-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
lehet TS en beszélni úgy mint most, kell egy külön kliens és egy szerver amire csatlakozik az ember, de bele is építhették volna a játékba, vagy pedig nem egy az egyben belerakni a wow-ból a szar voic chatet
tegnapi mérkőzések igen profik voltak, lassan tökélyre fejlesztjük a dolgot, annyira szeretem amikor két ember légi flottáját bedarálom egyedül corruptor+mutával (arra gondolok amikor a vikingek meg a másik zerg seregét bedaráltam a sarokban)
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
azért tényleg ez a chat szoba hiány engem kiakaszt teljesen régen megvoltak a gyülekező helyek ahol bármikor talált az ember társat, vagy ellenfelet, vagy valami obsolni való mérkőzést, mikor beléptem wc3 ba azonnal berakott a warctaft III hun-1 vagy a Frozen throne hun-1 csatornára ahol azonnal tudtam magyarokkal találkozni, meg lehetett nézni egymás profilját, láttuk az elért eredményeket, sőt lehetett a profilba szöveget is írni, ezek után egy a b.net 2 elég nagy visszalépés szerintem, hiába a csili vili cucc, most amíg nem játszottam az emberrel, vagy nem ismerem forumról vagy egyéb külső forrásból (jah persze facebook lol) akkor nem tudok felvenni barátnak, vagy nem is tudom, hogy létező játékos
voic chatnek, meg hogy nincs mikrofon boost funkciója nálam az vicc... hiába állítom be driverből azt nem érzékeli a játék, és suttogás szinten hallani amit beszélek, pedig mibe került volna egy ventrilo licence vagy TS -t megvenni és belerakni egy normális beszélgetős progit, BF2 ben érdekes jól működött a dolog, vagy CS,TF2,L4D -ben is hallani amit dumál a másik
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
nem túl rusholós, abszolút egál (pont alapján főleg) TvZ meccs
[link]
az a baj h lehettem volna gyorsabb mert mineral income marha nagy volt és így is ahogy tudtam fostam a mass marine/helliont.
jól bírta pedig lőttem le expet, meg sok workert, meg közben rengeteg linget. végén a nagy serege se bírt el a stimpack marineokkal meg a pár thorral. -
Ptech
addikt
Ki mit szól ehhez? (Husky a battle.net 2.0-ról)
Husky további kommentje:
*Wall of text inc*
I want to make this perfectly clear: I absolutely love Blizzard. I just think they are making a HUGE mistake with the direction of B.net 2.0. Please do not take this as a rant, lets keep it constructive!
(...)
"Say that blizzard is a restaurant, Starcraft 2 is the food they serve and battlenet 2.0 is the waiter that brings you the food.
Now the food is hands down awesome, it's the best thing you've ever ate, in fact it's so good your mouth orgasms when your tongue touches that culinary delight.
However the waiter is a dick.
He doesn't allow you to talk to any one else at the table, but you can whisper to some one close to you as long as no one else hears what you're saying (no chat channels).
When you see some friends of yours at the next table he doesn't allow you to get up and go to them unless you order the exact same thing you've ordered at your table once you reach their table (no xrealm)
If you want salt on your food you have to pay extra, if you want pepper you have to pay extra, if you want to use the napkin, you have to pay extra, if you want a tooth pick, you have to pay extra, if you want to go to the bathroom you have to pay extra (map marketplace).
While you order the waiter places a microphone under your table in order to gather personal information about you, information that he will use to make statistics and sell to other restauranats.
Sharing food between you and your loved one is completly forbidden since there have been case where people would eat for free by doing this (no lan)
The plates, knives, forks and the dinner table are filled with ads.
At the end of the lunch you can't see the whole bill, just the first 2 items you've baught and how much the overall price is, but not the price for the individual items (no world wide ranking)Now would you WANT to go again to the same restaurant? Even if the food is good?
Would you really be surprised if some one would say "let's not go here anymore until they fire that waiter?"
Kb arról van szó, hogy a játék a szokásos Blizzard minőségű lesz, viszont a cég elindult egy olyan úton (részben köszönhető talán az Activison-al való összeolvadásnak is) ami szinte minden kontrollt kivesz az ember kezéből. A battle.net platform körbefogja az egészet, és nem lehet sehogy megkerülni.
A jelenlegi elképzelések szerint nem lesz semmilyen egyéb chat lehetőség. Nem lesznek chat létrehozható chat szobák. A klánok mégis hogy a fenébe fognak kommunikálni? (ott van a voice chat, igen, de a hangminőség egy vicc, a WoW voice chatje ugyanez, ott is mindenki TS-t vagy Ventrilot használ.)
A régiók átjárhatatlanok, ha esetleg más földrészen lévő ismerőssel akar az ember játszani, akkor veheti meg az ottani klienst.
Az, hogy ott lesz a Map Marketplace, azaz nem csak cserélgetni, feltöltögetni lehet majd a mapokat, hanem ha a fejlesztő úgy gondolja, egy nagyobb projectért pénzt is kérhet, szerintem nem egy rossz ötlet, még minőségi tartalmat is hozhat. Még az is belefér, hogy 3 részben adják ki a játékot, de azért van egy határ, amennyit én legalábbis hajlandó vagyok fizetni egy játékért.
A LAN hiánya engem speciel annyira nem érint, de azt be kell látni, hogy amikkel eddig próbálták bizonygatni, hogy nem is kell az most már nekünk, mind bullshit, így már egy kicsit visszatetsző a dolog.
Az egészben az a vicc, hogy ha akarják akkor így is simán kiadják, és nagy siker lesz, még ezzel a rátelepülő bnet2.0 élősködővel is.
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e a játékot majd, pedig eddig nem volt kérdés bennem.
-
sith7
félisten
Ismerős, 6 meccset buktam ma zsinórban, az utolsót egy silver ligás ellen, így most levágott platinába; de utánna nyomtunk 2 db 2v2 - t, azt viszont nyertük, bár a 2. eleje necces volt, de sikerült
Zerg + Terran volt az ellenfél, gyártottak mindent a levegőben + thor - okat; illetve a zerg csinált Ultralisk - eket is , viszont fejlesztést nem csináltak szinte semmit ...
Mi szokásos zerg + protoss, én csak földit csináltam, de hagytam high templar - okat is bőven, amik a végén oda is ba...ztak, illetve villámoztak
Kovsol muta + plusz a másik repülő zerg /nem jut eszembe a neve/, és azokra a + damage
Potyogtak a battlecruiserek az égbőlGold liga 2. helyezettek voltak 2v2 - ben, illetve az egyikük gyémánt ligás mindenhol /1v1, 2v2 stb./
Ez jólesett
Így utólag belegondolva nem is értem miért csináltam 14 colossust ?
A Hydra falók ...[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #3693 üzenetére
tudom, hetedikéig van... Power Managert is frissítettem mielőtt lagzott, lehet az a gondja, visszateszem a régit hátha úgy
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Na jó, most azt hiszem abbahagyom kicsit...
A sok vesztett meccs miatt kaptam egy ellenfelet silver elejéről... sima győzelem... lett volna, ha nem droppol megint, Jó mondom -14 pont, rendben nem gond, kövi ellenfél megint silverből, megint már a bázisát verem, lag, drop... holnap felhívom a Lenovo szervizt, szerintem elszállt egy heatpipe-om
Intel graffal vajon megy?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
whitezo88
nagyúr
nah fél11től elérhető leszek esetleg 2v3 v 3v3? realid: whitezo88@gmail.com
-
iSonic
addikt
válasz Winner_hun #3688 üzenetére
beakadt a chrome bocsi a dupla postért.. de kezd elegem lenni nem ez az első.. más honlapokon is ezt csinálja..
-
cettlee
őstag
holvannak az Acc cimeitek? énis jáccanÁk
cettel@gmail.com
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
üdv a klubban én ezért nem is játszottam vagy egy hete 1v1-t 4v4 be jutottam be platina ligába de volt két dropom így lett 3-2 a stat meg egy vereségemet úgy könyvelte el, hogy nem számolta be placmentbe!? és 6. mérkőzés után rakott ligába és azt a vereséget nem sorolta bele utána se a statisztikába a ligánál, de totalban meg ott szerepel
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
pfff... vesztettem vagy 8at zsinórban... egyet nyertem, csak mert az ellen droppolt
Ilyen az amikor semmi nem jön be. Ha expelek rusholnak, ha 1 bázisról játszok deffelnek...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
nepszter1
addikt
Valaki nem szánna meg egy beta keyel ?
-
kovsol
titán
remek megnyertünk megint egy 4v4 -t első lettem sima ügy... erre nem adta be győzelemnek! de vereségnek se mondjuk
-
kovsol
titán
most toltam egy olyan 4v4 -t hogy két társat berusholtak és kilépetek mert lenullázták őket erre 2v4 ben két protossal (én is az voltam) bevágruk őket mass stalker
-
föccer
nagyúr
No, esti szunyókálás után sikerült felküzdenem magamat az 50%-os győzelmi arányra. Ha jól emlékszem, akkor 1 vereség és 6 győzelem a mai mérleg. Silver 9-ig jöttem vissza a tegnapi 2 bukott mecs után.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Konflikt
addikt
OMG, ezt nezzetek:
Love is like a game of Starcraft avagy az egyik magyar blogon:
A szerelem olyan, mint a Starcraft[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
iSonic
addikt
Alg kollégával olyanokat nyerünk gyerekek, az valami eszméletlen.. terranként köbö siege tank és marauder, ő védi mutával az eget és egyszerűen bárhová betörünk.. siege tankok letelepítése aztán marauderek előreküldése siegek elvégzik a dolgokat, bemyegk szedem az egységeket ő közbe lekapja mutákkal a munkásokat és nekem a második egységadagom már az i-re teszi fel a pontot
-
tocsek18
senior tag
hali, szívesen játszanák veletek, vegyetek fel: tocsek@citromail.hu
-
Thome
veterán
Te csak azt hiszed. Hátulról mondjuk Twillight Fortress pályán elmész az ellenfél bázisára körbe, miközben az ellen támad és recallolsz, onnantól kezdve jó eséllyel el van döntve a meccs, mert ha teljes támadást hajt végre, akkor mindkét tag rátok meg, a társad véd, te pedig letámadod. Ti húzzátok tovább, ugyanis ha még van légvédelem ott, az núdli a Mothershipnek (2-3 turret/cannon? lol).
De lehet hogy nem működik amire gondolok, de szerintem jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #3648 üzenetére
Értem ... ez max,. védekezésnél jó, mert támadni vele... mire odavánszorog ...
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3643 üzenetére
Tegnap este fáradtan beültem toltam 3 csatát. Az utolsó kettőt bebuktam, mert bénáztam. Erre a gold 40-ből ledobott szilver 50-be. Ezt a gusztutstalanságot
Ma letoltam 3 mecset, mind a hármat megnyertem. Erre sikerült silver 40-ig felközdeni magamat? Na nee mán.
Jah, és a másik, amin basztatja a csőrőmet, hogy amikor próbálgattam a terrákat behúztam vagy 8-10 bukott mecset, osztán most meg küzdök a zerggel, hogy 50% fölé visszavigyem a győzelmi rátát. Lehet jobb lenne egy fajonkénti ladder.
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #3644 üzenetére
A recall mire is jó ?
-
sith7
félisten
Azt mondja meg nekem valaki mothership - et miért éri meg csinálni ?
A vortex miatt ? -
Thome
veterán
Lösszgama?
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #3638 üzenetére
nem semmi már észre is vetted egy hét után ? csak szívatlak megsértődni kiscica dolog
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Laddernél a divíziók már nem számmal vannak jelölve.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
jó ez a 3v3 is, ha jó társakat kap az ember
Volt itt minden, muta ötvenesével, hydra szintén, stalker, mothersip, folyamtos harass, állandó akció, egyszerre 2-3 helyen is
-
Bibby
addikt
Mivel valakik már linkeltek itt replay-eket, én is kedvet kaptam.
Ez talán a legjobb 2v2 amit játszottam, nem arra gondolok hogy én voltam iszonyat jó, csak belülről a hangulata. Tehát mielőtt a hibákat soroljátok, nagyjából én is tisztában vagyok velük, de valahol itt tartok jelenleg képességekben. (Na jó, tudok jobb lenni.)
Szóval terran voltam, párszor be kellett védeni a társat, meg kicsit bénák is voltak az ellenek, de azért büszke vagyok.Ελευθερια η θανατος
-
Winner_hun
titán
Áááá 3v3, az elején az egyik csapattag azt hitte hogy vesztünk és gg-vel kilépett. Na ezért vesztettünk kb. 20-25 perccel később. Pedig simán nyerhettünk volna.
-
nepszter1
addikt
válasz Winner_hun #3631 üzenetére
Akkor várom a csodát
-
Winner_hun
titán
válasz nepszter1 #3630 üzenetére
Itt is volt a ph-n kirakva kulcs, néha van hogy bizonyos emberek csak úgy kitesznek kulcsokat. Vagy kapsz vagy találsz vagy nem kapsz és nem is találsz.
Itt is volt elég sok kulcs osztogatva, ha van valakinek lehet meglep vele privátban
-
JamesHun
addikt
válasz JamesHun #3628 üzenetére
4VS4 nél épphogy épül a barackom, de az ellenek már elért hozzám a repülő barackja
ez azért szép taktika, hogy leteszi egy magaslatra és onnan szívatja a népet :S:S:S
ellene meg nem tehetsz semmit sem, mert jó esetben van 1-2 egységed ha egyből csak barackra gyúrszSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
4 vs 4 nél miért lépnek ki a lúzer társaim
ezért vesztek többnyire, mert 1 perc után kilépnek és mint utoljára maradt még én szívom meg :S:S:SSeriesX: JamesSHun
-
Djuree
félisten
válasz Winner_hun #3623 üzenetére
megint kezdődik?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Winner_hun
titán
You were dropped...
-
nepszter1
addikt
Hol tudok jelentkezni a bétára?
-
JamesHun
addikt
no megvolt az SC2 legjobb mecse eddig
4VS4 nél az egyik játékos semmit nem csinált
szerintem bealudt, mert meg sem mozdultak az egységei a kezdetektől fogva
így 3VS4 lett
az egyik terran csak hajókra ment rá (láthatatlan mocsok hajókra :S), de votl egy ügyes proti és eléggé támadta ő is az ellent
én meg mivel szívattak sniperrel, így gondoltam az Atomot bevetem én is, ha már ő is sunyiskodik
elég durva egy cucc főleg a bázisra dobva
oda a pénzszedők és 2-3 al már a bázis is leszedhető
de a turretek nem lettek gyengébbek?
régen 10-12 db elég szépen felfogta az ellenfeleket
most meg leszedték őket gond nélkül minimális veszteséggel :SSeriesX: JamesSHun
-
sith7
félisten
Közepesnél egy kicsit lejjebb...
Én is megnéztem a repeket, jó volt
A vikingek se csípik az archon - okatÉs rajöttem az utolsót, hol csesztük el, majd elmondom ...
Nagyon szálka az a meccs nekem, mert nem voltak jobbak, ha azok lettek volna, akkor a drone - k szétsavazása után, letámadtak volna téged, és már akkor győznekAlg
Sajnos ez van, ha sikeres vagy, szeded a win - eket, akkor erősebbet ad... na de abból tanul az ember[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
az első egy elrontott mérkőzés ahol elején majdhogy lenullázták a gazdaságom, gondoltam kis muta szívatással megpróbálom egálba hozni a dolgot, de annál ők jobbak voltak, töltök fel vesztes meccset is, mert mi se vagyunk pro -k csak közepesen szarok
van egy mérkőzés ahol food limitet elértük mind a ketten, jó mérkőzés
másik meg simán jó mérkőzés
azoknak javaslom akik kíváncsiak az archonokra harc közben
[link][ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
nah fasza... tudtam hogy a meccs után már nem kellene többet játszanom
Feljöttem gold 1. helyre, "holtversenyben" (azonos pontszámmal)
Erre a következő 5 meccs: 2 szemét rush(egy 6 pool meg egy marine), egy terran valahonnan platina elejéből(MMM-mi más?), egy drop és egy DC... holnap kezdhetem elölről az egészet
Ja igen Drop és DC persze mindkettő mikor már szinte biztos win lett volna - utolsóban volt vagy 50 roach-om kb. 3 cannon ellen
Szerk: ki is veszem a mapok közül a steps of war-t
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Esetleg replay?
Kellene csinálni valami oldlalt, ahol lehetne kommentekkel kiegészítve gyűjteni a replayeket.
Vagy van ilyen oldal?
Üdv, föccer
-
sith7
félisten
Ma sem voltunk tétlenek, és mivel fikázás volt a mass colo miatt, ezért átálltam mass archon - ra , és ts - sel toltuk, ami tényleg elmondhatatlan, hogy mindent meg lehet beszélni, sokkal gyorsabban reagál az ember mindenre
Most mit mondjak ... végignyomtuk az ellenfelek bázisát, 1p + 1t, a protoss - nak mindene volt, még anyahajója is, carrier - ek ... de ... így is vesztettek
Ezért a game - ért 40 pontot kaptunk, az utána lévőért "csak" 32 - tAmit még ajánlhatok minden protoss játékosnak az a zealot gyors futása... szinte vetekszik a speedling - gel
De ezekről a dolgokról a mutalisk szakértő társam is biztos írni fog
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt 2 bukta is , de az elsőt azt platina 2. helyezettek ellen buktuk; a 2. - at pedig olyan helyről hoztuk vissza, és fordítottuk szinte nyerésbe, hogy már beírtam a gg - t, de kitöröltem. Ha még van + 2 archonom, kovsolnak + 10 mutája, akkor a képernyőről is kipicsantottuk volna őketTeljesség igénye nélkül:
feljáróm mellé barack rush + marauder
kovsolnak az exp - jét kiszedték
rá 2 percre az alapbázisáról az összes drone - t szétsavazta baneling - gel
ilyen 400 mineral 240 gázom volt, és abból adtam neki
én bekaptam egy reaper rush - t, igaz a cannon - ok ott voltak ; 2 probe, meg 1 perc gazdasági stop bántaÉs innen fordítottunk, az offensive seregükből 4 hydra, és 3 félig szétvert thor maradt
Szóval ezt simán nyerhettük volnaÖsszességében jó volt: gold 49 - ről feljöttünk gold 35 - re
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
mit kapok ha megnyerek 5 1VS1 mecset?
SeriesX: JamesSHun
-
Winner_hun
titán
válasz JamesHun #3608 üzenetére
3v3 eléggé bejövős, 4 meccset úgy nyertünk hogy nem tartott 10 percig se, aztán a negyedik után az egyik társam rámírt hogy játszunk-e külön party-ba, mondom ok, elsőt elvesztettük, aztán nyertünk, mire a játék azt írta ki hogy vesztettünk és levont 12 pontot, közben goldbol berakott platinába Goldba 1. helyen voltam 3 vagy 4 körön keresztül azután tett át platinába.
Cannon rush rulz
Kipróbáltam, bejött, no Bár platinában lehet nem lesz nyerő, ha 1 zerg van ellenünk akkor még talán, de 2 zerg ellen már szinte lehetetlen.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
JamesHun
addikt
most játszottam egy segfej ellen
20 mp után beírta üzibe, hogy máris nyert
azért megszorongattam, de végül győzött
de 1 percig beszarhatott amikor betámadtam a bázisát és majdnem minden egységét leírtottamSeriesX: JamesSHun
-
Alg
veterán
Nah... mikor ledobott platinából, gold 25. hely környékére estem vissza, most sikerült gold 2. helyre felküzdenem magam
-
kovsol
titán
akkor az enyém még mindig idősebb, razer egér nekem feltörte a kezemet! vicc azért
én meg vagyok elégedve ezzel és mivel még tökéletesen megy több mint 6 évesen nem igazán van értelme cserélni nem hinném megérné a pénzt a minimális eltérés
van egy kb 10 éves de lehet csak 9 nem tudom pontosan logitech wheel mouse egerem is amit öcsém mai napig használ és tökéletesamúgy az egér az nagyon egyén függő és szubjektiv dolog
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nekem egy a4tech x7 van. volt logim, razerem is, de jobb az az a4tech, pedig kemény 4000ft volt mégis veri az összes gamer egeret amit eddig próbáltam, pedig volt nekem már minden, logitech, razer, microsoft...
már 5 éve tökéletesen működik... a razer 3 év alatt "elpusztult"....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Alg
veterán
Mx 518 szintén, bár most nem én használom, de lehet elkobzom
-
Thome
veterán
válasz Winner_hun #3599 üzenetére
Pfejj... G5 (Kishíján Mx518) powa.
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #3599 üzenetére
számomra ez egy multifunkciós egér teljesen toltam vele már komolyabban cs:s, wc3, bf2, és wow -t is mindegyiknél remekül szuperált a kicsike de mellette AutoCad, CATIA és Solid Edge is remekül szuperál, nem árt tervezéskor se a pontosság
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest