- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- Linux haladóknak
- Tomato firmware
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SQL kérdések
- C# programozás
- Crypto Trade
- Synology NAS
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz hash99 #47421 üzenetére
ave
ahogy neztem liberator a corruptort is ette szepen...mondjuk az elrangatas sem lehet, haszontalan (hydraval)reggel beleszaladtam ket csufos veresegbe (platina terranok ellen), aztan """szepen""" egyenlitetettem (szinten ket plat terran ellen). Az a bajom, hogy 1v1-ben, mint teamben nem akarok sablont jatszani, de igy viszont nagyon nehez a sablonok ellen mit tenni...pl. az elbukott ket partyban gondoltam ecozok...persze mindketszer kb pont ugyanakkor jott a push, es hiaba vertem vissza egy esetben akkora eco kart okozott, hogy el is dontotte.
Masik kettoben amit meg yertem gondoltam sz.rok az early eco-ra, inkabb pusholok...egyik esetben siman hoztam speedlingel, masik esetben blingel betortem, es utana takaritottak a slingek....egyik sem volt kulonleges gyozelem. Ezzel a sok szedovel mindenki hamar expel (PT), es zergel ahogy latom siman lehet hozni az elejen...P ellen nehezebb core miatt...Zerg ellen meg gyakori a tukor sablon...nemtetszik ez.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Hálózatokról alaposan
- RAM topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD