- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz Realradical #22193 üzenetére
Ha meglepeteskent er a MS 1 bazisrol, akkor ott a scout-ban van a hiba... mint irtam, no tamadas, no sereg, no exp -> valami van
MS rush egy rossz build, nem a MS lelovesere kell koncentralni hanem a RJFKH-re
Lehet hogy 6* sebez, de egyreszt ez kettesevel megy 1-1 celpontra masreszt nincs AOE
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
TavariS85
csendes tag
Na látom itt is kialakult a vita hogy a silver ligás szerint a bronzos láma, a goldos szerint a silver és így tovább... a héten néhány magyar diamond és master ligás indult egy open tournamentben, és a masterest első körben pakolta egy német platina ligás srác, a diamondos havert meg egy goldos ellenfele... open tournament, első kör
Jó lenne mindenkinek felébrednie, a ladder konkrétan semmit sem számít, attól nem leszel jobb játékos hogy egy olyan rendszerben ami azt favorizálja hogy minél többet játszol annál több pontod felkerülsz masterbe, attól még ne hidd azt hogy akkor itt már te progamer lettél... Tavaly augusztusban vettem meg a játékot (akkor még diamond volt a legfelső liga, szó sem volt master meg grandmasterről) 1v1ben 5 győztes placement meccs után platinába rakott, még 3 meccset nyomtam és diamondba kerültem egyből, azóta meg néha-néha játszok pár custom 1v1-et, inkább régi bw-s ismerősökkel 2v2 3v3azgatok...akkor én most ezek szerint egy low diamond szint vagyok? Akkor hogy lehet az, hogy 2 hete mikor felkeltem, szarás után fellépek bnetre és játszottam egy 1v1et goadammal aka evillel és levertem(mielőtt valaki belekötne, nem all-ineztem, macrogame ftw)? Mikor ahogy nézem ő a hetedik a magyar ranglistán? Most akkor mégse low diamond vagyok? Jahogy ennyit ér a ladder...
Kedves master ligások, majd ha elindultatok pár tornán és letettétek a neveteket valahol, akkor fog csak az a master ligás helyezés érni valamit(feltéve ha aztán a platinások nem pakolnak az első körben), addig csak azt látni hogy több száz meccs és anyázás árán kegyelmet gyakorolt istenünk, mike morhaime felettetek és értelmet adott életeteknek. Baromi más, ha valaki 20 gameből master meg ha 200ból.. Egyik tehetség, másik pontrendszer[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
válasz concret_hp #22179 üzenetére
Feljebb akar dobni téged a rendszer, olyankor csinálja. Ha sokat lossolsz, akkor újra jön az "even match" felirat.
-
iSonic
addikt
Ground Attack: 6(+1) x6
Ground DPS: 16.3(+2.7)
Air Attack: 6(+1) x6
Air DPS: 16.3(+2.7)ottan van minden leírva, colohoz hasonló
-
Realradical
őstag
válasz iSonic #22194 üzenetére
Nem írja a dög, hogy colo-szerű sebzése van-e alapból. Prismaticot ír az ha jól emlékszem a Void-é ami channelezik. Viszont biztos vagyok benne, hogy van dupla beamje (kék) aminek hasonló az animációja mint a colonak.
Du. kiderül, átmegyek MS szakiba az tuti.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
iSonic
addikt
válasz Realradical #22193 üzenetére
MS-nek itt a leírása-> [link]
-
Realradical
őstag
Hja, nekem is tetszik akár a stratégia neve is lehetne, hogy: RJFKH !
Majdnem minden vesztes meccsemnél ez a vége amúgy: több spying, több roach!Btw a mothershipnek a colo szerű lövése egyszerre több linget búcsúztat szerintem. Lehet tévedek, ritkán látok ilyet. Amikor már van az régen rossz általában.
Amúgy nem a middle game-es MS-el van a bajom, coloról általában szó sincs még mikor megjelenik az early MS. Csak szigorúan a meglepetésszerű baromi gyorsan legyártott MS szívat meg. De a sok queen és néhány spore tényleg jó lehet és több bázisnál manageelhető könnyen.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Realradical #22186 üzenetére
Ize... ha tenyleg 1base MS akkor nem tul nagy problema...
Rengeteg gaz es ido kell hozza. Ha latod hogy egy P nem expelt ki 7-9 percnel, es alig van serege, nem tamadott semmivel, akkor ott kapasbol meg kell hogy szolaljon a veszcsengo.(DT/stargate play) Ekkor akar 2base roach push, mogotte expeles (ez egyebkent eleg eros a legtobb P taktika ellen, igaz a 6gate/blink meg a 2stargate altalaban megveri - ekkor burrow/hydra is kell) akar overlord scout.A MS tipikusan nem jateknyero egyseg, mivel nem tul eros a sebzese, inkabb support jellemzoen blink stalker/colo melle (mass recall). Ja, es tudtommal nem AOE...
Roviden: roach, es just f@#$ing kill him
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
válasz Realradical #22188 üzenetére
természetesen kérd meg, hogy csinálja ezt a taktikát ellened, de ha nagyon kevés untitot látsz, akkor nyugodtan mehetsz vagy fake 2 base roachra, vagy esetleg 2 base roach, ling pushra..
-
-
iSonic
addikt
válasz Realradical #22186 üzenetére
mivel a mothership eléggé lassan készül, ezért általában 1 base-s taktika. Ha 1 zea, 1 sentry, 1 stalker kombót látsz a protoss bázisán és az elején a felderités során korai két gázt, akkor jöhet könnyen. Egyébként ajánlatos, mindig a 7-8ik perc körnéykére letenni az evo chamber-t és két sporát lerakni, mert azzal kivédheted a DT push-t, illetve az overseer segitségével derithetsz is. Másrészt ne sajnáld megöletni 1 overlordodat ha meglátod a stargate-t már megérte. Általában midnig próbálják jó messzire sunyiba elhelyezni a SG-et.
Elején mindig legyen két basen legalább 3-4 queen illetve, ha sokáig 1 base-t látsz indulj el hydra, ling párositásra. ha véletlenül jönne a MS és neked nincs hydrád, hozzál le 2-3 queen-t és tegyél le sok spine-t és spora crawler-t és a lényeg a heleld ezeket az épületeket, mert különben elvernek nagyon csúnyán..
-
Realradical
őstag
Kétszer kaptam ki mostanában mothership rushtól 1v1-ben. Van valakinek ötlete mi a rákot (what the crabling) tudok zerggel ellene nyomni? Kb. 3 corruptorom volt mire megérkezett, de megette őket simán + volt alattuk zealot is pár, gondolom mineral dumpként így hydrára nem is gondoltam. A lingek meg az aoe dmg miatt pusztultak mitn a szélvihar.
Infestor? Azt meg szétkapják a zealotok, mert nem lesz annyi egységem, hogy megfogjam őket, ha techelek...[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Lehet regisztrálni a TL OPEN-re, akinek Amerikai accountja van.. jövő héten lesz ha jól tudom az EU selejtező..
-
sith7
félisten
-
Winner_hun
titán
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #22165 üzenetére
köszi, ezeket hogyan tudom menteni ?
-
concret_hp
addikt
mi a sovány malac kunkori farkáért van az, hogy csak és kizárólag olyan ellenfelet kapok aki favoured ellenem?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
killerjohn
addikt
jól elvagytok
-
rt06
veterán
es amit kifelejtettem, hogy mit is varok a gsl st vegetol
egyreszt felek kicsit, mert a tvt konnyen tud hosszu, elnyujtott, rendkivul unalmas allohaboruva (tank+marine+viking) valni, de en remenykedem, hogy latni fogunk ettol valo elhajlasokat, okos banshee jatekot, esetleg bc-ket (melyek sajnos elegge ritkan jelennek meg)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #22163 üzenetére
humennyit irtal, egy poennak szant hozzaszolasra, de hogy ne legyen faradsagod hiabavalo, valaszolok
eloszor is, mikor elsonek irtam be a ro8 szereplo eloszlasat, pusztan erdekessegkent tettem (mindjart kifejtem), utobb pedig - mint irtam - poennak szantam, melyet valaszabol itelve CooLM@$TeR helyen kezelt, a hangulatjel hianyanak ellenere is
es hogy mit is jelent szamomra a gls st ro8 osszetetele? balance-ol semmit, mert nem lattam minden merkozest, nem ismerem elegge a jatekosokat es azt sem tudom, mikent raktak ossze a bracket-et (ezeknek mind legalabb olyan sulya van, mint a jatszott fajoknak, igy folosleges is lenne ebbol barmit levagni)
statisztikakat sem szoktam errol masolgatni, azt _Oldboy_ szokta, mely szinten erdekessegkent szolgal, de tovabbra sem (csak) a balance-rol, sokkal inkabb a jatek, a jatekosok fejlodeserolbalance-rol beszelni itt folosleges, a jelenlevok - merem allitani, kivetel nelkul, beleertve termeszetesem engem is - nincsenek olyan szinten, hogy a jatek kiegyensulyozottsaga, vagy kiegyensulyozatlansaga hatassal legyen az eredmenyukre (beleertve azt is, hogy sokan nem ismernek egy fajnal tobbet reszletesen)
az meg, hogy idejon valaki es olyan stilusban op-z, meg foleg olyan mely indoklassal, mint ahogyan az tortenni szokott, nekem nem tunik vicc kategorianak (hiaba is hazudja ezt barki), de segitsegkeresnek semaki segitseget akarna kerni, nem azzal jonne, hogy (hasrautesszeru pelda), jajj, imba toss a colo-val, meg a kilences range-evel, hanem mondjuk azt, hogy he sracok, hogyan lehetne egy protoss deathball-t megfogni?
ha visszaolvasol, volt is erre pelda, legutobb foccer kert segitseget 4gate ellen, s tobben probaltunk is neki tudasunkhoz merten otleteket adni, gyakorolni vele (ellene)es a fentieknek nem az az oka, hogy pro, vagy semi pro lennek (egyszeru casual jatekos vagyok, eleg gyenge eredmenyekkel), hanem az, hogy szamomra rendkivul zavaro tud lenni, mikor valaki a sajat ostobasaga miatt hisztizik, mert ugyan sem a jatekhoz nem ert, sem a vereseget nem birja, de legalabb nagy a pofaja
azt meg nem igazan ertem, hogyan lehet egy kompetitiv jatekban a szabalyok betartasa mellett gerinctelen modon, sportszerutlenul nyerni - egyetlen lehetoseget tudok elkepzelni, ha valaki feloldja a pause-t, mast nem igazan
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
válasz Winner_hun #22172 üzenetére
ehh én meg a dimaga-s részt néztem nagyon. A sörös is jó )
btw mi volt dimaga-val? exploit? -
Winner_hun
titán
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #22168 üzenetére
akartam mondani, hogy ne OP-z, mert kapod a bann-t...
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #22169 üzenetére
természetesen nyugodt szívvel elindulhatsz ez még a kvalifikáció..
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Azt nem tudom, hogy hogy lehet hogy egyik nap 5 win, másik nap 3 lost? Komolyan mondom, csak 1 sört ittam tegnap Beer OP
-
iSonic
addikt
TL Open kezdődik még ezen a héten, aki kedvet kapott hozzá, az Péntektől tud regisztrálni ----[link]
Spanisihwa's Stream eléggé jó nyitásokat csinál, érdemes nézni, bár nincs olyan jó makrója, mint Idrának, vagy Losira-nak...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Tök jópofa hogy mindig jöttök a TSL GSL akármiSL statisztikákkal. Pár embernek itt akkora az arca, hogy már rögtön az alap összehasonlítás a sztárliga. Sajnos, alacsonyabb pórnép szintjén az emberek nem tudják a BO-kat, meg nem számolják a másodperceket Day9 módra, hogy vajon ha 1 gas 17 SCV 3 rax-je van, akkor én még mit tudok épp megépíteni hogy megállítsam az MMM-et és ha utána X másodpercen belül expel akkor vajon mi legyen. Sajnos a játékot játszó emberek túlnyomó része butaparaszt mint én, és bizony adódik hogy dühösek leszünk egyes "OP" dolgokra. Persze, tipikus hozzállás, hogy amikor valaki idejön anyázni egy kicsit, hogy kiengedje a gőzt, remélve hogy vagy segítséget kap, vagy csak együttérzést, akkor a semi-pro játékosok azonnal bevágják a GSL statisztikákat meghogy teamliquid fórumban ezért autoban jár. Tudjátok, ha a parlamentben valaki faszozik, azért is autoban jár - máshol kevésbé. Nem biztos hogy praktikus olyan példákkal jönni, ami a jelenlévők igen kis hányadát (3-5 ember?) érinti. Sőt, mindjárt átmegyek a szoftverfejlesztés fórumba és mindenkit elküldök a kusspofabefalhoz sarokba aki nem fejleszt szoftvert minimum 15 éve 4 nyelven. De nem vagyok meglepve, mert ott is vannak ilyen nagyarcok, meg most mondhatnám a fotós topicokat, ahol ha bedobsz egy iszonyat brutál, mindenki lefossa a bokája képet, akkor akad azonnal 4 arc, aki bemondja, hogy lehetne jobb is, és ő tudja, mert profi fotós, és aki nem abból él az már nem lehet, mert a profi fotós egy olyan fogalom ami arra vonatkozik hogy abból kell élni, mindegy hogy te vagy az évszázad felfedezettje
A gg témához annyit fűznék, hogy a gg egy elismerés ami nem jár automatikusan, azonban illik megadni, amennyiben az ellenfél teljesítménye azt megkívánja. Ismerek pár magyar SC arcot, és a legtöbb sík ideg ha kikap, mindegy hogyan - gg emiatt szinte kizárt, hiszen az ellenfél csak és kizárólag köcsög rohadék lehet, minimum maphack-el. Egy "normalizált" szinten (kb ez a nemzetközi átlag) a gg igenis jár a szép, elegáns játékért. Sőt akár egy "wp", mint ahogy pro szinten látjuk néha (persze Idra-nál ez erősen esélytelen...).
Adott egy sport, amiben ha az ellenfél betartja a szabályokat (esportnál ugyebár máshogy nem tehetsz, merthogy ez digitális...) de közben mégis gerinctelen módon, sportszerűtlenül nyer, akkor f*szt a s*ggébe, nemhogy gg-t.Na megyek hátha valaki onlány és kapható egy fastest mapra
-
sith7
félisten
Ásítós smile miért nincsen ?
-
Eagl3
veterán
A magyar SC2 társadalom gyöngyszemére sikerült rábukkannom ma, lehet csak nekem új ez a kisfiú, de ez még iSonicnál is durvábban hisztizik.
[link] -
rt06
veterán
válasz kovsol #22156 üzenetére
ha nem erdekel, akkor mi a tokomnek ugatsz bele? hogy ki tudd kezdeni a szohasznalatom?
amig nem erezted ugy, hogy - bar mondanivalod nincs - ebbe is bele kell pofaznod, egesz normalisan ment a beszelgetes, fuggetlenul attol, hogy mas velemenyen voltak a felek
respect[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
kovsol
titán
imho, nehéz leírni a magyar rövidítést gondolom szvsz én nem szoktam amúgy olvasni a topicot, csak a versenyek érdekelnek, az nem igazán hogy valaki sír, vagy okoskodik
megyek aludni, mert ez uncsi, hogy folyton ugyan azon vitáztok, már szerintem vagy 3x volt vita a gg ről
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
CooLM@$TeR
tag
-
kovsol
titán
válasz CooLM@$TeR #22150 üzenetére
látom neked nem ment el az agyadig, hogy itt az OP zás poénkodás már ezer éve, nem veszed észre amúgy, hogy te túlreagálsz mindent ? az emberek közül kb mindenki poénra veszi ezt a topicot, te meg jösz és írod ide a sok okosítást
remélem erre is írsz valamit, de nem fogok rá reagálni, sőt most mondom el se fogom olvasni
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
a toss
jah, nem, a Terrankovsol: imho nem reagalta tul, tenyleg szanalom, hogy amikor nem arrol megy a siras, hogy ki mi miatt szopott ki (szar csapattarsak, szar matchmaking, szar balance), valamelyik mindig beir valami, a te hozzaszolasodhoz hasonloan melyen szantot
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
szerintem a protoss, a zerg és a terran ja és a relativitás elmélet a legOP-bb... egyébként ez a dolog is relatív, bár a relatív is lehet relatív és ha az is relatív, akkor minden relatív, kivéve ha az ami nem relatív, mert akkor szimplán relatív.. hmm...
[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22147 üzenetére
Itt egy kis gikszert vélek felfedezni, lévén ez a "holmi szokás" is jelenti a játékban "az emberi viselkedést és más ember tiszteletben tartását".
Na most már tényleg túlragoztuk a dolgot, de szerintem jó, ha néha ilyenről is szó esik a topicban.
szerk.:
Jólvan kovsol, akkor térjünk vissza a tényleg megvitatásra érdemes témához; most akkor melyik faj is az OP? ...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
bla bla bla
-
rt06
veterán
válasz h.adam.92 #22147 üzenetére
"az emberi viselkedést és más ember tiszteletben tartását többre tartom, holmi szokásnál."
ez a mondat csak nekem furcsa? merthogy a szokasok betartasa, a masik fel ennyivel torteno megtisztelese is ugyanannyira resze az emberi viselkedesnek
-
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22144 üzenetére
amiket leírtam, az nem azt jelenti, hogy soha sem gg-zek. (tudom, hogy ilyet nem állítottál)
mindenesetre továbbra is tartom az álláspontomat, miszerint, az emberi viselkedést és más ember tiszteletben tartását többre tartom, holmi szokásnál. -
CooLM@$TeR
tag
válasz whitezo88 #22143 üzenetére
Tipikus BM-ség ez is; az egész mögött az áll, hogy van aki nem birja elviselni a vereséget (és azért nem ir gg-t), vagy pedig le akarja alázni a vesztest ami szintén mocskos dolog, és még a játék közben hatalmas fölénynél kinyilvánitja, hogy öreg ez a meccs elúszott innentől már csak agonizálás.
-
rt06
veterán
válasz whitezo88 #22143 üzenetére
egen, erre irtam fentebb, hogy az is szamit, ki irja
bar ezt lehet fokozni, ugye ott vannak az un insult mule-ok, mikor t-vel a masik legyalulasa kozben mule-okat dobalsz ra, ezzel is jelezve, hogy nem kell a penz, mar lenyomod anelkul is
sot, mint irtam, a heten volt, hogy marineking pl nuke-ot dobott a sajat csapataraAlyArkhon: ez nagyon kemeny
-
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22142 üzenetére
Hogy számodra mit jelent a gg, az relativ.
Hogy számodra milyen az a vereség, ami "jó játéknak" számit és hajlandó vagy gg-zni, az is relativ.Ha viszont a nemzetközileg rögzült jelentéstartamáról beszélünk, akkor ezzel szokás lezárni egy meccset és elismerni, hogy az ellenfeled legyőzött szabályos körülmények között csupán a játék adta lehetőségeket kihasználva.
Éveken át követtem rendszeresen figyelemmel az itthoni, de a főként a nemzetközi Counter-Strike és StarCarft meccseket, és rendkivül BM és pofátlan dolognak számitott, ha valaki gg nélkül lépett ki egy játékból. Ezzel a nemzetközi szcéna rosszallását is magára vonta, még egy átlag macskajancsi játékos is szidta a csapatát, aki nem volt hajlandó megadni az ellenfélnek a tiszteletet. Olyan meccseken irtak be gg-t, ahol ha te, én vagy akárki ült volna a vesztes helyében akkor biztosan kinyilt volna a bicska a zsebében, de elismerte az ellenfél győzelmét és a saját nimbuszát sem köpte pofán BM viselkedéssel.
És most ha nem profi szintről beszélünk, de akkor is a 8 főből 6 magyar játékos volt, és ennyire nem voltak képesek, hogy akár egyikőjük is hajlandó legyen beirni a gg-t. Ez azért már nonszensz.
Mindegy, látom rajtad, hogy teljesen máshogy gondolkodsz erről (nem minősitettelek negativan, mielőtt támadásnak vennéd), de azért annak örülök, hogy te vagy kisebbségben a véleményeddel (legalábbis az eddigiek alapján).
-
whitezo88
nagyúr
válasz h.adam.92 #22142 üzenetére
ma egy vesztett 3v3nél egyik ellen mikor nagy sereggel még csak az első bázist kezdték szétcsapni (és eléggé elrontottuk, mert 2 expem volt de alig gyártottam , mikor akkor már minimum BC hordákkal kellett volna ellentámadni) már írta is be h GG (tehát támadás alatt)
ez is nagy bunkóság. -
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22139 üzenetére
nagyobb bunkóságnak tartom azt, hogy a másik ember háta mögött egyáltalán nem gondolom azt, amit leírok.
számomra a gg a good game-t jelenti és nem csak szokásnak tartom.azt nem mondtam, hogy nem fogadom el a vereséget, hiszen az ember a hibáiból tanul, vereség után első dolgom, hogy megnézem a replay-t és kielemzem a játékot.
-
AlyArkhon
őstag
White Ra nem elég hogy a játéka is oroszul tolja stream közben , még tett be hozzá egy kis orosz muzsikát is . Hallgasatok bele
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
rt06
veterán
válasz h.adam.92 #22138 üzenetére
tisztaban vagyok a gg jelentesevel (lathatoan veled ellentetben, hisz' reg nem csak ennyit jelent, fugg tobbek kozt attol is, ki mondja, s mint irtam, elegge altalanos, hogy ezzel zarjak a jatekot)
de ha megfigyeled, nem azt mondtam, hogy ez a koszones, hanem azt, hogy olyannyira altalanosult, mint az a valo eletben (persze ettol meg szived joga nem beirni., max bunkonak tart a masik fel)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22138 üzenetére
"...miközben magamban meg felsorolom a családtagjait."
Erről van szó, van aki nem birja elviselni a vereséget és van aki igen. Egy több, mint 20 perces játékban, ahol mi macrora szerettünk volna berendezkedni ők meg megállás nélkül támadtak a vereségük számukra manner módon elviselhetetlen volt. És ezzel van a probléma, hogy jellemzően a magyar játékosok min. 80%-a ilyen. Nyertünk ma meccset 6 perces classic pushal, mégis az ellenfél teljes csapata be tudta irni a gg-t, de a 4 gyökér magyar közül meg egy sem. Ez arról szól, hogy megadod az ellenfélnek a tiszteletet vagy nem, és ebben a magyar kis pöcsök nem járnak az élen, ez az igazság.
Valahol ez vissza is vezethető arra, hogy e-sportok terén miért vagyunk nemzetközi szinten hatalmas nullák, mert (többek között) a játékkultúránk is a béka segge alatt van. Nem vagyunk hajlandóak elismerni a vereséget, sosem az ellenfél volt jó és mi voltunk a gyengék, hanem biztosan pofátlan rusher, cheeser gerinctelen csaló volt és különben is csak kurva nagy mákja volt.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz h.adam.92 #22136 üzenetére
"attól, hogy játék végén szokás beírni a gg-t, nem biztos, hogy ez egy jó szokás."
kb olyannyira altalanosodott mar kompetitiv jatekoknal, mint hetkoznapi eletben a koszones
az meg, hogy mi a jo jatek, erosen szubjektiv (pl vannak itt olyanok is, akiknek az, ha kikapnak, egyertelmuen nem jo jatek)
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22135 üzenetére
felőlem lehet egy 40 perces játék is, szval nemcsak a cheese-re értettem, amit írtam.
ha nekem nem tetszett a játék akkor nem írok gg-t. minek hazudjak, nincs értelme.
attól, hogy játék végén szokás beírni a gg-t, nem biztos, hogy ez egy jó szokás. -
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22134 üzenetére
A tisztánlátás kedvéért ők ezt csinálták:
- 2Z double main hatch massling
-1P 4 gate proxy main pylonnal, majd dt
-1T mass marauder ahogy a csövön kiférnálunk a random csapat totál sablont tolt, az elején jött a 2Z-jük baromi sok linggel, aztán a proxy pylon 4 gate stalkeres próbálkozott a marauderessel, majd dt-k, mi meg igyekeztünk defelni mindent és valahogy expelni. Elhúzódott 20 percig, nagy nehezen sikerült kiexpelni addig folyamatos akció, aztán amikor mi indultunk volna vissza egyesitett sereggel akkor gg nélkül kiléptek.
Nem mondhatnánk, hogy mi voltunk a cheeser cannon rusher meg 6 poolos arcok, aztán úgy besértődtek, hogy gg nélkül kiléptek de még bnetről is le, HUN-1ről egy pillanat alatt eltűntek a neveik.
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22131 üzenetére
én csak akkor gg-zek, ha sztem gg volt a játék...
egy szar cannon rush-t vagy 6 pool-t nem fogok legg-zni semmi pénzért, ha egyszer sztem nem gg, ennyi.
-
rt06
veterán
válasz CooLM@$TeR #22131 üzenetére
itt is van egy jo kis random 4v4 magyar bm-mel
nem csiptek a dt-ketPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
CooLM@$TeR
tag
"erre írja a gyerek hogy elbaszta ... Planetary Fortresst akart de nem épített barakkot ."
"a pf elofeltetele az engeenering bay"
Ezek szerint igazi kiszámolt-kitesztelt BO volt ez tőle.
Nap tanulsága: pár 4v4 random meccset letoltam tesómmal, az egyedüliek akik közül senki nem gg-zet, azok magyarok voltak.
Erre mondják, hogy papirforma.
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
[when cheese fail ] :
Pálya Scrap Station . Megyek scoutolok , látom jönnek velem szemben az scv-k , + röpül felém a CC . Vissza gyártani bázist zárni stb.CC megérkezik leszáll várom az átalakulást erre írja a gyerek hogy elbaszta Planetary Fortresst akart de nem épített barakkot .[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
oxox
addikt
válasz AlyArkhon #22122 üzenetére
mondom en...alakul az a 3v3
vegre valahara sikerult a kertimunkanak egy reszet lezarnom (9m hosszu 15cm mely 1cm-szeles dilettacios csikbol kellett 3-4cm-eset csinalnom...3napig vestem azt a sz...rt), ugyhogy remelhetoleg este mar leszek
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
AlyArkhon
őstag
válasz killerjohn #22118 üzenetére
Hogy is van ez ? Én szinte egész nap vagyok , 23:00-kb7:00 kivételével ( aludnom azért nekem is kell ) de igazából alig látok fent embert délutánig ..
Vegyél fel friendsnek gameben PÜ ben megy a címem .
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #22118 üzenetére
micsoda? , ma is fent voltam reggel 6-tol, es nem volt fent senki
de legalabb volt egy jo randomom 2v2 2x7 poolt toltunk, ket terran ellen, majd a proxy hacth+bling+ a tars roachai nem hagytak a masodik terrant ervenyesulni...igaz kovetkezo patynal is ugyanezt az ellenfelet kaptam, es az akkori tarsam hypernoob volt....kozos helyen voltunk (TP ellen TZ), erre ahelyett, hogy segitett volna falat epiteni, a mineraljat zarta ....kesobb is igazi idiota volt...vegig is neztem ahogy szetkapjakKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_OldBoy_
tag
Az OP-ozásról röviden - ahogy írtátok is, a játékosok kb így látják - miközben a legfrissebb (májusi adatokkal bővített) helyzet ez.
Azt lehet látni, hogy a zerg metagame már bőven túlvan a deathball-on, sőt most protossnál van labda hogy lépjen valamit.
Race winrate maj/11 - T 51.4% Z 50.5% P 47.7% - azért ezek már igen kis különbségek - pláne a januári állapothoz képest.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
oxox
addikt
válasz killerjohn #22115 üzenetére
allitsd kicsit elorebb a bioritmusod , es akkor tudunk estenkent jatszani (Alyral akar 3v3-ban is)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
killerjohn
addikt
fasza, 3 loss 1v1-ben egymás után. megint nem lesz kedvem fél évig 1v1-ezni.
*sdf*s d*fs *df *sdf* baszták az agyam... holnaptól team megint, aztán majd az sfsf*sf*sd*f s*df bassza fel az agyam 4 hónap múlva, aztán megint 1v1-ezek... -
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22113 üzenetére
a T-k a Z-t OP-zák
a Z-k a P-ta P-kről nem tok nyilatkozni ^^
de erre csak azt tudom mondani, hogy ha nem tetszik valami, akkor nyugodtan lehet fajt váltani... -
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22112 üzenetére
A chaten mindenki opzza a terrant, de simán elcseszte Grubby, egyrészt ff-elte a zealotjait, akik még majdnem a 20. percben is charge nélkül voltak, és az össz légre sebző egysége pár phoenix volt, akiket a csata elején kapásból lelövetett és utána a vikingek szabadon leszedték a colokat.
Persze szép volt Breachtől, jól csinálta.
-
h.adam.92
őstag
válasz CooLM@$TeR #22111 üzenetére
jé most az egyszer nem úgy volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hogy a toss csak egyszer mozdul ki, de akkor nyer.
jó meccs volt. -
CooLM@$TeR
tag
Grubby stream és Breach (magyar ladder első) az ellenfél.
-
h.adam.92
őstag
esküszöm, majdnem bef*stam mikor végignéztem... xDDD
udvarlás egy kis starcraftos rásegítéssel
link[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
válasz föccer #22100 üzenetére
Épp ma játszottam egy 4v4 randomot, ahol mass phoenix és mutát toltunk 4 zerg ellen. Hydra+infestor kombó kb. egy pillanat alatt bedarált, de azért nyertük a meccset. Dupla expeltem szigetre és 4 SG carrier. Még a kupac trágya is hatékony lehet, ha tényleg elég nagy a kupac.
[ Szerkesztve ]
-
_OldBoy_
tag
Day9 MLG osszefoglalo, 18:30-tol erdemes nezni, 10 percig rohog az Idra GG-n meg elemzi a reakciokat
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
föccer
nagyúr
válasz Realradical #22101 üzenetére
Valamiért akkor úgy döntöttem, hogy hydra. Meg ne kérdezd, hogy miért. A corruptor meg marha szép, meg marha jó, de nagyon drága egység. 150/100. Egyébként szeretem őket. Főleg, ha látom, hogy fel lehet menni BL felé, akkor hozom is őket szép számmal
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Realradical
őstag
válasz Ghoosty #22099 üzenetére
Infestor+corruptor is jó lehet ellene.
@Föccer
Mondjuk ha én meglátok egy phoenixet is azonnal corruptort nyomok. Mutát ledaráljak, hydra meg felkapható. Sok más opció zerggel nincs ellene.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest