugyan úgy jutsz el oda, nem ugyan az a menete, mert a díjcsomagváltás, ugrott, egy szokásos oldalra, ott ki kellett vennem a telefon, netet, mert az nincs, ezen az előfizetésen, és csak a telefont változtattam.
akkor küldött erre az oldalra.
OTTHONI SZOLGÁLTATÁSCSOMAG IGÉNYBEJELENTŐ
Kiválasztott szolgáltatások hűségidő nélkül
Van már Telekom otthoni előfizetésed?
Nem, még nincs otthoni előfizetésem.
Igen, már van Telekom otthoni előfizetésem.
-van egy iylen sor is, itt természetesen a rendszer már kitöltötte, az mt azonosítót.
Szóval akkor ez így jó, normális igaz? Ha így adom le... online még nem foglalkoztam ezzel, azért kérdem. -
törölt tag
válasz
sziszi-fuszi #119912 üzenetére
Az optika, az utóbbi 1-1,5 évben kerülhetett bevezetésre, a Sat előfizetés, meg 2017-es. Tehát, max, akkor változna, ha megújítanák vmelyik csomagot, vagy esetleg a figyelmüket felhívnák erre.
"Szerintem valami ilyesmi lesz a vége, ha az előfizetési részt műszakilag meg tudják oldani."
Nem gondolnám, hogy az előfizetési rész a gond, hanem az, hogy védjék a szolgáltatást. pl ne tudj rögzíteni, mint kábeltv-nél.Mert akkor ennyi erővel, a net kábelt saját box-ba is rakhatnád, vagy pc-be.
De a telekom azért szeret mindenért pénzt kérni, a ruterrén van 2 telefonos port, ha még egy készüléket szeretnél +800 ft. Ha még egy box kell, mert akarsz még egy tv-n tévézni +x forint.
De javítsatok ki, ha rosszul látom. A boxokból azért elég jól profitálhatnak
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
viktorhu #119920 üzenetére
Neked legyen igazad! Sokba kerül ez az egész, és én csak szorítok nekik, hogy legalább olyan jó és stabil legyen az új tévés rendszer mint amit az optikával elértek.
S ha jó a rendszer akkor átjövök a vodkásoktól én is, de amíg doboz kell, és ráadásul olyan a minőség mint most, inkább maradok ott.
Árban meg gyakorlatilag így járok a legjobban. Mert max. nettel (két gigás) és telóval (ami offolt) fizetek 5240 forintot, a tévé pedig 3 készülékre (kártyával) 4990. Ez így ajándék!
-
törölt tag
Kérdés, az normális, ha csomagváltásnál online, OTTHONI SZOLGÁLTATÁSCSOMAG IGÉNYBEJELENTŐ -lapnál telepítési díjat ír, de amúgy van megadva mt azonosító, és csak csomag váltás lenne? Akkro ezt figyelmen kívül hagyja a rendszer, igaz?
Tehát ez a belépési díj, ez akkro tárgytalan, jól gondolom?
-
viktorhu
veterán
válasz
sziszi-fuszi #119917 üzenetére
A kettő más szerverről megy, más szoftverrel. Átmeneti megoldás csak az lehetne, ha a régi windowsos boxokra ráraknák az új lejátszóprogramot, ami annyira kézenfekvően olcsó volna, miközben a cikk szerint nem lehet, hogy csak arra tudok gondolni, hogy hardveresen nem bírnák az újnak a kódolását.
Ez szerintem fel is fogja gyorsítani a cserét, mert egy idő után nem fogja megérni nekik a két szolgáltatást párhuzamosan fenntartani.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Én is úgy gondolom és a cikk is azt sugallja, hogy először csak az új előfizetők kapják az új boxokat, s a dobozokkal együtt az új szolgáltatást. Egy átmeneti időszakig a régiek meg maradnak ott és úgy, ahol vannak, aztán lassan, lassan (nagyon nagyon nagyon nagyon lassan!
) elkezdik cserélni a régi boxokat. De ettől függetlenül az új rendszerből a régiek is élvezhetnek majd néhány szolgáltatást.
-
Kaba
veterán
válasz
sziszi-fuszi #119913 üzenetére
Az átállás csak fokozatos lehet,mivel nem mindenki rendelkezik okostévével,így rá vannak kényszerülve az STB használatra.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Essejó #119903 üzenetére
Szerintem valami ilyesmi lesz a vége, ha az előfizetési részt műszakilag meg tudják oldani. Az eredeti elképzelés valami ilyesmi volt. De, hogy mi lesz a vége, azt nem lehet tudni. Ahogy elnézem a két rendszert párhuzamosan fogják üzemeltetni, mert kizártnak tartom, hogy egyszerre lecseréljék az összes set top boxot.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
#33802016 #119901 üzenetére
Szerintem a sat-ra nem fog vonatkozni. De ez csak az én véleményem. Ahol optika vagy koax van már régen nem engedig a SAT előfizetést. Igazuk is van. De nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg hely van ahol csak rézérpáros hálózat azaz VDSL létezik, de a legrosszabb helyeken ennek sebessége még az ADSL sebességét sem éri el. Ott szükséges valamilyen szolgáltatást adni. De ez a T döntése, hogy meddig érdemes fenntartania egy egyre kevesebbek által használt szolgáltatást. A műholdas transzporderek bérlete nem olcsó mulatság.
-
Nescafé
őstag
sagemcom fast 5670 wifi ledobálás valakinek? (Teló)
Tesómék ilyet kaptak, és van hogy ledobja a wifiről a telót.
Valakinek valami esetleg..??
Köszönöm -
-
Rise17
tag
jelenleg csak az Rtl Klub HD csinálja ezt,a többi egyböl bejön.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Ma bekötötte a T a netet. most próbálgatnám a Sagemcom F@st 5670 et. Próbáltam volna bekapcsolni az 5G-t rajta mert az mutatta, hogy nincs bekapcsolva, na de mihelyst bekapcsolta már be sem enged a felületre. Ez az üzenet:
the maximum count of session is reach for this user
Alapjában véve megy, de nem tudok belépni az oldalára mit rontottam el? Ill mit csináljak reseteljem, h be tudjak lépni?
# most meg beenged
nem maceramentes kezdés
-
Essejó
veterán
válasz
sziszi-fuszi #119899 üzenetére
Azért én jobban örülnék egy stb nélkül működő verziónak.
-
veber0937
tag
Hi iptv elosztáshoz ez a swicth mennyire jó vagy esetleg milyet vegyek: https://www.tp-link.com/hu/business-networking/unmanaged-switch/tl-sg105/
-
törölt tag
válasz
sziszi-fuszi #119899 üzenetére
"Bár a platform idővel az előfizetőknél kihelyezett IPTV beltéri egységekre is kiterjed majd, az előzetes várakozásokkal ellentétben ez nem valósítható majd meg a set-top boxok cseréje nélkül - az első MediaFirst-re épülő Telekom beltéri egységek előreláthatóan a jövő év első negyedévében kerülhetnek kihelyezésre az előfizetőkhöz."
Ez vajon a sat-ra is igaz? (tekintve, hogy már van 1000-es net, gondolom mindenképp átterelnék őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vicces képek
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest