- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Szép napot mindenkinek !
GSLTV mai adását ajánlani tudom mindenkinek MC Huk Bomber és hasonló kaliberű gamerek csapnak ma össze . A kommentátorok is hasonlóképpen nyilatkoztak, a mai egy szép nap top playerekkel
Szerk .: Most indul a közvetítés
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
Ave
tegnap felvetodott bennem egy kerdes (amit ugyan majd ma magam is megtudok nezni, de) hatha valakinek egybol megvan a valasz: halu egysegeknek lehet hasznalni a spec tulajdonsagat? (csakmert tegnap bekaptam 3v3 randomban egy korai rusht, es mikor lattam a scoutnal, hogy az lesz majd, gyorsan ranyomtam halu fejlesztesre...az egy colo el is riasztotta oket (kettot nem mertem lehozni) ).
tehat lehet-e stalkerrel blinkelni...es ami meg fontosabb phonixel emelgetni???blinket is gondolom csak akkor ha fejlesztve van...
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
killerjohn
addikt
valaki teamplay?
-
AlyArkhon
őstag
NaDa leiskollázza az ellenfelét .
Helion Reaper rush
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
válasz killerjohn #22895 üzenetére
Mostani utolsó meccset láttam csak , most érkeztem de a vége az jó volt.
Jah és ahogy hallom végre a két kedvenc kommentátorom van ( Artosis és Tastleles )
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
viszont nagyon szépen elverte Destiny Bombert élvezet volt nézni
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #22888 üzenetére
igen, bm = bad manner
peldaul itt egy video, ami azt foglalja ossze, mirol is szol destiny: micro, tactics, bm
vagy egy reszlet a liquipedia-s adatlapjarol: "Having played since the beta, Destiny is known within the Starcraft II community for his bad manners and rage"Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
adrian360
őstag
válasz killerjohn #22890 üzenetére
gomtv schedule itt van hogy mikor milyen meccs lesz.
amúgy úgy van hogy van code b, felette code a, a legfölső code s.code b-t nem közvetítenek az amolyan kiképzőosztály mindig az adott szezon végén van úgynevezett up&down meccs ahol eldől ki jut fel és ki esik le egy osztályt.
alapból újonnan nevezni csak code b-be lehet de most pl az MLG-vel kötött megállapodást a GSL és az ottani nem koreai elsők játszhatnak code a-ban egyből. -
AlyArkhon
őstag
válasz killerjohn #22890 üzenetére
Én csak azt tudom hogy most volt a Code A , most fog menni a Code S és az s részben lesznek a top playerek , ( már ha jól tudom és MC és társai a toppok ) .
Egyébként a közvetítést a [GomTv] oldaláról letöltött saját lejátszójukkal tudod nézni SQ minőségbe . Nem egy szépség a minőség , de arra jó hogy megnézze az ember. De ha valakinek van rá fölös 10 dollárja hogy egy szezont végig nézzen HQ minőségben akkor ez elkerülhető .Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
2 óra múla indul GSL Code S . MC és és egyéb apró gamerekkel . [TeamLiqiud]
-
h.adam.92
őstag
ez a combatex pont ugyan annyira retardált mint a ratzdeezer. mind a ketten stream snipe-olják destinyt. a deezer mindig kivárja azt az alkalmat, amikor a destiny ellenfelet keres magának és ő is akkor indítja a keresést... (megjegyzem GM liga) bár azt nem tudom, hogy a deezer a játék "tudásával" vagy pénzért került GM-be...
-
rt06
veterán
válasz föccer #22879 üzenetére
ez anno bw-nel is igy volt (ugye az uj egysegek miatt szukseges volt ott is, es itt is az lesz), bar s bar azota eltelt 1-2 ev, en valoszinunek tartom, hogy valoban ugy lesz, ahogy irod
viszont emellett azt is igencsak valoszinunek tartom, hogy az elso (ket) resz viszonylag hamar ki fog halni, ugyanis aki a multi miatt vette meg a jatekot, azt sznite biztosra veszem, megveszi (es hasznalja) majd az ujabbakat is, aki meg, nem, vagy csalodott, az az elsovel sem fog jatszanibar ha akad itt wow jatekos, leirhatn a kiegeszitokkel kapcsolatos eziranyu tapasztalatait (talan onnan lehet leginkabb meriteni)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz concret_hp #22878 üzenetére
Én valami olyasmire emlékszem, hogy szét fogják bontani a multit a WotL és HotS ladderre. Azaz belépésnél külön ki lehet majd választani, hogy melyik résszel akarsz játszani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
concret_hp
addikt
ha jönnek a trilógiák új részei, az a multiplayer részt mennyire fogja érinteni erről mit lehet tudni?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
whitezo88
nagyúr
ezt láttátok már? ezt hívják epic failnek és epic leéégésnek (LAGTV)
[link] -
h.adam.92
őstag
válasz concret_hp #22870 üzenetére
ne szokj hozzá, mert a felsőbb ligákban már nem ilyen figyelmetlenek az emberek. bár bevallom profi szinten is szoktak cannon rusholni, csak rá kell nézni cruncher bácsira, akinek 10/9 játéka cheese, még a versenyeken is....
-
concret_hp
addikt
höhö, néztem pár videot, rájöttem hogy P-vel nem használom a sentryt eléggé + hogy gold ligába még szét lehet szivetni elég sok mindenkit cannonnal (azt mindenki ismeri, hogy becannonozok a bázisára, de a legtöbb zerg pl earlyexpel, ott meg már nem figyelik )
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #22867 üzenetére
bw-hez van ilyesmi, lehet custom league-et inditani
le kell tolteni hozza egy (rendkivul szarul dokumentalt) sdk-t, regisztralni kell a ligadat es a bnet belepeskor a user valaszthat, hogy o a eu gateway-en akar-e jatszani, vagy a te ligadban - persze ugyanugy az eu gateway-en fog, de az eredmenyek nalad (is) tarolodnakigaz sosem probaltam (egyszer akartam, de tenyleg rendkivul szar a dokumentacio, kvazi hasznalhatatlan), nekem mindig is szimpatikusabb volt a custom szerver (ezesetben a pvpgn)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #22865 üzenetére
pedig en is szivesen latnek bent2 emulaciot a pvpgn-ben, de amig a blizzard igy all hozza, addig nem lesz
pedig milyen jo lenne mondjuk egy-egy bajnoksag bonyolitasahoz egy kulon, csak arra a celra felallitott szerverPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon régóta nem foglalkoztam már játékokkal. Le is vagyok maradva... Mi a helyzet a LAN-al?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #22861 üzenetére
Nem szégyen, csak ciki Uhh.. elég az a 2 és fél óra alvás, bírni kell a kiképzést
-
killerjohn
addikt
válasz DarthPeeter #22860 üzenetére
nem szégyen az (még jó hogy lefeküdtem 1:30-kor, mert a fiam 4:00 óta nem tud aludni...)
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #22859 üzenetére
Azt légyszi, ne említsd senkinek, hogy mi milyen ligába kerültünk 3-an
-
killerjohn
addikt
válasz CurrentValue #22856 üzenetére
na és hol vagy?
-
whitezo88
nagyúr
[link]
mióta protossra váltottam, nagyon jó széria van, a képen az mind azzal ment. mai 8 meccsből is 7 win. az az egy loss az ugyanazzal volt akiket elvertünk, csak elmassoltak marineal ráadásul a kapuba bénáztunk társsal és szépen ledaráltak. de jó volt.azt olvasom 4-én zárul a s2, de már feldobhatna minket, annak ellenére h korábban elég sokat bénáztunk, de 10 utolsó meccs (v 11) ből csak 2 volt loss.
[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz killerjohn #22854 üzenetére
ne nyálaskodjatok, inkább jáccunkmájáccunkmá
-
föccer
nagyúr
válasz killerjohn #22854 üzenetére
letoljuk az utolsót?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Winner_hun
titán
Ebből 2P1R v 3R
Tripla 10 pool, az elején föccerrel írogattam, ő jött a 3x6 poollal, hát majdnem el is találta. A csetelés kicsit elvonta a játékról a figyelmemet, meg is lett a hatása, probe ügyileg nullázódtam mert későn zártam a falat... aztán a 10 poolon egyesek nehezen fejlődtek tovább.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
rt06
veterán
frissult az elso hsz
-
föccer
nagyúr
Killercsákó:
Köszi a meccseket, és bocsesz az utolsóér. Valamikor a játék elején rámjött a fáradság és majd le fordultam a székről. Pedig kőlámák voltak, simán vertük volna őket, ha nem akarok minden áron bealudni
üdv, föccer
-
rt06
veterán
#1-be tovabbra is varom a jelentkezoket privatban karakternevvel es karakterkoddal
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz FehérHolló #22838 üzenetére
Elvileg nekem is van még egy guest kódom ^^
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
A július nekem még a nyár kellős közepe. Bár, ahogy kinézek az ablakon, simán bele tudom képzelni, hogy lassan itt az ősz
Esetleg valaki 1-2 játék?
üdv, föcce
-
rt06
veterán
válasz föccer #22842 üzenetére
mar az elejen szo volt rola, hogy kb nyar vegeig tart majd a season2
AlyArkon: az a tegnapi lehetett, fel vagyok iratkozva a stream-jere, csak ma 5-kor jott mail, hogy kezdi
concert_hp: ha ennyire nem ersz ra, akkor a stream nezest kihagyhatod, esetleg a tesztelest is, a tobbit nem igazan
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #22841 üzenetére
Jaja , csak azt nem értem hogy bírja , merthogy én már reggel is néztem WhiteRa-t. Vagy az még a tegnapi volt aztán napközben szunyált pár órát ?
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz concret_hp #22840 üzenetére
Gyakorlás, stream nézés, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, tesztelés, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
Fehér Holló: szerintem csináld meg az sc2 kampányt, hogy szokd az egységek és épületek kinézetét. Utána a kihívásokat megcsinálni. Ha a 9 feladatot mind megcsinálod gold-ra az jól megmutatja, hogy milyen egység, mire való. Hogyan kell őket pozícionálni, mit mi ellen kell használni. Utána go to multi és lehet gép ellen, vagy custom játékban tanulni a hotkey-ek használatát. Jah, és mindenképpen nézz sok-sok stream-et. Protosok közül ajánlható whitra. Nagyon kreatívan játszik, sokat lehet tőle tanulni. Z részről sok jó játékos közvetít. Morrow, sen, biscuit, idra. Mindegyik nagyon jó. Terranok közül nem is tudom, ki most az "ász", őket nem kísérem figyelemmel.
üdv, föccer
ni, ha jól emlékszem, white-re megy aludni. Egy laza 10 órát tolta a közvetítés.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #22832 üzenetére
magyarul ne ELO-t írjunk már, ha már egyszer egy magyar matematikusről van szó [link]
ha sc1-el sokat játszottál, akkor egy pár nap alatt bele lehet rázódni
többiek: 1v1 játékot mivel lehet fejleszteni? jó lenne a gold ligánál feljebb lépni
-
föccer
nagyúr
Nem arra gondoltam, hogy pontosan bemagolni egy csomó taktikát. Csak mondjuk azokkal tisztába lenni, hogy mi várhatóm ha a P 2 gázt rak a gate előtt, meg ilyenek. Hogy nem érje nagyon nagy meglepetés.
Egyébként én sem tudom a pontos bo-kat. (meg is látszik, hogy hol vagyok ), de a vészcsengő az működik, ha jól derítek.
üdv, föccer
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
föccer: Hokey és counter táblázat nem gond annyira. A skillek, taktikák és pályák sokkal inkább, mert azokat nem elég magolni.
Vladi: Azért gondolom, nagyságrendekkel könnyebb rendes microval az alsó pár szint. A fasznoob-ot pedig vedd szakkifejezésként. Így hajnalban nem jut jobb eszembe, ami ilyen részletesen leírná a tehetségszintet.
Szerk.: Köszönöm, a guesten még minimálisat gondolkodom. Nagyon reggel van, és csak valami szabadidős elfoglaltságot keresek a régiek helyett, amik nem zabálják annyira az időm. Nem biztos, hogy rám kéne pazarolnod.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
rt06
veterán
válasz föccer #22836 üzenetére
sajnos nem lattam, elpofaztam az idot a forumon ^^
bo-k es map sajatossagok szerintem nem szuksegesek (en pl mindkettot csak nagyon nagy vonalakban tudom), es nem is szuksegszeruek a jatek elvezetehez es az eredmenyes szerepleshez
feherhollo: ha minden igaz (bar mar kiadtam, de nem biztos, hogy felhasznaltak), meg van egy mukodo guest pass-om, ha gondolod megdoblak vele, azzal le tudod tolteni a jatekot, s van ket heted, vagy 7 ora jatekidod kiprobalni
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Szép védekezés volt morrow-tól
Fehér holló: Én úgy gondolom, hogy az alapokat 40-50 óra alatt el lehet sajátítani. Ez részben "elmélet (alap BO-k, counter táblázat, mapok sajátosságai, hotkey-ek), részben gyakorlás custom játékokban, esetleg gép ellen. Ha ezek megvannak akkor simán el lehet érni az arany ligát kezdésként. (bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt, mester, grandmester)
üdv, föccer
-
rt06
veterán
igen, ladder van (elvileg eyg modositott, elo alapu matchmaking rendszerrel), de mellette kulonbozo szintu ai ellen is tudsz gyakorolni
a matchmaking rendszer (hiaba szoktak miatta idorol-idore sirni), jonak mondhato, eleg szepen tartja a jatekosoknal az 50%-os gyozelmi aranyt, tehat a teljesen fasznoob (sic!) jatekosok is a szintuknek megfelelo ellenfeleket kapnak, hogy szamukra is elvezheto legyen a kompetitiv jatek, de ha kelloen sok gyozelmuk van, akkor van lehetoseg erosebb jatekosok elleni probalkozasra es fejlodesre is
szerk.:
micromanagement szerepe jelentos, de kozel sem akkora, mint warcraft3-ban
gold ligaig (alulrol a harmadik, meg 4 van folotte) siman el lehet jutni ugy, hogy az ember egyaltalan nem gyart spellcaster egysegeket (sajat tapasztalat, azok kezeleseben mindig is rettenetes, s emelle lassu is voltam)
a starcraft - mint kedvenc teaser videomban emlitettek - tovabbra is az a jatek, ahol nagy seregek csapnak ossze, igy egy bizonyos szintig a mikromanagement mellozheto (egy bizonyos szint folott pedi gelengedhetetlenne valik)[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
ezek utan en azt mondom, mar az elejetol elvezetes tud lenni a jatek
armorok es kepessegek gyors megtanulasara (legalabb ismeret szintjen) remek tud lenni a challange sorozat vegigcsinalasa (9 kihivas van, melyek elsosorban ezekre vannak kielezve)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
FehérHolló
veterán
SC1 és WC3 multival már volt elég sok dolgom.
Igazából az armour és a spéci támadások kézség szinten való elsajátítása kerül sok időbe nekem. Az a legnagyobb baj, hogy akármennyit tudok, teljesen fasznoob vagyok egy globális kép kialakítása nélkül.
Itt csak ladder van, amivel érdemes valamit kezdeni? (ELO rendszer?)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz FehérHolló #22829 üzenetére
jatszottal mar startegiai jatekkal? ha igen, akkor mivel?
amennyiben a warcraft es/vagy starcraft csalad nem teljesen ismeretlen szamodra, ugy az uj egysegek megszokasa 1-2 oramas: whitera eppen morrow ellen jatszik
foccer: no igen, ha hagyjak a toss-t osszerakni ezt a kombot megfelelo meretben, raadasul a mothership kihozatalara is adnak neki idot, akkor kb megallithatatlan (utana esetleg nincs kedved felnezni bnet-re? kernek szivesseget, ki akarok teszteln valamit, meg esetleg lekuzdhetjuk magunkat bronzligaba)
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Jaja, én is ezt nézem. Sajnos nincs most semmi jó zerges adás. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon nézem a P játékot a'la whirera.
Szépen letakarítottam a deathball-al azt az Z sereget.
üdv, föccer
-
FehérHolló
veterán
Körülbelül mennyi idő belerázódni egy hasonló játékba? (csak multi érdekel)
Peremfeltétel: nem vagyok sík hülye, és van valamennyi taktikai érzékem.Szerk.: Nincs diplomatic victory?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz AlyArkhon #22824 üzenetére
elobb tolt egy pvz-t taldarim-on, a vegen aszondja: i trying to play like zerg, bit i don't make hathery, i make nexus (6 base-en volt kint)
oxox: a phoenix-eket elegge, de a zea-knak kevesbe faj - foleg, ha van charge, akkor nehezebb eltalalni oket
-
föccer
nagyúr
hypro vs moondragon hypro steam-jén.
üdv, föccer
mod: Moondragon gyorsan el is picsázta Most nézem, hogy hypro "csak" master ligás?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz AlyArkhon #22824 üzenetére
bc vs immo+zea = special tactics
nagyon durvan volt kiszamolva, mikor mit hoz, sosem volt foloslegesen eletbenmaradt egysege (pedig lett volna mibol)szerk.: azert eleg eros elonyben volt 5 bazissal, meg 4000/3000 tartalekkal
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Jelenleg meg brutális harcot vív egy terrrannal
Helyesbítek már csak vívott , megnyerte , kb egy pillanatig sem volt biztos hogy nyerni fog . MM+ Ghost + BC nagyon darálta az egységeit, nem egyszer pillanatok alatt 0 ra vágta.
szerk : jaja , de azért nem sok választotta el attól hogy benézzen hozzá az ellen . Vagyis nekem úgy tünt amikor elfogytak az egységei , okés hogy a sok bázis miatt + felhalmozott nyersanyag miatt hamar újra húzta az armyját. Én nagyon csipázom ahogy tolja .
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Valaki team play ?
Addig is [WhiteRa stream]
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Sőt, vihetsz sentry-t is a FF, meg a guardian miatt... csak hogy még több gázt tudj költeni
Muta, meg az infestor sem olcsó ám, és mutából sok kell - ráadásul a kettőt együtt kezelni nem a világ legegyszerűbb dolga.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
nem kell, foleg nem mind az otot (bar itt csak 4 egysegrol volt szo, ami 3, az egyuiket ujrahasznositva)
itt arrol volt szo, hogy egy egyseget, egysegkompoziciot mivel lehet tokeletesen (vagy leginkabb optimalisan) megfogni, es erre jottek valaszok
enelkul is le lehet verni, csak esetleg nagyobb vesztesseg mellett (ami meg mindig nem feltetlen nagyobb, mint az ellenfel vesztessege)"Az nem semmi, de én a magam low teljesítményével valószínű nem lennék erre képes"
erdekes volt nezni, en mindenkeppen ki fogom probalni, mert a folyamatos zaklatasnak koszonhetoen egyetlen frontalis tamadas erte csak a toss-t, s o is csak egyet inditott (azzal meg is nyerte a merkozest)
a zealot phoenix kombot igen jol hasznalta sage es nem esett abba a hibaba, hogy tetlenul hagyta a phoenix-eit: mikor epp nem volt semmi egyseg, akkor drone-okat kapkodott fel (ami ugye keslelteti a zerg egyseggyartasat, leven drone-ra megy el a larva, a zealot-ok meg folyamatosan tamadtak a 4., majd annek elestevel a 3. bazist, idonkent phoenix tamogatassal
meg esetenkent bewarp-olt par zealot-ot a zerg main-jere is egy lenti pilon es a phoenix altal kapott vision segitsegevelPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
vihetsz +1-es zealot-ot is (sot, mivel a ht es az archon is elegge gas-heavy, igy lesz is ra egy csomo mineral-od), a ht-t es az archon-t gondolom azert ajanlottak, mert picit hatekonyabbak ling ellen (mindketto aoe, egesz szep sebzessel)
amugy epp ma volt gstl-en a fou vs nsh osszecsapason egy erdekes pvz, ahol a toss szinte semmit nem csinalt, csak zealot-ot es phoenix-et, majd ezzel zargatta egesz vegig a zerg-et, nem hagyta expand-olni, szinte vegig azonos szamu bazison voltak, aminek ugye tudja minenki az eredmenyet
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz föccer #22804 üzenetére
Főnix csak az első infestorig jó, utána 1 fungal és vége az összesnek. Alapvetően sok-sok blink stalker, HT, és archon (HT minél korábban, mert kell a stalker mellé a lingek ellen.)
Szerintem.
-
föccer
nagyúr
Epic micro turnament
Apropó, valaki esetleg egy kis game?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
WhiteRa vs Bischu, 25:00-tol
nezzetek meg, erdemesPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #22805 üzenetére
^.^
Ez is látott valami videót, amin betolták a pf rush-t. De ekkora agyatlan játékost tényleg ritkán látni
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
azért látszik hogy a PF rushoz agy is kéne de ez ez ez... FAIL [link]
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #22803 üzenetére
A pattanós damage miatt elég szépen szedik a stalkereket. És a stalker armoured ellen ad bónusz sebzést a muta pedig light egység. Alapvetően a mass mutát mass phonix-el szokás fogni, esetleg esetleg néhány storm mellé. Mást nem nagyon tudsz ellene P vel tenni, ha sikerült a Z-nek eljutnia 25-30 mutára. Ehhez legalább 20 phonix kell jól mikrózva.
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
válasz concret_hp #22798 üzenetére
1 muta többe kerül mint a stalker, bár tömegben az ereje, mégis talán mass stalker blinkelgetve mikrózva, úgyis több kell hozzá mint muta. vagy főnix.
-
föccer
nagyúr
Az archon nagyon lassú. A mass muta simán kimikrózza.
üdv, föccer
-
hajsza
aktív tag
Psy vs Spanishiwa. A meccs érdekessége, hogy Spanishiwa P-vel játszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest