Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ. Ru$y

    félisten

    válasz Scrydhan #105666 üzenetére

    Akkora az elejéről.

    Megszüntetett minden csomagot xDSL-en a Telekom és megcsinálta a Net S Plusz-t. A Net S Plusz egy olyan csomag amit kiadnak ADSL2+-on és VDSL2-n is. Ha esetleg a Net S Plusz oldalán elolvasnád a jelzett részt:
    "**Net S Plusz díjcsomag esetén: 30Mbit/s kínált letöltés, 1Mbit/s garantált letöltés, 5Mbit/s kínált feltöltés, 0,25Mbit/s garantált feltöltés.
    Amennyiben az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozzuk le a kínált sebességnek megfelelő értékben, hanem annál akár magasabb sebesség is elérhető. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebesség kínált sebessége, elméleti maximuma 100Mbit/s is lehet. "

    Forrás

    Az pedig, hogy téged "szó nélkül" átraktak, az nem igaz. Ugyanis, ha neked ez előtt Otthoni Internet 100-as csomagod volt, akkor bizony az addig úgy marad azzal a névvel, amíg újra nem kötsz. Szóval vagy te, vagy aki aki nevén van a szolgáltatás hosszabbított / váltott az újra. :K

    Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Új hozzászólás Aktív témák