Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem egészen. Kezdjük ott, hogy lefele nem tudsz váltani. Majd később fogják bevezetni, és talán 5$-ba fog kerülni. Ha leolvasztod a hajót/csomagot, akkor megkapod a nettó árát Store Credit formájában, amit csak a boltban költhetsz el. Pénzt a számládra nem kapsz vissza. Ha kellően nyomos érved van, akkor esetleg refund-olnak, de ennyi.
Ha titan LTI-t szeretnél, akkor csak az olvasztás marad. Ha az Avengered eredetileg Mustang Omega volt, akkor ez nem játszik. És persze azt is figyelembe kell vennek, hogy az LTI-s hajók nem csomagok, tehát csak a hajót kapod, a játékokhoz való hozzáférést nem.
sz.: Upgrade-nél amúgy is mindig az számít, hogy mi az alap. Nem LTI-s hajóból már nem lehet LTI-set csinálni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
Őszintén nem hiszem hogy be fog férni arra a szintre amit eleinte mondtak. A 16 giga ram nem hiszem hogy kelleni fog, az ssd igénye már javult (régebben jobban igényelte mint most), a procinak szerintem egy i5 amúgy is elég minden játék számára, ugyanakkor vga téren egy 290X/970 nem hiszem hogy sokáig elég lenne majd. Mármint értitek, very high-ra. Én már most is trükközök a beállításokkal (ini-ből), mert standard very high fullhd mellett nem megy túl szépen az ArcCorp. Persze sokat javíthat majd ha részletesebben is testre lehet szabni játékon belülről a beállításokat, és biztos tudnak majd optimalizálni is itt-ott (bár felteszem elsősorban inkább az asset-eken mint a kódon), de ahogy nőni fog a részletesség és a tartalom mennyisége, szerintem ez legjobb esetben is negálni fogja a fejlődést.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Öööö hol is kell jelentkezni?
szerk: ill a jelentkezés megvan, de a gps koordinátákat nem tudom honnan lehetne kinyerni.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Ha van a tulajdonodban buggy, akkor tudod használni az Arcorpon.
szerk: Újra átmásoltam a live accomat a PTU-ra, most megjelent az Arcorp, de betöltés közben kifagy..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Vannak páran:
- GARY OLDMAN
- MARK HAMILL
- MARK STRONG
- SOPHIE WU
- SANDI GARDINER
- GILIAN ANDERSON
- CRAIG FAIRBRASS
- LIAM CUNNINGHAM
- BEN MENDELSOHN
- IAN DUNCAN
- JACK HUSTON
- JOHN RHYS DAVIES
- RHONA MITRA
- ANDY SERKIS
- GEMMA WHELAN
- HARRY TREADAWAYCitizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
PhilBrick
őstag
Legutóbbi RtV-ben volt róla szó. A héten nem is lesz ShipShape, viszont lesz CAT Randyvel!
-
veterán
Jah, James és Alyssa munkaviszonya azonnali hatállyal megszűnt, Lisa pedig 2-3 hetet kapott, az RtV-ben említette hogy már tanítja be az utódját, Ben pedig elvileg irigyli azt a pozíciót, ahova Lisa most megy. Legalábbis ezt állították Elvileg elment egy senior gameplay programmer is, de ő azonnal az oculusnál kezdett dolgozni mint gameplay programmer, így nála feltételezem hogy okkal ment el.
Lisa elvileg a Sony-hoz megy dolgozni.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
GypsFulvus2
őstag
Dettó; tegnap délután egyetlen egyszer sikerült bejutnom. Ami még bosszantóbb, hogy második napja nem lehet public match-hez csatlakozni vagy indítani (20-ból egy kísérlet sikerül). Örvendetes lenne, ha kissé megnövelnék a szerver kapacitást, mert ez így igen kevéssé szórakoztató, finoman fogalmzva...
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
dimre70
tag
Ez lenne: MSI Afterburner, itt van magyarítás, leírás.
A felbontást nem állítottam át, minden low-on volt.
Itt van a liftbug, itt már very high-on van minden.Lesz sör, diszkó, lámpa, meg csaj !
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
Ennyi volt, itt a vege fuss el vele
(#30063) ttamashu: Helyes, kell a 2 vagy tobb BM
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Volfram42
senior tag
Olyasmiről nem láttunk semmit se.
Az előbb hárman megint jót mulattunk Free Flight-ban. Pont mondtam is a többieknek, hogy nekem már csak ezért is megérte az árát.
Máshol még nem sikerült felöklelnem egy lebegő emberkét egy űrhajóval.
Jó, hogy most sokat optimalizáltak. Hamarosan dobok bele még 4GB memóriát. Utána meg elkezdek félretenni egy VGA-ra. Aztán jó is lesz ez.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
Minden ott nyílik majd. A lakórészek, a raktár, a planetside is, mert ugye az aszteroidon kívül az összes többi hangár bolygón van/lesz. Sőt, el tudom képzelni azt is, hogy a roid hangárak is csak olyan aszteroidákon érhetőek el, amikben valamiféle állomás/kolónia van kialakítva. Nem lesz tiéd az egész szikla.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
keress Data_*.z0* formátumú file-okat (pl Data_304to307.z01) vagy .partial kiterjesztésűeket. előbbi a már letöltött, utóbbi a még letöltés alatt álló patch. És igen, ha úgy van beállítva a loader app, akkor megtartja a patch file-okat.
-
Diopapa
addikt
Sokaknak egyértelmű, de ha nem ismernéd, irányváltoztatás után kapcsold be az afterburnert és úgy sokkal kevésbé sodródik. Esetleg használd a "kéziféket" (space)
-
tkondor
tag
mondjuk az jó kérdés, hogy ugye láttuk az fps demóban hogy mekkora egy dög egy gravity generator....a hajókon is kell lennie valaminek, nem? illetve egy grav generátort szerintem nem lehet pont úgy belőni, hogy csak a hajó belsejében legyen gravitáció, a hajó körül is lennie kellene, a kis cluster bombák ilyenkor jól jönnének, szépen rátapadnának a hajótestre
Star Citizen nick: Horus
-
mrfire
őstag
-
addikt
org-nak még nem lehet tulajdona, ezért egyelőre csak valakinél lehetne, az meg nem annyira kóser. az is valószínű, hogy az LA-ben nem is lesz tagdíj vagy ilyesmi, azt meg a fene se akarja követni, hogy ki adott bele egy-egy hajóba, valszeg inkább alszervezetek lesznek és azon belül lehet közösbe vásárolni.
de egyébként felmerült már párszor, a fentiek miatt nincs még.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Jack@l
veterán
Majd ingame...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Yllgrim
őstag
Jelen allas szerint az en konfigomon roccenes mentesen fut a dolog, ugy hogy ez meg nincs i optimalizalva. Ha bekerulnek a nagyobb hajok meg tobb ellenfel, nem csak 8-an tolljuk akkor meglassuk.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
Közepes szinthez kb. kell majd egy 680-780 vagy 7970-R9 290. Ezt mondta egy éve.
(#20831) Menthirist
Hát, akkor kell egy olyan rang is, hogy TS-re járkálók.
Mindenkinek többet ér, ha megismeri a tagokat, és így majd jobb együttműködés alakulhat ki az emberek között amikor már tényleg szükség lesz rá. Persze nem kötelező, mindenki annyit jön amennyit tud, és szeretne játszani, de az se jó ha direkt halogatjuk az ilyesmit, mert idővel nem lehet elkerülni majd.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Királyság, arra még tovább is dobnám, ha ésszerű áron lesz (nem 35 dollár mint alfáról deltára) Versenyezni úgysem versenyzem, de legalább a plusz fegyverek nem fognak rosszul jönni 1-2 fegyver úgyis belekerülne önmagában is 10-20 dollárba.
-
Volfram42
senior tag
Kár sajnos. Remélem hamar orvosolják a dolgot.
Más:
Valamikor láttam egy jó képet az egyik CIG stúdió ötleteléséről. Elfejtettem belinkelni, de meglett véletlenül.
Gondolom AI vagy Sims mód.:[link][ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
pár percet free flight-ban, de csak egérrel, így nem tudom összevetni, mert mindig joy-al toltam eddig. Elég fordulékonynak tűnt, mindig vagy vörösben vagy feketében volt a látásom
de jelenleg én sem nagyon tudok játszani, connection faild mielőtt be tudnék állítani bármit is, no meg a félóránkénti server restart...
meg kell várni amíg összekalapálják.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Nekem kapásból bejött, de elég sokat kellett várni fekete képernyőn, amíg betöltött.
Viszont beülve a cockpibe a feljövő menüben mindenféle @uikrixraxnotfound-ok vannak, meg a főmenüben is...[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
addikt
csak viccelt.
az Oshi amúgy nem egy hal, hanem az a sok kis kék buborék ami csapatban ùszik. benne kéne, hogy legyen alapból az akváriumban. de ugye megvetted magát az akváriumot is?
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
én az upgradeket tanácsolnám... nézd meg melyik az olcsó upgrade, és hogy milyen hajót szeretnél a későbbiekben, és vedd azt!
Az upgrade megvételének nem feltétele, hogy meg legyen az alap hajó! (ha később veszed meg és párosítod, az is tökéletes)
Viszont tudnod kell, hogy sztem a térkép (legyen bármi is amire gondolsz) nem visszaváltható!
Ellenben egy hajó, simán (kivéve pont az amd mustang) -
Drenadar
Topikgazda
Vehetsz bármit a honlapon.
Fontos leszögezni, nem muszáj venned bármit is, de azt is fontos tudnotok, hogy aki a honlapon nem költ legalább $5 értékben, az nem backer! nem támogató, ergó ha bármi akció van, mint pl repkedés az összes 300as szériával stb, azt az AMD-sek nem kapják meg!
Mjad megnézem benne van-e ez a FAQ-ban, ha nincs majd beleírjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Van pedálod? Nekem azzal csinálta ezt. Azért forgott, mert a pedálokra rakta a tengelyeket. Azoknak meg a középállás azaz amikor áll a hajó az csak akkor érhető el, ha abba teszem lábbal. Ezért tövig nyomott pedállal forgott folyamatosan. Csak joy-al nem tapasztaltam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest