Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"inkább csak viccesnek találom a jelenséget."
Sajnos engem egyre jobban triggerelnek ezek a kötelező rasszbeli leosztások, meg ahogy próbálják elosztani ezeket a szerepeket és kényszeresen csak azért is erőltetnek bizonyos szereplőgárdát, mert meg kell lennie minden mai hülyeségnek a gárdában.
Érdekes a House party(2023) c. filmben lehetnek szimplán csak feketék, konkrétan 1 fehér szereplő volt. Na most ugyanezt el se lehet képzelni fordítottan..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
addikt
-
Imilenni
addikt
válasz ggeleven #69785 üzenetére
Itt tudtak volna érdekes dolgokat alkotni egyébként:
Joel
lelő mindenkit. Viszont, készültek volna hangfelvételek, esetleg fényképek Ellie-ről,
és ezt megtalálva Abby-ék összetudták volna rakni a képet. A második évad szólhatott volna
az évad végére megtalálja.Abbyről, amint keresik Ellie-t, Harmadik évad, Ellie + Joel,
a végén pedig Abby megöli Joelt. Utolsó évad meg kidolgozza a Part II utolsó fejezetét.
Bumm. Fanyalgók se fanyalognának hogy kijavították az írási problémákat amik a Part II-ben voltak.
Jacksont is belevonhatnák, esetleg
ott találja meg Ellie-t..Abby [ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Janaboy
Topikgazda
Aki már unja a The Last of ust, nézzen The last bus-t
Janaboy
-
nagyatt
tag
válasz Janaboy #69760 üzenetére
Szerintem se volt több a játékban sem. Azt ott a történet az akció és a játék mechanika tökéletes egyensúlya adta el és emelte fel szinte minden játék felé. Ebből ha kiveszünk egy elemet, jelen esetben a játék mechanikát és a hozzá kötődő élmény faktort, akkor kapunk egy átlagostól kicsit jobb történetet, de semmi képen nem kiemelkedőt vagy egyedit.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tasunkó #69788 üzenetére
...jaja, simán meg legyen +1 rész, amiben south park-osan "b*zi cowboyok pudingot esznek" ...minimum fél órán át
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
senior tag
válasz mephi666 #69784 üzenetére
...és eperrel koccintanak. Nekem ez beégett, amikor eperrel koccintottak. Hatott is rám, mert meghatódtam, meg a röhögés is elkapott mint amikor Ben Stiller meg Owen Wilson kézenfogva szaladtak a tengerparton, és ez így egy furcsa elegy, megnéztem volna magamnak aki erre rábólintott.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
Mik76
senior tag
-
ggeleven
őstag
#TLoU
Nem igaz,hogy ne hagyott volna szemtanut. A műtőben a két asszisztens is életben maradt (egyikük a part II Abby-jének a hangja egyébként) és ők pont tudnak remek leírást adni az eseményekről, ami remek indikátora lesz a további évad(ok)nak. 20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
mephi666
nagyúr
+3 részből lehetett volna egy filler epizód is, amiben transzvesztita horgászok 40percen át ülnek egy csónakban és horgásznak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #69777 üzenetére
Ehehehe... Latom nem tudok kifogni rajtad.
Elismerem, a "hatásvadász hollywoodi baromságfaktor" korantsem olyan kifinomult mint a hires, es meltan elismert gemer hatasvadasz baromsagfaktor. Szkuuzi....Viszont ami valoban erdekelne az az hogy szerinted melyik alap plot pontok azok amik nem lettek bemutatva? Merthogy ebben szerintem azert eleg jo munkat vegeztek.
Ha nekem azzal jossz itt hogy en itt tokon szurom magamat, azt meg nyilvan te sem szeretned.Joel nem talalt diktafonokat a korhazban amik a szankba ragjak hogy mi is tortent a hatunk mogott http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
paatrick
őstag
Itt is megvolt az idő mindenre csak sok felesleges dologgal telenyomták. 12 részben se lett volna jobb mert ugyanaz írta volna át mint most.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Jaded
őstag
válasz Bad Pritt #69779 üzenetére
Nem feltétlenül rád célzok, ne vedd magadra. De sok helyen ezt látom.
Szerintem a Last of us-nak a legfőbb problémája az, hogy pl nem 12 részes volt. Sokkal több mindenre lett volna idő, nem csak egy 20 percesnek érződő fináléra. De gondolom spórolni akartak az egészen, adtak is meg nem is.Renault Megane IV Limited
-
Bad Pritt
félisten
Ez így nem teljesen igaz, a Walking Dead kezdetén nem volt ekézve, csak amikor beindult a Zombibarátok közt akkor kapta a savat. Én ezt a Last of Ust is csak a Walking Dead első évadával mértem össze, mással nem is igazán érdemes.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz lezso6 #69769 üzenetére
ismerősnek kb annyival jellemeztem a végén, hogy "visszatértek egy gyiloktúra után oda, ahonnan indultak, csak rendesen feltolták a kill count-ot" "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
Ennyire komoly munkát nem várnék a két úrtól az idei teljesítményük után, de azért esetleg, ha nem megterhelő és lehetséges, akkor az alap plot pontokat talán érdemes lenne követniük, ha már az egyikük fejéből pattant ki eredetileg az egész téma.
Meg az se lenne hátrány, ha a hatásvadász hollywoodi baromságfaktorból engednének kicsit, bár ebben nem bízom, szerves része a sorozatnak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Jaded
őstag
válasz Bad Pritt #69770 üzenetére
Főleg úgy vicces a Walking Dead emlegetése, hogy pályafutása alatt végigekézte az egész internet, most pedig hozzá van mérve, hogy mekkora királyság volt
Én végigtoltam - már olyan volt, mint a Szomszédok (nézni kellett és kész ). Pedig volt f.scunami rész, nem is kevés.
Itt pedig a játékokkal nem játszottam, csak pár gameplayt néztem. De nekem összességében tetszett. Szerintem Bella Ramsey játéka is jobb lett részről-részre.
Én már most nézném a 2. évadot.Renault Megane IV Limited
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
senior tag
Ezt a script doctort a bolhapiacról szedhették, utoljára a Knight Riderben volt egy rész/egy kaland.
-
Bad Pritt
félisten
Áh, ugyanilyen indokolatlanul felszopott inspired by középszer marad. Mondjuk ha valaki csalódott az első évadban és mégis tovább nézi majd, az kb. önként szalad a f*szerdőbe (lehet nem is csak képletesen ), szóval talán kevesebb lesz a fika.
Bár ha abbol indulok ki, hogy a kollégák milyen kitartóan nézték a Supernaturalt, Flash-t, Walking Dead-et meg a többi foscunamit...
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #69766 üzenetére
Es mi van ha a nagy sikerre valo tekintettel megkaptak a nagy budzset, es tele lesz medkit keresgelessel, meg kommandozassal, meg a tobbi marhasaggal, amit ugy hianyoltok?
Meg az is lehet hogy a bohom spora bombakat fog dobalni...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Bad Pritt
félisten
'The Last of Us' Will Adapt Part II Across Multiple Seasons
Yay, még több filler incoming.
-
Mik76
senior tag
válasz mephi666 #69764 üzenetére
A jatek alapvetoen third person shooter, annak minden tipus jellemvonasaval, es tipikus ostobasagaival. A keretet ado sztori es annak a hangulata az ami az atlag fole emeli, de csodakat nem erdemes varni tole.
A sorozat a jatekhoz viszonyitva a hideg es szaraz totalis realitas, de meg igy is lathatod mennyi hulyeseg maradt meg igy is benne.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
mephi666
nagyúr
válasz Janaboy #69760 üzenetére
...nem játszottam vele, csak videókat láttam, de elég akciódúsnak tűnt... itt meg kb csak a végén volt 5perc Rambo-mode ...nagyrészt töltelékkel volt tele, aminek semmi hatása nem volt a fő cselekményszálra... amin ritkán pörgettek 5perceket sok-sok kihagyott ziccer és eszetlen kapkodás ide-oda [ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
TLoU S1:
Ismerve a játékot egy hatalmas nagy kihagyott helyzet. Szerintem Druckmann-nak lövése sem volt róla, hogy hogyan is kéne ezt a játékot megfelelően átültetni sorozat formájába, teljesen fantáziátlan lett az összes főbb cselekményszál, amit már csak a sorozat elképesztő temója überel. Ciki kimondani, de az évad legjobb epizódja a 3. rész.
10/6
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
senior tag
Minden SpoilerA játék végén is ez jött le,
tehát Joel mindenáron lánypótlékot akart? Nekem totál nem így jött le. Ez a true ending, hogy önös érdekből leszarta az emberiséget, mert Sarah-t akarta 20 év után helyettesíteni? Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Jim-X
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #69727 üzenetére
na, akkor The Last of Us S01:
kb minden 2. rész full lényegtelen filler (amit ezekben mondani akartak, kb 5percekben letudható lett volna), unalmas, vontatott, rétes... 4-5 részbe lazán befért volna ennyi esemény a blődségekről meg akkor már ne is beszéljünk...
spoileresen:
a sorozatos "csodálatos megmenekülésekről" meg akkor ne is beszéljünk... "pont sikerült utolsó erejével meggyújtani az öngyújtót, miután 1percig csak csesztette a nő" meg "pont sikerült eltalálni a teherautó sofőrjét, ami után a teherautó pont abba a házba rongyolt be, ami alatt pont be tudott szakadni a föld és pont jókor előugrott onnan 200 gombaembör lezúzni a 100fős túlerőt, hogy főhőseink el tudjanak menekülni... és az ő nyomukba meg pont senki nem eredt" az ilyen n+1 véletlen sorozatos bekövetkezéséből adódó 20filléres "csodálatos megmenekülések" totál gagyivá minősítették az egészet... maga az alapsztori klassz (kapott a fejtegetése vagy 10 percet), a környezetre figyeltek, hangulatos, színészek jók, oké... de ezen felül 90%-ban f*ngreszelés megy... de olyan szinten, mintha egy poresz úgy épülne fel, hogy: jön a szerelő, 5perc reszelés... aztán nekiáll megcsinálni a mosogató alatt a lefolyót és 20percig azt mutatják, hogy ezen dolgozik... ezek után jön a kertész, megint 5perc reszelés és nekiáll 20 percre a sövényt és füvet lenyírni a kertben... ezek után megjön a pizzafutár, de vele már semmi nem történik, csak szép komótosan megesznek 1-1 pizzát a szereplők... 30 percben bemutatva jó lehetett volna ez, ha a sok töltelék meg kötelező leszbuzulás helyett a fókuszt másra teszik... "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
-
senior tag
válasz pilóta #69751 üzenetére
Mert
Marlene egy hitetlen, gyáva alak volt. Ha jól emlékszem a játékban egy hagfelvételről kiderült,hogy csávában hagyta a bajtársait. Ha ő csinálja, akkor Ellie-t rég elhagyta volna. [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
dellfanboy
őstag
-
nagyúr
TLOU Season1
Én már csak azt nem értem, hogy ha a firefly-os csajszi egy csapattal
?eljutott jóval előttük a kórházba, akkor mi a búbánatért eleve nem ő vitte el a kiscsajt oda [ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
addikt
-
Ace owner
addikt
Lenyomtam a you s4 part2-t zakatolok ide hogy miket irtatok rola erre semmi. Lemaradtatok vagy mar ennyire erdektelen?
Btw ez most lezarasra kerult teljesen vagy meg csavarjak a tortenetet ennek a szerencsetlennek?
Galaxy Fold 4
-
Mik76
senior tag
TLOU Season1
Oke, lezartak. Kicsit kurtan, de vegulis kovettek a jatekot itt is.
Ami az egesz szezont illeti:
Tokeletes volt? Nem.
Az alap sztorit es hangulatot hoztak? Igen, siman.Mindket foszereplo jol hozta a szerepet, hala istennek a sorozat az emberi szalra fokuszalt, es nem egy akcio ostobasagot hagytak maguk utan mint amit a jatek jelent ket atvezeto kozott. Persze az egesz szezont vegigkiserte a hiszti, mert ez se volt jo, meg az se, na es persze foleg a harmadik epizod utan indult be. Persze csak es kizarolag a jatektol valo elteres miatt...
En jol szorakoztam rajta, bar en is egyet ertek hogy ennel azert lehetett volna tobb fertozott, de kb ennyi. En ugy gondolom hogy akik felhaborodva irogattak ossze vissza hogy milyen egy gyereket elvesziteni, vagy megkedvelni, es ugy kezelni mint a sajatjukat, eloszor szamoljak ossze hogy ok hanyat neveltek mar fel, es ha az a szam nulla akkor nyugodtan tegyek az elkepzeleseiket zarojelbe, vagy esetleg ele irjanak egy olyat hogy "gondolom". Mi mar lassan a tizmillio felelos csalad apa orszaga is vagyunk...Mivel a veget kicsit osszecsapottnak erzem, reszemrol, es helyenkent lehetett volna jobb is, igy nekem egy 7/10 az egesz elso szezon.
Sose legyen rosszabb.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
k-adi
nagyúr
a SUITS-os Mike van benne
amúgy azt a sorozatot nem láttam még, legutóbb a Meghan Markle féle hiszti miatt jött velem szembe (meg pár Donna YT shorts) -
senior tag
válasz nagyatt #69741 üzenetére
Az 1883 idővel nálam kicsit megkopott, mégpedig
. Viszont a TLOU-ból hiányzott az fojtogató hangulat, amit az 1883, vagy a The Road, a Walking Dead , de a TLOU játék is maradéktalanul hozott. Ehhez nem lett volna ördögtől való, felhasználni a zombikat a játékból, amiket egyébként rendkívül ötletesen kitaláltak. Rick Grimes-t úgy megírták, a TLOU sorozatban felszántotta volna a parkettet.a történet kifutása miatt [ Szerkesztve ]
-
nagyatt
tag
válasz Tasunkó #69740 üzenetére
Sajnos én az 1883 után mellett néztem. Voltak jó jelenetek a TLOU ban, de őszintén az 1883 egy teljesen más liga volt minden téren. Ez a TLOU sorozat úgy hogy végigjátszottam a part1et kétszer is, nálam max 10/7-et ért sajnálom. Valahogy úgy érzem egyébként nagyon nem is volt több ebben a sztoriban. Játékként lehet hogy ütött, de TVfilmként nem érzem azt hogy sokkal többet kilehetett volna hozni belőle. Tehettek volna bele egy halom klikert, akkor sem gondolom, hogy segített volna.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Olyan lett ez a LostofUS mint a Rings Of P. Tök szép a táj, bazi jó felvételek, részletgazdagon átemelve a játékból. Mélység nuku. A színészek hősiesen küzdöttek a hanyagul, koncepciótlanul megírt karaktereikkel. Érthető miért nem engedték őket játszani a játékkal, hogy ne veszekedjenek az ügyetlen rendezőkkel, akik végig úgy működtek, mint egy Tesco árufeltöltő, éjszakai műszakban. Még véletlenül sem próbálták meg az árut alakzatba, esetleg valami művészi formába rendezni, hogy lételméleti kérdéseket vessenek fel a vásárlóknak, unottan kipakolták a polcra és mentek aludni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz mephi666 #69736 üzenetére
Az hagyján, én napi rendszerességgel használom az angolt évek óta, de kikészít, hogy a nonbinárisok a they/them kifejezést használják magukra, egyszerűen nem áll rá az agyam arra, hogy ez nem feltétlen T/3-at jelent már manapság, hanem E/3-at is.
-
mephi666
nagyúr
válasz lezso6 #69735 üzenetére
...havernak mondtam, hogy lassan a "son of a bitch" helyett új káromkodást kellene bevezetni az ilyen "nonbináris" népek miatt ...legtalálóbb ötletnek a "son of a person"-t javasolta
-
válasz Janaboy #69733 üzenetére
Nonbinárisok miatt pár helyen már megszüntették a külön férfi és női kategóriát. De ez nem valami jó, hisz így feleannyi díjat osztanak, s ha pl egymás után háromszor azonos nyer, akkor az sokaknál kicsaphatja a biztosítékot, s lehet kombinálni hogy biztos szexizmus miatt. Szóval ez így biztos nem jó.
Másik opció lenne az, hogy külön kategóriát kapnak. De ez szerintem megint nem jó, mert amíg a férfi-nő arány 50-50, addig a nonbinárisokból alig van, tehát túldíjazottak lesznek.
Szvsz a megoldás kb az, hogy a nonbinárisokat biológia nem alapján sorolják be, vagy ha erre túlérzékeny, akkor választhat, esetleg sorsolják.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Janaboy
Topikgazda
válasz Rigormortiis #69732 üzenetére
Amúgy erről a woke izéről jutott eszembe és ezt most nem vita inditonak szánom, mert unalmas már ez a téma de nagyon.
Viszont ugye az Oscar feltétele a diverzitas stb erre van férfi és női díj külön-külön.
És mi van a nemtelenekkel?
Meg nem binárisokkal vagy kik azok.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
-
addikt
The Last of us
Megtörtént, végignéztem, vége az első évadnak.
Rövid, de számomra tetszetős rész volt a befejező. Nagyon sajnálom a visszatérő kapufákat ezekkel az erőltetett érzékenyítéssel (ratyingerék, gyengekezű plöttyedt parancsnoknő, feketecsávó + kisöccse) mert amikor Joel és Ellie volt reflektorfényben akkor nálam működött a dolog.Nem szeretem a félpontokat, de most rákényszerülök, az évad nálam: 10/7,5
és felfele pontoztam, valszeg utoljára. Tippem: a második évadban olyan PC szintet ütnek meg, hogy még a NetFlix is csettint egyet a nyelvévelhttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
senior tag
Azért lássuk be, manapság nem lehet egyszerű a szereposztást kisakkozni. A LOU-t nem láttam, de most nézem a Halot (7. résznél járok), aminek főhőse, horribile dictu, egy fehér férfi. Ezt persze valahogyan ellensúlyozni kell, szóval lássuk kik veszik körül: az osztagtársai (két fehér nő, egy fekete férfi), a felettesei (parancsnoka egy fekete férfi, az ő felettese egy fekete nő, akinek a felettese/vetélytársa(?) egy fehér nő), a zseniális tudósok (egy fehér nő meg a félig fekete lánya), a fiatalkori barátja (egy fekete férfi), a "
" társa (egy fehér nő), a pártfogoltja (különleges képességbeli ) (ázsiai lány). Ja, meg akésőbbi segítője? (fehér nő(!)).mesterséges intelligencia Hogy milyen szerepek jutottak még fehér férfiaknak? A tudós nő középszerű beosztottja, a velejéig gonosz bolygókormányzó, bűnözők, bakák.
Amúgy nincs ezzel bajom, kedvelem a sorozatot, inkább csak viccesnek találom a jelenséget.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
mephi666
nagyúr
válasz Ryder62 #69726 üzenetére
én ma az első 3-4 részt lenyomtam: lényegében 4óra játékidőben volt 1órányi cselekmény, 1 óra indokolatlan b*zulás és 2óra töltelék eddig úgy látom, hogy egy 5részes minisorozatba jól működhetne ez... holnap folytatom
-
Ryder62
őstag
Last of Us - Season 1
Túlhájpolt, spórolós, budget sorozat, persze nyakon öntve az LMBTQ érzékenyítéssel.
Kiváló, így kell valamihez totál rosszul hozzá nyúlni. -
paatrick
őstag
Last of us E9
Megdicsérem a készítőket, tökéletesen érdektelen összecsapott befejezést sikerült csinálni ami teljesen beleillik az eddigi részek színvonalába
Mondjuk miután elindult a rész és láttam hogy 40 perc az egész, nem is számítottam másra.Azt viszont meglepődve láttam hogy M szerepét nem változtatták meg, nem is értem mi üthetett hirtelen a készítőkbe.
Összességében a sorozatról:
Magasra helyezték maguknak a lécet, amire még rá is tromfoltak hogy "milyen hűek lesznek az alapanyaghoz", meg "legjobb dolog ami videójátékkal történhetett" nyilatkozatok, cikkek tömkelege a sorozat előtt. Hát elég nagy pofára esés lett belőle.
Az akció-dráma arány valami elképesztően rossz lett, és csak szeretném kiemelni hogy a játék egyik lényegi pontja hogy bárhol lehet veszély, erdőben, pusztában, városban, mindegy hogy zombi vagy ember.
Erre 2 főszereplőnk a sorozatban gyakorlatilag átsasszézik az országon azt kész
És a másik fontos pont a játékban Joel-Ellie kapcsolatának alakulása, bár nem történik semmi akció a sorozatban ami elvenné az időt, mégse épül, mégse halad, a végén meg 2 részbe akarják bepasszírozni amit addig kellett volna elérni.
Imdb 9,1 az évtized vicce már előre odaadom nekiMajd még jövök egy játék vs sorozat BLM, wokeság, fehérgyűlület fejtegetéssel.
A hónap végén jelenik meg a játék PC-re is aki át akarja élni az igazi last of us élményt annak most már nem lesz akadály.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
radi8tor
MODERÁTOR
TLoU
Hát nem csalódtam az utolsó részben Egysíkú mint a többi, és most eltekintek az alapsztori bénaságától.
Minden nehézség árán eljutnak a célhoz, aztán vissza indulnak? ⭐ Stella
-
k-adi
nagyúr
The Last of Us (2023)
season 1 finaleErős közepes ez semmi több.
Nagy a hype akkor nagyok az elvárások is, amiknek csak félig tudott megfelelni. Igen, Pedro Pascal ügyes benne, jó cast volt, míg a kislányra Bella Ramsey borzasztó, de a végére már úgy van vele a néző, hogy totál mindegy már, mert addigra annyira lesokkolja a nézőt az évad, hogy ez a "legkisebb" gond már.
Ez a 10 rész vagy kevés volt, vagy bénán osztották be, de így nem kóser. Azért kap plusz pontot, hogy cameo-zott Ashley Johnson, de ezer másik mínusz pontot a többi balf.ság miatt.
A legnagyobb fájdalom az elpocsékolt epizódokon túl maga a lényeg elmismásolása, egyszerűen fájó nézni, ahogy Joel és Ellie kapcsolata csak döcög, majd évad vége felé észbekap a forgatókönyvíró és próbálja gyorsan pótolni.
Az itt is sokat említett 3. epizód csak az idegek borzolására volt jó (amellett, hogy mennyi hülyeség is volt benne - kiáll az utca közepére , meg arra, hogy a 10 részből kiessen egy teljes epizódnyi idő.visszalőni fedezék helyett, lol?!)
A visszaemlékezős epizód alapvetően nem lenne rossz, de mivel addig csak tyúklépésben halad a story, ezért a néző jogosan érezheti magát átverve, hogy na megint egy fillér epizód.A legnagyobb bánatom az a sorozattal szemben, hogy a játék nagyon jól, sokkal jobban átadja a drámát és érzelmeket még úgy is, hogy csak egy konzolos videójáték, mint ez, egy kifejezetten TV-re szánt sorozatként -- amiben így is a drámára mentek rá, merthát zombikat kb. 3 részben láttunk a 10-ből, és sok helyen csökkentették vagy simán skippelték az akciósabb részeket.
-
gyuromoj
veterán
Tegnap sikerült végignéznem a You 4. évadát egyben.
Hát ami az évad második felét illeti:PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
...na, hát csak arra az egyetlen kérdésre nem adott választ a sorozat, amire elvileg kifutott emellett viszont volt minden sallang, de leginkább magyar sorozatokra jellemző ócska, filléres klisék... számomra csak 1-1 jobb pillanatot tartogatott, azt leszámítva 99% unalom...
-
dellfanboy
őstag
most jutottam el oda, hogy lepörgettem a last of us-t ps-en. mind az első és a második részt is. hát mit ne mondjak bitang jó volt bár az irányítást meg kellett szoknom x év pc game után.
játék után el nem tudom képzelni mi vitte rá a készítőket a 3ik epizód megmásítására. a játék fényében borzalom. a játék alapján van még bőven csavar kiváncsi vagyok hogy basszák el a sorozatot.lepörgött még a doom patrol S4 is háát az első évadot még kedveltem de ez a 4-ek már massszív időelbaszás volt
jah és kijött a Luther film is. nekem a sorozat top10ben van, de ez a filmecske gyenguska lett..
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Louro
őstag
válasz V.Stryker #69710 üzenetére
Bár sokan szidták, de mivel nekem ez a játék is kimaradt, így egész kellemes kis sorozat volt ez is. Masterchief vonala. A szövetség. Bár kissé furcsa az a tárgy, meg hogy miért az
. De összességében erős közepes a sorozat, aminek a végére valahogy a CGI elfogyott. Kíváncsi leszek, hogy lesz--e 2. évad.aduászukat küldték a szövetségiek. Oké, tudom, hogy ő valamilyen kapcsolatban van a tárggyal Mess with the best / Die like the rest
-
V.Stryker
nagyúr
Megmondom őszintén, hogy amilyen fostalicska a Lost of us, annyira kellemes meglepetés a Halo sorozat 3-4 rész megnézése után. Tegyetek vele egy próbát. Kellemes felüdülés magyar színészeket látni. A cgi szerintem teljesen jó, nem gagyi, a Szövetség lényei pedig prímán vannak mintázva.
-
-
senior tag
válasz paatrick #69706 üzenetére
Marion játék SPOILER FIGYELMEZTETÉS
Izgalmas rész lesz, amiből sokat tanulunk majd.futni hagyja őket, nem kell lelőnie őt Joelnek. Elképzelhető hogy aknára veti magát, hogy megmentsen mindenkit, a menekülő Joelt, a menekülő orvosakat , katonákat vegyesen. A néger és latinó katonák földre rakják a fegyvereiket. Az orvosok fehér heterók lesznek, és aranyláncon kereszt lóg a nyakukban, lesz köztük egy katolikus pap is, akik mindenáron meg akarják operálni Ellie-t. A meleg nővérek, ápolók, homlokráncolva kötik be az infúziót, és hátráltatják az operációt, a meleg katonák mellélőnek. Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
paatrick
őstag
Na holnap vége a Last of usnak. Játékosok itt a kérdés: ki gondolja úgy hogy a játék szerint lesz befejezve? Vagy átírják az egészet. Vegyesen vannak hírek a rész hosszáról 43-52-85 perc.
Az eddigi változtatások, BLM, fehérgyűlölet és wokeság mellé nem igazán férne be
Nagyon kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
addikt
The White Lotus 2. évad
10/8
Rendben volt, az első évad túl jóra sikerült, de nincs miért szégyenkeznie ennek az évadnak sem. Nyilván Dzsenifer kúlidzs idegesítő meg minden, de az ő szála is nagyot szólt végül.Ami nagyon tetszett: Michael Imperioli...még! Többet, többször és ne csak sztereotipikus szerepekben. Jó érzés volt 'viszont látni'. De nem csak ő, igazság szerint minden színész jó húzás volt a pakliból. Az is tetszett, hogy a kötelező PC dolgok (szerencsére halvány) szerepeltetése mellett, több beszélgetésnél előjött a másik oldal álláspontja és nem "főgonoszok" szájából, hanem mint az első évadban. A véleményem továbbra is az, hogy qrvára nem kérek ezekből, de ha már az sjw mindig megjelenik, akkor öröm látni egy sorozatot, ahol nem hagyják ki a másik oldalt sem, sőt démonizálás nélkül.
Óriási plusz továbbá, hogy voltak szép/jó nők. Azt vettem észre hogy több mint 5 éve, szinte minden nő full gizda csonthalmaz szétsminkelt arccal a sorozatokban-filmekben, itt végre olyanok szerepeltek, akiknek voltak formáik, meg "dombocskáik" mint...mint...mint egy igazi nőnek.Ami lehúzta kicsit: Az első évad jobban megvolt konstruálva, volt szerkezete és misztikusság lepte be. Itt túl lineáris volt minden, és csak megülték a hullámot, az intrikák egyre jobban kirajzolódtak részről-részre de ennyi. Hülyén hangzik, de a 'varázsából' vesztett kicsit a sorozat, habár ez van ha valamit futószalagon kell legyártani cserébe prémium minőségű hozzávalókból. Másik: Az emberek gázak, ez nem a sorozat hibája, a való életben is 10 emberből 8 egy nárcisztikus, gátlástalan, gumigerincű fallosz és nyilván meh érzés a képernyőn is újra ezt nézni, de ez van. "That's life!"
Örülök hogy megnéztem, mert összességében egy jó évad volt.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
senior tag
válasz Bad Pritt #69700 üzenetére
Viszont legalább javítgatnak dolgokat... D+-on pl. a Shang-Chi-ben a magyar szinkron csak az angol szövegre vonatkozik, a hosszú kínai nyelvű betéteket eredetiben, felirat nélkül élvezhetjük. (Amúgy sokkal misztikusabb lesz tőle a film. ) A The Mandalorien S1E5-ben a magyar szinkronnál a hang el van csúszva a képhez képest. Stb. És ezek nem három hete ilyenek, hanem hónapok, vagy akár a kezdetek óta.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Di Natale
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest