Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
-
holden81
csendes tag
Erősen foglalkoztat a játék beszerzése, de attól tartok, a gépem nem feltétlenül boldogulna a high beállításokkal. Szerintetek ezzel a konfiggal lehet rá esélyem: C2D E4500@2,9 Ghz, 2 GB RAM, 260 GTX? Előre is köszi!
-
Ghoosty
őstag
Tegnap délután én is feltelepítettem. Sajnos a telepítés során nem tudtam végig ott lenni, ezért nem tudtam elolvasni a történetet és sehogy se tudtam visszahozni, de szerencsére az SC1-et nemrég megint végigjátszottam.
Az intró nem nagyon tetszett, olyan semmilyen volt, meg már láttam is.
Itt kb be is fejeződött az összes negatívum, amivel eddig találkoztam.
Hardon kezdtem, 7 missziót csináltam eddig meg nem tűnt túl nehéznek egyik sem, de majd mégegyszer végig akarom játszani, hogy meglegyen az összes achi, aztán ha még lesz kedvem, akkor brutálon is megcsinálom, mert eszméletlen hangulatosra sikerült. Iszonyat sok időt el lehet tölteni két küldetés között az űrhajón bolyongvan, beszélgetve mindenkivel. Az armory kimondottan tetszik, mert mindig idegesített, hogy minden pályán ki kell fejleszteni ugyanazt. A zsoldosokat eddig nem igazán használtam. Egyelőre kevés a pénz a fejlesztésekre.
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy egyszerre 2 singli profil fusson, hogy a család többi tagja is játszhasson? Láttam, van olyan funkció, hogy play as guest, azt próbálta már valaki?
Többet egyelőre nem merek írni, nehogy spoilerezzek valamit.
-
kovsol
titán
-
föccer
nagyúr
Kint a Battle.net-es főmenüben. Jobb fent van az avatárod, és azon jobb klikk->change portraint, vagy mi a szösz.
No, az igazat megvalva még nem nyálaztam át elejétől a végéig az egész arvhivment listát. Annál jobban érdekel a sztori
Mondjuk az igazat megvalva talán egy picit sok lett az átvezető video. Persze zavarni nem zavar
Memória: Igen, tudom hogy kevés van. Már próbáltam bővíteni 4 gb-ra, de nem jött össze. Most meg elköltöttem a jövő havi kajapénzemet si a CE-re, szóval inkább közepes grafikával tolom. Így is marha lassan tölt, de még élvezhető a játék kinézete, és nem szaggat annyira a hosszabb küldiknél sem.
Egyébként ha van valakinek fölösbe 2*2 db DDR2-ramja, azt szivesen kölcsönkérem Sajna csak 2 slot van a gépben, így nem annyira egyszerű a bővítés. most meg nagyon nincs rá18-20k-m
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Djuree
félisten
jah, az engem abszolút nem érdekel, nekem a kezdő nigga portré bőven jó
FefeeX: azt nemtom, win 7 alatt összevissza van minden beállítás, azt sem tudom hol tudom állítani xp alatt pedig vágtam, de itt véletlen sem ott van
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FefeeX
veterán
Egyetértek Djuree-val, nyomjad hardon (egyébként olyan mint a wow, az alatta lévő acsikat megkapod magasabb fokozaton is); asszem akkor megizzaszt majd az első pár pálya is, főleg, ha maximalista vagy Te is Második pályát kétszer csináltam meg 20:22 alatt, és az acsit hardon adja, 20:00-ra Azért téptem a hajam...
#6282: ezeket a portrés dolgokat honnan nézed?
[ Szerkesztve ]
-
sEsE123
csendes tag
Van még egy darab vendég kódom, amit az első PÜ-s emberkének tartogatok...
-
emmm
őstag
Nos, este letöltöttem, egyelőre feketén kipróbáltam, de azt kell mondanom, hogy megéri az árát, szerintem meg is fogom venni a játékot! A grafika szép, egy 4870 fullHD-ban ultra beállításokkal gyönyörűen viszi. A hangulat nagyszerű, az átvezető mozik nagyon tetszenek, a történet szépen kidolgozott, a karaktereket pedig szépen meg lehet ismerni! Újabb csillagos ötös, hajnali kettőkor csak azért feküdtem le, mert jönni kellett dolgozni
Összességében méltó utódja az első résznek, tuti kasszasiker lesz! Sajnos későn jöttem rá, hogy account nélkül nem menti, ahol járok, így ha megveszem, kezdhetem elölről az egészet.
-
föccer
nagyúr
Kell a normál portré is
És így mindig nehezedve legalább élvezetes lesz mind a 3x
Egyébként úgy számoltam, hogy napi 10 órákat játszva kb 12-15 hóna alatt meg lehet szerezni az össze portrét Frankó nem?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Djuree
félisten
nyomjad hard-on, már néhol elég szopatós tud lenni. brutal-on meg sztem végig sem tudnám vinni lehet a brood warban is voltak olyan küldik hogy beszarás, a hajam téptem néha
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Hintalow #6277 üzenetére
jatekaim.hu én innen sok kincset vettem már
akkor gamer365.hu itt is vannak, néha ki lehet fogni jó dolgokat
itt van a ph is, itt is szét lehet nézni
meg az ismert aprós oldalak: expressz, apronet...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
föccer
nagyúr
Ja-jah. Én is tegnap éjszakat az első Tessadar-osnál hagytam abba. Kedvem lett volna tolni, csak reggel 8-ra bent kellett lenni. És tegnap nem sokat aludtam Remélem hétvégén kivégzem a normál módon a kampányt. Utánna go to vissza egy kicsit multizni, mert így is nagyok kiestem a ritmusból. A kampány első 9-10 küldije eléggé punnyadós, amolyan tutorial jellengű. De a X'el Naga templomos már egézen jól kezd alakulni. Persze az ellennek esélye nem volt, de ez egy más dolog
üdv, föccer
-
Thome
veterán
Én még mindig várok egy guest kódra. No aszondja mindegy, nem erőltetem.
-
kovsol
titán
hány küldetés van amúgy tudja már valaki ?
May the Force be with you!
-
menalcas
őstag
Tetszik valószínűleg megveszem, bár vagy érdekesen számolja ezt a próba valamit vagy én mélyedtem bele ennyire 7 órából : 1 hour 34 minutes remaining
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
sviba
tag
Ha esetleg lenne még valaki akinek van guest key-e, az minden lelkiismeret furdalás nélkül elküldheti PÜ-be.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
Arhquis
aktív tag
Na így éjfél utánra összebugáztam egy 1v1 gold ligát. Most lélekben felkészülök, hogy nagyon elkenik majd a számat!
Első két placement meccsen ugyanazt a fószert kaptam ki. Másodjára már anyázott. XD
Még mindíg várok jelentkezőket 2v2 meccsekre. Vagy akár 3-4-ben is benne vagyok.
-
sith7
félisten
Én azt hittem a single - vel nem fogok játszani , ennek ellenére nagyon bejött
Nagyon jó videók, story, és a pályák közötti lehetőségek nagyon ötletesek
/cantina, labor, armory/Csak egy kérdésem van: Kinek mennyi a rekordja a Lost Viking - be ?
-
föccer
nagyúr
válasz Wolverine #6203 üzenetére
nkább a video RAM lesz a ludas, ezzel a problémával már a WoW-ban is találkoztam.
Hát, a VGA-n 1 gb memoria terpeszkedik. Ha ez nem elég neki, akkor kapja ba Nem kaap többet, és kész
ps: no, vagy én játszottam sokat, vagy Ti írkáltatok sokat. De most egy egész oldalt végig kell olvasnom
Üdv, föccer
ps2: 11 küldit csináltam meg, normál szinten. Eddig csak a vonatost kellet újra indítanom, mert egy picit elbambultam, és nem igazán azt csináltam, amit kellett volna
Üdv, föccer
-
-
tag
0 guest key kiadó. Elkapkodták.
Hopsz, kihullott még 2 darab Word Of Warcraft guest pass, 10 napra szóló, azért még lehet jelentkezni PM-ben. Innentől kirázogatok minden kis katalógust, hátha.
[ Szerkesztve ]
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
tag
válasz Archanon #6253 üzenetére
Így van, www.starcraft2.com/guest.
Hogyaszongya "download the free trial client or borrow your friend's game DVD to install the game".
Vagyis, töltsd le az ingyenes próbaklienst, vagy bugázd el a barátod DVD-jét, hogy fel tud installálni a játékot.
-
Archanon
őstag
Part I, Part II.
Érdemes elolvasni őket, történelmi áttekintés miatt. [Igaz, telis tele van fogalmazási hibákkal.. illetve sokkal inkább nevezném fordítás miatt értelmetlenné vált mondatoknak, de ha elég ügyesek vagyunk, meg lehet érteni őket.] Nem árt tudni miről szólt az első rész [ha már végigjátszani nem akarja az ember (pedig nagyon jó az SC1 single is)], és azért a folytatást is illik végigvinni. Elvégre Star Wars-t sem a fénykardok színei miatt nézzük (jó, nem húzom le a multit, az külön dolog )!Más: Ha esetleg kapnék [kérés után] egy quest kulcsot, honnan van lehetőségem letölteni a játékot? Battle.net-ről kulcs beírása után?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
tag
Sziasztok, én is kaptam 2 guest key-t a Collector's Edition-höz, akinek kellene, kipróbálná, az szóljon, írjon PÜ-t. Hogy meddig jó, azt feljebb leírták egy csomóan, nem térnék ki rá.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Aj jaj nagy problemam van, mar tob mint felet elhasznaltam a gues pass-nak.
Csak ugy repul az ido a single alatt.
Ejjel 1re el is fogy az egesz, mihez kezdek holnap.??
Mert nem jon a jatekom Zavvi?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
cettlee
őstag
énmeg mindig chronozni akarok a command centerrel (A)
multi? én amiatt vettem meg ezta szart singleböl csak elsö kettöt megnéztem
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hogy rühellem ezeket a tűlélős küldiket
sith7: jah azok a csellendzsek jónak tűnnek van benne kihívás singliben is. legalább kapunk valamit a pénzünkért szépen beosztom, 12 évre kell betervezni heti negyed mission
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Nah... sikerült win7 ultimate-et telepíteni pro helyett, ehhez meg nincsen key-em, holnap kezdhetem elölről
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
félisten
Engem csak az zavart meg a single - be, hogy elkezdtem építeni az scv - vel, és nem akart elkészülni az épület ... ... ja kérem ... ez nem probe ... ezt ott kell hagyni végig, nem pedig elhozni rögtön mikor elkezdi ...
Ugye aki bétában csak protoss - t tolt, most itt az eredménye
Amúgy jó a single is, meg vannak a campaign - en kívül is challenge - k, amik nagyon jók
Pl.:
kapsz "x" egységet, "y" egység ellen és védd meg a "z" pontot
Legalábbis ez első ez volt, ez pl. arra jó, hogy megtudd -ha még nem tudod - hogy melyik egység ellen, melyik jó -
Djuree
félisten
na príma a gém. mara sarah küldik végrehajtva hard-on azért kellemes lesz ez
fasza látni hogy nem csak a multis egységek vannak a singliben is direkt nem írtam konkrétumot
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Lehet rákellet volna mennem a tutorialra így utólag nem lehet már ?
-
Arhquis
aktív tag
Aki még gondolkozna rajta, hogy megvegye-e.
4 single küldit toltam végig (akik szoktak rts-t tolni, nyugodtan menjenek Hard-ra), de azt kell mondjam, szépen oldották meg a dolgokat. Élvezetes questek, sok achi, speckó fejlődési lehetőségek is, néhol rpg elemek. Így nem annyira uncsi az épít-öl-győz-épít-... stílus.
Jah, és tele van poénokkal, utalásokkal, easter egg-ekkel.
Csak ajánlani tudom.
-
kopaszqtya
tag
ááá nagyon jó a single része guest keyel is lehet tolni singlét mindent ahogy elnézem bár én csak singlét néztem eddig.Most csináltam meg a harmadik mappot
-
kovsol
titán
válasz Stephen003 #6229 üzenetére
azon a felbontáson ultrán fog menni lazán! nekem a HD3470 256MB elég mediumra
más: elkezdtem telepíteni, mert meghallgattam telepítés közben a történetet amit mesél a narrátor csaj, mivel nekem az sc1 nagyjából totál kimaradt így egy rakat új dolgot mesélt el a sztorival kapcsolatban
-
Ptech
addikt
Szerintem azon nagyon simán menne. Az én MSI GX720-amon (P8400 2.3 GHz, 4GB ram, 9600M GT) 1440x900-ban 40-50 FPS körül futott a béta, és minden High-on volt.
-
iSonic
addikt
szerintem bőven jó ez a gép HIGH beállítások melletti futtatásra..
-
Stephen003
tag
Lenne még egy kérdésem.
Ezt az Acer laptopot néztem ki ami következő paraméterekkel rendelkezik:
Core i5 430m Proc
4gb Mem
Ati 5650 1gb VgaRészben ezért a játékért fejleszteném a laptopom
Ezzel a konfiggal olyan 1360*768 felbontáson játszható a játék viszonylag magas garfikai beállításokkal?
Sorry gondolom volt már róla szó, csak nem akarom az egész topikot átolvasni.
Thx
Nothing Real
-
cettlee
őstag
akinek kell 10 napos WoW kulcs az szoljon
-
kovsol
titán
cross game chat vagy minek hívják ez most úgy hasra ütés volt, megy már? gondolom chat szobák nem lettek még mindig
-
JSaN
addikt
válasz Stephen003 #6207 üzenetére
Ha egyszer feltelepitetted, akkor utana mar nem kell lemez neki.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Alg
veterán
-
JamesHun
addikt
jól láttam azt az 1.000.000 user online részt?
SeriesX: JamesSHun
-
Ptech
addikt
Valami beállítás (ált .conf) fájlban szokta tárolni, hogy elindítottad-e már a játékot, egy olyan stringet kell kell keresni, hogy 'FirstRun' vagy 'RunBefore' vagy valami hasonló, nem emlékszem már Blizz mit használ.
Na annak az értékét átírod 1-ről 0-ra, és mintha először indulna.
Előtte azért csinálj egy biztonsági mentést beállításokról meg a kampányról. -
JSaN
addikt
Itt a rendszer memoria es a vga memoria is ludas lehet.
Nalam a beta phase 1 elejen még csak 2 gb memoriam volt, ultran es lowon is akadt rendessen. (mindenkep keves a 2gb)
Utana vettem plusz 2 gb-t es mindjart megoldodott minden.
Ha még mindig be roccen neha, ez a vga memoria miatt van. A texture Quality erdemes arra alitani amenyit a vga memoriahoz ir. Nalam ez high (4870, 512mb), viszont minden mas ultra. Megy is 40-60 Fps kozott. 3v3, 4v4 vege fele esik csk le 30fps kornyekere. (1680x1050 -ben tolom)
Remelem tudtam segiteni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
LucifeI2
őstag
Van négy nehézségi fokozat: Easy, Normal, Hard és Brutal. Én nem vagyok nagy Starcraft veterán, habár Warcraft 3-mal sokat játszottam, de jelenleg a Brutal fokozat nekem élvezetes. Három pályát toltam le eddig, abból az utolsó most k*rvára bejött, zergek támadtak és azok ellen kellett túlélni. Minden pályán legalább egyszer meghaltam eddig, szóval szerintem a nehézségi szint nem rossz. Küldetések jellege olyan, hogy általában van egy fő küldetés és egy mellék küldetés ahol valakit meg kell védeni stb. és kapsz extra nyersanyagot meg egységeket, ha teljesíted a mellék küldetést. Nem tudom, hogy játszottál-e a Warcraft 3-mal de hasonlóak eddig a küldetések.
-
mistixx
tag
Huh emberek eddig még key híján csak a bevezető videóig jutottam de már tűkön ülök...
Azért az árképzésen a kiadónak is rajta van a haszna, plusz a viszont eladók, plusz szállítás,stb, stb. Ha a Blizz fogná magát és árulná a kulcsokat olcsóért akkor pont kijönne a 8k ami az ő költségük. Nyilván nem látok bele az üzleti ügyeikbe de sztem azért nem lenne elképzelhetetlen.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
FefeeX
veterán
válasz LucifeI2 #6205 üzenetére
az armoryt még nem találtam meg, 2. pálya után mondta h menjek oda, de az átvezetőképen nem találtam, gondolom majd a 3. pályán lesz
Stephen003: nem kell neki a lemez, még installig se, ha letöltöd. Ez már az internet korszaka, nem lemez kell neki hanem internet kapcsolat.
kovsol: a normál az olyan pont jó, a gép kb normális. Hardon a gép durván támad meg építkezik, és akkor még nem próbáltam a negyedik fokozatot, valami Brutal vagy hasonló a neve Szóval a szingli is ad ha kérsz tőle
[ Szerkesztve ]
-
Stephen003
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ha megveszem a játékot normális Dvd-s verzióban, feltelepítem egy külső optikai meghajtóról a Laptopomra utána meg lehet oldani hogy ne kelljen neki a lemez? Nem akarok szórakozni a külső drive-al.
Nothing Real
-
FefeeX
veterán
nálam szerencsére 8giga vigyorog, minden ultra, este bekapcsolom az AA-t is, amit ugye külön kell, de rezzenésmentesen fut.
Akik kérdezték milyen:
szerintem óriási, jók az átvezető videók (bár még mindig nem tudtam előhozni az első vidit,mert csak első induláskor nyomja); sikerült kicserélni a portrét (jobbgomb a fejen - azért ez szerintem gyökérség volt a Blizztől - nincs is menüje, csak ha rájössz)
A játékmenet hardon izgalmas, normalon kicsit lagymatag De mondjuk kezdőknek nem ajánlom a hardot... Achievementek miatt lassan haladok, mert maximalista vagyok Egyelőre ennyi, hogy spoilert ne lőjek el. -
LucifeI2
őstag
Single Player eddig k*rva jó! Van armory, ahol lehet az egységeket erősíteni! Nagyon tetszik a játék, megyek is tolom tovább.
-
kovsol
titán
akik tolják már a single kampányt az érdekelne, hogy mennyire nehéz?
a küldetések milyen jellegűek? ez alatt olyanra gondolok, hogy éld túl x ideig, kutass fel valamit, ölj meg valakit, meg ilyesmiMay the Force be with you!
-
Djuree
félisten
ha elkezdem a singlit guest key-el, akkor ha megjön az eredeti példányom folytathatom onnan ugye?
föccer: remélem nálam ultrán sem lesz gondja.....
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
No, Azt veszem észre, hogy lizard ide, blizzard oda, az SC2 szingli bizony zabálja memórriát. Igaz csak 2 gb vigyorog a gépben, de a rengeteg átvezető videó mellett a 4-5 küldetésnél bizony nagyon keményen elkezd lapozni, és visszaesik az fps kb 2-re
Remélem egy sima restart segít rajta.
Üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest