Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz nubreed #46893 üzenetére
én láttam, kábé össze lopkodták innen onnan az egészet, de ezt jól csinálták. pl. a képi (színek) az
annihilation-re hajaz, de ezt mondták is a készítők. az egész összeáll, minden passzol, én várom a második évadot, remélem lesz. jó a szereplő gárda is.új bolygón
sackhoff meg istennő, nem csak a kinézete miatt, hanem mert jól is hozta a karakterét, jó színésznő. persze kinek ki -
nubreed
veterán
válasz Aventador91 #46892 üzenetére
Én nem láttam a sorozatot, de Katee Sackhoff -ot lezsékategóriázni a többi között elég erős túlzás. A Battlestar Galacticában nagyon jó volt, az egész sorozat zsenális, mai napig a kedvenc sci-fim. A többi another life -os színészről így IMDB alapján nem nagyon ugrik be semmi, ott tényleg lehettek zs -sek, de az is lehet, hogy egyszerűen csak a forgatókönyv és a rendezés/vágás volt szar.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Aventador91 #46890 üzenetére
Melyik Netflix sorozatban lattal Hollywood-i sztarokat tomkelegevel?
Meg kell vedenem, igenis jo sorozat ,sztori is jo, van benne boven potencia a kovetkezo evadokra
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
another life
pff ez mi a f....? első rész feléig bírtam. ilyen gagyi zs kategoria alatti szineszekkel teli sorozatot/filmet is rég láttam már... olyan mintha valami paródia lenne.
-
Amur
addikt
Egy részt én is megnéztem.
Ez a The boys nagyon beteg! De jó értelemben.
Vittek egy kis életet, egy kis szomorú valóságot a szuperhős témába, de a maga végtelenül morbid módján.
Ütős cucc! Megyek felszívom a második csíkot is!!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
S e t h
nagyúr
-
volandy
senior tag
Another Life egész jó kis sorozat!
-
vond
MODERÁTOR
Elfogytak a magyar feliratok, de néztem tovább angollal. Egész jól lehet érteni így is, pedig erős jóindulattal max. közepesnek mondanám az angolomat.
Az elején is tök jó karakterek voltak, de bejött pl. ez a
is, az is mekkora egy figura.Frenchie fickó VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vittgen
senior tag
válasz Fitzgerald #46884 üzenetére
Szerintem is ütős kis sorozat!
...most, hogy említetted, lehet, hogy újra nézem én is!!
-
Fitzgerald
veterán
The Wire
Majdnem 2 év után újranéztem. Nem sok olyan sorozat van, amit ilyen rövid idő után elejétől a végéig újra tudok nézni, de ez másodszorra még nagyobbat ütött, mint első alkalommal. Nem tudom, hogy rá lehet-e valaha kontrázni műfajon belül erre a sorozatra. Talán igen, talán nem.
Legutóbb Bubbles és Omar figuráját emeltem ki, mint a két legjobban megírt karaktert.
Ma inkább nem emelek ki senkit. Irgalmatlan jó a szereposztás. A Marlo kapcsán érzem egyedül úgy továbbra is, hogy kilóg kicsit a lóláb. De ez nem változtat az összképen.
Ezt a sorozatot mindenkinek látnia kell legalább egyszer az életben. -
veterán
Another Life nekem tetszik ( eddig 3 reszt lattam) . Nagyon hasonlit az Origins-re .
A transznemuvel jatekaval sincs semmi problemam ,ugyanolyan kozepes mint a tobbi szereplo.
Nem egy Expanse / ST iscovery ,de nincs nagy valasztek sci-fi bol -
MODERÁTOR
Pont 3x annyit neztel meg belole mint en. Semennyire nem kotott le.
A suits kapcsan is bajban vagyok mert a 4. evad eddigi 10 resze elkepesztoen vontatott es unalmas, pedig a sztori es a szereplok jok.
Last shipre kattantunk ra ujra, valahogy minden evadban meg tud ujulni kicsit, mivel csak 10reszesek az evadok igy nem lehet nyujtani sokaig a sztorit.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Mik76
senior tag
Mad Men
Hat epizodig jutottam. Szepen van megcsinalva es a szineszek is jok, jol bemutatja a hatvanas evek hangulatat. Viszont mint tobben itt a forumon, en sem talalom a foszereplo maganeletet eleg erdekesnek ahhoz hogy nyolc (vagy hany) szezonon keresztul nezzem ezt a fullra tolt ferfi sovinizmust. Kicsit a Peaky Blinders jut eszembe, a csupa antihos szereplojevel, csak persze ott mas szempontbol.
Nem nekem valo.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Ispy
veterán
Mr Robot S02E07
A vége elég WTF megint, ismét meg tudod lepni a sorozat, nem rossz, nem rossz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Janaboy
Topikgazda
Legion vége
Janaboy
-
redzsi
senior tag
Első rész után abbahagytam. Nem csak a sok hülyeség miatt, hanem mert számomra majdnem az összes karakter súlytalan, hiteltelen. Csak 'Starbuck' Breckinridge és William hitette el velem hogy ők azok akik. A transznemű csak hab volt a tortán.
Mondjuk az unalmas karakterek, jellegtelen színészek sajnos egyre inkább jellemzőek manapság a sorozatokban, filmekben.
....
The Boys viszont parádés, nagyon várom a kövi évadot.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nem tudtam, hogy Kripke csinálta, de akkor lehet megint megtalálta a G-pontomat és azért esett ilyen jól.
Meglepődtem mert valóban olyat mutatott hősworldban ami szokatlan, ha lesz rá időm ma is folytatom, feliratok között még nem válogattam, nem tudom melyik lehet jobb.
Örülök, hogy tetszik!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Another Life-ot nezi valaki? Tele van hulyeseggel(szkafanderes tema megaLOL) de megis nezeti magat.
Live-Die-Respawn
-
vond
MODERÁTOR
válasz S e t h #46855 üzenetére
Magyar felirattal nézted? Melyik jobb, a "JollyR & BJani", vagy a "Kitchengetnek" verzió? Ahogy nézem, előbbiből 2, utóbbiból 4 rész van meg eddig.
Szerk.: Kicsit beleolvasva, előbbi talán összeszedettebbnek tűnik.
Szerk.2: Jó, ez a Boys 10 perc után elég meggyőző.
Szerk.3: Na, ki is végeztem az első részt. A felénél azért rájöttem, hogy ez az az új sorozat, amit a Supernatural-ért is felelős Eric Kripke szállít nekünk, és amiben Karl Urban badass-kedik. Köszönöm, megvettem.
__________________Ha már Karl Urban. Hogy áll a Dredd sorozat?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
S e t h
nagyúr
Ugye a szuperhősös filmekkel, sorozatokkal Dunát lehetne rekeszteni, sorozatból nem is néztem egyet sem, mert egyszerűen, amit filmvászonra tudnak cgi formában álmodni, az nekem kisebb büdzsével nem lenne elég egy sorozatban.
De mi van ha egy sorozat másmilyen oldalról közelítené meg a szuperhősöket? Ha azok nem csak megmenteni akarnák az embereket, vagy egyáltalán, minek mentenék meg őket? Mondjuk pénzért?
Szóval egy rész megnézése után nekem kifejezetten tetszetős az amazon féle The boys és igen, kifejezetten várom a második, illetve összes részt.
Ja és jár a megvető pillantás, amiért nem ismertem fel Antony Starrt. Ismerős volt, de nem tudtam hová tenni.
[link]
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
volandy
senior tag
Akkor újra!
Megéri! -
parkr
őstag
nos,az új Terror nálam elsőre kasza is. nem igazán fog meg ez a japán téma.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a Dark sorozat nagyon kesz, bar igy a 2. evad elejere (s2e2 amit tegnap neztem Netflixen) kezd meg zavarosabb lenni. Tetszik.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz callmeakos #46847 üzenetére
És igazuk is van...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
callmeakos
veterán
válasz koncsik #46846 üzenetére
Sajnos a válasz erre a dologra teljesen legit. Dologozok együtt egy pacákkal aki New Yorki, és az elmondása szerint az emberek többsége ott azt se tudja van olyan orazág hogy Hungary, ha meg igen, akkor inkább az elmaradott közép-kelet európai országra asszociálnak.
All→M8
-
MODERÁTOR
Brooklyn 99 - tudja valaki, mi az oka a magyar utalásoknak?
What's up with B99 and the Hungarians? Does anyone know?
Yesterday's episode was the 3rd time they had a Hungarian reference and I haven't found any info about the writers having Hungarian ancestors.
The Hungarian restaurant in S02E18: Csaba that serves "tál ezer kolbász"
There was the Hungarian fencing term in S03E05: Hosszú görcs
And the Hungarian Pezsgő from S03E09: Tárnokvölgyi peszgő
Any ideas?egy válasz van a reddit-en: It's probably because most people don't associate Hungary with nice things or fancy culture. My two cents.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Laraxior
titán
Hát, én is azok táborát bővítem, akiknek tetszett a 22-es csapdája.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nubreed
veterán
Megnéztem az 5. évad utolsó 3 részét, mert tavaly feladtam a 10. rész után, addig se értettem, hogy hogy bírtam. Nagyon tetszett ahogy felvezették azt, hogy kb. mi várható a 6. évadban, most úgy érzem jó irányba ment tovább a sorozat, hamarosan bele is kezdek a 6. évadba.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ispy
veterán
Mr Robot S02E03
Hát senkinek sem javaslom, hogy étkezés közben tekintse meg ezt a részt. Broáf.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
GasBang
csendes tag
Üdv
Nem régiben néztem végig a Strike Back és a Csernobyl sorozatokat és nagyon tetszett. Még régebben néztem a Banshee, Breaking Bad és a Walking Dead -ot amik zseniális sorozatok. Viszont valamiért nem nagyon fogott meg a Trónok harca, Lucifer, Ray Donovan és hasonlók. Tudnátok ajánlani valami érdekes sorozatot ami hasonlóan izgalmas az elöl felsoroltakhoz? Köszönöm!"Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
-
Janaboy
Topikgazda
Preacher 4x03
Ez továbbra is nagyon beteg film.
Janaboy
-
Maxxy10
addikt
válasz sugarforce #46828 üzenetére
Igazad van. Bocsánat tényleg kevertem
-
BITBOYS
addikt
válasz callmeakos #46819 üzenetére
Jó hogy írtad, ránéztem...be is gyűjtöm
-
callmeakos
veterán
válasz jonnyjoker01 #46829 üzenetére
Igaz az nem joghurtos, de én azon égtem ki amikor a két dagi megette Terryék fagyiját
"Hey you, two hungry-hungry hyppo"
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
F34R
nagyúr
válasz sugarforce #46831 üzenetére
Doom Patrol-nak en is ugy indultam neki, hogy MEEEHHH... aztan megis vegigneztem. Nem mondom hogy olyan jo mint a Titans, de nezheto.
-
F34R
nagyúr
válasz sugarforce #46828 üzenetére
Mert egyebkent meg k*va jo..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bagyulajuve #46827 üzenetére
A hangyás az annyira jó
"They're in my jogurt! Now it's personal!"
Üdv. Johnny
-
bagyulajuve
addikt
-
MODERÁTOR
Terry Crews a legnagyobb arc Imádjuk mi is, most végeztünk a 6. évaddal.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
sugarforce
addikt
Ezzel en is igy voltam, baromira tetszik
-
gyuromoj
veterán
Coolcoolcoolcool
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
Elkezdtem nézegetni a Brooklyn NineNine-t, és teszem fel magamnak a kérdést, hol volt ez a sorozat eddig az életemből?
Eskü néhány résztől kiégek[ Szerkesztve ]
All→M8
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Janaboy #46816 üzenetére
Teóriám:
Szerintem az idő démonok nagyon megkavarják itt a dolgokat. Talán sikerül eltüntetniük a baba Davidet, igy a prof David nélkül megint veszit Farouk ellen, vagy esetleg legyőzik közösen Faroukot, viszont közben az idő démonok túl sok kárt okoznak az időben, tönkretéve az idősikot. Ez a sorozat sosem a happy endről szólt. Az egyszerűséghez: biztos, hogy nem lesz több mindf#ck (talán esetleg még valamennyi esély van arra, hogy az egész az asztrális sikon játszódik a világ abszurditása miatt), szerintem mostmár kerek perec mindent érteni fogunk a végéből.
Egy biztos, a
nagyon várom! Nincs ittFarouk vs. Prof & David harcot , szerintem nem csak egy egyszerűOliver lesztánc párbaj Üdv. Johnny
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #46815 üzenetére
Attól félek hogy egyszerű lesz a lezárás és nem happy end legalábbis nem úgy happy ahogy mi szeretnénk.
Janaboy
-
jonnyjoker01
veterán
Legion S03E07
Fantasztikus rész volt ez Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok hogy fogják ezt egy részben lezárni, remélem hosszabb lesz mint az átlag epizódok.
Üdv. Johnny
-
V.Stryker
nagyúr
Mondanátok valami jó sorozatot?
Amik eddig bejöttek példaként és hasonlót keresnék: Black Spot , Stranger Things, Dark.
Sci-fi is jöhet.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wu Assassins
2 részt néztem csak, de eddig tetszik. Igaz a CGI az legtöbb helyen ronda mint állat, de túléljük, kell egy ilyen harcolós sorozat is néha napján.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest