-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
aki gondolja vegyen fel
elég érdekes, hogy én bírtam megint legtovább de a legkevesebb pontot kaptam :SSeriesX: JamesSHun
-
Alg
veterán
-
iSonic
addikt
hát Alg barátommal mit küldtük úristen két terran ellen voltunk leöltük őket algot leverték egy expandja maradt és kilépett, nekik maradt 5 épületük, de 15 vikingjük és nem lépte ki az összes épületet meg keresgélni kellett, mert repült velük -.-' úgyhogy mass mutaliskkal 1 óra alatt meglettek, de, hogy ilyeneknek miért adnak béta kulcsot a kezükbe -.-1
-
bpx
őstag
csodálkoztam, hogy az 5-0-sok miért kerülnek platinumba, hát itt a megoldás:
"In an interesting change to the ladder system, it’s no longer possible for players to be placed into the highest league – Diamond – right after the five initial placement matches. Instead, players who display good skill during the placement matches will be placed into Platinum, and only then be promoted to Diamond if they prove their worth."
mondjuk ideje is volt valami ilyesmit bevezetni, mert amúgy semmi értelme nem volt, csak mindenki eggyel feljebb került
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Kibaszott idegesítő hogy mindig ilyen Diamond ligás köcsögöket ad be, azt próbáld legyőzni. 1-4 -el lett vége a 3v3-nak, Silver 34...
-
JamesHun
addikt
törölték a karaktereket?
SeriesX: JamesSHun
-
iSonic
addikt
Én meg kapom 5 egymás követő meccs után a plaitna és a diamond ellenfeleket.. de tényleg kezdem megutálni a játékot, mert nem hiszem el, hogy a cseszett raven és a turret szúrja ki a dark templart, amikor meg támadok, akkor meg jön 5 phoenixxel riktig leszedi a ravent és bedarál a dark templarokkal -.-' Ez a tipikusan olyan idegesitő taktika, hogy nem tudok mit csinálni van pár mineralom és vespine gázom és csinálok 20 dark templart, mert láttam valahol..
-
Alg
veterán
Nah a végén kaptam egy terrant, 3-2 gold
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
whitezo88
nagyúr
még jó hogy a placement után nagyjából veled egyenrangó embereket rak be, 2v2 palcementen olyan béna terrant kaptam be hogy arcom kapartam (elfogyott a mineralja, és a 25 munkát ott álldogált végig, alig csinált egységet, de azokat bőszen techelte, meg nagyban gyártotta a BCket amiket persze hamar megette a stalker, void ray sereg a végén...), az ellen se volt olyan erős, de 1v2 nem volt olyan fasza.
-
Alg
veterán
Ti tudtok replay-t nézni? Nálam nem müxik
Szerk: azért pakol lentebb, mert már nem lehet Placement meccsekkel diamondba kerülni, 5-0-al is platinába rak, diamondba csak feljutni lehet majd.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Djuree
félisten
ja hogy te vagy a skymouz? jó tudni
nem értem amúgy miért kell mindenhol más nickeket használni nekem mindenhol Djuree
ennek mondjuk van előnye meg hátránya is[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bibby
addikt
Még mindig nem megy nálam, amint belépek, beírom a jelszót, beenged, de a főablakban már semmilyen felirat nem jelenik meg, csak a háttér, és egyik menüpontban sincs semmi, majd kiírja hogy a kapcsolat elveszett, próbál újrakapcsolódni, de nem megy. Ezután ha kilépek tényleg nincs internet kapcsolat, a böngészőben sem jön be semmi kb egy percig, azután életre kel... windows tűzfal van azon át van engedve, mi a fene lehet a baja?
Ελευθερια η θανατος
-
iSonic
addikt
4 győzelem 1 vereséggel zártam a placement meccseket azt gold ligába kerültem csomó erős ellenfelet kaptam bár nem értem miért kapok kétszer is platina ligás embert :/
-
whitezo88
nagyúr
na ismét egy zerglinges banelinges skillmatyi, 2w3lossal silver.
-
Thome
veterán
Nekem meg olyan szinten nem megy a játék ismét, hogy szerintem ha erőlködök is, elbuknám a meccset, szóval játszok egy-két kellemes placement meccset, és bronzban meg írtok...
-
Alg
veterán
nálam eddig 3-1 kaptam 3 zerget, mindhárom ling rusholt, kettőt megfogtam és levertem roach-al, egyet besz**tam (utóbbi steppes of war, de én is hibáztam) meg volt egy Toss sok gate zealot+stalkerrel, szintén roach-al fogtam, szóval nem voltak hosszú meccsek
-
whitezo88
nagyúr
hasonló, eddig 3 meccs 3 faj ellen, csak terrant tudtam megverni, de csak mert agresszív voltam meg bedobáltam medivaccel a marineket , de zerg az egy baneling+zergling combóval átgyalogolt a barakkomon meg a seregemen, a protoss meg csak simán másfélszer akkora sereggel jött pedig reaperrel kiszedtem jópár munkását.
mod: akit láttam felvettem megint én whitezo88@gmail.com
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
1-4 placmentet totlam 1vs1 ben!! bronz liga vicces kicsit, hogy mindenki most placmentél és nekem sikerült kifognom végig olyan embereket akik kb gyémánt ligából szöktek meg korábról(na meg random voltam de akkor is )
ezért szarság ez a placmentelés dolog szerintem, mert 5 mérkőzés eldönt kb mindent, jó persze esélyes, hogy most hamar kijutok bronz ligából de akkor is[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Winner_hun
titán
Még jó hogy egy txt file-ba összegyűjtöttem a ph-s e-mail címeket, így a barátlista pikk-pakk visszahívható
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
Protosst eddig mindig gyengítették, talán 3szor kapott erősítést... Zerg detto, a terran az amit eddig szinte mindig erősítettek... persze hogy nem sírtak
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
terran részről szörnyű ez a frissítés... protoss-t miért nem lehet gyengíteni? nagyon kezd elegem lenni ebből a wow szerű patchelésből, sokan sírnak, akkor szedjük le a többi aki nem sír meg le van szarva.. -.-'
-
Thome
veterán
Akinek kellek:
thoma91 [kukacka] windowslive [pontocska] com
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Iginotus #3846 üzenetére
Lerakhtod később is, de ha letelik a 30 mp akkor megmtatja minden épületedet a térképen az ellennek, míg újra nem építed a főbázist.
Ja, és ha elfogy az összes épületed, vesztettél.
Szerk: aki erre jár vegyen fel friendlist-be, mailem az adatoknál.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Egy rövid kérdés ha szétlövik a bázisomat és letelik a 30 másodperc de van alapanyagom és probe/drone/scv akkor építhetek főbázist?
El is mondom miért.
Tegnap toltunk egy zert/protos ellen (terran/protoss)
én szétcsesztem az ö bázisát voidokkal mindkettő ö szétcseszte az én bázisomat carierekkel. Volt probom és féltem hogy letelik az időm és gyors lebasztam egy bázist. Persze leszedte és közbe meg akartam védeni, de leszedte a voidokat is, ez miatt vesztettünk mert a terra is csak ép ki tudott települni. De ha megvárom míg megnyugszik és később teszem le persze ha le tudom tenni akkor jó lett volna.[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Alg
veterán
Hurrá, pedig pont megint felfelé szálló ágban voltam
siege tank nerf
-
Thome
veterán
Puff, teljes resetet kaptunk.
-
Bibby
addikt
Nálatok működik? Engem a "főmenüben" ledobál szépen, aztán ha újra kapcsolódni akar még ki is lép.
Ελευθερια η θανατος
-
bpx
őstag
valóban, de ez a játék nem is arról szól, hogy egy fajta unitot massolunk
szerk: de most komolyan... nem ilyenbe kell gondolkodni hogy 3-4 tank vs egy teljes sereg
egy mmm sereg mellé pár darab, és úgy lehet vele pusholni hogy nem állítja meg semmi
arról nem is beszélve, hogy defelni is kiváló[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz Winner_hun #3824 üzenetére
nálam is, de még mindig nem 100%-os, "főképernyőn" mindenre azt mutatja, hogy kell még 5 placement meccs, de közben profilomban/laddernél számolja a meccseket (viszont pár napig egyáltalán nem számolta)
(#3832) Bibby: na annak a tankos változásnak már ideje volt
sc1-ben is nagyon sokan sírtak a tank miatt, de itt még durvább lett[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Patch 15
General
Improved the system that handles initial placement and promotion/relegation between Leagues & Ladders.
Balance Changes
TERRAN
Hellion
Weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1.
Reaper
Nitro Packs research cost decreased from 100/100 to 50/50.
Siege Tank
Siege Mode damage decreased from 60 to 50.
Thor
Anti-air weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1.ZERG
Brood Lord
Weapon upgrade bonus decreased from 3 to 2.Na most aztán még több reaper rush lesz, tankot meg most nerfelték.
Ελευθερια η θανατος
-
whitezo88
nagyúr
bnet fórumon is sokan panaszkodnak hogy befagyott a placement, meg nem számolja a quick maches wineket achihoz.
bug vagy intended? -
cettlee
őstag
levegő kilöve a stalkerek miatt, mivel direkt levegö miatt vannak stalkerek. itt a játék kb 8adik percéröl beszélek, tehá colossus kizárva, void ray talán.. de stalkerek lekapják. fönix is felejtös stalkerek között. sztem az immo amugy countereli az egész bagázst, tankot és stalkert is. 4-5 immo meg marákkal sztem lehet counterelni.bár csak akkor tudok idöbe ennyi immot ha nemcsinálok 3 gatewayt, ami elég kockázatos
amugy elöbb kiprobáltuk ugyanezt haverral. ellennek marái voltak, protinak meg 4-5 void ray, és igyis simán nyertünk, havernak 4 tankja, nekemmeg 10-12 stalker.persze utánpotlással.
-
Alg
veterán
válasz cettlee #3826 üzenetére
siege tank ellen nagyon fontos, hogy nem hagyd siege módba telepedni, próbáld mozgás közben elkapni.
egyébként legjobb levegőből támadni, void ray vagy banshee+cloak.
Persze az immortal is elég hatásos, amíg van pajzsa
Ha nem tudsz vele mit csinálni, hagyd ott, semmiképpen ne rohanj bele, mert abból csak "terrible, terrible damage" lesz
Mod: colo semmiképpen, siege+stalker ellen, rossz ötlet
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
haj. elöbb 2v2 be olyannal találkoztam, hogy PTvsPT, haver csinált MMM-et, én 16stalker+3 zea. amikoris megjelent az ellen a bázisaink elött 5 siege módos tankkal és 14 stalkerrel. namost haver MMMje kb 5 másodpercig tartott, én egyböl odablinkeltem és probáltam szedni a tankokat, de lenyomtak elég keményen. immobol max 2-t tudtam volna kihozni ha nem blinkre techelek. egyéb megoldás stalker+tank ellen?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winner_hun #3824 üzenetére
jó neked nálam még mindig ba*ik számolni a ranked meccseket rendesen.
-
Alg
veterán
Mire jó a baneling? Többek között a meccs megfordítására
-
JamesHun
addikt
aki gondolja kovimail@freemail.hu a címem és felvehet a játék barátlistájába
SeriesX: JamesSHun
-
Alg
veterán
Azt csinálom, most be is jött
Igaz nagyon kevés marine-t csinált az ellen, muták+speedlingek halálosak voltak
Persze 1v1-ben figyelni kell, hogy ne szedjenek szét míg kihozod a mutákat.
[ Szerkesztve ]
-
decibel
aktív tag
-
Ghoosty
őstag
100%, hogy van a siege tankra, lehet is szivatni, hogy zergekkel betámadod, aztán a sajátjait lövi szét a tank az AOE miatt. Meg 1-esével beküldöd a DT-t a saját egységei közé, majd mikor odavillant, lő az összes tank, aztán az ottlévők halottak is, te meg veszítettél 1 db DT-t.
MOD:
A ladder nálam is szar, semmit nem haladok előre. Azt írja 5 placement van hátra, a profilnál meg ott van, hogy a bronz ligában vagyok. sok v sok nál pedig sehogy se sikerült befejeznem a ladder meccseket.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz whitezo88 #3813 üzenetére
Nekem semmi nem történt a ladderrel... nem törölték, nem is akadt be
Terrannal csak az a bajom, hogy míg ő ész nélkül csak felhúz egy rakás barakkot, egy starport-ot megy egy factoryt, és A-move-al kiküldi az MMM golyót, addig nekem deríteni kell miből mennyit csinál, mikor merre jár, közben ha infestorozok azt mikrózni, figyelni hogy a siege tankot mozgás közben kapjam el, stb...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
még mindig nincs rendes ladder? nem csökken a placement meccsek száma, sőt már 5 win is megvan 2v2 de nem adott achit. számolja a csíknál, de a gold legaue felé vitt egér csfak 4/4et mutat...
-
Thome
veterán
Ez a köcsög terran egy g*ci imba szar.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Lair csak 150/100...
Én általában 14pool, 15hatch, queen után 2 adag ling, 35-40-ig csak drone, utána pár ling és derítés-függően alakítom tovább. (közben le lehet dobni pár spinecrawlert)
Persze ez csak akkor működik, ha engedi az ellen, ha nem akkor kell a fast roach (pl. 2-3gate zealot rush ellen). Légvédelemnek általában hydrát hozok, gyorsabb és olcsóbb mint a muta/corruptor, igaz nem annyira mozgékony
Mod: friendly fire van a játékban? Gondolok itt siege tankra főleg...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz decibel #3809 üzenetére
azért egy witcher2-őt ne hasonlíts az SC2-höz. nincs egy súlycsoportban a 2 játék, nagyon nincs. ha belegondolsz kb. 10 éves szórakozást veszel az SC2-vel (a witcherrel meg jó ha 1 hónapot). ha 15k az ára, akkor az havi kemény 125ft (120 hónapra vetítve). sztem ez nem sok.... én 25k-t szánok a gyűjtőire, nekem megéri, amennyi boldog órát-napot-évet adott nekem az első rész
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
decibel
aktív tag
15k boltban, 13,5k előrendelve? Nyihahaha, majd ha 12k körülire mérséklődik az ára. Vicces mellé tenni a Witcher2-t, ami 10k... (Azonkívül, hogy mindkettőre pályázok semmi hasonlóság nincs a kettő között mielőtt megköveznétek.)
"you are a monkey poo-poo"
-
föccer
nagyúr
Leht, hogy megfogja, deaz iszonyt ásványba kerül.
Szerintem gyurni kell lair-re, amint lehet. Az 5 perc körül le kell jönni az első 5 mutának, ha jól emlékszem.
10 drone, lerakod a 2 gázt, elindítod a köv 2 dront, lekenszeled a 2 gászt, akkor 12 dronnal szeded az anyagot. Ha összejön a 200 mineral, ledobod a poolt. 100 mineralnal veszel 1 overlordot, majd lerakod a 2 gázt és megveszed az 1 dront, hogy 10/10 legyél. lejön az overlord, veszel a 2 lárvából dront. Lejön a pool, veszed a királynőt, lejön a 2 gáz, beállsz 6 dronnal gázt szedni, veszel egy lordot. Veszel annyi dront, amennyit csak tudsz. Ha összejön a 150 gáz, akkor mehet a lair (annyi dront kell venni, hogy pont 200/150 legyen a mineral/gáz. Jöhet a következő lord, és 3 drone. Ha lejön a lair, akkor azonnal venni a szpájört. ekkor még 2-3 dront lehet venni, és 1-2 overlordot, hogy ne ragadjon be a suppli. Meg kell várni, amíg felgyűlik a 5-600 gáz és mineral. Amint lehet venni a mutákat, lehozhat egyből 5-6-ot.
Ha minden igaz, akkor lehet menni harassolniÜDv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ghoosty
őstag
Tényleg jó kis játszmák voltak, de azt a mass carriert jól beszívtuk.
Hogy a légi egységekre való ráállás mennyi gázt fogyaszt, az hihetetlen. Két helyen szárazra szívtam a gázt, meg egy 3. helyen is elkezdtem és nem volt elég, hogy kiépítsek egy 200/200-as corruptor/broodlord csapatot. Volt mellette egy adag hydrám is. Pedig nem voltak nagy összecsapások, hogy sokat veszítsek.
Egyre jobban kedvelem a zerget, pedig még nem megy a legjobban. A korai légitámadás elen lehet valamit csinálni spore tornyon kívül mást is? Hydra még egész jó, de az már tier 2-es.
Ma nem tudom, hogy leszek-e, mert raid nap van, de ma az alulgeareltek priot élveznek, így szerintem nekem ez kimarad. De, ha igen, akkor jövök a szokásos Random fajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest