Új hozzászólás Aktív témák

  • taip

    senior tag

    Sziasztok!

    Lehet, hogy user error, de nem igazán tudok összebarátkozni ezzel a Telekom TV-vel... Rögzítős boxom van, de nagyon bután működik (legalábbis az eddig használt UPC-hez képest). Pl. nem találom, be lehet-e állítani, hogy egy adott műsorra majd ugorjon át automatikusan, ha eljön az ideje. Vagy pl. a sorozatfelvételnél nem sikerült azt beállítani, hogy egy hetente 1x ismétlődő adást vegyen fel, csak olyan opció van, hogy minden nap veszi. :( Ami talán még működne is, ha az adott műsort hetente 1x adnák, de valójában a heti premier után többször ismétlik eltérő időpontokban és azokat is szorgalmasan felveszi, nem jön rá, hogy ugyanaz a műsor, törölgethetem le kézzel. :(
    Van amit annyiszor ismételnek (mármint ugyanaz a műsorcím, de régebbi évad), hogy inkább nem is állítok be sorozatfelvételt, hanem megpróbálom nem elfelejteni és kézzel beállítani. De itt meg az a gond, hogy hiába jut eszembe, hogy majd jövő héten fel kellene venni, nem tudom, hogyan lehetne a műsorújságban több napot előre lapozni egyszerűen (mondjuk egy gombnyomás 1 nap és nem 1 óra...)

    Szóval nálam használhatóságból gyenge kettes alá...

    Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák