Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Terápia 2: október 27!!
-
brownus
veterán
válasz #54715584 #16096 üzenetére
kedves vagy én már nős ember vagyok, aztán kitudja, lehet egyszer megunom a p.nát, és banánra váltok
vannak meleg barátaim, közülük páran azért is mentek el innen, mert nem tudtak úgy élni ahogy szerettek volna. és kint a hanyatló nyugaton nem verik szájba őket, ha kézen fogva sétálnak a párjukkal, dobnak egy-egy puszit egymásnak...
-
tDr1v3r
veterán
-
brownus
veterán
válasz gyuromoj #16092 üzenetére
pont most akartam linkelni
grat nekik, MO kicsikét még messze van ettől... lolka, és síros szmájli....
(#16091) aizen92, miután felakasztották brodyt már nem is érdekelt a sorozat, ő volt a lelke az egésznek. ok, ehhez kellett természetesen claire is. de nélküle ez csak a 100. katonás-akciós-arabos sorozat lesz. majd mostre-val megnézettjük az első egykét részt, és meglássuk nézzük-e mi is:d
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
aizen92
addikt
Homeland season 4 trailer.
Megtekintések száma 23és beigazolódott amit sejtettem " ( remélhetőleg india-pakisztán-afganisztán háromszög lesz az új helyszín. ), " Yupppi
Bár elég gagyesz a trailer. Egyre jobban félek a sorozattól. ( Legalább az elvárásaim a béke segge alatt )
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
bambano
titán
taxi brooklynra érdemes időt szánni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
KisTücsök
addikt
válasz Bad Pritt #16070 üzenetére
Értem. Akkor így még jobban jártunk. Csak eléggé illúzió romboló. Kevés a pénz a Historynál?
____spammer: "És ráadásul 60 éves, ahhoz képest egész jól tartja magát"
Ahhoz képest? 20 évet simán letagathatna. Nem semmi.
How To Make It In America első része megvolt, bejövős, folytatni fogom.
Egyébként ilyen kaja mellett nézős 20-30 perces sorozatokat tudtok még ajánlani?
-
spammer
veterán
Azért az kemény baszki, hogy 6 évadnyi SOA dara alatt nem ugrott be, hogy Gemma, azaz Katey Sagal volt annak idején Peggy Bundy. Mondjuk régen volt már a Rém rendes család... És ráadásul 60 éves, ahhoz képest egész jól tartja magát:
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Extant 1x11
Hm, egyre jobb a sorozat szerintem.
Live-Die-Respawn
-
tPedro_
őstag
Ma kezdodott a Boardwalk Empire utolso evad. es
-
KisTücsök
addikt
-
spammer
veterán
válasz KisTücsök #16066 üzenetére
"Fordított Entourage" Ez nem gazdag hírességekről szól, ebben 2 barát próbál feltörni a NY-i divatszakmában. De ez is laza, feelgood, fiatalos sorozat, jó zenékkel. Ez lett volna az utódja az Entourage-nak, ha nem kaszálta volna el az HBO 2 évad után. De azért így is jó volt, amíg tartott, és még a befejezése is rendben volt.
-
brownus
veterán
csak halkan merem leírni, de ez a the 100 nem is olyan rossz mint mondják, az első 3 részt kell "túlélni", és utána beindulnak a dolgok. sőt, volt pár esemény, hogy csak lestem, hogy ezt egy ilyen sorozatnál bemerték vállalni!? ugye cw, tini sorozat, de poszt-apok. szóval ez mint a zombis cuccoknál, nekem kötelező :d
tegnap este nem ment az elalvás, így megnéztem 8 részt, még a 9. részből is láttam vagy negyedórát. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ismerős arcok.
Live-Die-Respawn
-
ígyvanferi
addikt
B.sszus, ma adják a Boardwalk Empire utolsó évadának első részét. Meglepődtem, régóta nem néztem már, a nézett sorozataim mikor kezdődnek, nagyjából szeptember utolsó hetére tettem őket. De ez akkor kivétel szerencsére. Hatalmas, epic évadra számítok, remélem gyorsan eszkalálódnak a dolgok.
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most hogy bejelentették 3. évadot, elkezdtem tolni a 2. évadot.
Video Game High School
2x01
Matrix döntése fura, de tuti hogy nem marad örökre ilyen... A végén meg. The Law.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Sons of Anarchy 6 évad után
Felhoztam magam, kemény lett a vége, várós a következő évad. De egyben örülök is, hogy a következő lesz az utolsó, ideje lesz lezárni. Ugyanis a 6. évad 1 órás részekkel, a végén pedig 80 perces fináléval egyszerűen túl sok volt egy évadnak. Nincs annyi a történetben, sőt, egyik évadban sem volt annyi, amennyi időt/epizódot rászántak, érezhetően nyújtva volt mindig is (3. évadnál volt a legfeltűnőbb). Néha már túlságosan is sok volt a fordulat, és az észérveket beáldozva kaptuk meg a sokkoló eseményeket... "A kevesebb több" elvét kellett volna követni szerintem. Egyéb pozitívumok és negatívumok, amiket korábban már említettem, azok továbbra is igazak erre az évadra is.
Mindenképpen az átlagból kiemelkedő, jobb sorozatok közé sorolható, de míg az írást tekintve egyes elemeiben profi és zseniális, addig más részleteit illetően inkább középszerű és/vagy hatásvadász. És bár a gyermekbetegségeit egyre jobban kinőtte az évadok során, teljesen nem tudott megszabadulni tőlük, ezért összességében nézve a legnagyobbakhoz (BrBa, The Wire, The Sopranos) nem ér fel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
KisTücsök
addikt
válasz aizen92 #16049 üzenetére
Az egy dolog, hogy nem álltak ki az első verzió mellett (mivel megcsinálták ezt a semmit), de hogy akkor nem tudtak legalább valami normálisat összerakni... Alternatív befejezés... Ezt is ki találta ki...
____Entourage
Végignéztem. Ezt még jó darabig eltudtam volna nézni. Nagyon-nagyon jó volt.
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #16044 üzenetére
Megvan, Ben Miller a színészHáGé: köszi neked is, de csak most néztem a topicot
-
aizen92
addikt
válasz aizen92 #16048 üzenetére
Megkímélve mindenkit a 40 perc várakozástól.
A sárgaesernyős farhamptoni találkozás után schnitt. és vége.
( előtte egy ilyen összefoglaló montázs. )
Szóval amire vártunk ennyit, kb. egy rohadt 10 perc levágása.... Amit Youtube-on már megcsinált valaki tavasszal."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Így jártam anyátokkal alternatív befejezés!
Ez a hivatalos!
Vicces infó. Pont most megy CC-on a fostaliga befejezés."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
spammer
veterán
válasz cattus #16041 üzenetére
Lesznek visszautalások, kisebb flashbackek is az eltelt idővel kapcsolatosan, és egyebek is, amiket jobb nem lelőni előre. Amúgy igen, más korszak, kicsit más stílus, éles váltás így rögtön egymás után nézve, de nem kell tartanod tőle, mert ez a sorozat is egyre jobb lesz és hozni fogja a szokásos minőséget és hangulatot.
-
törölt tag
Doctor Who s08e03
Mivel a BBC ellőtt egy szóviccet fb-n, így nem tartogattam holnapra, bár erősen dilemmáztam, mert a doki bácsival nem voltam eddig elégedett + még a fejem is fájt...
De aztán nem bántam meg, úgy tűnik Capaldi bácsi végre kezd magára találni, sokkal jobb volt, mint az előző részekben, bár most nem szerepelt annyit.
A gonosz bácsi viszont baromira ismerős volt, de nem tudok rájönni ki volt az a színész, imdb meg nem dob semmit... -
cattus
addikt
válasz spammer #16031 üzenetére
Ezek a képregények nagyon jók voltak, Köszi az ajánlást.
Legend of Korra Pilot
Egy új világ és vele egy teljesen más Avatar. Még érlelnem kell ezt az atmoszférát, mivel az ATLA után nagyon nagy ugrás az egész hangulata. Azonban ezt szerencsére elősegíti a nagyon szép látványvilág és a szimpatikus karakterek. Egy kérdés: össze lesz kötve valahogy a sorozat az Aang legendájával, vagy ezt - hogy mi történt az elmúlt 70 évben - az én fantáziámra bízzák?
Do the thing!
-
spammer
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Video Games High School Season 3 trailer
Októberben jön. Hell yeah. Bár nem tudom ezt nézte-e valaki rajtam kívül.
Live-Die-Respawn
-
b.daniel
senior tag
Ha már ennyire Avatar, valaki nem tud egy Korra 1. könyv 720p évadpakkot, amihez van felirat időzítve feliratok.infon? Amit én töltöttem le az sajnos tök rossz , és nem is találok másikat :/
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz cattus #16028 üzenetére
Csak és kizárólag eredeti nyelven! Remélem, hogy Aang legendáját is úgy nézted. Én belenéztem jó pár részbe, de siralmas a magyar szinkron. Tegnap is épp odakapcsoltam, azt mondja, "Sóózin". Azt hittem, lefordulok a székről. De az összes nevet olyan gagyi módon, magyarosan ejtik, borzalmas...
Ja és van 3x3 részes képregénysorozat, ami az ATLA után játszódik, gyakorlatilag folytatja a sztorijukat:
The Promise
The Search
The Rift (ennek az utolsó része most ősszel jelenik meg).Ebben a sorrendben.
[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
Legend of Aang S03
El se hiszem, hogy ez nekem eddig kimaradt. Nagyon jó volt ez az utolsó évad, a végső 4 rész jól lezárta a sorozatot. Talán az utolsó rész kicsit hamar fejeződött be, egy plusz 5 perc nekem még hiányzott. Kedvenceim között kiemelt helye van ennek a sorozatnak.
Do the thing!
-
törölt tag
Lenyomtam a Rick & Morty első évadot, és hát nem jutok szóhoz
Viszont az openingben volt csomó jelenet, amit a sorozatban nem láttunk. Nem is értem miért maradtak ki ezek?
-
Dyrtyho
őstag
-
bambano
titán
A katedrális sorozat jó? érdemes belenézni?
-
callmeakos
veterán
A kis mimóza Skye hogy bedurvult
All→M8
-
törölt tag
Megtudja valaki mondani, hogy a Dynamo : Magician Impossible s04-t (ami 10p mulva kezdodik) melyik csatornan fogjak adni?
-
bambano
titán
[link] nekem bejött, kár, hogy rövid.
-
bok92
addikt
válasz callmeakos #16015 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Frank Underwood Meets Stephen Colbert - Kevin Spacey on Colbert - 3/9/2014
Kommentár nélkül.....
All→M8
-
KisTücsök
addikt
A kérdés igazából úgy hangzana, hogy: "szinkronnal jobb vagy eredeti hanggal?"
De ez igazából nem is lehet kérdés, hisz a szórakoztatóipar ezen területén még nem fordult elő, hogy a szinkronizált verzió jobb legyen, mint az eredeti, belenyúlás mentes.
_________Most nézem, TWD-re még egy hónapot várni kell. Azt hittem, szeptemberben jön.
-
bok92
addikt
Sztréjn s01e08
Ó, minek nevezzelek...
-
negyven2
veterán
Első kép a Futuram - Simspons crossoverböl.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
válasz Pali1119 #16003 üzenetére
6x05 következik, a hétvégén a végére akarok érni (aztán jövő héten 7. évad start).
Nagyon tetszik, elkapott a hangulata, sokat javult az elejéhez képest, de azért még mindig megvannak gyenge pontok: a rivális gengszterek még mindig elég papírmasék, az akciójelenetek gyakran baromi feleslegesek, és időnként bénán is rendezettek, és lerí, hogy csak azért kerültek bele, mert kemény csávók és kell a balhé. A lövöldözős, üldözős jelenetek nagy része nélkül simán meglennék. Szóval érezni a műbalhékat és ezáltal a filler elemeket benne.
Viszont: a drámai része nagyon jól működik (bár mint írtam, néha ezt is túlcsavarják már), Jax monológjai meg a naplós szövegek nagyon szépen vannak megírva, a klub karakterei, a család, a törvény emberei, a történet gerince és az egész mondanivalója nagyon rendben van, és remek betekintés ebbe az világba, ebbe az életformába. #SAMRCO FTW
[ Szerkesztve ]
-
-
Pali1119
tag
-
spammer
veterán
válasz #51177472 #15995 üzenetére
Á, még nem. Ha egyszer sikerül végeznem vele, majd írok róla én is.
Még mindig SoA dara van, de elég durva, hogy most már elég gyakran nettó 1 órás részeket hoz. Bár lehet, hogy a blu-ray verzió bővített, de akkor ez így elég sok extra anyag a 42-45 perchez képest. Főleg, hogy az elején egyszer volt egy nettó 38 perces epizód, ami talán a legrövidebb volt, amit eddig láttam a bruttó 60 perces sorozatok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest