Hirdetés
- Windows 11
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Router gondok
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Andras_
tag
A port továbbításos dolgokat mind csináltam már. Nem számít semmit https-re nézve.
Saját appját használom/használnám... Ilyeneket nem adott fel.
Ezt írja ki egy ablakban, miután https módon be akarok lépni:
Hiba
"Nem sikerült kapcsolódni a szervezhez.
Ellenőrizze a következőket:
- Megfelelő-e az IP cím
- Van-e hálózati kapcsolat
- Csatlakozike a Synology NAS
javasoljuk, hogy a szerverhez való kapcsolódás leegyszerűsítése érdekében használja a QuickConnect funkciót.
Ok. " -
kis.zsolt
aktív tag
Böngészve a bejegyzéseket 2020. okt. 19.-i a frissítés, és panaszkodnak, hogy nem működik rendesen, úgyhogy igazad van.
Sajnos a céges telefonomon minden (is) tiltva van, ezért nem tudom kipróbálni.
Mondjuk a céges gépen kerestem rá, úgyhogy lehet, lehet frissebb, de a torrentkliens-csere jobb megoldásnak tűnik.Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
Lasersailing
senior tag
Közben átnéztem a routert alaposabban, egyedül VPN-hez kapcsolódóan látok portátirányítást, de máshoz a NAS-ra nem.
Az igazság az, hogy ezt a portátirányítást még mindig nem értem 100%-osan, ebben van valami portátirányítás kezdőknek leírás? Amiket eddig találtam nem segítettek nekem, pedig már állítottam be jó párat magamnak, de érteni nem értem a logikát mögötte...
[ Szerkesztve ]
-
Tyson5
tag
Ha jól látom a cloud sync felhőszolgáltatásokkal szinkronizál, nem pedig házi, nem synology szerverrel. Gondolom van lehetőség valami szervert telepíteni a szerverre, amit szinkronizálhatok
szerk: Active backup for business a barátom. Lehetősg van SMB megosztásra backupolni VPN-en
[ Szerkesztve ]
-
-
Csixi
csendes tag
Köszi a választ.
Ok akkor elölről kezdem.
Van egy könyvelő cég. Nekik van egy olyan programjuk, ami csak windows alatt fut és azzal dolgoznak (UJTB a neve). Most a fele csapat home office-ban dolgozna és erre kell találnom megoldást.Amit tudni lehet még róla:
- tűzfal kikapcsolva így sem csatlakozik
- csak a windows D meghajtójáról megosztva fut a program
- több mint 3600 könyvtár és 167e fájl van benne, így a másolás nem lehetségesElső gondolat az volt, hogy mivel nálam sikerült a 918+ nast beállítani és távolról elérnem a rajta megosztott könyvtárat VPN-el, így megcsinálom ezt náluk is.
Mindent átmásoltam a NAS-ra, futtattam az openVPN-t, becsatlakoznak, de nem fut a program.
Második gondolat, hogy mivel a belső hálózatuk elérhető kívülről VPN-el, így elég csak annak a gépnek a címét, meghajtóját beparaméterezni az openvpn connect segédprogramnak, amin fut a könyvelő program és kész is minden, na ez nem sikerül valamiért.Eddig terjedt a tudományom, lehet ezt így rosszul gondolva nem is lehet, de gondoltam lesz valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
Itt tartok, esetleg még egy olyan gondolat jött, hogy azon a windows-os gépen futtatni a VPN szervert, így elérhetem esetleg...[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
zip -be csak én raktam abból ki kell csomagolni a telepítőt.
Igazából 2 fájlt (info+search.php) csomagol össze a Syno a telepítőbe.tar zcf mymodule.dlm INFO search.php
De ezt sem kell használni simán bemásolható ez a 2 fájl a megfelelő könyvtárba ha valaki magának készíti csak a modult ...
Amúgy az is csoda, hogy az ezer éve készült php kód még lefut 7.1.1 -alatt legalábbis most néztem és működött a keresés.tomeszmh90
Nem tudom segít e. A felhasználónév jelszó ellenőrzése kb sosem érdekelt sőt elsőre az sem, hogy egyáltalán legyenek ezek, csak a kikapcsolását sem raktam be (kivehető, hogy legyen az auth-ra lehetőség ) amikor az változott és hozzá kellet nyúlni. Ha vissza keresel itt a fórumba meg is találhatod, hogy kb leírtam, hogy hova írja be a key fájlt az aki használná és akkor semmi szükség az autentikációra mert kulccsal hozzá fér mindenhez ...
Legalábbis én ha magamnak csinálnám biztos nem futnék + köröket.De én mondjuk a hasznát sem látom, hogy a Syno webes DM felületén keressek rá valamire az oldal webes felülete helyett (az sem indok, hogy az egyik elérése tiltva van míg a másiké nem mert akkor ugyan úgy nem működik).
Viszont ha valaki eljátszik vele mert érdekli hát hajrá.[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Nem találtam semmit.
SSH-n lementettem a komplett DownloadStation + függőségeit és átbogarásztam, mi hogyan kommunikál egymással.nCore plugin működése pedig benne van a forráskódba. Szerencsére PHP-ban eléggé jártas vagyok.
Módosításhoz vagy kicsomagolod a .dlm-et két rétegben és ott vannak a php fájlok, vagy ha a már "telepített" fájlokat módosítanád azok itt vannak:
File Hosting - @appconf/download/userhosts/ncore
BT - @appconf/download/userplugins/ncore[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
nagyt
csendes tag
Update :
Kikapcsoltam 1-2 regebbi bt-keresöt. (Ezek szerint tul sok volt)
igy most müködokDSM7.2.1
telepitve van php7.3 , 7.4, 8.1, 8.2
azzal a verzioval is probaltam (1.3.6) ott meg a kapcsolat sikertelen[ Szerkesztve ]
''Amit az interneten nem találsz meg , az nem létezik.'' (szerző: egy ismert jóember) :-)
-
kgymac
őstag
Nem nevezném teljesen megoldásnak a torrentek leállítását majd ismételt elindítását. Kicsit Bill-es "megoldás".
@paolinho: ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Nekem csak a let's cert gyártás alatt van kinn a neten az ovpn-en kívül. Amíg megy a cert gyártás és az ovpn, nem frissítek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sanya
nagyúr
3 havonta 1x kiengeded. Ha nincs, akkor lokálisan aláírod és minden klienssel megeteted.
Ha meg nagyon kicsi a helyi háló, akkor meg elég a http (ha fizikailag védfeni tudod a hálózathoz való kapcsolódását az illetékteleneknek.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
Én tudom mit jelent és tanúsít.
De a synology nashoz jár egy x.synology.me-s ddns domain is, amit magadnak állítasz be, ha nem foglalt.
Arra meg tudod csinálni. A routerben beállítod, hogy a helyi háló 1db IP címére mutasson a dns cím, vagy a NAS-ra raksz dns szervert és kész.
De ha csak 1db IP címed van, és a hálózaton olyan nagy kliensmozgás nincs, illetve fizikailag védeni tudod a hálózatot, elég lehet a http kapcsolat is.[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- 6. Gen Gamer // i5-6400 // 16GB DDR3 // GTX 1050 2GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD // Wifi //
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest