-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Kb 2 éve nem létem be, viszont most ezt látom. Mi lehet a baj? Hiába indítom újra.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Kb 2 éve megvettem én ezt a játékot (Wings of Liberty). Most kedvem támadt játszani. Van kulcsom meg bnet accountom is. Tudna nekem küldeni vki egy direkt linket, h hol tudom én ezt letölteni?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon régóta nem foglalkoztam már játékokkal. Le is vagyok maradva... Mi a helyzet a LAN-al?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A Starcraft II Lan Progress kamu?
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #2811 üzenetére
Már unalmas egy picit.
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #2806 üzenetére
Te nem tudsz véletlenül vmi jó SC2-höz hasonló LAN-os játékot?
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #2803 üzenetére
Pedig bíztam benne, h tudni fogod
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #2801 üzenetére
Gondolom akkor az is kizárt, h vki készíteni fog vmi hack-elt LAN-os verziót, ugye?
Ha átjönnek haverok vajon milyen gyors netnek kell lennie, h 4-en is játszunk rajta? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam a fejleményekről és itt kicsit könnyebb megkérdezni mint utánaolvasni
-Lan lesz vagy nem?
-Mikor adják ki a végleges verziót? -
spyduck
nagyúr
Lehet ezért megköveztek de ebben a játékban semmi az újdonság erejével ható dolgot nem találtam. Játszottam vele 1x és jó volt, viszont nem estem tőle hanyatt. Van 1-2 új egység és ezen felüli újdonság de mégse érzem azt a húha érzést
-
spyduck
nagyúr
Nem rossz ez a játék 1920x1200-on
-
spyduck
nagyúr
Nos, a Blizzard az új Starcraftból ezt úgy ahogy van, ki akarja hagyni, bár nemrég azt mondták, hogy "lesz egy lanos játékhoz hasonlító lehetőség", ami valószínűleg azt jelenti, hogy lesz lehetőség helyi hálózati játékra, de csak akkor, ha előtte interneten azonosították a játékunkat, tehát mondjuk felléptünk a Battle.netre. Értelemszerűen manapság elég kevesen vannak azok, akik megveszik az eredeti játékot, de nincs internetkapcsolatuk, így lanon akarnak játszani, ez az intézkedés tehát leginkább a "kalózokat" fogja érinteni.
Sztem erre is lesz megoldás, igaz én csak eredeti játékokat használok de hallottam már olyanról, h egy játékhoz van crack is
-
spyduck
nagyúr
Olyat hallottam, h csak online lesz az SC2. Ez vmi légbőlkapott magyar hülyeség?
-
spyduck
nagyúr
Jól értelmezem, h a StarCraft II bétát már ki lehet próbálni?
-
spyduck
nagyúr
Most már kezdek kicsit kételkedni, h még idén kész lesz
-
spyduck
nagyúr
De jó... Én már 2007 végén reménykedtem, h decemberben megjelenik, ehhez képest 2008 December.
-
spyduck
nagyúr
válasz Wolverine #805 üzenetére
Azért gondolom, mert a blizzard is bejelnetette, h nem lesz nagy gépigény mert ezt a játékot nagyon széles körben akarják elterjeszteni, és nem mindenkinek van erős VGA-ja!
Ahogy néztem a videókat nagyon warcraft3-as motorja van, persze kcsit felturbózva, de tuti nem kell hozzá nagy gép! -
spyduck
nagyúr
Veszek egy go7300-al szerelt notit ha nem fog elfutni rajta akkor nagyon mérges leszek....
-
spyduck
nagyúr
Igen pont ez a baj
Ha beírom ,h www.starcraft2.com ezt kapom:[OFF]Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.--------------------------------------------------------------------------------
A program helytelen szintaxist talált egy megjegyzésben.
[/OFF]
Úgy megköszönném ha csinálnál a szövegre egy ctrl+c utána meg itt egy ctrl+v-t
-
spyduck
nagyúr
válasz CounterBoci #725 üzenetére
Hát ez elég gáz mert azért adtam el a gépmet 1 hete mert már nem játszok és csak a starcraft 2-re vártam!
És gondoltam magamban minek az a gép ha úgy sem használom, a starcraft 2-t meg soha nem adják ki úgy voltam vele!De amúgy ebben a cikkben semmit nem írnak az SC2-ről!
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Amúgy lehet kicsit le vagyok maradva de ti milyen BÉTÁról beszéltek????????????????
Talán megjelent vmi teszt verzió? -
spyduck
nagyúr
azért remélem tisztában van mindenki vele, hogy ez a játék nem nagyon fog kijönni 2008 végénél előbb!
Ha belegondoltok abba, h még alig van kész néhány eber meg épület! Az is hosszú idő lesz mire az alkészül de mire megcsinálják a küldetéseket!
Mondjuk azt nem értem miért csak 40 ember dolgozik rajta! Meg mi tart nekik eddig mert azt mondják 2003 óta dolgoznak rajta! -
spyduck
nagyúr
Nekem meg ezt írja ki:
Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
--------------------------------------------------------------------------------
A program helytelen szintaxist talált egy megjegyzésben. -
spyduck
nagyúr
most ez kb olyan mint a warcraft 3 fhrozenthroon-ban a NAGA faj amivel csak küldetésekben tudsz játszani!
idézek a blizzardtól (naggyából)
''nem lesz 4-ik faj, inkább arra törekszünk, hogy a 3 faj teljesen versenyképes legyen! Nem akarjuk a régi sikereket elrontani egy esetleges nem odaillő 4-ik fajjal'' -
spyduck
nagyúr
jelenjél már meg
-
spyduck
nagyúr
válasz Hujikolp #566 üzenetére
Na megtaláltam igaz nem azt amit legutóbb láttam de ez a valami egy transport!
A ghost lézerpontos irányzékkal kijelöl egy helyet lejön egy szállító valami ami belefúródik a földbe és abból marine-k szállnak ki! fura! akkor én valyon mit láthattam? lehet, hogy csak álmodtam
ennek a videónak legvégén van: [link] 2-es videó! -
spyduck
nagyúr
ez a google csodálatos
itt van egy interjú is: [link] -
spyduck
nagyúr
ez a videó se rossz: [link]
-
spyduck
nagyúr
Hoppá-hoppá mit találtam
Új single player video(terrán-os) [link]
A MÁSODIK VIDEÓ AZ! -
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #531 üzenetére
ez még sajna elég gyér remélem már hamarosan lesz vmi normális videó is!
-
spyduck
nagyúr
van olyan game video amikor a zergeket mutatják be?
-
-
spyduck
nagyúr
De azért egyezzünk meg vmiben! Ha vki megtud vmit mindenkit riadóztatni kell!
-
spyduck
nagyúr
Gamestar azt írja a Starcraft-ről, h 2008-ban jelenik meg! Azért kíváncsi lennék, h melyik hónap mert ha 2008 decemberig kell várni akkorra már elég idős leszek h ne legyen kedvem vele játszani!de lehet h nem Az is írják még, h 60 helyett 300 mozgatható egység lesz benne! A neten meg az olvastam h nem lesz 4-ik faj! A grafikáról meg az írták h jónak jó lesz de ne várjunk nagy áttörésre mondjuk nekem nagyon tetszik sőt tökéletes! De ez a játék nagyon nagy közönségnek készül és ezért simán el fog futni gyöngébb konfigokon!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest