Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
elobb imho probald ki nyolc emberrel az online jatekot
en elhiszem, hogy sokatoknak nem hianyzik a lan, nekem sem, de par eve meg az elsok kozott lettem volna, ha azt kerdik, kik akarjak felgyujtani a blizzard szekhazat egy ilyen huzas (a lan kihagyasa) utan
lanoztam en ugyanis garazstol kezdve, lakatlan hazon at, gyaruzemig mindenhol (ahol epp helyet talaltunk 8-15 embernek), es az esetek tobbsegeben nem volt internet, de volt, hogy meg az aramot is mashonnan kellett athuznies bar sc:bw-vel 2-3 emberrel jatszottunk csak egyazon neten, de mas jateknal, van, hogy egy mezei 1-2 megas net mar ket embernek is keves (a cs, mely szinten nem egy mai jatek pl ilyen), igy nem tartom tul okosnak, hogy minimalis eziranyu tapasztalattal kvazi leuvoltitek valaki fejet, mert szot mert emelni
raadasul sc2 eseteben az a lehetoseg sincs meg, hogy fello egy pvpgn szervert, mert az nem tamogatja (es valoszinuleg nem is fogja) az sc2-t
emlitesre melto tovabba, hogy jatszottam en mar 2-3 mp-es laggal is, ha a net epp nem volt teljesen toppon....lan-on ilyet sem fogsz latni (illetve legszerenyebb velemenyem szerint az a lan, ahol nethozzaferes van, mar alapbol el van baszva)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
válasz instant_h2o #7697 üzenetére
Kérdés, hogy MIÉRT vetted meg a játékot, mivel ezekről akkora sírás ment már kiadás előtt hetekkel, hogy az is tudott róla aki addig azt sem tudta mi fán terem a StarCraft...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Thome
veterán
válasz instant_h2o #7697 üzenetére
Nem kell kraftos net. Múltkor bennmaradt egy letöltés és úgy játszottam. Kokszon töltöttem le, és fel is, és csak néztem, hogy miért szaggatGAT a starcraft, na most gondold el, rosszabb volt akkor a "netem", mint a mobilnet (3v3-at játszottunk...). Akkor milyen net kellhet ide szerinted 8 emberre? ISDN? Az lóf@sz.
-
instant_h2o
csendes tag
válasz Darth_Revan #7493 üzenetére
*A játékélményt / textúrákat tekintve nekem az 1CD pont ugyanolyan jó volt, mint most az 1DVD. Tehát, ha jól értem, akkor a nagy textúrák szorították ki a küldetéseket a lemezről?
*Jó a 29+29+29-es számításod, csak éppen az az apró bibi van vele, hogy az 3, azaz HÁROM DVD-t jelent, és nem EGYET.
Ha teszem azt most is mindhárom faj történetéből láttunk volna epizódot, legalább sejtve, hogy ki miért csinálja, amit csinál, úgy mindjárt más lenne a gyerek fekvése. A protoss-os küldiket...nem is tudom minek nevezzem.
Az az alapvető bajom, hogy vettem egy lemezt, amiből semmi sem derül ki. MAJD később megtudok egy kis valamit...etc.*LAN - ne haragudj, de ha elmegyek egy nyaralóba játszani, ott nem garantált az internet. Továbbá legyen valami atom netem, ami kiszolgál 8 craftozó gépet egyszerre, különben csak lag-party lesz, lan helyett. Ha nem szoktatok lanozni, akkor ez nem is zavar - ezt megértem.
*Az,hogy a bnet chat MAJD jön, az pedig pontosan illeszkedik az eddigiek MAJD-jába, csak az a baj, hogy a játékot MÁR megvettem.
-
Alg
veterán
kaptam csomagot
Nagyon jó ez a dombornyomott papírtok
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
félisten
Nem tudom mi történt, vagy kiestünk a ritmusból, vagy a bétában voltak mindig könnyű ellenfeleink, de most egy gold - os is néha megszivat, pedig bétában volt mikor platinát is vertem / vertünk együtt, és akkor még sokkal lassabb voltam, kevesebb egységem volt stb...
Mondjuk ma lehet veszek egy fülest hazafele, mert abban igazad van, azért a beszéd gyorsabb, mint az írás
Konflikt:: ok
rt06: a kommentelést én is támogatom , és köszi a sok munkát , amit az oldal készítésébe beleteszel
-
oxox
addikt
válasz torma1981 #7677 üzenetére
En nem erzem rohanosnak a kampanyt/hardon jatszok....siege tank ota meg megy a jolbevalt warcraft1 taktika (igaz igy mar nem nagy kihivas)....felsorakoznak-letalpalnak, es mikor mar elegen vannak akkor szepen kis csoportokban elorebb lepegetnek *neha-neha egy kis legvedelmet telepitek mellejuk...csak warcracft 1-ben csalogatni is lehetett itt meg csak neheztuzerseg.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
Ave
Mi a velemenyetek van ertelme a gep ellen jatszani 1vs1-et, vagy a puding probaja az eves, es egybol ugorjak a melyvizbe???...a kampany lassan a vegere er, es mar izelgeti az agyam egy kis eloember elleni harc....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Konflikt
addikt
franko lett ez a belso oldal a plusz infokkal + a bnetes link!
egy otlet: feltolteskor lehetne egy komment box, ahova lehetne egy rovid megjegyzest fuzni: pl. mi benne az erdekes, mert lett feltoltve, stb, ami aztan megjelenne a belso oldalon.
@(#7685) sith7: ja mar latom
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
rt06
veterán
no, linkek egyelore maradtak, cserebe a fooldalon lehet rendezni a rep-eket
mara feladom, mert igy megint nem fogok aludniaki elvesztette volna a linket, vagy meg nem latta, azok kedveert alljon itt ujra
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
kovsol
titán
megnéztem 3v3 -t átlag alatt teljesítettem magamhoz képest, de ide elég volt ez is, ideje összekapnom magam, mert sokkal jobban ment betaban
rakok fel egy ffa-t ahol úgy ment mint kellene mindig, na eltűnt nálam minden az oldalról gondolom épp fejlesztés alatt áll
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Alg
veterán
a jatekos neve egyben link a jatekos battle.net profiljara
Nagyon jóóóBéta végén, phase 2-ben már megvolt az új B.netes rész, ugyanilyen profilokkal... csak ugye azok a profilok törölve lettek
-
rt06
veterán
válasz Konflikt #7681 üzenetére
most mar a replay nevere kattintva nem ajanlja fel egybol letoltesre, hanem bedob egy belso oldalra, ahol latni a replay par bovebb infojat, mint pl a jatekosok felsorolasa (jatekbeni szinekkel), csapatelszotas, es a jatekos neve egyben link a jatekos battle.net profiljara
azt amugy, hogy mikori a rep, a tablazatban lathato clientversion-bol tudod kovetkeztetni
ehhez kapcsolodan: meg tudja valaki mondani, hogy:
- letezeket-e beta alatt is ezek, vagy ehhez hasonlo profil oldalak?
- mas volt azok elerhetosege?
- miben volt mas?
beta rep-hez ugyanis hibas profil url-t general ugyanaz a modszer, ami egyebkent az ujabb rep-ekhez mukodo linket csinalPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Djuree
félisten
válasz torma1981 #7677 üzenetére
hát ez egy ilyen biznisz nekem sem jön be ez a rohanás, de ez ilyen, ezt kell szeretni. nem olyan nehéz az, hozzá kell szokni. a total war féle stratégiát én is jobban szeretem, de a shogun2 még odébb van meg ez is kell, egyszer ez egyszer az, mindig más, én így szeretem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
torma1981
veterán
Szisztok!
Csak egy észrevétel a játékkal kapcsolatban. Összességében tetszik. Ötletes dolgok vannak benne. Kivéve hogy szinte az összes pályán rohanni kell. Melyik nagyeszű programozó találta ki hogy időre kell mindegyik pályán szinte játszani??? STATÉGIA játékról beszélünk nem? Hol van itt a stratégia ha arra kell figyelni hogy támadj+építs+gyárts stb egyszerre,egyidőben+ rohanj mint az állat???Hol vannak a régi jó stratégiák ahol órákig lehetett nyomni a pályákat? (Pl. Dune2000) Az AI persze tud mindent egyszerre. Örültem volna ha kicsit kevesebb a rohanós pálya benne. Könnyű szinten alig jön ellen nehéz szinten meg nem is lehet megy csinálni szinte. Szeretem a kihívást szó szó de azért durván túlerőben van sokszor az ellenfél.
-
Thome
veterán
Egyébként senki nem vette még észre az első hsz-ben azt a kiemelt (!) elírást?
Pedig már jó ideje így áll."StarCrat II"
Vagy mindenki b@szik szólni egy moderátornak, hogy javítsa ki, elfér az úgy?
-
pr0bi
senior tag
Nem tudnátok 1-2 tippet adni mitől akadhatnak folyamatosan a cinematic átvezető videók ? Most értem oda, hogy lejátszotta a The Betrayal-t de elkezdett nézhetetlenül akadni az egész , hang , kép elcsúszott stb,, Az introval is ezt csinálja egyszerűen nem tudok rájönni miért. Beállításokban a video lejátszás low-n van...
-
whitezo88
nagyúr
ismét felajánlom: aki szeretne 2v2, 3v3 stb-zni, annak az emailem a realidhez az adatlapomon.
-
csuszi
aktív tag
[link]
hajrá -
Muton
addikt
hello!
kampányban a titkos labor küldetésnél van egy ugráló izé marine páncélban. az mi?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
rt06
veterán
az onnan le fog kerulni
jelenleg az eredeti filenev latszik, annak helyere valami generalt string-et gondolok, csak tegnap mar nem volt erom folytatni a kodolast
valahogy ugy kepzelem, mint a vizipok-on volt (bar ok a pvpgn szerverbol szedik az adatot, de rep-bol is kinyerhetoek ezek elvileg) hogy sajnaltam, mikor lealltak, igazan jo kozosseg volt
tablazatban a resztvevok (resztvevo csapattagok sok v sok eseten), fajok, jatektipus, map neve, idotartam, ilyesmikKonflikt:
ott sajnos meghalt a vas a gep alatt, amihez azota sem sikerult hozzafernem, es bar megprobaltam tobbszor ujrairni a parsert, ahanyszor kozel voltam a vegehez, Panther ujrairt valamit az oldalon, es kezdhettem neki megint
meg ahhoz ido is kellene, de ha lesz, szeretnem azt is majd visszahozni az elok soraba[ Szerkesztve ]
-
Arhquis
aktív tag
Jah, csak azt a scant el is kell lőni oda, ahova kell!. Gondolom neked nem über scan-ed van, ami az egész mapot revealeli.Ráadásul sok gamer habár tudja, hogy van scan, de nem használja, mert a Command center messze van. Olyan ez, mint a nexus gyosrítása, vagy a queen larvaja.
-
Djuree
félisten
na megvan a 2. meccsem, győzelem
srácnak első meccse, prot volt.
én marine rush-ra készültem (még jó hogy nem repper harass lett, mert be volt építve fotonokkal), be is jött, lerohantam vagy 20 mariskával, neki volt 2 zela meg 2 dragoon vagy itt mi a neve meg 1 void meg 2-3 foton
MEGETTEM REGGELIREmég azért kitelepült vagy 3 helyre gyorsan nexussal, de már halott volt...
tetszik ez a mariska rush.
gazdaságból még nagyon szar vagyok, nem tudok több szálon futni, tele voltam pénzzel meg gázzal a végére, nem is építettem semmit csak marisokat, ha elhúzódik a harc kikapok, ha nem tanulok meg több szálon játszani. támadás + építkezés. de sajna nem vagyok koreai
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Thome
veterán
Na, csak nem lett munka rohadjon meg, úgyhogy ráérek, valaki játék?
-
Djuree
félisten
válasz whitezo88 #7647 üzenetére
kellett neked random emberekkel tolnod. én sosem megyek így random-ot, este össze lehet szedni a 4 embert
ma este leszek sokáig, tolhatjuk. még 2 embert hívunk és mehet....[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
4v4ben 4 loss 1 win yeah.
-
Thome
veterán
válasz Arhquis #7643 üzenetére
Nem kimondottam a Fungal Growth-ra gondolok, de azt rányomathatod a parasztokra nyugodtan. Hanem kifejleszted a burrowot, és ez alapból tud menni föld alatt, ha kivan a burrow fejlesztve, és föld alól dobálhatod az infested terranokat. Ez még akkor is nagyon jó, ha terran az ellenfél, és nem tudsz bejutni hozzá a siege tank miatt. 1-esével bedobálod a feljárójába/bejárójába az infested terranokat, és a siege tank splash dmg-je miatt sebződik az épülete is. Vicces ez akkor is, ha az seregét fedezik a tankok, mert elég 1-2-t bedobni a seregébe, és szétlövik a tankok...
-
Djuree
félisten
1v1-be csak a 2 személyes pályákat rakja be? vagy mindből válogat?
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz Arhquis #7631 üzenetére
Nem tudom, szerintem az viccesebb, ha csinálsz vagy 10db-ot, bemész az ellen bázisára, és szétdarabolod a picsába... Ha nincs detector, sokat nem ér ellened, akár otthagyhatod a bázisán őket, majd h újra tele az energiájuk, ismét dobálózol... De ez csak 3v3-nál kezd jól működni, mert ott még a 2 társ valahogy kivédi a seregeket, te pedig így simán kicsinálhatod... Szerintem... Bocsi, kicsit eleveztem más vizekre...
-
Archanon
őstag
512 mb elvileg még elég 1680ra, [1280ra meg pláne, bár itt proci is jobban számít], egyedül azt nem tudom, hogy StarCraft-nál is elég-e. A tovább spórolás nem feltétlen jön össze, szeptemberig van lehetőségem valsz. nettó áron megszerezni a karit [így lenne 30k.], 1 gigásra meg még nettóba se lenne pénz. De azért mégiscsak érdekelne, hogy megy ez SC-nél, 1680ban mekkora a teljesítménykülönbség 512 és 1 gb vram között.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
whitezo88
nagyúr
aki játszana, az nyugodtan vegyen fel realID-vel, emailom az adatlapomon.
-
rt06
veterán
no, meggyogyitva, mukodik ie alatt is
amugy nem fikazaskent ertettem, fentebb en magam kertem velemenyeket is, s a "nem jon be" ilyen ertelemben veve is szigoruan velemeny, nem fikazas - legalabbis meglatasom szerint
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Igen, IE
jó, rendben, este előtt én sem tudok feltölteni semmitMásik dolog: sose fikáznék nyílt fórumon egy internet oldalt, vagy akár egy táblázatot se , még akkor sem, ha esetleg nem tetszik, tiszteletben tartom más emberek munkáját
Djuree
Akár több nap múlva is vissza tudod nézni a saját match history - dban, akivel játszottál, hogy milyen ligában van, mennyi meccset játszott stb.
Gondolom egy hét múlva már más képet mutat, frissíti magát, a lejátszott meccsek függvényében[ Szerkesztve ]
-
Arhquis
aktív tag
Persze, nem azt mondom, hogy fullos taktika, meg minden úgy lesz. Ezért is írtam, hogy jó player + terran = I win. De a legtöbb terran jelenleg pont ezt rontja el, hogy nem használja ki a lehetőségeit, és nem tud taktikát váltani.
A zergeknél meg még mindig alap hiba, hogy se banelinget se infestrot nem akarnak használni, és túlértékelik legtöbbször a roach-okat is.
-
kovsol
titán
válasz Arhquis #7619 üzenetére
elméletnek szép, de mivel egész beta alatt zergeztem a gold ligában (most az eggyel magasabb platinának felelne meg) de hidd el terran nem fog futkosni össze vissza, hogy neked jó legyen, mivel a sigek miatt óvatosan közlekedik, hogy jól le tudja helyezni őket
nagyon helyzet függő a dolog, de banlinget mindenképp érdemes csinálni mert elég ha egyszer bejön a mérkőzés alatt és már akkor megcumizza az ellen
-
Arhquis
aktív tag
Ezzel azért vigyázz, már két okból is.
Egyik, hogy ha nem viszel Raven magaddal, akkor még ezzel is könnyen Baneling mezőre tévedhetsz és ez ellen az A nem véd.
Másik meg sosem megyek pure banelingekkel, és a zerglingek messze gyorsabbak. Az A-s megoldásoddal elkezded püfölni a lingeket, és voila, zöld takony efektus. Nameg nem mindig szemből jön az áldás. Mondjuk A-val lehet hogy a banelingeket fogják lőni, ezt érdemes lenne kipróbálni.
A marinek nagyon jók amúgy nagy tömegben, mert iszonyatos DPS-ük van, még ha kicsit is sebeznek.
Szerk.: Mass terran csapat ellen nagyon jó tud lenni, ha időben rámész a brood lordokra, és kimicrozod, vagy fungal growth (vagy hogy írják)
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
valahogy nem lehet megnézni hogy akivel játszottam hány nyert/vesztett meccse van?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Az oldal maga nem jön be, nem töltődik be, nem tudok rámenni, nem látom
Mondjuk melóhelyen próbálom, itt van pár korlátozás, majd este megpróbálom otthonrólEzt írja ki,ha rákattintok:
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.--------------------------------------------------------------------------------
Access is denied. Error processing resource 'http://seed.jmk.hu/themes/default/copy.xsl'.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
Djuree
félisten
jah értem már
a sima mass marine taktika mennyire működik? ugye igen sok mariska lejön mondjuk 2-3 reactoros barackal, gáz sem kell, jön a kristály rendesen
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Arhquis #7603 üzenetére
ezért sima move (jobb katt) helyett A+kattal közlekedek és amint lőtávolba ér valami már támadnak is és a banlingek ilyenkor csak 20+ os csapat esetén érhetnek el a marin csapatig, és akkor is max pár darab
franc már megint elárultam egy trükköt amivel most jobbak lehettek multiban ezzel a módszerrel az is megakadályozható ha esetleg egy speedling seregnél mellé kattint az ember és elkezdnek futni támadás helyett az egységek, roppant bosszantó tud lenni[ Szerkesztve ]
-
Arhquis
aktív tag
Ugyan már, marinek...
Tegnap gyerek úgy gondoltam, M&M&M-el megszívat. Hát én meg megmutattam, hogy hogyan kell űber csapatból folyékony taknyot (értsd baneling) faragni! XD
Aztán még bepróbálkozott pár thorral, azok sem szeretik a banelingeket. Addigra meg már mentek a brood lordok a bázisa felé.Amúgy tényleg jók a terranok, csak nagyon jó játékos kell hozzá, hogy ki tudd játszani.
-
rt06
veterán
nem jon be, vagyis nem tetszik, vagy nem jon be, vagyis nem ered el?
elobbi esetben meg alakulni fog az oldal, ez csak egy nagyon teszt valtozat
utobbi esetben a hiba nalad van, az oldal elerheto kivulrol
azert probald ki, hogy a 84.0.178.98 valaszol-e ping-rePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest