-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Scholes9 #48394 üzenetére
Hát, ha mondjuk összetennék a felújított klasszikus SC1+BW-vel, csomagban.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
Gery9112
őstag
válasz Scholes9 #48349 üzenetére
Csatlakozom a NOVA kampány nagyon jó. A commanderek közül mindegyik nagyon jó. Egyedül Abathurt nerfelték annyira, hogy hozzá tényleg kell egy jó partner, aki a játék elején jobban oda teszi magát. Mindegyik más stílust és taktikát követel meg, szóval abszolút megéri beszerezni őket.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
MegalodonS
őstag
válasz Scholes9 #48346 üzenetére
A Nova kampany nagyon jo.En nem vagyok profi jatekos,de a coop karakterek nagyon erdekesek es mire az oszes eleri a lvl15 alapszintet meg a max 85 masteryt,azert meg brutal fokozaton is sokat kell vele jatszani.Most vettem meg a Co-op Conqueror Bundle csomagot
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Scholes9 #48346 üzenetére
Szerintem igen.
Persze csak ha valaki szereti a COOP módot, annak biztosan.
Nagyon jók.
Nova küldetés is nagyon ott van.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
föccer
nagyúr
válasz Scholes9 #48331 üzenetére
Én elindítottam tegnap, letoltam néhány pályát, de szörnyű mennyire buta az MI útvonal keresése benne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Formaster
addikt
válasz Scholes9 #48009 üzenetére
Engem a multi érdekel igazán, ott meg kb felejtős a V-sync a megugrott input lag miatt. Most 1060-al High beállítások mellett 200/200-as beállításokkal már sokszor a 60 sincs meg, főleg több-v-több multiban. Még az 1v1-el nincs sok bajom. Bár nem tudom, hogy vga vagy proci limit miatt.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Scholes9 #48005 üzenetére
Hat nem is tudom. Nem rossz de 15-ot nem er. 1 este le lehet tolni es nem igazan sokszor ujrajatszos. 5-ot barmikor vallalhat lenne 15 szerintem sok. Bar ez ugxe relativ kinek mi a sok.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz Scholes9 #46944 üzenetére
Nekem rosszabbul ment, átvezetőknél szinte végig 40 FPS-re dropolt, meg volt pár anomália a játékban (pl. van 10 probe, pár épület, kiválasztok 2 pylont és 38 FPS-re esik le és úgy is marad amíg másra nem megyek...).
Ez ilyen, kéne neki DX12, de ismerve a Blizzardot meg, hogy milyen régi a motor biztos nem kap (nameg az AMD kártya nálam is közre játszik, mert nálam jobban dropolgatott mint a videón...)[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Látszik, hogy cpu limites a videón.
(#46945) TBT AMD sok éve nem csinált új profilt a driverében SC2-höz. NV meg folyamatosan csiszolgatta az évek során. Ez nem a blizzard miatt alakult így. És egyébként az AMD driverei sokkal cpu limitesebbek is, ez már sok helyen kielemezték. Szóval halmozottan hátrányos helyzetben van aki gyengébb cpu, és még AMD kártyát is használ.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
TBT
addikt
Nem igazán, de én a WoL-t és a HotS-ot sem tudtam anno High-nél nagyobb grafikai szinten játszani, bár akkor még másabb AMD kártyám volt. De az R9 280X sem hozott megváltást. Bár a Blizzard címek jobban szeretik az Nvidia cuccokat, mint az AMD-t, ez mindig is így volt.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Scholes9 #46942 üzenetére
Nálam nem az i7-ttel lesz a baj, hanem a szutyok AMD kártyával. GTX960-nal vagy 970-el szaladna mint az álom, de most már nem fogok zöld kártyát venni (több, mint 1 éve a piacon vannak már ezek). Már kivárom az új felhozatalt tőlük és majd akkor váltok.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
TBT
addikt
válasz Scholes9 #46888 üzenetére
Pentium + 960 = 1440p + 60 FPS?
Azt hogy? Nekem i7 dübörög 16GB memóval és Full HD-ban nincs fix 60 FPS-em még high grafikai beállításokkal (nemhogy extrém meg ultra) is szeret ingadozni nagyobb csatákban, vagy ennyire ótvar lenne az AMD R9 280X kártyája?[ Szerkesztve ]
-
-
Eyesis
őstag
válasz Scholes9 #45455 üzenetére
Az a vicc, hogy annó az volt a mondás a WoL-nál, hogy másfél évente jön ki a kieg... ám már a HotS is késett csomót, ugye tavaly márciusban jött ki, ha arra számolnánk a másfél évet, akkor reális lenne akár a január is, de mivel WoL 2010 júli végén jött számoljunk auggal.. a hots 2 év 8 hónapra jött...
így 2015 novembere körül lenne valószínűleg..
Pedig már rég kinn kéne lennie hiszen 2013 augusztusára már mindkét kiegnek kinn kellett volna lennieEyesis
-
Wolverine
félisten
válasz Scholes9 #45450 üzenetére
Ez még korainak tűnik. A Blizzard a konkrét dátumot 60 nappal előbb szokta bejelenteni; és szerintem kicsi az esélye, hogy januárban kiadják a Legacyt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
netpeti98
addikt
válasz Scholes9 #45450 üzenetére
Ugyan semmi se biztos, de van pár apró jel. A Blizzcon2014.comon első helyen van a menüben a Starcarft, illetve twitterre postoltak nemrég egy [új zerg egység hangját./L] (legalábbis annak tűnik)
-
föccer
nagyúr
válasz Scholes9 #45416 üzenetére
AI ellen játszhatsz néhány meccset, de az elég kiszámítható játékot játszik. De néhány meccset azért letolhatsz ellene a feeleng kedvééer.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Scholes9 #43320 üzenetére
Persze. van néhány ember azonosítója az első hozzászólásban.
üdv, föccer
-
-
-
Wolverine
félisten
-
Viktor77
titán
válasz Scholes9 #2202 üzenetére
Ugye Multiplayerrel indítasz, 1v1 Novice, kiválasztod a fajodat, jobb alul Create Game, térképet választasz, bal alul Create Game, és itt a Game Lobby felirat sorában lesz egy kis ikon, hogy +A.I. Itt adhatsz hozzá gépi ellenfelet+nehézséget.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest