Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PodMAN
senior tag
válasz mrfire #26292 üzenetére
Ezer köszönet! Az ilyen hetenként jelentkező 15 perces összefoglalókat nagyon nagyra értékelném. Sajna nincs időm minden nap követni a fejleményeket. De az, hogy ilyen babán összefoglalod a híreket és a fórumos témákat, az nagyon hasznos szerintem minden visszatérő vendégnek.
-
PoeDameron
aktív tag
Köszi szépen a fordításokat!!
-
Eyesis
őstag
Remélem az nvidia 970 megfelelő marad a vágleges SChez is
Eyesis
-
mrfire
őstag
A videóhoz tegnap (sok kihagyás után) mentem én is pár kört az Omegával. Szerintem jobb lett a repülés vele, érdekesebb az irányítás, mintha máshogy hatnának rá ez erők, de lehet csak rég játszottam.
-
Eniral
tag
Dread Pirate Skin működik cutlason is ?
-
duvi
nagyúr
válasz ConantheBarb #26288 üzenetére
Attól függ, hogy az ötféle Mustang közül, melyikre gondolsz. Ha az Omegára, akkor annak valóban nincs rakétája.
-
ConantheBarb
csendes tag
Azt jól sejtem, hogy mustangnak nincs rakétája?
-
veterán
Az új AtV alapján elkezdtek elég "hello" kategóriás nőket felvenni Vanessa Landeros animátor vagy Cherie Heiberg "archivist". (bár utóbbi hölgynek meglehetősen fura/félelmetes/őrült nevetése van, de csinos
Az 1.1.1-ben pedig végre lehet haverral egy hajóban repülni (de még nem mozogni, fixen bele lesz ragasztva a toronyba pl) pl a hornet és remélhetően a cutlass esetén.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Amaro_hu
csendes tag
válasz Szőrös #26276 üzenetére
2012 nyarán, amikor az első körlevelek végigszaladtak a hálón, 24 hónap, azaz két év volt beharangozva. Az adományozó kampány alatt is ezt lebegtették, majd 2013 folyamán képlékeny lett az a dátum, és azóta egyre nyúlik, mint a Fantastic Four gumiembere. Igaza van borzasnak, ez már teljesen mindegy: kész lesz, amikor kész lesz, vagy amikor Chris azt mondja... legalább addig lehet vasra gyűjteni, és nem kell adósságba vernie magát senkinek az évtized (huszad, század) játéka miatt.
-
veterán
Annyira nem öröm hogy mostantól eltolt időben jelentkezik az Around the verse, mert így a szokásos idejű vacsorámhoz már nem nézhető, de most késői vacsora van úgy is, úgyhogy AtV #39
-
GypsFulvus2
őstag
válasz ConantheBarb #26283 üzenetére
A G-Safe üzemmódot, ami egyfajta "biztonsági üzemmód"; leszabályozza az éles fordulókat, így kisebb G terhelés éri a pilótát, következésképp a vörösödő és elfeketedő képernyő jóval ritkábban fordul elő, ha be van kapcsolva. A másik ilyen fontos repülési mód a ComStab, ami szintén egy intelligens repülésvezérlés. Ha bekapcsolod, akkor a gép kicsit veszít a mozgékonyságából, kevésbé lesz fürge és fordulékony, cserében viszont precízebben irányítható. Géptípustól és a pilóta stílusától is függ, hogy ezeket hasznos-e ki/be kapcsolni. Én általában mindekettőt kikapcsolom. (A kapcsolás módját Duvi leírta az előbb). Olvasgasd még ezt is az irányításról, billentyűkiosztásról stb. Bár régi verzió, és pár dolog megváltozott azóta, de azért hasznos, különösen kezdőknek.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
mrfire
őstag
válasz ConantheBarb #26278 üzenetére
Nem kapcsoltad ki véletlenül a G-Safe módot? Akkor is beájulhat, ha nyomod neki a thrustert erősen.
[ Szerkesztve ]
-
ConantheBarb
csendes tag
Hát ez de tré.. Mit vörösödik el a képernyő meg fehéredik el? Nem bírja ez a balfasz a kanyarokat? Vagy mitől akar folyton beájulni?? Istenem.. Beverne egy-két kerítésszaggató idegmérget előtte, mindjárt nem páváskodna itt.. Öcsém, és ezt felengedték egy vadászgépre... ... ...
-
veterán
válasz Mattyokar #26275 üzenetére
A kezdeti scope-ot figyelembevéve jah, én is úgy emlékszem mint borz, 14 sq, 15 sc. De ugye a scope nem kicsit nőtt.
Amúgy nem optimalizáció lesz (bár mint már párszor mondtam, a cryengine így is rendelkezik egy rakattal, pl marha jól tud kezelni nagyon nagy polyszámú objekteket, jobban mint az UE pl. Viszont másban kevésbé jó), hanem simán a pc-k felnőnek a feladathoz Mire megjelenik a játék, lehet már kijön a radeon 4xx és az nvidia Pascal
[ Szerkesztve ]
-
Mattyokar
tag
válasz Szőrös #26212 üzenetére
#26212) torz on borz - Cris99 nem arra gondol, hogy korábban volt olyan terv, miszerint a teljes játék megjelenik 2014 végére? Vagy legalábbis az a "commercial launch", ami a mostani tervek szerint 2016-ban fog csak megtörténni? Tehát eszerint már majdnem 2 év csúszásban vagyunk
Éértem én, hogy új fícsörök és goalok, meg minden, de az FPS-nek és a social modulnak is meg kellett volna jelennie már 2014-ben a tavalyi tervek szerint.#26243) Menthirist: pont így gondolom én is.
Sajna nem várok túl sokat az optimalizációtól sem, de beletörődtem abba, hogy fejleszteni kell gépet.[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
veterán
válasz ConantheBarb #26271 üzenetére
8 giga nagyon javasolt az SC alá (bár persze ha más hamarabb nem fojtja meg), de a 16 gigámat speciel még csak UE4 editorban sikerült megetetni (konkrétan csak az editor szívesen megkajált 11 giga ramot persze kellően "sűrű" mapot megnyitva)
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ConantheBarb #26261 üzenetére
Ez egy játék, aminek akkor is kell szórakoztató tartalmat prezentálni a fizető játékosok felé, amikor goonswarmosok nekiállnak, hogy tönkretegyék más játékát, meg ellehetetlenítsék a játékmechanizmus nagy részét...
szerk: a játékostársadalom esetén is az állatkert nagy, a kerítés meg alacsony... ha nincs korlát, akkor nincs korlát...ha meg van, akkor a keretek között többé kevésbé lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Szőrös
veterán
Szerintem csinálj egy személyre szabott konfig file-t , azzal azért lehet egy kicsit javítani a helyzeten ha pár graf. fícsőrt lejjebb veszel / kikapcsolsz.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
ConantheBarb
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Nagyon nincs most lóvém mert.. mert.
Főleg gépfejlesztésre. Új vga, proci kilőve, egyikre sincs 30-60 ezrem. Majd ha megszalad fejlesztem a gépet. Bár lehet inkább lecserélem, mert egy villám odabaszott az alaplapnak egy ideje, talán inkább cserélni kéne. Az a baj, hogy még a táp is 30k volt bele anno, meg az alaplap is... Most meg kurvára nincsenek 10 ezreim, hogy bármit is cseréljek.. Vagy újat vegyek. Első körben a jelenlegi konfigba még 4 giga ram lesz, az már nagyon-nagyon régóta érik. Nem hiszem, hogy sokat fog jelenteni, de talán... A többire most nagyon nincs zseton..
De a dolgok jelenlegi állása szerint van rá két évem, hogy összespóroljak egy új gépre.. -
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #26268 üzenetére
Jah, csak most kb 40-50%-ra hajtja ki a 3550-et érted. Hiába rak i7-et a 460gtx mellé sem lesz egy centivel sem gyorsabb. Ha 1 alkatrészt cserél, akkor annak a dvga-nak kell lenni. OFC mindent cserélni kellene hosszabb távon. Én tuti 750ti-t vennék most, esetleg még 4gb ramot, később meg 3th gen i5-öt pl 3570-et és akkor maradhat a lap is. Ha nem limitál a pénz, akkor meg ki kell vágni az egészet és mehet be egy 790 v. 290 i7-el
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
PodMAN
senior tag
Szerintem is a VGA a leggyengébb láncszem jelenleg. 720p-ben még a CPU talán elég lehet egy médium szintre. A Mustang Omegával a Murray Cup versenypályán sok minden elvérzik ezen a szinten (talán low-on az első kanyarig meglesz a 30fps)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #26267 üzenetére
Az én VGA-m nem olyan sokkal erősebb a 460 GTX-nél, és egy 750 Ti-nél jóval gyengébb, mégis teljesen játszható Full HD-ban is. Sőt igazából csak a Murray Cup-on kell low-ra vennem, máshol a medium is elmegy. Szerintem, ha bepattintja a 750 Ti-t, majdnem u. ott fog tartani; az a proci igen-igen harmatos. Igazából mindkettőt cserélnie kellene, ha lesz rá anyagi lehetősége, és a RAM sem elég.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #26266 üzenetére
Biztos, hogy nem. Nem véletlen mondtam a vga-t. 3550-em volt már 16gb rammal, 460gtx-el és 15fps-em volt bármit csináltam. bepattintottam a 280X-et és elmúlt az akadás. Értem én, hogy az egész gép gyenge, de hiába rak bármit a 460 mellé.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
GypsFulvus2
őstag
Hát ezzel a procival nem csoda, az a legszűkebb keresztmetszet, ahogy nézem. A RAM-ból is 2x ennyi kellene, első körben. A VGA-d közel négy éves, de szerintem az még jó lenne egy low-mediumra 30 fps fölött ennél nagyobb felbontáson is.
Összehasonlításként nézd meg azén cuccaimat az adatlapomon. Nálam a VGA a szűk keresztmetszet, s ezzel így full HD-n low-medium-ban fut 30 fps felett. Sajnos a látványért meg kell fizetni, és sokszor, sok helyen elmondták, hogy a tavalyi (tehát 2014-es) csúcshardverek szintje lesz nagyjából a közepes szint, amikor a játék megjelenik (2016-al számolva)."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26263 üzenetére
Hát meg eleve egy éve is már 290X-et meg 780-ast javasoltak, lehetőleg többet is ha nagyok az igényeid (multi monitor, nagy felbontás, stb). Borzasztó AA mellett jelenleg very high-on 40 fps körül megy roid hangárban a 290X FX8320 16GB ram kombómon, de a luxusban meg akad mint a rohadtélet. játékon belül viszont szerencsére nincs gond a sebességgel. Az akadás is főként azért van, mert izzasztja a vinyót.
-
Diopapa
addikt
460GTX ki, 750Ti be. Első lépésként.
-
TESCO-Zsömle
félisten
What are the minimum system requirements for Arena Commander?
Windows 7 (64 bit) or Windows 8 (64 bit)
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core CPU
8GB MemoryKeep in mind that these are estimated system requirements and may change for the final release of the game.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Nem csoda, nem épp ez az ajánlott rendszerkövetelmény. Saját konfigomon is lowon futtatom inkább, mert néhol megakad.
-
ConantheBarb
csendes tag
válasz vaakuum #26260 üzenetére
Sztem meg akkor borítsa fel... Ha már annyira "szabad" itt minden mint a valóságban. Manapság se a túlzott központilag szabályozott "egyenlőség" a jellemző
Más. Botrányosan fut a játék, még mediumon 1280x720-ban is... El vagyok szomorodva, néha sok sok másodpercig diavetítést nézek...
Ezem van: i3-2100 3.1 GHz, 4 GB ddr3, GeForce GTX 460 1 GBMivel tudnék számottevő javulást elérni kis költségvetésből? Tegyek bele még 4 giga ramot? Számítana valamit? Mert ez így nagyon gáz...
-
vaakuum
addikt
válasz ConantheBarb #26255 üzenetére
Mivel arról volt szó, hogy playerek a gazdaságot csak max 10% körüli értékben fogják tudni befolyásolni, így nagyon nem leszel előbbre a tartalékolással...És ebbe tényleg belefér, hogy aki akar, az építhet gyárat, de mellette ott lesz 90%-nyi konkurencia, amit programozással meg tudnak oldani, hogy azok fix árakon pörögnek, mert az npc szállítók meg bányászok is azt látják el elsőnek, és csak nagyritkán adnak npc-k cuccot a játékosok gyárába...így tudják tartani azt, hogy az árak ne másszanak el. Ha van 3 npc gyár egy adott dologból, mellette meg a játékosok még 50-et építenek, akkor nem fogják tudni ellenőrizni a piacot központilag, és tényleg elkövetkezhet, hogy egy nagy org, ahol a tagok rendelkeznek soksok gyárral, felborítja a játék gazdaságát.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #26258 üzenetére
Soon(tm)
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #26257 üzenetére
fogalmam sincs, nem olvastam/hallgattam meg a spoilerezést De itt 3 fő küldetésről beszélnek, és hogy önállóan is játszhatóak. Tehát lehet ugyanannak a karakternek a 3 küldetéséről szól a 3 rész, ami utalgat az előzőekre, de önállóan is élvezhető.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #26254 üzenetére
Az a Bishop-os történet, amit CR elspoilerezett, az most vajon akkor a teljes trilógia története, vagy csak az első részé?
Szerk: Ja, az már tényleg getziség lenne, ha az első rész cliffhangerrel végződne.Conan: A PC : NPC karakterek aránya 1:9 lesz, ezt leszögezték. Ezért valószínűleg a termelés mértéke nem nagyon változik (az elején több NPC termel, később szerepüket részben átveszik a játékosok). Egy org (főleg nem egy kicsi, mint a miénk) nem tud számottevő hatást elérni felhalmozással, szerintem. De még mindez csak spekuláció.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #26245 üzenetére
Most olvasom Ben itt 6 millió előtti támogatókról beszél...
Nekem mindegy, csak az első rész sztorija legyen teljes, mármint legyen benne az, amit CR elspoilerezett így egészben egy kerek történetet várnék el, ha már külön játéknak számít a többi.(#26257) GypsFulvus2
Na ez az, a második rész címe alapján nem... De a folytatásokban valami Han Solo féle játékról beszélnek, lehet, hogy a második rész ilyesmi lesz, és nem az első története megy tovább???[ Szerkesztve ]
-
ConantheBarb
csendes tag
válasz mrfire #26234 üzenetére
1. Egyedi hajók: akkor majd ellopjuk őket (Én vállalom egy Javelin ellopását, hány emberes is a személyzete?)
2. Gyártás: akkor mi a halálnak van crafting table? (vagy mi a botom a neve..)
3. Gyártás overall: nagyon úgy vélem, hogy a játék elején a kereskedés fog hasítani. Ha nem lesz semmi, csak NPC-knek való nyersileadás, akkor szerintem jobban járnánk, ha eladás helyett felhalmoznánk őket. Plusz minden bolygóra vinnénk lerakatot... Aztán majd ha beindul a valódi gyártás, az fel fogja értékelni pár nyersanyag árát iszonyatosan - gondolom - és akkor előléphetnénk a gigantikus készleteinkkel Hm?
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #26250 üzenetére
Ezért mondom hogy egyéni ügyesség, újrajátszás meg egyéb függvényében persze ez a 20 óra is még nőhet-csökkenhet. Az biztos hogy tízegynéhány óra alatt végig lehetett játszani a harmadik részt is, csupa 10-12 perces küldikkel. Abból fakadóan hogy 70 küldetésre mondanak 20 órát, itt is úgy saccolom, 15-20 percet számoltak egy küldire, ahogy régebben is. Mindenesetre nem 30-40 perces küldiket terveznek, ahogy régebben sem azok voltak.
Félreérthetőnek félreérthető a fogalmazásuk, én is azt hittem hogy ingyen kapom majd a későbbieket, de ezt nem úgy gondoltam hogy "ez az ami já az alap sq42-ként", hanem hogy úgy alakult, hogy még többet csinálnak mint eredetileg terveztek és azt is megkapjuk. Tehát mintha bejelentették volna hogy nem csak az sq42-őt hanem a kiegjeit is megkapjuk. Aztán kiderült hogy nem, de emiatt ez nem is bosszant. Az SQ42 első részét megkapom mint ígérték, ez felvezetőnek jó lesz, aztán ha élvezetes lesz és érdekel a történet, akkor majd megveszem a későbbi részeket is.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #26251 üzenetére
Pacsi-tacsi!
TűzÚr: Én nem vagyok felháborodva, csak kicsit elkenődtem. (Főleg, mivel most jött ki a Witcher 3 -nál is, hogy lesz két nagy kiegészítő "ócsóért" ez így együtt sok volt.) Gondolom realizálták, hogy nem árt, ha van később a szerverek fenntartására egy fix bevételi forrás is.
Ja, Dreamfall-t ne s említsd, attól még jobban felb@c az ideg.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz GypsFulvus2 #26247 üzenetére
Az a baj, hogy korábban tényleg félreérthetően fogalmaztak, mert én is azt hittem, hogy arról van szó, hogy az SQ42-őt fogják 3 részre bontani, mármint egy egybefüggő játékot kapunk meg részletekben, ahogy sok játékot hoznak ki fejezetenként pl. a Life is Strange-et, vagy aszem a Dreamfall Chaptert is.
Így mikor azt mondták, hogy az első epizód kb 20 órás lesz, arra számítottam, hogy még jön utána pár epizód, amit szintén ingyen kapunk, mert része a játéknak.
Ott rontották el, hogy SQ42-ként hivatkoztak minden részre, közben azokat 2. és 3. résznek tervezték. Bár nem tudom korábban volt-e erről szó, hogy a 20 milla előtti támogatók megkapják a 2. részt is. Mert ez úgy néz ki, mintha tényleg utólag találták volna ki, hogy szétbontják, és külön adják el, de azért a koraiakkal csak ne szúrjanak már ki annyira nagyon, ezért kapják meg ingyen, mintha engedményt tennénk nekik... Sz'al ezt nagyon le kellett volna tisztázni korábban, mert jogos lehet a felháborodás.
Amúgy a 20 óra játékidő mai szemmel korrekt, főleg ha azt nézzük, hogy a jobb eredmények eléréséért többször is kijátszhatjuk majd, hogy a legnagyobb előnyöket kapjuk meg a PU elején. Nem nagyon érdekel a játékidő, ha jó maga a játék. Egy MMO-ban nem nagyon tudok elképzelni igazi tripla A sztorit és történetvezetést, de majd meglátjuk. Legyen egy igazi élmény, és akkor tőlem nem hallanak panaszt... ha viszont unalmas lövölde lesz, akkor nem biztos, hogy megveszem a folytatásokat, persze attól függ mennyit kérnek egy részért.
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #26250 üzenetére
Én nyertem, okt 12... ha ezt tudom, előbb veszek LN upgrade-et...
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #26249 üzenetére
A személyes adatoknál, a számla dátuma alapján, amikor befizettem az 5 USD-s Aurora LX upgrade-et (az eredeti csomagot még Tomitól gifteltük, azzal nem váltam egyből backerré).
Menthrist: Én jó 35-40 órákat molyoltam velük, legalábbis a második résszel biztos. Mondjuk én minden játékban jóval az átlag fölött végzek, mert mindent kipróbálok, minden sarokba benézek stb. Persze ez a Sq42-nél is igaz lehet. Mindegy is, részemről a kesergés befejezve.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #26247 üzenetére
Azt hol tudod megnézni?
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #26246 üzenetére
Annyival nem is hosszabbak. Itt 15-25 órák vannak főként az alapján a kevés jelentés szerint, amit adtak. Wing Commander 4-et pl 5 ember állítása szerint átlag 13 óra körül végig lehetett tolni. Nem toltam személyesen őket, szóval nem tudhatom, de gyanítom ők is tisztában vannak vele, hogy mennyi ideig tartott egyszer végigjátszani a játékot (az újrajátszhatóság más kérdés)...
Amúgy más írások szerint 6 millióig olvastam hogy ingyen kapják.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz GypsFulvus2 #26246 üzenetére
Kis kiegészítés (elnézést a dupláért):
"A második epizód ingyenes lesz azok számára, akik húszmillió dollár előtt támogattak. " 20 milla elérése: 2013. 09. 26. Backerré válásom dátuma: 2013. 10. 24."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #26245 üzenetére
Hát lehet. Mindenesetre a WC-ek nem 20 órások voltak. Hosszú, narratív történetük volt. Attól tartok, most kell szembesülnöm azzal, hogy felettem már eljárt az idő, és a régi idők normái ma már nem érvényesek. Ideje leszállni a felhők közül a valóságba. Számomra ez mindenesetre jókora csalódás.
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #26244 üzenetére
Az SQ42 kapcsán szerintem itt csak arról van szó, hogy egy single játékot ígértek, de egyből 3 résznek is nekiestek, trilógiát készítenek (tehát squadron 42, squadron 42 2 és squadron 42 3). Az első epizód (rész) kb 20 órás játékmenetet biztosít. Ez szerintem teljesíti a single player ígéreteiket, sőt mintha régebbről is 15-25 órára emlékeznék hogy ígérték a single kampányt, ami ugye a star citizen felvezető története. Most meg azt mondják, hogy ezen túl is lesz még single kampány (második és harmadik rész)
Ez meg is erősíti ezt
"We are just looking to the future. episode 1 is game one"
Tehát
Első single játék: Squadron 42, 70 küldetés, 20 óra.
Második single játék: Behind enemy lines, önállóan is játszható, de amúgy az sq42 történetét folytatja.
Harmadik single játék: Még cím nélkül. Totál stand-alone single játék...CIG's old plan = Squadron 42 + some expansion packs.
CIG's new plan = Three stand alone games: Squadron 42 (all of it), Behind Enemy Lines, and Third unnamed title.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz mrfire #26242 üzenetére
Elolvastam a cikked, meg az angol verziót is, és nekem úgy tűnik, nem csak a játék elején lesz ez korlátozó tényező. Lehet, hogy rosszul értem, de ezek a mondatok:
"...de a jövőben a játékosok birtokolhatnak saját gazdasági pontokat, ami talán az egész gyártási folyamatra is kiterjedhet. Lehet, hogy majd saját lőszergyáratok, hajógyáratok is lehet..."
"Nem tervezzük, hogy mindenkinek lehet majd saját gyára, de lesz pár, amire szert lehet majd tenni a későbbiekben. Egy ilyen birtoklása egy nagyobb célkitűzés lehet azok számára, akiket jobban érdekel a Tycoon féle játék..." - kiemelés tőlem.nekem azt sugallják, hogy csak korlátozott számú gyár lesz a PU világában, amelyeket majd meg lehet venni / ki lehet bérelni / el lehet foglalni. Tehát nem teheted meg, hogy összefogva a többiekkel bármikor felépíthetsz egy saját gyárat, ha megvan hozzá szükségez pénz, hely, nyersanyag és munkaerő. Remélem, rosszul értelmeztem.
Ami még jobban aggaszt az viszont ez a rész:
"Egy egybefüggő történet körülbelül három küldetést fog át, és huszonegy fejezet lesz, tehát szegmensekre osztott küldetésstruktúrára számíthatunk. Körülbelül húszórányi játékidőt biztosít, remek színészi munkák mellett. A második epizód az „Ellenséges vonalak mögött” ingyenes lesz azok számára, akik húszmillió dollár előtt támogattak. "Ha jól értem, akkor a Sq42 (amely egy összefüggő történet) három részes trilógiaként fog megjelenni, és a backerek számára csak az első rész lesz ingyenes? Illetve, aki 20 milla alatt támogatott (2013. 09. 26.-ig), annak a második is? Eddig nem erről volt szó. Nagyon nem. A "Squadron 42 Digital Download" amit a megvásárolt csomagok tartalmaztak az én értelmezésemben nem egy első fejezetet, hanem a teljes történetet kellene, hogy jelentsen. Én nem vagyok egy MMO-fan, és annak idején azért döntöttem a csomag megvásárlása mellett, mert főleg egy "Wing Commander új köntösben" érdekelt. Ez így nagyon nincs rendben.
-
veterán
válasz mrfire #26242 üzenetére
Én minimálelváráson vagyok Szerintem még mindig lehetetlen megcsinálni mindazt amit mondtak úgy ahogy mondtak, így ennél minden pozitív csalódás nettó haszon Annyit várok hogy unbalanced kergetőzés, mellélövés és ütközés lesz az űrben, szép városokkal amik akadnak még erős gépen is, szar AA-val, de mégis tele lesz érdekes, máshol nem látott megoldásokkal, ötletekkel és komplexitással. Állandóan tele lesz bugokkal, de folyamatosan javítgatják majd őket (csak 3 javításra jut két új ). Technológia-b*ziknak mint én is, sok impresszív dolgot fog tartogatni (dupla pontosság, nagy távok és méretek, vr, stb), de mint játék, nem vagyok egészen biztos benne hogy az egyszerű de nagyszerű játékélményt fogja nyújtani. Inkább egy kicsit mazochista örömöt
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #26241 üzenetére
Hát, oda kell figyelni, ha nem akar csalódni az ember. Hajlamos vagyok néha azt hinni, hogy új lesz az elejétől fogva, ahogy szeretném, mikor azt mondja, hogy majd lesz ilyen is, elsőre nem arra gondolok, hogy majd évek múlva. Persze az ilyen orvosi szakmák meg már annyira részletbe menő dolgok, hogy azokról a válasza előtt is lehet sejteni, hogy nem lesznek igazán meg a kiadás pillanatában.
Bár erre nem nagyon számítottam, hogy a craftolást így kihagyják. Ott volt anno a Black Prophecy, az emberek elkezdtek panaszkodni, hogy miért nincs benne craftrendszer (pedig az nem is közösségi finanszírozásból ment), és a megjelenés előtt sikerült betenniük egy kezdetleges craftolást, ami igazából elég is volt. Sz'al jobban vettem volna, ha azt mondja CR, hogy ezt-azt lehet majd gyártogatni, mondjuk NPC gyárakban, de a komolyabb dolgok később jönnek.
Így képzelik el a orvosi szakmát is. Stimpack és medkit, gyakorlatilag annyit érnek, mint egy potion vagy kötszer a wow-ban, ha meg eltörik a lába valakinek, mehet a medbay-be. De legalább lesz valami...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #26239 üzenetére
Nem mintha a mesélt dolgok 90%-ánál ne mondták volna el világosan hogy várhatóan nem indulásra kerül bele, de jó ötlet így később tervezik beletenni. Ezért mondtam akkor is, hogy 10-ből 1 dologra mondták hogy core dolog, a többi az későbbi adalék lesz, és az egész az ötlet és a játék által megcélzott irányról szól. Meg hogy óvatosan az álmodozással, mert nagyon nem az lesz még 1-2-3 év múlva, mint amit itt egyesek már vizionáltak. Van egy tempó amivel lehet haladni a jelenlegi minőség mellett, ők ráadásul mivel visszamenően is állandóan alakítgatnak, és ehhez képest még lassabbak is...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Diopapa #26239 üzenetére
Kb. ugyanaz fog történni mint az Elite: Dangerous kiadásakor. A határidők folyamatos tologatása helyett, inkább kiadják az alapjátékot és menet közben tolják bele a tartalmakat. A SC nagyságát és összetettségét tekintve, szerintem ez egy jó megoldás lenne. Ellenkező esetben még évekig várhatnánk a "teljesen kész" játékra, amit morálisan már lehet, hogy csak nehezen viselnének a játék támogatói (a leendő játékosok).
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #26237 üzenetére
Ja nem, én végig az SC-ről beszéltem. Azt elhiszem, hogy az EVE-ben van gyártás, de CR elmondása szerint az SC-ben eleinte nem lesz, közben minden MMO körülötte valamilyen szinten megadja ezt a lehetőséget.
Ilyenről sem hallottam még, hogy van nyersanyag de csak arra jó, hogy eladjuk az NPC-nek. Mármint igen, sok játékban vannak ilyen bizonyos szürke itemek, de nem épül rájuk szakma, és mellette ott vannak a mások számára is értékes anyagok.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz mrfire #26236 üzenetére
Félreértesz, nem azt írtam, hogy az EVE-ben nincs gyártás. Az itemek nagyon nagy része player által készített. Csak nincs gyárad, hanem gyártó slotot bérelsz, odaviszed a tervrajzot, a nyersanyagot és x idő múlva kiesik a kész termék. De ott is vannak saját "állomások" (posok) ahol tudsz gyártani.
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #26235 üzenetére
Pedig azt nagyon díjaznám, ha egyénileg lehetne gyártani ezt azt. Elég kiábrándító lenne egy játék, ami az összetett gazdaságáról beszél, közben semmilyen szinten nincs benne craft, legalábbis az elején. Ilyenekről is volt szó, hogy lehet tuningolni a hajót, állítgatni az eszközök értékeit, de ha ilyen van benne, akkor miért hiányzik a gyártás, ami szinte minden MMO része?
Ott a felfedezés is, beszéltek új technológiákról, és akkor ha azokat megszerezzük, akkor várhatunk hogy bekerüljenek a gyárak? Gondolom akkor azok is csak később jönnek...
Tényleg úgy kell majd ránézni, mintha még mindig béta lenne a kiadás után is... De legalább megkapjuk és játszhatunk a végleges univerzumban. De bőven hiányzik majd belőle még az alaptartalomból akkor is.
CR-nek előbb jutott eszébe, hogy saját gyárhajónk legyen, minthogy bérelhetnénk a gyártórészeket egy állomásról, vagy más játékosoktól. Pedig így egy kezdő Aurórás is legyárthatna magának valamit, ha elmegy és valami kézi eszközzel kibányássza az ércet, aztán béreli a finomítást, megveszi a tervet valami aukciós házban és legyártja más gyárában.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
mrfire
őstag
válasz ConantheBarb #26233 üzenetére
Olyan hajókról van szó, amit már nem fognak árulni, mint a Scythe azt hiszem.
A gyárakról már eddig is volt szó, de a vicc az, hogy most ez egy nem igazán jó hír róluk, mert én reméltem, hogy a játék elején használhatjuk őket. Az, hogy használati díj fejében más gyárakat sem vehetünk igénybe egyéni játékosként szóba sem jött, így az egész craftolás rendszer olyan lesz, hogy csak a nagy klánok engedhetik meg maguknak és csak később, hisz eleinte nem is lesz benne a játékban. Szomorú, hogy a nyersanyagot csak az NPC-knek lehet beadni majd egy jó ideig...
-
ConantheBarb
csendes tag
válasz mrfire #26232 üzenetére
"Az Imperator előfizető rangúak hozzáférést kapnak az egyedi hajókhoz, ahogy megígérték nekik." - Milyen egyedi hajókhoz? o.O
"Lehet, hogy majd saját lőszergyáratok, hajógyáratok is lehet, és bányászhattok, vagy az embereitek bányászhatnak nyersanyagokat, melyeket feldolgozhattok egy finomítóban, aztán eljuttathatjátok a gyáratokba, hogy elkészítsétek a készterméket. Így képzeljük el a nyersanyagszerzést, remélem, hogy ezzel lesz értelme." -
-
duvi
nagyúr
válasz ConantheBarb #26229 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz skiner2222 #26226 üzenetére
FPS modul:
2 pályán lövöldözöl másokra
social:
bolygófelszín ARC corp on mászkálás, gyönyörködés, majd kocsmába beülés haverokkal. -
skiner2222
csendes tag
Nem túl nagy szentségtörés megkérdezni, hogy mi az a social module? És hogy ez egyszerre érkezik-e az FPS modullal?
-
ConantheBarb
csendes tag
válasz PodMAN #26222 üzenetére
Egyelőre nincsen semennyi lóvém ennél több most a játékra. Ennyit megért, hogy kipróbálhassam. Szóval még 10 dolcsim sincs pluszba a játékra most.
De ha már racer, akkor versenyezni fogok vele, abban úgy is jó vagyok. Egyelőre elleszek ezzel. Még be se léptem a játékba amúgy. Baromi kíváncsi vagyok csak a látványra is. És alig 5 óra, és már látni is fogom...
-
Diopapa
addikt
-
PodMAN
senior tag
válasz ConantheBarb #26221 üzenetére
Üdv a klubban. Meghagyod Omegának, vagy indul az upgrade?
-
ConantheBarb
csendes tag
Maross kolléga közbenjárásával egy Mustang Omega tulajdonosa lettem Csak gondoltam szólok
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Freelancer CCU-ról van valami friss infó vagy dátum? -
vaakuum
addikt
válasz Menthirist #26189 üzenetére
Felrémlett előttem két 120-as ssd raidben... azok úgy táncsak bírják a tempót, meg a hely is elég kell legyen még másik játék(ok)nak is akár....
-
PodMAN
senior tag
válasz Szőrös #26212 üzenetére
Social modul jobban izgat mint az FPS, de ha jön hát megnézem azt is persze. Kiváncsi vagyok, hogy az áprilist egyáltalán tartani tudják-e az FPS-re.
A Vanguardhoz beolvasztottam a SH-et és most AC-ben kissé megérzem a hiányát :'( A 325 és a "trial" Gladiator is egy rakás bantha ürülék hozzá képest.
-
Szőrös
veterán
válasz SkyS1gn #26211 üzenetére
FPS a kiszivárgott doksi szerint ápr.15-én jön. Ha azt tartják + 1hét késéssel is akár akkor nem hiszem hogy olyan nagy csúszás lenne.
Bár hozzá kell tenni hogy SQ42-t még tesztelni se tudtuk így saccolni se lehet hogy áll.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PodMAN
senior tag
Az 1.1.1 tölthető PTU regisztráltaknak.
Ha elég stabilnak ítélik, a hét végére vagy jövő hét elejére megkapja mindenki.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hey everybody! Here's the Comm-Link schedule for this week. We're working on 1.1.1 (also called 1.1a) and are hoping to have it out in the next few days. When that happens, we'll have a letter from the Chairman with a decision from the future name scheme debate.
Monday, April 6th
- 10 for the ChairmanTuesday, April 7th
- Meet the Devs: Thomas HennessyWednesday, April 8th
- Vault Update
- Jump Point Update (TBD)Thursday, April 9th
- Around the Verse Episode 39
- Reverse the VerseFriday, April 10th
- Design Feature: FPS Stances & Breathing Mechanics
- Inside CIG: Foundry 42 Frankfurt
- Gamescom InformationSaturday, April 11th
- Weekly RoundupSub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #26199 üzenetére
Én is így okoskodtam.
Viszont már mindennel várok. Jövőre kellene vennem:
Proci (gyenge SC-hez)
Alaplap (intel procira váltás miatt)
Ramok (jövőre már nem fogok ddr3as alaplapot venni)
VGA kari (gyenge SC-hez)
HDD (Hard Disk Sentinel szerint 24 napja van hátra )
SSD (a 128-as pici, még SC-nek se lesz elég)
Forgószék (kezd szétesni)
Íróasztal (nemcsak kezd szétesni)Szóval drága dolog lesz ez az SC.
Tea az élet!
-
válasz Menthirist #26202 üzenetére
Nalam nem volt semmi gond, en imadtam, ingyen penz volt .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #26197 üzenetére
Még mindig szeretjük elnépszerűtleníteni magunkat mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest