- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
En a Chuckot fejeztem be nemreg. Bugyuta, sokszor repetativ, cgi ha van nevetseges de megis annyira szerethetoek ezek az egyszeru es sztereotip karakterek es a kemia kozottuk hogy nagyon fajt hogy veget ert. Nekem az egyik kedvencem lett pont mint a Rejtely. Nincsenek nagy igenyeim na
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz grizlisandor #72825 üzenetére
Az mekkora fos lett a vegere igazi szenvedes volt befejezni. Kicsit ilyen erzesem volt Sex ed vegere is.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Lenyomtam a you s4 part2-t zakatolok ide hogy miket irtatok rola erre semmi. Lemaradtatok vagy mar ennyire erdektelen?
Btw ez most lezarasra kerult teljesen vagy meg csavarjak a tortenetet ennek a szerencsetlennek?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Befejeztem a Lost in spacet. Anno 2. Evadig megneztem de mikor kijott a 3. Mindig csak tologattuk hogy majd egyszer. Orulok hogy ujra neztuk az elejetol, nagyon szeretheto a hibai ellenere. Szerencsere kapott rendes lezarast is, sajnalom hogy nem lesz folytatas de netflixet ismerve valoszinuleg jobb is.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Mindhunter folytatas meg mindig nincs tervben? Azota is hatalmas szalka hogy elengedtek
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Utopia c. Soriról tudunk bármit is? Anno arról volt szó hogy az hbo kezd vele valamit és azóta síri csend.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz grizlisandor #23925 üzenetére
Mixology, Parks and recreation, Arrested Development, Miami Vice
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Utopia remake-ről nem hallottam igazán az utóbbi időben. Valaki tud valamit, készül egyáltalán? Miért nem folytatják inkább?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz cyberkind #23668 üzenetére
Ez a legjobb, imádok péntek éjjel pesten kocsikázni miközben ez szól. :3
BTW ha már 80's flash létezik egy oldal, poolside.fm ahol ilyen 80as évek beütésű meg eleve akkori zenék mennek ilyen régi videókkal. Hatalmas
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Brooklyn 99 S01
Kellett egy kis idő hogy megkedveljem a szereplőket, de az évad közepétől nagyon megtetszett, viszont annyira fényeztétek hogy kicsit jobbra számítottam. Ritka a sírva röhögős poén, de ettől függetlenül reggeli mellé vagy csak úgy napi 1-2 részt megnézni bőven jó. Komoly dara nem lesz belőle viszont.
Miami Vice S01
Hatalmas 80s flashback, imádom a hangulatot, a szereplőket, a történetek egyszerűségét és meglepő hogy mennyire minőségi mai szemmel is. Elég ritka az olyan jelenet ami "gagyinak" számít manapság. Egyedül a képminőséget sajnálom. Ez HD-ban világi lenne, imádom a 80-as évek Miami hangulatát. Alig várom hogy megjelenjen a fehér Testarossa, az az autó az élet. Ha választanom kéne egy korszakot akkor az a 80-as évek lenne, nem kérdés hol
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Btw Dobogokon eppen forgatjak a Marco Polo 2. Evadjat. Nem hallottam meg rola valami netflix sorozat..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Entourage S08
Végeztem ezzel is. Hihetetlen mennyire berántott már az első évad is. Rég élveztem ennyire egy sorozatot, segített az is hogy csak 25 perces egy rész, így könnyű volt darálni.
Hiányzik, Így jártam anyátokkal óta nem éreztem így A héten megnézem a filmet is remélhetőleg.
I wanna hug it outGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Entourage S05
Komolyan folyik a cselekmény ismét, meglepő fordulat a végén, kezdem is a 6. évadotGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
válasz lockdown90 #22650 üzenetére
Entourage dara folytatása
Dokik
Miami Vice
Brooklyn 99
It Crowd
Városfejlesztési osztály, valahol 2-3. évad fele hagytam abba
Arrested Development. Annó comedyn néztem, elölről bepótolnám.
Sense8Ez a terv aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Entourage S01
Amióta kijött a film trailere azóta a listámon van, most jutottam el hogy elkezdjem. Nagyon király sorozat, az első évadot 2 részletben le is daráltam ma. Eléggé beszippantott a hangulata. Nagyon laza és pörgős az egész, jó karakterekkel, jó helyszínekkel. Imádom ahogy oltogatják folyton egymást. Holnap folytatom is a 2. évadot. Miami Vice most félre lett rakva kicsit
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Kung Fury teljesen megfertőzött és 80as évek flashben kezdtem élni.
Miami Vice-ot nézek 2 napja És tetszik isGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Letoltam még 4 Orphan Black részt és ez egyre jobb.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Orphan Black S03
4 részt láttam eddig, minőségileg nagyon jó, viszont elvesztette a varázsát sajnos. A történet bonyolódik egyre jobban, kiváncsi leszek mi kerekedik ki a végére. Tatiana hatalmasat alakít szokásosan, hihetetlen hogy mindegyik klónt képes teljesen máshogy megformálni.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz TESCO-Zsömle #21577 üzenetére
Nem tudom én is újra tervezem nézni a nyáron Szerintem megéri, elég kult sorozat.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
House of Cards befejezés nekem meglepő volt. Vagyis utolsó 1-2 részben azért sejthető volt, de ez elég erős. Kiváncsi leszek ezt hogy hozza helyre.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Április 18: Orphan Black premier. Teljesen megfeledkeztem erről a sorozatról.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
TWD szezonzáró valami brutál jó volt. Nekem az egyik legjobb rész eddig.. Kiváncsi leszek az új évadra meg az új enemyre.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Megnéztem a The Last Man On Earth 4. részét és nagyon tetszik eddig. Most vettem észre hogy a főszereplőt már láttam HIMYM-ben,csak itt nem vérzik az orra ha áll a cerka. Kár hogy csak fél órás, nézném tovább is, vagy adnának 2 részt egy héten mint a pilotban.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #20256 üzenetére
Par eve magaval ragadott mar.. Istenem Coxnak azok a szovegei A szinkron is kiemelkedo volt ugy emlekszem. Lehet elkezdem jovoheten meg
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #20248 üzenetére
Alig várom hogy vége legyen az érettséginek, tuti ledarálom a Dokikat Nagyon régóta tervezem.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Ez a Banshee erős volt megint. Az az ominózus rész..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
House Of Cards s03e01 Picit SPOILERES
Kicsit erősebb nyitásra számítottam, de végülis nem volt rossz egyáltalán. Kevin Spacey egyszerűen félelmetes.. Még mindig. Brilliáns ahogyan játszik, neki nem hogy tüsszentésért de még pislogásért is járna valami díj. A másik kiemelkedő alakítást Doug hozta, nem is emlékeztem hogy ő is ilyen jó volt. Kiváncsi leszek mi lesz azzal a szállal.
Ja igen, Doug él és virul...legalábbis él.
Hogy ebből a helyzetből hogyan hozza fel magát Frank az egy jó kérdés, de ahogy ismerem biztosan addig kavarja a szálakat amig nem aláz le mindenkit és nem kopoghat a gyűrűjével az elnöki asztalnál '16-ban is.
SPOILER OVERA felirat egészen jó lett, pár apró félrefordítás volt, meg 9000ms-t kellett csúsztatni is, de legalább nem google fordítóval készült. Remélem hamarosan készül a következő részhez is, mert nem bírok várni
Egyébként mások még nem is nézték meg? Nem láttam sok véleményt, vagy várjátok a jobb minőséget?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Strike Back S04
Nagyon jó évad volt, elég fordulatos, izgalmas. Sajnos a minőség néhol nem volt a legjobb, volt pár béna logikai baki, szokásos.. Viszont még így is a legjobb akció sorozat amit valaha láttam, imádom a 2 karaktert, nagyon jól működnek együtt. Vége is nagyon tetszett az évadnak, akár le is zárhatták volna, kiváncsi leszek hogyan teszik végül.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #19082 üzenetére
Én most akarom elkezdeni, csak ledarálom a Family Guy 13. évadát. Annó Comedyn imádtam, nekem nagyon bejöttek a poénok, a karakterek meg az egész koncepció. Abszolút ajánlom.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Banshee S03E02
Szokásos Banshee, mindenki badass af, habár most kicsit kevesebb bunyó volt. Tetszik, végre van miért várni a hétfőket amíg nincs TWD.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #18732 üzenetére
Sokaknak nem tetszett, én szerettem mindkettőt, de filmes topikban ment a fikázás, főleg a 2. után.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Strike Back S02:
Elején elég unalmas volt, alig bírtam rávenni magam hogy nézzem, viszont ahogy beindult kezdtem megkedvelni. Az évad végi magyar rész nagyon tetszett, teljesen furcsa volt magyar helyszíneket látni, magyar beszédet hallani, magyar színészeket látni. Ma kezdtem a 3. évadot, ajánlom mindenkinek aki akció sorozatot szeretne, de NSCICSIMIAMILOSANGELES féléktől minőségibbet keres. Ja és tömegközlekedési eszközön csak úgy nézzétek ha nem látnak rá, mert ugye Cinemax..*wild sex scene appears*
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Holnap lwsz mar feliratos Banshee?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Téli szünet alatt volt egy kis időm és lelki erőm bepótolni pár elmaradást és elkezdeni új sorozatokat amiket régóta szerettem volna.
Utopia S02:
Végre téli szünetben rászántam magam a folytatásra. Kár hogy nincs tovább, így a lezárás elég rossz lett, tényleg kiváncsi lettem volna mi következik. HBO nem tudom mit fog kezdeni ezzel, ezt felesleges újra csinálni, mert jobbra nem hiszem hogy lehetséges.Arrow S03 so far: Egész komollyá vált a saját szintjéhez és a kezdetekhez képest, nekem megtetszett a mid season zárásra, még jobban is mint eddig. A befejezés meg érdekes, kiváncsi leszek hogy ebből mit hoznak ki.
The Flash S01 so far: Ez olyan tipikus holtidő kitöltő sorozat, nem vagyok oda érte annyira, de megnézem és úgy ahogy még élvezem is. Butácska, bénácska, de valamennyire szerethető.
The Blacklist S02: Ezt a sorozatot is nagyon szerettem és vártam is a folytatást. Nem mondanám hogy csalódtam, de az első évadhoz képest nekem annyira nem nagy szám. Kb. 2 hete fejeztem be és nem is emlékszem mi történt..
Silicon Valley: Teljesen másra számítottam. Azthittem hogy egy teljesen a poénokra alapozott gyenge vígjátékot kapok, holott egész érdekes a története is. Jó belelátni a startup projektek világába egy kicsit. Érdekes történet, jó karakterek, színészi alakítás is egész jó, viszont a poénok nem voltak valami eget rengetőek, nem mondanám hogy sokszor felnevettem, ebből a szempontból egy kicsit többet vártam a sorozattól. Várom a 2. évadot.
Elkezdtem a Family Guy 12. évadát, haladok a Strike Back 2. évadával is.
Ja és még december elején megnéztem a Top Gear 21. évadát is, ezt is szeretném folytatni ameddig, meg visszafele is pár évadot bepótolok majd.
Hamarosan folytatódnak a szünetelő sorozatok is és végre itt a Banshee meg a House of Cards. Alig váromGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
Legjobban várt: House of Cards, Banshee
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia