-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz iSonic #11991 üzenetére
az nem tamadas volt, hanem megjegyeztem, nem te vagy az egyetlen, aki tesz valamit a kozossegert, nem kellene ugy eloadnod a dolgot, mint ahogyan teszed, miszerint itt TE vagy a szervezo, a te hatadon csattan minden, csak vagy a szervezo atyautristen (marcsak azert sem, mert ennek nem tul sok koze van a valosaghoz)
#11995-re irt valaszodrol meg csak annyit, hogy tapasztalataim alapjan az elsodleges problema nem az, hogy hogyan irnak neked, hanem hogy izombol valaszolsz, gondolkodas nelkul (bar most legalabb a baszdmegeles es anyazas elmaradt), s melle akkora arcod van, hogy 1080p-ben sem ferne el livecast-on
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
válasz Winner_hun #11997 üzenetére
én elfogadom a JÓ, építő kritikát, de nem a leszúrást.. olyan szabály kel, amit mindenki elfogad.. nincs olyan, hogy mindenkinek jó..
sc2.hu-t mondjuk több ezren nézik, mint ezt a topicot, azért lett kevesebb jelentkező.. ez logikus..
hol írtad, hogy hülye válaszokat adok.. hát mondjuk itt-> Az értelmes kérdések megválaszolása sem az erősséged.Alg: lehet tőlem közös stream channel, csak akkor le kéne ülni ezt is átbeszélni..
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz iSonic #11996 üzenetére
Ma már nem szervezünk keresztbe az MLG-nek , de pár kivétellel naponta/kétnaponta 1-1 meccs megoldható szerintem, és akkor lenne egy kis állandóság is benne.
Akár egy közös stream channel is lehetne
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Winner_hun
titán
és mi van akkor ha én nem akarom azt a meccset leadni sem megnézni..
Az eddigiek szerint nem ez jött le.
persze aztán meg csomóan azért nem fognak játszani
Olyan szabály kell ami mindenki számára elfogadható aki komolyan gondolja ezt a házi versenyt. A szabályokat meg nem egyedül vagy csak a háttérben néhány emberrel kell meghozni hanem bedobni a közösbe, hátha van jobb ötlet is.
keresd elő nekem egyesével az összes hülye válaszomat
Hol írtam olyat hogy hülyeséget válaszoltál? Vagy ezt most mire is írtad?
kíváncsi vagy arra a mindenre-...
Szóval a castolásnak akkor annyi is, a következő ligának nevezett elhúzódó valamit nyugodtan meg lehet oldani a starcraft2.hu-n, még a beta-s időszakban alkalmazott versenyhez hasonló módon esetleg, hátha nem elhúzódó valami lesz? Ott mentek a meccsek, néhány meccs le lett közvetítve és ennyi. Mégis sokkal több játékossal, sokkal gyorsabban le lett tudva 1-1 verseny.
Te vállaltad el, ha elvállalsz valamit akkor ne csak a dícséretet várd. Nincs mit közvetíteni mert nincsenek játékosok de a közvetítés be lett ígérve? Van replay. Sőt, lenne is még mert v2izzy-vel is lejátszottam a meccseket...
A leszúrás a hibáid / hiányosságaid miatt van, ha nem hibázol akkor ötlet és / vagy elismerés van.ezt általánosságba értem, hogy nehogy ebből is valami hülyeséget feltételezzél
Miből feltételeztem hülyeséget?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
v2izzy
tag
Nem leszúrni akarunk, inkább segíteni, tanácsot adni, hogy legyen jobb.
Meg, ha látod itt vannak többen is (Alg, rt06, én) akik szívesen segítenek, akkor nyugodtan meg lehetne osztani a dolgokat, kiosztani akár, hogy ki mit csináljon. Pl. a meccseket is meg lehetne osztani, hogy Alg, KovsoL meg Te lennétek a casterek, be lenne osztva melyik csoport pl. kié, és már is egyszerűbb, hogy ki mikor ér rá stb. Meg azért kellenek valamilyen szinten szigor is, oké, hogy ha rendkívüli eset van akkor el lehet napolni 1-szer, max 2-szer, de azért ezt se lehet a végtelenségig. Vagy betenni már az indulás elején egy teljes menetrendet.[ Szerkesztve ]
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
Alg
veterán
válasz iSonic #11993 üzenetére
Pedig nem lenne olyan nagy megerőltetés kiírni annyit, hogy bocs srácok, IRL gondok/egyéb program miatt nem tudom belátható időn belül lecastolni, a replay-t felteszem.
Még az is lehet, hogy Kovsollal később a jobb replayeket streamelnénk, ha jó a meccs akár az eredmény tudatában is.
Győztes meghatározásához még csak végig sem kell nézni a replay-t 8X-os sebességen végigpörgetve, elég ha ránézel egy sc2gears-el
Szerk: szerintem senki sem sértődik meg azon, ha nem lesz castolva a meccse valamiért, viszont az általad mostanában használt hangnem miatt inkább...
Szerk2: az elején nem az volt, hogy "jövő hétig (pl.) játsszátok le a meccset valamikor amikor mindketten ráértek"?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
az elmúlt hetek történései után én már nem leszek se diplomatikus, sem kedves..
ja és még egy dolog én le is írtam az elején, hogy csak néhány meccset fogok közvetíteni, nem mindegyiket, eddig egy meccs sem maradt közvetítés nélkül.. szóval picit ezen is gondolkozzunk el..
de rájöttem az lesz, hogy 4 nappal előtte kiírok 5 meccset egyet lecastolok azt csokolom.. nem fog senki sem sírni.. volt cast, aki nem tudta lejátszani, akkor nincs eltolás, amelyik játékos megjelent az nyert.. ha ez így jó tőlem mehet..
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Csak annyit tennék hozzá, hogy amikor ezt az egészed elkezdted, magadra vállaltál dolgokat, amiket azután félig-meddig jogosan kérnek számon rajtad...
Persze nem kötelező minden meccset lekommentálni, de azért némi diplomáciai érzék (értsd: nyugodtan megbeszélni ahelyett hogy mindenkit elküldesz az anyjába) nem ártana
Szerk: IdrA a döntőben, megverte Kiwikaki-t és HuK-ot is
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Winner_hun #11989 üzenetére
és mi van akkor ha én nem akarom azt a meccset leadni sem megnézni... hümm?? mert megbízok annyira benned és az ellenfeledbe, hogy megnézés nélkül beírom a mérkőzés eredményét..
szabály kell rá-> persze aztán meg csomóan azért nem fognak játszani..
keresd elő nekem egyesével az összes hülye válaszomat és küld el az összes játékos mail címére.. előre is köszi..
kíváncsi vagy arra a mindenre-> pl.: melyik mapokon játszottatok, mi lett az egyes mapokon az eredmény és persze a végeredmény és melyik nap nyomtátok le a meccset és az ellenfeled véleménye is érdekel mint azt előbb írtam..
de nekem most már tényleg kezd a tököm tele lenni ebből, mert jó hogy megszervezem ezt az egészet, nyugodt szívvel halasztgatom a mérkőzéseket és castolom is őket, 4-5 órán keresztül.. viszont kapom a leszúrást, hogy replayt amit küldenek miért nem castolom le, miért teszem erre az időpontra, miért ez miért az.. kezd felmenni a pumpa az agyamba.. a játékos azért van egy ligában, hogy játsszon a kijelölt/eltolt időpontban, nem azért, hogy leszúrjon.. néző azért van mert érdekli ez az egész és segíti a castolást..
ha a replayt nem castolom le akkor nem fogom punk tum.. megtehetem, mert nincs semmi szabály arra, hogy ne tehetném elvégre én vagyok ennek a ligának a goréja.. ha azt mondom kell az eredmény odaadod nem vonsz felelősségre.. ha valami gond van szólsz nekem privátba leülünk 3as-ba te, az ellenfeled és én és kitárgyaljuk az esetlegesen felmerült problémát.
Ha nem tetszik el lehet menni senki sem tart itt, de ha maradsz akkor maradnak az én játékszabályaim..végére a miheztartás véget.. 1. én nem vagyok köteles kinyalni a popód elnézést a kifejezéséért, mert te megtiszteltél azzal, hogy itt játszol.. 2. ne vonj fellelőségre, csak akkor ha egy meccset elrontottam esetleg rossz eredményt írtam be.. 3. livecast azért van, hogy mások is élvezhessék a mérkőzést és nem amiatt, hogy te legyél benne éjjel nappal (ezt általánosságba értem, hogy nehogy ebből is valami hülyeséget feltételezzél)
rt06: én köszönöm vizzy-nek, amit csinál, Alg-nak, hogy besegít mostanában, hogy stream-ben.. neked a tárhely miatt, de egy pillanatra álljunk meg... ezt a kedvességet mind ti ajánlottátok fel én megköszöntem és használatra bocsátottam a gamepodon megjelenő cikkbe is megköszöntem.. szóval itt egy picit jogtalanul érzem a támadást..
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz iSonic #11986 üzenetére
hany olyan alkalom volt, hogy 2-3 nappal elore beirtad a merkozesek idejet?
a mai 3 meccs is egeszen biztos azert marad el, mert bar jo elore beirtad, mikor lesznek meccsek, s a jatekosoknak volt idejuk ehhez igazitani a programjukat, pofatlan modon tesznek az egeszre, es nem jelennek megde masban is latszik remek szervezokeszseged, pl a lejatszott meccsek eredmenye szepen megtalalhato kigyujtve, mint ahogyan elore lathato az is, kinek kivel lesz meg jatszmaja a kesobbiekben
amugy meg nem felhaborodni es ero(s/l)kodni kellene, hanem ha nem megy a szervezes, segitseget kerni, egeszen biztos vagyok benne, hogy akadna itt boven jelentkezo, mint ahogyan pl Alg besegit idonkent stream-elni, vagy v2izzy csinalt eredmenytablat, vagy jomagam tarhelyet biztositok a replay-eknek
ha picit es szerveznel, nem csak kitalaltad volna, hogy legyen egy liga, aztan mikor eppen kedved van csinalod, akkor mar regen le lehetett volna zavarni az egeszet, s nem a csoportmerkozeseknel tartanatok meg mindig
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Winner_hun
titán
válasz iSonic #11986 üzenetére
de le lesz természetesen - mert megeshet, hogy nem tudom lecastolni a meccset... - egy replay-t mitől nem lehet lecastolni? Egyedül a te időpontodhoz van kötve, senki se függ a másiktól.
mivel megpróbálom az eredményeket rendben tartani így érdekel mit játszottatok.. - lecast-olod és megtudod.
Ez egyelőre csak üres duma.
mivel sok ember nem képes akkor sem megjelenni, amikor 2-3 nappal előtte kiírni a mérkőzést ez már ne az én hibám legyen
Szabály kell rá, ennyi. Ha x ideig nem jelenik meg az egyik fél akkor a másik nyert, vagy lejátszák amikor ráérnek te meg replay-ből közvetítesz. Nem kéne elhúzni 1-1,5 hónapig ezt a ligásdit. 3-4 naponta 1-2 meccs...
azért írom ki aznap a meccseket, mert meguntam
Ilyen hamar meguntad?
értelmes kérdésekre nem tudok válaszolni..
De nem ám, régebbi kérdése(i?)met előkereshetném, egy "csak mert" (vagy mi) lett a válasz többszöri megkérdezés után.és szeretnék mindent előre tudni, hogy ne legyen baj. Remélem ez felfogható.
Kíváncsi lennék arra a mindenre. De most komolyan. Mi baj lehet abból ha nem tudod meg előre az eredményt, csak a castból jössz rá? Humbuk...
de ha már ekkorára feldagadt a melled és még vered is akkor következő alkalommal szervezd le és megnézem, hogyan muzsikálsz..
Messze nem ismerem annyira a játékot hogy ilyet bevállaljak. Bár meg kell hagyni hogy a castok nézés közben van jónéhány dolog amit kihagysz és biztosan csinálnék, de ez csak finomítás, a nézők részére élvezetesebb "TV-zés" lenne, szerintem.
-
hajsza
aktív tag
Most megy az Idra vs Kiwikaki meccs, érdemes nézni.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Winner_hun #11975 üzenetére
na akkor megcáfolom.. egyrészt örülök, hogy lejátsszátok csak tudod, mivel megpróbálom az eredményeket rendben tartani így érdekel mit játszottatok.. mert megeshet, hogy nem tudom lecastolni a meccset... és akkor meg kell nézni, hogy ki nyert.. másrészt amit élőben játszanak arról persze nem tudom, hogy mi lesz végső eredmény.. de mondjuk ha a replay küldés mellé beírsz egy eredményt hidd el nem fogom a cast elején elordítani vagy 40xszer, hogy senki se nézze..
szervezésből nem vagyok jó... hümm.. mivel sok ember nem képes akkor sem megjelenni, amikor 2-3 nappal előtte kiírni a mérkőzést ez már ne az én hibám legyen.. azért írom ki aznap a meccseket, mert meguntam....
értelmes kérdésekre nem tudok válaszolni.. tessék megválaszolom neked miért fontoskodók.. Mert ÉN vagyok a szervező.. és szeretnék mindent előre tudni, hogy ne legyen baj. Remélem ez felfogható... szerintem igen..
de ha már ekkorára feldagadt a melled és még vered is akkor következő alkalommal szervezd le és megnézem, hogyan muzsikálsz..
utolsó gondolat->kimaradtál belőle?? nem.. be lettél téve a b.csoportba csak tudod nem könnyű olyan csoportba pakolni egy embert, hogy balansz legyen..
[ Szerkesztve ]
-
v2izzy
tag
válasz iSonic #11971 üzenetére
Akkor, miért nem castolod le ilyenkor amikor senki nem ér rá, a reppeket?
Az nem is lenne rossz, hogy az alsóbb szintű meccsekeket lejátszathatnák akár külön és mondjuk csak a jobb játékosok meccseihez kellene igazodni, és akkor ilyen esetben ha te ráérsz, de pl a játékos nem, akkor mehetne a rep-ről.[ Szerkesztve ]
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
Djuree
félisten
válasz aDM|RaL^ #11976 üzenetére
pedig gyorsabban megvagy ha előbb a barackot kezded el. mivel a supply olcsóbb is és gyorsabban megépül én nagy terran rusholós vagyok, csak tudom eddig nem tartott tovább 10 percnél 1 meccsem sem. vagy én nyomtam le rush-al az ellent, vagy ő engem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
JamesHun
addikt
az, hogy supplyt elkezded építeni nem azt jelenti meg is várom a barakkal a befejezését
a barakk több ideig épül mint a supply ezért 4vs4 ben van amikor a barakkot teszem le előbb, mert messzebb voltam a wall építési helyétől és mire odaért az építőm már meglett a 150 a barakkra
akkor miért ne azt tegyem le előbb?
akkor előbb barakk ment és utána supply és a supply építőjével ment a köv barakkSeriesX: JamesSHun
-
aDM|RaL^
őstag
Így van. : D
SOSE építettem előbb barakkot, semmi értelme, mert megreked az scv gyártás...ekkora baromságot... early zergling ellen a 2 barakkos 1 supplys lezárás, vagy 2 supply 1 barakk rosszabb esetben... ki az az őrült aki nyitva hagyja magát, és barakkot épít először?: DDDD
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
Winner_hun
titán
válasz iSonic #11955 üzenetére
mert drága winner egyedül intézkedett.. Ha én nem intézem el akkor ki is maradok az egészből a vendégkód időlimitje miatt. Te szervezésből nem vagy valami jó azt már egy páran tudjuk. Az értelmes kérdések megválaszolása sem az erősséged.
csak tudod mint szervezőként nekem tudni kéne az eredményt,
A felesleges fontoskodásodon kívül mégis minek kéne tudnod előre az eredményt? Amikor élőben közvetítesz akkor se tudod hogy ki fog nyerni.
Komolyan ember, nagyon gáz az amit művelsz... aztán majd visszavonom ezt a kijelentésemet ha normális érvvel megcáfolsz. De azt hiszem ilyentől nem kell tartanom az eddigi teljesítményed alapján
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
ez az új patch nagyon nem jön be
miért kell a barakkhoz supply depot
ezt a baromságot
aztán meg a zerglingek jól szétkapnak mire felépül a barakk :SSeriesX: JamesSHun
-
iSonic
addikt
lehet a kovsol vs föccer is elmarad xD
-
LinogeOW
aktív tag
Remek. Végre egyszer lett volna rá időm.
-
iSonic
addikt
Arky vs Mistixx meccs is elhalasztva
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
válasz iSonic #11962 üzenetére
Holnapra biztos nem...
Hétfőn megyek megbeszélni hogy lesz meló, és majd akkor tudok nyilatkozni... lehet már hétfő este is ráérek, de még nem biztos.Sith7: Igen, ha jól számoltam 3 vagy 4 hatchery-t és egy hive-ot vertek le... ha nem felejtek el banelinget is gyártani olcsóbban megúsztam volna azokat a támadásokat. A végén szerencsére még a harass ellenére is tudtam tartani a makró-előnyömet.
+ Xelnaga tower figyelés, meg pár spinecrawler a távoli expre nem ártott volna a hellionok ellen.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
ALG
Megnéztem a "NEM" elleni meccsedet, többször is rezgett a léc, de az új roach tényleg ütős lett
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #11958 üzenetére
köszönöm szépen
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #11956 üzenetére
csak tudod mint szervezőként nekem tudni kéne az eredményt, úgyhogy priviben küld el légyszíves és a replay levetetési után kiteszem
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #11954 üzenetére
de le lesz természetesen csak a b.csoportról nekem most jelenleg fogalmam sincs ki kivel játszott és milyen eredményt.. mert drága winner egyedül intézkedett..
-
iSonic
addikt
Ma is nagy összecsapások várhatóak a kieséses zónában... ma a C-D.csoport nyertesei között parázslik fel a talaj.. nézzük akkor a párosításokat->
Arky vs Mistixx
Időpont: 2010.október 16. 18:00Kovsol vs föccer
Időpont: 2010.október 16. 19:30(itt már BO5 rendszer lesz)
és hogy a profibb játékosaink sem maradjanak meccs nélkül, két bátor jáékos itt is összecsap->
WayneGace vs Alg
Időpont: 2010.október 16. 20:30Természetesen lesz LiveStream, amit a következő címen értek el-> http://livestream.com/skymouz
Mindenkinek jó szórakozást és eredményes játékot kívánok!
-
sith7
félisten
Ezt néztem eddig, már amennyire tudtam, de eddig csak T győzelmet láttam ...
-
holydragon
csendes tag
-
Alg
veterán
Éjjeliőrőknek: lesz majd MLG is ma éjjel :[link]
-
föccer
nagyúr
Costum map-okra nem adja meg az outmached archivmenteket
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sith7
félisten
"Dimaga ellen a terren 9rax-al és 3 reaperrel kezdett.
Ennyit arról, hogy nem használják a reapert. A kreatív játékhoz nem az kell, hogy supply előtt lehessen barakkot építeni, hanem kreatív játékosra van szükség"
Copy más fórumról ...
-
Alg
veterán
Craft Cup viszont megy:stream
Szerk: MoMaN vs Dimaga lesz nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz LinogeOW #11914 üzenetére
A játék megjelenésekor lehetett olvasni, hogy valaki felajánlott x ezer dollárt (nem emlékszem a pontos össszegre) annak, aki elsőnek megszerzi a zen master achit. Lehet arra hajtott, és mindennel 1000 win-t a bronz ligában a legkönnyebb összehozni, és a legjobb, ha rövid meccsek vannak. Erre jó a harvester rush.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
iSonic
addikt
érdekes ez a ustream, lehet marad a livestream
-
sith7
félisten
válasz aDM|RaL^ #11918 üzenetére
Teljesen kizár mindenféle emberi , értelmes, épeszű logikát; gondolkodásmódot
Képzeld magad a helyzetébe .... a 10. loss után folytatnád ?
Nem , mert rájössz ez nem járható út
Ok - okozati összefüggések teljes hiánya ...Az autizmus egy enyhébb formájára gyanakszom az ő esetében /monotonitás/
-
Speeedfire
félisten
válasz föccer #11908 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy ez utolsó pálya. Ha ezt tudom lehet nem küzdök vele ennyire.
Köszi a segítséget. A végére akkor védelmem volt, hogy már minden fejlesztést megcsináltam.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
rt06
veterán
válasz iSonic #11926 üzenetére
ha game-ben vagy, villog a kep, illetve nem lehet a chat-re irni regisztracio nelkul
de, villog, feketen
livestream-en is csinalta eleint, nem tudom, ott hogyan oldottad meges meg mindig villog
amugy jonak tunik a minoseg, es folyamatos is teljesen (valamint a villogas ellenere sem kockasodik a kep)
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
aki tud jöjjön fel légyszíves ide-> http://www.ustream.tv/channel/skymouz
-
rt06
veterán
vagy nem az, vagy nem mukodik, mert neztem olyan karaktert, akinek volt veretlen placement sorozata, de nem volt meg neki ez az achievement (feats of strength achi-kra keresve beta korabeli forumpost-ok kozt talalni emlitest erre)
foccer: pennoyer-nel beneztel valamit, amikbol kilepked, azok custom meccsek
amugy tole kellene megkerdezni, neki megvan az achi[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Én is erre gondoltam, de kiderült (talán kovsollal beszétem erről), hogy nem. Leglaábbis neki nem adta meg ezt az acsit, pedig neki van 5-0 placement...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #11920 üzenetére
No para. Legalább van esélyem És ezután azt em lehet mondani, hogy drophack-et toltam, mert előre beírtad, hogy szarakszik a net-ed
üdv, föccer
ps:
Ezt valaki értelmezze nekem legyen szives:
Finish a Qualification Round with an undefeated record.
köszi,
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
napi 6-7 óra, ha tényleg miden esetben drone rush-t csinál. CSak azt nem tudom, hogy hogyan tudott így meccseket nyerni
jah, egyébként hazaértem. Elvileg mehet a stream-game 1/2 9-től.
üdv, föccer
mod: és ha jól látom, akkor most éppen a team zen mesterre hajt... Ezt elivel gyorsabban le lehet tolni. Elindul a játék, egyből kilép és bízik abban, hogy amásik 3 játékos megnyeri neki a játékot. Így kb 2 perc alatt "letudhat" egy meccset. És így is majdnem megvan neki az 50%-os winrate. Azért ez már gyalázat.
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
-
Eagl3
veterán
Lol... kihagyok egy napot, erre zsinórban vesztek 5 meccset. Ezután minden viszatér a régi kerékvágásba és nyerek kettőt. Nagyon hamar ki lehet esni a játékból.
-
Alg
veterán
42 perces ZvT töltődik fel, iSonic kollégának ajánlom, mert roach-okat használok benne
Persze van pár muta is, de csak hogy muszáj legyen neki thor-ra költeni a pénzét és ne tudjon full MMM-et játszani.
Expemet vagy 4szer szedi ki,meg vagy 30 drone-t nyír ki hellionokkal, de végül sikerül lenyomni.
Ha nem felejtek el banelinget is gyártani a közepén talán hamarabb vége.
Köszi, javítva
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Speeedfire #11907 üzenetére
Normálon meg lehet csinálni minde control nélkül is. CSak kellő mennyiségű tank kell hozzá, és szépen ki kell őni őket. Így irtlen nem tudom, de kb 10 tank oneshoot-olja
üdv, föccer
-
Djuree
félisten
válasz Speeedfire #11900 üzenetére
plusz a mind control torony kötelező, amivel át tudod venni a hatalmat az ultrák fölött. persze csak akkor ha ezt fejlesztetted ki az űrhajón sokat segít, könnyen győztes csatává fordulhat a dolog...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #11904 üzenetére
Oksa, akkor belehúzok.
Kovsol: Addig meg csakorolj 1 vs 4 insane a.i. ellen. Ha őket fixen 100%-ban vered, akkor lehet, hogy kihúzod ellenem az első 15 percet
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sky, kovsol: ki kellene találni, hogy gémelünk-e ma este, mert akkor úgy készülök. Még bent vagyok melóban, és ütemeznem kellene a hátralévő feladatokat, hogy időben hazaérjek, ha lesz játék. Ha nem lesz, akkor ráérősebben, több melót meg tudok még ma csinálni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hopp, ez mekkora ötlet. Asszem brutálon sokat fog segíteni. A T oldalán gusztustalan, hogy miket nem művel az a szuka
Önmaga képes megnyitni a betonstabil védelmemet, amin egyébként mag az atya úristen se tudna áttörni. Akkor jön ez a ribi, és simán kiszed 2-3 tankot, meg 2 egy csomó bansheet, amire kicsinálom. Persze közben az apraja meg szétszedi a maradék védelmet, mert ugye erősen fókuszálok Kerriganre. Már Hardon is vért izzadok a pályával. Még nem sikerült itt megcsinálni, de már nem sok hijja volt, amikor beértek. Igaz az artifactot az acsi miatt nem használom
Üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest