Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrfire

őstag

Figyelem!

Szeretnénk egy logót a starcitizen.hu-nak, ami valamilyen animációval megjelenhet az ott közzétett videók elején.

Akinek van valami ötlete, hogy nézzen ki, vagy szeretne segíteni, és készítene egyet, ossza meg velünk itt elképzeléseit / tervit / munkáját, és közösen megszavazzuk melyik lenne a legjobb.

Én először valami egész egyszerűre gondoltam, hogy csak a sima starcitizen logót színezzük át a magyar zászló színeire, ahogy egy honosított játékban néha így megváltoztatják a játék feliratát (most nemrég amúgy is téma volt a játék magyarítása), de már volt valami hasonló elképzelés a Liberum logójának megalkotásakor, ami nem nyerte el a többség tetszését.
    Bár egy szövetségnek nem kell feltétlenül a tagok hovatartozását hirdetnie a logóján, a starcitizen.hu nagyrészt erről szól, hogy fordításokat készítünk rá, így szerintem ebben is lehet gondolkodni, de bármi más szóba jöhet, akár valami sokkal egyedibb logó, hisz úgyis együtt hoznánk meg a végső döntést.

Arra is gondoltam, hogy egybe lehetne kötni esetleg a Liberummal, úgy hogy a szövetség logóját kapcsolatba hozzuk ezzel a logóval, vagy csak fogjuk a két logót és a videók elején úgy animáljuk meg, hogy mindkettő rajta legyen, például egy érme két oldalán, vagy akárhogy. Pont azért, mert a szövetség és az sc.hu nagyon szoros kapcsolatban áll.

Itt jegyezném meg, hogy a jövőben az sc.hu-n a Liberum menüpontot átszerkesztenénk, és azalatt szeretnék majd más kisebb magyar szövetségeket is kilistázni, egy rövid bemutatkozóval, és elérhetőségekkel, hogy a készülőben lévő specializált szövetségek könnyebben tudjanak majd toborozni. Ennek ellenére a Liberum kiemelt helyen marad. De ez majd később kerül sorra.

Tehát első körben, akinek van kedve dobjon be ide egy logótervet, aztán eldöntenénk melyik legyen, utána pedig kitaláljuk hogyan készíthetnénk el vele egy animációt, és abból is kiválasztjuk, azt ami a legjobban tetszik nekünk, ha több készül. Valószínűleg én is megpróbálkozom majd vele. Nem tudom mennyi időbe fog telni a dolog, a hétvégére vagy jövőhét elejére jó lenne ha össze tudnánk hozni, mert szeretném minél előbb felhasználni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák