Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
senior tag
-
Tamarel
senior tag
válasz Sasi001 #93988 üzenetére
DS file-t használom én is. Még nincs túl sok heic kép, de van olyan, ami nem működik.
Amit én csináltam, az mind jó, bélyegkép is van.
Amit a feleségem, azok nem igazán. Először a porté módra gondoltam, de szerintem csinált simát is. Majd megnézem a beállításait.Igazából a 7.2.2-t nem tudod sokáig kikerülni a biztonsági javításai miatt.
Végső esetben átrakhatod jpg-be, csak azzal duplázod a méretét.
Keress a "copytrans heic"-re, a codec jó és konvertáláshoz szoftvere is van. -
-
-
őstag
válasz Sasi001 #94049 üzenetére
A J is elég alap használatra, de ha csak egy indexelést bekapcsol az ember, és sok file-t másolsz rá, akkor el tud tűnni. Fotókkal ez kifejezetten hátrány.
Videókra, file-okra, letöltésre boldogan elvoltam anno a DS220j-vel én is, de már egy nagyobb adatmozgás a drive mappában meg tudta fogni. Szóval igen, kompromisszumokkal elég, de anno nem volt annyival költséghatékonyabb, hogy megérje a szenvedést.
Most van egy DS124-em letöltésre és mentésre, szóval sikerült összehasonlítanom az alsó szintet, míg a main NAS egy DS918+"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz Sasi001 #94053 üzenetére
eddig használtat terveztem de pl 223-at nem láttam használtan. 124 meg újonnan beleférhet a keretbe. Bár inkább felülről súrolja illetve túllépi de ha nincs más akkor az lesz. Szívem szerint 30-40 között szánnék rá + vinyó de az van itt elfekvőben kezdésnek jó lenne. Ahogy látom az ár amire kezdésnek gondoltam az nem lesz elég. 124-re most 64 ezres árat láttam az árukeresőn igaz hogy keret fölött van de az akkor garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest