-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
parancsolj így veri meg BratOK a muta banelinget - érdemes mind a 4 meccsüket megnézni
Szerk: ja hogy te abból a négyből linkelted az egyiket, nos a másik hármat megnyerte a T
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Eagl3
veterán
Teljesen ki vagyok akadva még mindig a banelingen, de főleg a banelig\muta kombón.
Néztem egy repet de. gosun, BratOK játszott valaki ellen, folyamat támadta a terran a Z-t, az meg kb végiggurult rajta a banelingekkel a mutákkal meg szurkálta.
Nem azt mondom, hogy könnyű Z-vel játszani, mert azzal is rendesen meg kell tanulni, de olyan iszonyat nehéz fogni ezt a kurva baneling\muta kombót, hogy hihetetlen.Itt a rep.: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Haha, hatalmas
ZvP, Blistering Sands - tipikus példája a gondolkodni képtelen, "Láttam egy jó fogást egy VOD-ban, lenyúlom" játékosnak...Szokásos pylon+cannon block a rámpán, de annyi esze már nem volt hogy van egy hátsó ajtó ahol ki tudok sunnyogni... a bázisán 3 zealot és 1 stalker volt az összes védelme, kb.10 roach ellen - még arra sem vette a fáradtságot hogy canon-t rakjon... 1000 pontos diamond P
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
oxox
addikt
en is biztam benne, hogy mouz, meg kovsol felvisz a vallukon vagy a hatukon...vagy legalabb olben.......de nem akartak(nak) vagy lehet tul nagy balansz vagyok/voltam?
pedig bali szamitasban eleg jo vagyok...legalabbis egy 400t-as repulo rakodasanak megtervezese nem okoz akkora gondot mint feljutni gyemantba
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Huhh azért diamondban is van pár noob
ZvT, először épít egy barakkot meg egy bunkert az expemre - lingekkel először befutok a bázisára (scrap station - nagy rámpa - nincs fal) aztán leverem mind a 4 marine-t amit a proxyban csinált. Ami utána következett az vicc kategória, nekem volt vagy 30 mutám meg vagy 40 banelingem és 4 bázisom, mikor kirakta az expet, neki volt kb 20 marine 15 mara meg egy tank.. diamond 800 pontos
62 drone vs 23 scv... LOL
Jah, csinált egy kékhellion dropot is, megölt kemény 10 drone-t, így lett 43-23 helyett 33-23 a drone-scv arány
Kovsol: én legalább feljutottam
[ Szerkesztve ]
-
-
holydragon
csendes tag
válasz Ghoosty #11786 üzenetére
Igen pontosan úgy gondoltam !
Nyilván ha nagy a bejáró és nem lehet 1pylon 1 gw max 2 gw lezárni akkor sucks van
De kb ilyen pálya nincsJól kivitelezett 6poolt pylon gw 2 droneal fogni míg croneboostos zea ki nem ér ! vagy pylon blokkal ! mert egyiket úgy is leverik viszont addig el készül egység amivel ki lehet zeakat nyírni ! Pylon vesztés miatt meg nem kell aggodni mert 6poolnál akkor makro hátrány van amit simán kihasználsz még -100 kristállyal is !
---SC2: holy#164--- ---D3: holy#2141--- ---"Sweet Mother of Mercy"--- ---ASUS/N53JQ-ASUS/904HA-Samsung/SGS4---
-
Ghoosty
őstag
Sose hallak játék közben, csak látom, hogy fel-le ugrál a mikrofonjelző izé, ráadásul úgy van beállítva, hogy olyankor halkítsa az SC-s alaphangokat, így azonnal feltűnik, hogy valami van, csak épp hang nem jön. Olyankor lenémítalak, aztán már nem is zavarod az összhatást.
Majd este akkor intézünk valamit, hogy ok legyen.
Holydragon szerintem úgy gondolta, hogy hagysz egy kis lukat, 2-3-at beengedsz, FF-el zárod, akik benn vannak azokat kinyírod, így egyszerre kevesebbel kell elbánni.
Amúgy egy jól kivitelezett 6 poolt csak teljes fallal tudsz fogni és nem zelákkal, hanem stalkerekkel, vagy cannonnal, olyan terran feelingel fal mögül kilövünk.
-
sith7
félisten
válasz Ghoosty #11782 üzenetére
A játékon belül egyszer már beszéltünk Konflikt - tal, csak akkor még halkra volt állítva a mikrofon, és nem nagyon hallott, de asszem most már jó ...
Múltkor azt írtad te is szoktál valamit hallani
De játszottam már úgy is, hogy MSN - nen keresztül felhívtam a srácot, és utána tudtunk játék közben beszélniholydragon
Ha megölsz se mondom meg a pálya nevét, de olyan széles a rámpa, hogy 3 gw tudja csak teljesen befogni ... de akkor meg hol megyek ki ?Lehet nem jött át rendesen a dolog, de vagy késő volt már, vagy nem tudom, de nagyon hamar ott voltak ... csak pislogtam, mint hal a szatyorban , amikor megjelentek
-
holydragon
csendes tag
Ez special jelen bulit legalább egy sentryvel tudtad volna jobban megoldani talán ?!
Sentry nem engedi fel linget, Stalker meg elkergeti Reapert !
És ha nem két dologra kell koncentrálni már könnyebb dolgod van.
Zerg ellen mindig egy zea után sentryt hozok, és vagy ketté vágom a ling seregét ha be akar törni hozzám vagy meg próbálom be se engedni ! ( mikor melyik sikerül )---SC2: holy#164--- ---D3: holy#2141--- ---"Sweet Mother of Mercy"--- ---ASUS/N53JQ-ASUS/904HA-Samsung/SGS4---
-
Ghoosty
őstag
Azt vettem észre, hogy 2v2-ben nagyon nagy szórásban adja az ellenfeleket. Képes beadni gyémántos ellenfelet egy bronz/silveres csapat után, majd fordítva, pedig már jópár meccs van a hátunk mögött.
Azt az ominózus reaper ling kombót úgy lehette volna megfogni, ha egyrészt több egységed van, mint az említett (3 z+2 s) valamint ha én nem egy kicsit késve indulok segíteni. Ha engem támadnak akkor a falam mögött egyedül is megfogtam volna, de mire átcammogott az a halom marine, hozzád te már nem nagyon éltél és nyitva volt az út a probeok felé. Ráadásul az ellenfél jól mikrózott, gondolom okkal volt gyémántligás, így a reaperekkel sokat kellett kergetőzni, ami sok figyelmemet lekötötte, így a techelésben is lemaradtam, aminek köszönhetően a második hullámot már nem éltük túl.
A marine zela pusht nagyon jól csinálták, de az is ilyen mindent vagy semmit taktika és most a semmi jött be nekik.
Neked megoldható valahogy, hogy szóban tudjuk kommunikálni? Sokszor figyelmeztetnélek, hogy készülj erre vagy arra, csak egyszerűen nincs annyi időm, hogy írjak is, aztán marad a remény, hogy te is láttad és tudod, hogy mit tegyél.
A terranban nagyon nem szeretem, hogy a rusht csak fallal tudja megfogni, így hiába sikerül a saját bőröm megmenteni, a társamnak nem tudok menni segíteni. 6 pool esetén, ha nagyon jól összejön minden, akkor sincs 2 marinennál többem(legtöbbször az első sem készül el), amit meg 3 ling elintéz sík terepen.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Így is lehet
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Tegnap toltunk pár 2v2 - t Ghoosty - val, most eljutottunk gold 32 - ig.
Itt már érdekes meccsek vannak, van amit nyerünk, van amit bukunk.
Az egyik meccs T+P ellen volt, volt 5 zea - m, amikor megjelent a feljáróm előtt 6 zea + 10 marine kb. Innentúl kezdve kb. 10 percen keresztül ez ment... a rally pontot odatették a feljáróhoz és tolták az egységeket, de csak ezt a 2 félét, aztán csak sikerült megállítani őket, és az első ellentámadásnál meg is nyertük a meccset.
Ami viszont fejfájást okozott az a köv. meccs. Z+T volt ... mit tudok kezdeni én mint P akkor ha megjelenik a feljárómnál 5 reaper + kb 15 - 20 speedling ... mert tegnap semmit nem tudtam tenni a 3 zea val + 2 stalker - rel. Igaz a társam jött segíteni, csak időközben a bázisom kezdett leépülni, és ennek meg is lett a végeredménye.
Készültem a reaper - re, de nem gondoltam volna, hogy a feljárón jön, hanem a mineral mezőhöz tettem a stalkereket.
Szóval mit tud tenni a P ebben az esetben, a játék korai szakaszában ?
Mondjuk ezek az ellenfelek már mind platina + gyémántosok voltak, kivéve a rush - olókat, ők silver/gold volt ... érdekes módon a silver / gold -osra azt írta, hogy ők a Favored, mig a gyémántosokra azt írta Even Team ...
-
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #11775 üzenetére
tlo.net-en meg van, csak táblázatos formában keresném. Lusta (és fáradt) vagyok összerakni a saját táblámat...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Csak nem friss élmények?
üdv, föccer
mod:
Kérdés: Van valami elérhető, 1.1 kompatibilis unit lista az sc2-höz? pontszám, sebzés, supply igény. Volt ilyen még a bétához, csak nem találom, hogy hol. Biztos, hogy meglenne 1.1-hez is, csak most a google nem a barátom
ps: aszta, 0 napos hozzászólását láttuk akcióban
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eagl3
veterán
Baneling elmehet a pics@ba...
-
Alg
veterán
-
LinogeOW
aktív tag
Köszönöm tőletek is, hogy időt szakítottatok rá és próbáltok segíteni.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Reggel 6- este 8-ig toltam ma az igát. Morcos hangulatban vagyok, és kötekedtem egy picit
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz LinogeOW #11766 üzenetére
Dimaga jó, de néhány taktikája azért átlagos játékosnak nem való (pl csak queen-el védekezek és akkor megmarad a lárva a drone-nak)
Azt mondanám, fogj egy egyszerű build-et (ne mutalinget, inkább valami 14pool 15 hatch roach-hydra vagy valami ilyesmi kevésbé APM igényes változat) és csak azt az egyet használd, amíg bele nem jösz. Gold-platináig szinte csak a jó makró számít, larva, creep terjesztés, expek, drone-ok. Nincs szükség ilyen vicces dolgokra mint baneling drop meg muta harass meg társai, amíg nincsenek meg az alapok. Mikor már rutinból megy a makró rész, akkor kezdhetsz kísérletezni új taktikákkal, vagy akár saját buildeket kitalálni.
Mod: Föci Wall of Text
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #11762 üzenetére
Szia!
1-2 gondolat:
Kezdésnek 9drone után vegyél overlordot, és csak utánna a 10. drone-t. Így nem kell sokat várni a 10. és a 11. drone között.
Nem értem a korai 2 gázt? Ráállítasz 6 drone-t, és utánna tolsz egy korai expet... Mineral bevételed meg kba béka segge alá kerül. Ha nem korai mutára hajtassz, akkor nincs szükség a korai 2 gázra. Inkább 1 gáz, 3 dronnal szedve. nagyobb lesz a mineral income, és lessz annyi gázod is, ami a korai fejleszétehez kell (ling speed, esetleg lair).
Lehozod a queen-t, majd átbattyogsz vele az exphez és leraksz egy creep tumort... Ennek kb semmi értelme Lejön a queen, azonnal injekt larva, mert kellenek a dronoknak, és a linekhez. Ha gyors creep terjesztést akarsz, akkor hozz le még egy queent. Legalább jobban védve vagy a korai támadások ellen is.
Figyelni kell a supply limitre. Az elején amikor még csak dronokat szedsz, esetleg lingeket, akkor hozz egy lordot, ha megközelíted a supplyt 3-ra. Későbbiekben, ha lessz lárvád és mineralod is, akkor simán lehet 2-3 lordot is lehozni egyszerre, mert nagyon gyorsan fel lehet tölteni a Z-vel 2 hathery-ből.
Scout: Én nagyon hamar leszoktam arról, hogy lordot küldök scoutolni. Egyrész rohadt lassan ér át, és amire odaér, már rég lesz oylan egység ami megöli, mielőtt láttál volna bármi érdekeset. Inkább egy drone-t küldj el. Kevesebb mineralt buksz, és gyosabb is. Esetleg lehet vele gázt lopni, vagy berakni Z ellen egy clowert
5 db clawert raksz le, ami szerintem nagyon sok. ez 500+250 mineral, amiért lehozhatnál 30 db linget. Remélem nem kell egyetelnem a 30 ling előnyeit
Creep terjesztés rendben van. Talán annyit lehet rajta javítani, hogy ha több tumort raksz le egyszerre egymás mellé, akkor sokkal gyorsabban fog "nőni" a creep.
A 3exet én inkább az aranyra tettem volna. Nem volt annyira elől, és nagyobb incom-ot ad...
Expel kapcsoaltos másik észrevétel, hogy még azelőtt csináltad a 3. expet, hogy az előző 2-őt feltöltötted volna dronokkal. Ha a csak a lárvák miatt csináltad, akkor jobb az inbase hatcehy. Ha termelés miatt, akkor előbb fel kellett volna tölteni az első 2-őt.
A Queeneknek rengeteg energiája volt. Tessék köpködni a lárvát folyamatosan. 1 bázison egyszerre max 19 lárva lehet. Annyi lárvából már a világ pénzét el lehet költeni
Egységek: Z-nél (és általában mindennél) a több fajta unit kombó a jó taktika. Az egy fajta egysg early game-ben rendben van, de utánna kell hozni mást is. Hydra mellé rócsot, vagy bannelinget. A mass ling mellé mutát stbstb...
Expelsz az ellen goldjára. De még a main sincs feltöltve dronokkal.....
Van egy hatalmass sereged, de mégsem támadsz vele. Meg sem kísérled... Már réges-rég éegarálhattad volna az ellent és csinálhatztál volna bolonnai spagettit...
Bekülted az ellen bázisára a 3 ultrát (szegények) a mass hydrát meg hátrahúztad, nehogy véletlenül tudjanak segíteni. Az egy jó elképzelés lett volna, hogy az ultrák mennek elől golyófogónak, és a hydrák meg hátulról takarítanak. Ahhoz kimaxolt ultra armour kell, meg egy kicsist több ultra.
Amikor bemerészkedsz az első hydra hullámmal a bázisára, akkor megállsz az ajtóba, és csak az első néhány hydra harcol. A többiek szépen kivárják a sorukat a vágóhídon. A minimális micró, amit ilyen szituba csinál az ember, az a move-hold-move-hold... Mindezt az egységeg támadási ütemében, hogy minél többet támadjanak. Ezzel egyre több egység fog támadni. A többit meg rá lehet bízni a unit priority-ra. Kezdésnek az is jó.
Na, kb ennyi, így első végignézésre
Jah, és üdv a swarm-ban
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
válasz kovsol #11765 üzenetére
Igen, volt egy bakim a 2. expnél, hogy nem adtam meg a drone-ok helyét
A végén meg a támadást tényleg elszartam, az tagadhatatlan. Valahogy nem akartak kijönni elém . Másrészről merek harcolni, azért húztam el a meccset, hogy többet tudjam gyakorolni a gyorsbillkiosztásokat, felmérni mit/mikor/hova, stb.Eddig Dimagát tanulmányoztam, szerintem az az ukrán Zerg tényleg egy félisten. És természetesen köszönöm a jó tanácsokat.
-
kovsol
titán
-fölös elején két helyről is gázt szedni
-királynőd legyen hamar, mert kell a lárva
-gyors exp az jó dolog
-ha kész az első királynőd akkor azzal lárva és az expen csinálj egy másikat na azzal mehet a tumor már
-a születendő egységeknek add meg hova menjenek, így a droneok nem fognak állni fölösen
-ne spine crawlerrel védekezz hanem legyen unitod is, mert a tornyok csak statikus védelmek nem tudnak mozogni az ellenfél után
-kevés a drone, kevés az egység, sok a gáz, de nincs mineral
-hidra jó egység, de kellene mellé valami ami tankol előtte, mert nagyon törékeny amúgy
-a taktikákat el kellene lesni valami profi replayekből, tanuld meg minek mi az ellenszere
-nyugodtan mehet a fejlesztés két házból
-merj támadni, ha nem mersz akkor menjen felderítés akár pár unit feláldozásával
-feljárón ne harcolj, mert nem tud minden unitod harcolni
-próbálj folyamatosan gyártaniMay the Force be with you!
-
LinogeOW
aktív tag
válasz St3venson #11763 üzenetére
Igazából a végére túl sok kristályom maradt, de igaz hogy az elején több szedő kellett volna. Viszont a Queennel lárváztam, bár igaz hogy nem folyamatosan. Mostantól majd jobban figyelek ezekre a dolgokra. Köszönöm & várom a további javaslatokat. Ha a Hard laza lesz, akkor elkezdem tolni élesbe. Gyakorlás teszi a mestert.
[ Szerkesztve ]
-
St3venson
tag
Bár nem minősülök mesternek, de 1-2 gondolat eszembe jutott. A kristály szedését több gyűjtővel is működhetne, és akkor több pénzed is lenne. A queennel az elején köphetnél lárvákat is, és gyorsabban tudnál termelni. Sereget is készíthetnél, nem szabad ennyire a sunkenekben bizni, ne a hidra legyen az első katona.
Próbáld ki a hard fokozatot, szerintem még az is verhető számodra, de nagyobb kihivás lesz.
-
LinogeOW
aktív tag
Nos hozzá kezdtem én is a Zerg játékhoz, mivel 1-2 szarakodós meccs után rájöttem, hogy ez számomra a legélvezetesebb. Namármost, szeretném annyiban megkérni a Nagy Zerg mestereket, hogy nézzék meg ezt a szösszenetet amit egyelőre gép ellen játszottam. /az hozzá tartozik,hogy azt hittem hard, de most látom csak medium/ Szóval jöhet bármilyen kritika/ötlet/tanács. Élesre még gyúrnom kell egy kicsit.
-
kovsol
titán
nekem az utolsó RT3v3 am volt ilyen egy diamondos összeszokott csapat ellen a társam dupla gw -t rejtett el a terran bázisán az mikor betámadott elindultak a társai a segítéségére, én meg banglinggel lekaptam az ő szedőjüket néha jól esik egy ilyen rusholos téma, de én inkább szeretem ha kibontakozik a játék és nem csak T1 -es unitokkal megy az adok-kapok játszma
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
kovsol
titán
-
Alg
veterán
válasz goku_sama #11751 üzenetére
Ő szerintem Day[9] tegnapi daily-ére próbált valamit összehozni (olyan team game kellett ahol mindenki előre bejelenti hogy milyen egy darab egységet fog gyártani, és más nem megengedett )
-
mistixx
tag
válasz PowerBuldog #11736 üzenetére
A tegnapi föccer elleni 2 sima buktán "felbuzdulva" játszottam még vagy 4 1v1-et. Ebből 1-et sikerült nyerni. Ráadásul mindezt bronz ligában... na de majd ma!
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
goku_sama
tag
Én is szoktam randomban nyomni, de a legutóbbi meccseken csak sírtam
Az itt leírtak tökéletesen megfelelnek a valóságnak...
Volt olyan "társ" aki úgy kezdte, hogy "Hi, Mass Marine here!"...Játék 10. perce legalább 20 marine-ja volt, Medivac nélkül...elindította a félelmetes seregét, a marineok frankón libasorban mentek egymás mögött...azóta nem erőltetem 4v4 randomot. -
oxox
addikt
válasz Konflikt #11749 üzenetére
akkor en vagyok itt csak random hero???
korabban foccer-el, meg cylaval jatszottam egy-kettot...meg egyszer volt vmi 4v4 ...meg kopasz korszakomban.....mindenesetre ha nincs meg a csapat nyugodtan irjatok ram mikor fent vagyok....es nem cannon rush-olok (mar), nem kell felni
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
emmm
őstag
válasz PowerBuldog #11729 üzenetére
Ez de komoly.
-
oxox
addikt
hat platinaban lehet mar igy erzed ...de nekem bronzol ezustbe nem okozott semmi nehezseget....1 nap alatt feljutottam bronzbol aranyba ...azota 2v2 randomot is feltornaztam aranyba...most eppen a 3v3-at erositem ezusben meg....kicsit lassan megy...pedig tegnap volt egy 5-s, meg egy 7-es streak-em is...mikor vesztunk akkor is altalaban (nem mindig), az elejen vegzek...
viszont a 4v4-et (bronz...9 lejatszott meccsel /4win) meghagyom a zerg kitanulasara...a tobbi ligaeredmenyt mar sajnalnam elrontani....meghat a 4v4 randomban mar kb olyan mintha lottoznek (sokszor a 3v3 is...)...csapattarsakat tekintve...
ohh tegnap volt ket vicces meccs...3v3
-elso, megbeszeljuk rusholunk....en voltam az egyetlen aki proxy-val elore telepult...vegunk is lett
-masodik nalunk nem volt zerg a csapattarsnal volt....az egyik protosunk olyan szepen nyitva hagyta a bazisat, hogy orom volt nezni ahogy csipegetik a probe-okat...a sajatjaimat kuldtem at linget apritani....fogtam a fejem....[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz PowerBuldog #11739 üzenetére
na van egy mélypont mindenkinél amikor jobb nem erőltetni a dolgot pár napig tolja teamet, meg fun map -t aztán jöhet megint a Solo
-
Eagl3
veterán
válasz PowerBuldog #11736 üzenetére
és ha abbahagyod akkor ügyesebb leszel?
-
holydragon
csendes tag
válasz föccer #11724 üzenetére
Nem ez így nem igaz !
Mi előtt még elmennél charra... szépen neki állsz már kész küldetéseket megcsinálni !
Minden egyes újra megszerzett research pontért kapsz pénzt ! érdemes olyan pályát választani amin sokat lehet szerezni vagy ahol nagyon gyorsan összetudod szedni anélkül hogy megcsináld a pályát ( pl.: welcome to the jungle ) ! Most nem ugrik be a neve de pl azt ahol versenyt kell futni a zergekkel hogy te érd el előbb a artifactot... azon 7 research van asszem ! darabonként 10 vagy 15 ezret kapsz érte ! ( toss vagy zerg )
Csak mindenegyes mission után miután végeztél el kell menni a labba és le kell okézni hogy eladtál valami új technologiát !Én úgy csináltam meg ezeket az acsikat hogy Brutálon elvittem Char ig ! Megcsináltam minden pályát, majd mi előtt még megcsináltam volna utolsó 3 pályát azokat az acsikat amiket nem sikerült megcsinálnom azoknak a pályáit szépen betöltöttem újra mission archiveból ... mire végeztem az összes single achival több mint 2 millio pénzt szedtem össze ! Charra úgy mentem el hogy mindent megvettem és maradt még majdnem 1m pénzem amit nem tudtam mire elkölteni... !
[ Szerkesztve ]
---SC2: holy#164--- ---D3: holy#2141--- ---"Sweet Mother of Mercy"--- ---ASUS/N53JQ-ASUS/904HA-Samsung/SGS4---
-
PowerBuldog
veterán
Na én asszem egy időre abbahagyom az 1v1-et. Állandóan csak vesztek mióta feldobott goldba.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
kovsol
titán
válasz PowerBuldog #11733 üzenetére
én nem tapasztaltam ilyesmit, de általában támadóbb kedvűek magasabb ligában, nem félnek annyira kimozdulni a bázisról
-
PowerBuldog
veterán
Magasabb ligában már mindenki ilyen b*zi cheeser? Eddig akitől kikaptam mind mass marinennal, vagy pylon warp gattel stb-vel győzött... 2-8 egyelőre az arányom.
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
Lol
-
föccer
nagyúr
Köcc a tippet. Egyenlőre lehet maradok a Chrome-nál.
Üdv, föccer
-
JSaN
addikt
Erre még emlekszem a bétabol, durva volt.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
PowerBuldog
veterán
Ezt láttátok már? EPIC Mass Queen
-
Alg
veterán
válasz föccer #11727 üzenetére
bárhonnan le lehet szedni:ezzel
Ha atomerőművem lenne, beállíthatnám hogy saját vinyóra is mentse a video-t, de ezt érthető okokból inkább nem próbálom meg
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
mod: livestream-ről le lehet valahogy szedni a feltöltött videókat?
Köszi.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Arnold2 #11723 üzenetére
Ha ki akarod pörgetni az archivmenteket, akkor kénytelen vagy többször végig tolni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Arnold2 #11721 üzenetére
Nem.
Az összes fejlesztést meg úgy a leg egyszerübb megcsinálni, hogy felhalmozol egy valag pénz, Mondjuk easy játékmódban mindennemű fejlesztés nélkül is össze lehet hozni majd az össze küldetést. MAjd a vége felé mentessz egyet, és szépen visszatöltögetve kifejlesztessz mindent
üdv, föccer
-
Arnold2
őstag
válasz PowerBuldog #11718 üzenetére
Ha a hídról a "Mission Archives"-ből kiválasztom a küldetést és más nehézségi fokon játszom végig, mondjuk Hard, akkor nem kapom meg még egyszer a pénzt?
-
föccer
nagyúr
válasz mistixx #11719 üzenetére
Az első meccsnél nagyon elbénáztam a banneling boost-ot. A build még jó volt rá, csak elfelejtettem "A"-t nyomni az scv-k üldözésénel Így csak 5 db-t tudtam leszedni
De így sem volt olyan rossz, mert erős supply block-ba tettelek
Üdv, föccer
-
Arnold2
őstag
válasz PowerBuldog #11716 üzenetére
Igen mind megszereztem. Char előtt tudomásommal mindent megcsináltam, még a Secret Missiont is.
De akkor hogy lehet megcsinálni azt az achievmentet ahol minden upgradet meg kell venni (gyalogság,bázis,dominion etc..) -
-
Arnold2
őstag
Egy kérdés. Még épp Char küldetés előtt vagyok. Hogyan tudok még plusz moneyt szerezni, hogy megvegyem a maradék fejlesztéseket. Teszem azt mondjuk az achievmentekért
Mindent normálban toltam, kivétel az első pár küldetést amit hardban. -
föccer
nagyúr
Aham, így okés.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Elkezdte visszanézni az elsőt. Hát valami iszonyat szaggatás ment a késöbbiekben jobb lesz?
Üdv, föccer
-
Alg
veterán
Ott inkább az overlordok, azaz inkább azok hiánya segítette ki
Kicsit több odafigyeléssel sokkal hamarabb ért volna oda ugyanannyi, vagy még több roach.Replayek fel lettek töltve
Grat a győzteseknek!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Asszem most nem voltam annyira hulla, mint az első csatánk alkalmával 2 meccs, 2 külön taktika. Bejött Bár az elsőnél egy picit meglepüdtem, hogy Mistixx figyelt a hátsó bejáratra is. NEm gondoltam volna
Üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
válasz WayneGace #11693 üzenetére
Gratulálok, szép volt!
Legalább most magammal is elégedett voltam. Lehetett volna jobb is, de a szintemnek megfelelően játszottam. Kivéve az első meccset, azon nem sikerült ráéreznem a ízére.
Köszi a jó játszmát!
(#11705)
Szerintem nem volt sok esélyem a harmadikban, mert makróban simán jobb voltál, de a második játszmán is örült a fejem, hogy sikerült győznöm. Azt sem hittem volna, mikor megjelentél a roachokkal.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Na ez is megvolt. Örülök, hogy vége, mert nagy szenvedés volt. Már játék közben szinte a fejemet fogtam, hogy te jó ég, mit bénázok. Sky-nak is mondtam, hogy iylnekor kell azt mondani: "a barátnőm játszott helyettem". Ha van igazság Ghoosty nyeri a harmadikat is. Remélem legközelebb összekapom magam.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
föccer
nagyúr
No gyerekek, én készen állok. Mistixx sehol, alg, kovsol, isonic triumvirátus meg costumozik... :S
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest