-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
azért tényleg ez a chat szoba hiány engem kiakaszt teljesen régen megvoltak a gyülekező helyek ahol bármikor talált az ember társat, vagy ellenfelet, vagy valami obsolni való mérkőzést, mikor beléptem wc3 ba azonnal berakott a warctaft III hun-1 vagy a Frozen throne hun-1 csatornára ahol azonnal tudtam magyarokkal találkozni, meg lehetett nézni egymás profilját, láttuk az elért eredményeket, sőt lehetett a profilba szöveget is írni, ezek után egy a b.net 2 elég nagy visszalépés szerintem, hiába a csili vili cucc, most amíg nem játszottam az emberrel, vagy nem ismerem forumról vagy egyéb külső forrásból (jah persze facebook lol) akkor nem tudok felvenni barátnak, vagy nem is tudom, hogy létező játékos
voic chatnek, meg hogy nincs mikrofon boost funkciója nálam az vicc... hiába állítom be driverből azt nem érzékeli a játék, és suttogás szinten hallani amit beszélek, pedig mibe került volna egy ventrilo licence vagy TS -t megvenni és belerakni egy normális beszélgetős progit, BF2 ben érdekes jól működött a dolog, vagy CS,TF2,L4D -ben is hallani amit dumál a másik
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chrome
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest