Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #72044 üzenetére
Nem olvastam végig, csak belegörgettem, de találtam benne egy gyöngyszemet.
"For Americans, it was completely incomprehensible, too complicated, because they grew up in a different historical context, where everything was arranged: America is always good, the rest are the bad guys. And there are no complications."
https://redanianintelligence.com/2023/08/02/the-witcher-producers-talk-plot-simplification-for-western-audiences-and-writers/
Durván összefoglalva: Egy USA beli néző képtelen lenne felfogni, ha több szemszögből látnak egy háborút, amiben nincs tisztán jó és rossz oldal, mert az USA történelemkönyveiben mindig a jók háborúznak és nyernek a rosszak ellen.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
attiati
veterán
válasz jonnyjoker01 #72044 üzenetére
S3E07-t nézem
Ez a
rész mi a ló****?sivatagos
Talán hafelülne az unikornisra? A párbeszédeket ismét valami közhelyszótárból szedték.Leteríti egy "zsebkendővel" a haldokló unikornist és felkel Honnan van az a tapasz? Talán ha elsuttogna közben egy varázsigét, akkor még hiteles is lenne. A káromkodás is minek egy hercegnőhöz? Jó lenne már valami "kibaszott"
kaja. Erre ott terem 5 gyíktojás [ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #71526 üzenetére
Gyengébb ez az évad eddig, kevesebb a harcjelenet, inkább verbális vitázások vannak (politika).
⭐ Stella
-
KISDUCK
addikt
Én csak itt-ott láttam belőle képeket és véleményeket, de főleg azért rühellik a 3. évadot is mert nagyon "political correct" lett és szépen távolodik attól amit a sorozat előtt a rajongók Witcherként ismertek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
attiati
veterán
Nem vagyok rajongó, szakértő.
Nekem katyvasz. Volt pár töltelék rész is.
Az utolsó rész már jó, de jön is a pihenő.Telexen írtak róla értékelést. Tényleg megszokásból nézem én is.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz jonnyjoker01 #70877 üzenetére
Én is azt hittem, hogy sori lesz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #69568 üzenetére
De így, hogy semmi vége van, így gyakorlatilag kidobták tényleg a pénzt.. ha legalább csináltak volna neki akár egy egy részes középszar lezárást..
The Expanse-t is elkaszálták, de legalább csináltak neki valamilyen lezárást.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
bagyulajuve
addikt
válasz jonnyjoker01 #69573 üzenetére
ahogy néztem eddig, hétről-hétre jönnek az "új" részek, annak ellenére, hogy USA-ban már leadták teljesen - ugyanez van a Yellowstone 5. évadával, lement 8 rész, de itthon csak az 5. elérhető, a héten remélem már lesz 6. rész is
Resistencia eterna
-
negyven2
veterán
válasz jonnyjoker01 #69568 üzenetére
Igaz, hogy a saját kínálatukból (HBO Max) törölték, de eközben kvázi "eladták a sugárzási jogokat más platformoknak. Ezek főleg a "FAST" (Free ad-supported streaming television) szolgálatok. A Westworld (és többek közt a Raised by Wolves, The Nevers, The Time Traveler’s Wife... összesen valami 2000 órányi tartalom) a Roku-n és a Tubi-n lesz látható. A The Nevers teljes első évadát (amiben 6, eddig nem látott rész is van) már a Tubi is leadta kétszer (a FAST szolgáltatók tartalmik egy részét liberális formában tetszik csak elérhetővé).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #69557 üzenetére
De amúgy ezért kajak börtönt kéne adni, hogy van valamiből csinálva valami, aztán így kész ennyi.. vége. Csak úgy a semmibe.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #69405 üzenetére
Én még nézem a 9. évadot is ,de minek
-
paatrick
őstag
válasz jonnyjoker01 #68960 üzenetére
Annyi hülyeség volt benne hogy én már elkaszáltam magamnak majd beszámoltok a 2. évadról.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
KISDUCK
addikt
válasz jonnyjoker01 #68230 üzenetére
Volt róla már szó korábban, hogy a karaktere se passzol a játékhoz és a story miatt kellett volna valami aranyosabb színésznő/lány. Meg a sorozatban nem úgy néz ki mint a linkelt képen, hanem mint valami grumpy cat.
Hát akkor kb. március közepéig várhatsz, mert az utolsó rész 12.-én jön és ha pc.-n szeretnéd játszani az is még ~1,5 hónap, de ha jól értesültem az újrakiadásban már átdolgozott karakter modellek vannak.
-
Valty
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #67791 üzenetére
Én se értem, viszonylag alacsony költségvetésű sorozat, egyike a kevés német produkciójuknak (vagy nem lenne fontos számukra a német piac?) és a komplexebb történetvezetés miatt alapból egy szűkebb kört tud lefedni, mint egy Stranger Things, Wednesday vagy Emily in Paris.
Hogy a Resident Evil-szintű zs-kategóriás szemeteket kaszálják még érthető, de ez egy igényesen összerakott sorozat volt, ha az ilyenek kaszát kapnak akkor mi marad? -
KISDUCK
addikt
válasz jonnyjoker01 #67644 üzenetére
Igen ezt olvastam először én is amikor bejelentették, hogy otthagyja a produkciót és később olvastam ezt a pletykát és azért írtam hogy pletyka, mert ez nem tény, nincs alátámasztva. Nem kell agysebésznek lenni ahhoz hogy az ember a pletykát pletykaként kezelje és ne tényként.
-
Laraxior
titán
válasz jonnyjoker01 #67623 üzenetére
Amikor írtam a hsz-t, akkor még 4.4 volt.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
CptAdamica
veterán
válasz jonnyjoker01 #67482 üzenetére
Elhiszem, hogy unalmas, sokaknak meg a random pöcshúzogatások unalmasak, meg hogy minden Netflix sorozat első 5 percében be kell nyögni, hogy valaki meleg. Probléma nem a melegekkel van, hanem a kretén Netflix stílussal, ha normálisan van találva, meg tényleg nem propaganda jelenetek vannak, mint konkrétan az éjféli klubban, akkor kutya nem szólna. Például az Eufóriában nem volt az arcodba tolva, hogy Hunter transz, nyilván lehetett tudni, de a tálalás teljesen más szerintem. Másik példa most a Wednesday, egyszer volt említve, elfér, de szerencsére egyik oldalról sem volt belenyomva semmi szexualitás, mert nem igényli a sztori.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
válasz jonnyjoker01 #67438 üzenetére
Hát ez így erősen mazsolázás. Nézd meg azt is, hogy hány értékeltek. Nagy jóindulattal is kb negyedannyi értékelés született a negyedik évadnál az elsőhöz képest. És vedd figyelembe, hogy aki szerint gyenge volt egy évad, az már a következőt nem is nézi, így nem is értékeli, így jöhet létre az az anomália amit írsz. Rottens Tomatoes évad értékelések is beszédesek.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Yodamest
veterán
válasz jonnyjoker01 #67417 üzenetére
Még sok is az a 8.5 ha azt nézzük, hogy hová süllyedt a sorozat, baromi jó, gyak. hiba nélküli sorozatok állnak alacsonyabb értékelésen, pl. Black Bird.
Én amúgysem vagyok híve annak, hogy mindent 4-5-6 évadosra kell duzzasztani, egész egyszerűen tudni kell megállni, ez érték nem hátrány. A westworld kiválóan indult és valójában annak egy 2 évados komplett befejezett történetnek kellett volna lennie, akkor nem jutott volna erre a sorsra hogy törlik a kínálatból és hogy egy lecsúszott sorozatként marad meg az emlékezetünkben. Kicsit mint Ronaldo karrierje....
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #67417 üzenetére
jó, a 4 évadból 2 szar volt... közel sem ér 8.5 pontot az
igen, az elején érdekes volt, megvolt a hype de a végére egy 0 lett -
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #67409 üzenetére
ne sajnáld, szar volt
-
nubreed
veterán
válasz jonnyjoker01 #67409 üzenetére
Aki meg akarja nézni és nem látta még, annak most tényleg marad a
virágbót We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bobalazs
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #67257 üzenetére
Periferi
Még volt egy snitt a stáblista után, ha az kimaradt.
Persze az első 2-3 részhez képest sikerült elkúrni az egészet és még nagyobb zagyvaságot csinálni belőle. Nyugodtan csinálhatnának belőle 10 évadot, majd 2035be befejezzük. Kb nem vezet a szál sehova. ? Mi ez mátrix reloaded?Reboot [ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz jonnyjoker01 #67218 üzenetére
A végén egyébként kimondottan örültem volna
, ha tényleg úgy ér véget, hogy ők okozzák a balesetet ergo az egész így ér körbe. Az szerintem egy nagyon szép lezárás lett volna. -
.LnB
titán
válasz jonnyjoker01 #67150 üzenetére
Szerintem
Daniel és Elliot halottak. Azért beszél úgy Daniel. És valaki kintről irányítja a szimulációkat. Az űrutazás is az szerintem. Elég sokszor, és nyomatékosan van jelezve, hogy az emberi agy működése itt a lényeg. Azt kutatják. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #67150 üzenetére
Az a baj, hogy sok magyarázat lehet itt
Pl elromlott a core számítógép és a a szimuláció nem úgy megy ahogy kellene vagy valamelyik irányító alak kísérletezik az emberi tudattal. De az biztos, hogy a szimulációt azért hozták létre, hogy ott éljenek az emberek a hosszú út alatt és tudatuknál is legyenek. Asszem a Farkas gyermekeiben volt hasonló dolog.. [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
.LnB
titán
válasz jonnyjoker01 #67138 üzenetére
Te a Dark-ot láttad?
Végre valaki reagált arra, amit írtam. Furcsállom is, hogy ennyire nem nézi senki a sorozatot? Ez meglepett, bár én le is írtam, hogy mennyire vártam. Én mindig félek ettől, amikor részről-részre emelik a tétet, mert a legtöbbször sok dolog válaszolatlanul marad. Itt talán azért más a helyzet, mert az alkotók (számomra) már bizonyítottak, úgyhogy megvolt a bizalom végig részemről. De sok sorozat bukott már el nálam ezen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #67060 üzenetére
Igazából én ezt a csonk témát értem meg nehezen, de ahogy látom ez a filmen belül is okoz megértési problémákat
Az azért jó fura,
hogy most akkor vajon mennyi ember él a jövőben!? Ez eléggé másik szemszögbe helyezi az egészet, meg az épületek meg minden.. Nagyon fura volt, erre nem számítottam.. Janaboy
-
Komplikato
veterán
válasz jonnyjoker01 #66956 üzenetére
Periferia E1S05
Nos, előző részben belengetett dolog, a következő részben csak meg fog történni.Miszerint Flynne visszi magával a két rosszfiút is a "háborúba".
Várom a következő részt. De mos már bonyolódjanak a dolgok rendesen!"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
paatrick
őstag
válasz jonnyjoker01 #66951 üzenetére
Hát ha így van az nem túl jó jel. Bár nekem már így 5 rész után is kibogozhatatlannak tűnő ellentétek vannak a felvázolt dolgokban.
Az nagyon hálátlan téma ilyen szempontból.időutazás [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #66536 üzenetére
Csak épp annak amit előtte mondott
, elég sok fültanúja volt.("Elveszem a szemed, vagy az életed")
Innentől meg már a rúzsos f.sz kategória, ezt nem lehet kimagyarázni. -
Hmm, tényleg, ebben az esetben viszont a sorozatban látott tálalása eseménynek nemcsak belefér, hanem a lehető legjobb. Hisz nekünk az objektív igazságot kell látni, nem egy szubjektív színezett verziót. És hát ugye a valóság unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valóban így van. A könyvben többször visszaköszön, hogy ugyanazt az eseményt 3 mesélő teljesen másképp írja le.
Az előszóban is benne van:
"Tűz és Vér
Westeros Targaryen királyainak históriája
Az Óvárosi Fellegvárban lakozó Gyldayn főmester tollából"Tulajdonképp egy fantasy törikönyv.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
OgreImre
senior tag
válasz jonnyjoker01 #66305 üzenetére
A nyomorék lábfetisiszta nem Mysaria házát gyújtatta fel? Más. Amúgy Helaena Targaryen bolond/zakkant? Volt egy mondata, hogy "a padló alatt valamik laknak" vagy valami hasonló. "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Rigormortiis
veterán
válasz jonnyjoker01 #66305 üzenetére
Én csak azt sajnáltam, hogy igazából mindent az utolsó részre hagynak.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #66205 üzenetére
Csak sokan nem gondolnak bele abba, hogy rengeteg a "csendes" néző, aki simán csak nézi a sorozatokat, bejön neki de nem kommentel róla semmit.
A másik akinek meg nem tetszik, az pár rész után nem nézi. De nem is áll neki netes fórumon fikázni. -
paatrick
őstag
válasz jonnyjoker01 #66140 üzenetére
Nekem is Ebben a részben a
összenézésben minden benne volt amit az előző 7 részben építettek karakter iránt. Még csak duma se kellett.Demon vs Egon Igazából csak az zavar hogy a konfliktusok olyan béna dolgokból indulnak ki mint hogy
nem tudtak összehozni egy feka gyereket, meg most a királynő félreérti a király utolsó mondatait. [ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz jonnyjoker01 #66080 üzenetére
Hogy lehet az, hogy valakinek tetszik x sorozat valakinek meg nem? Na ugye. Ilyeneken vitatkozni teljesen értelmetlen.
-
Major Lion
senior tag
válasz jonnyjoker01 #65486 üzenetére
Nem tudom mikor vonul mar le az a trend hogy minden tajkepen tokeletes naplementenek kell lennie eppen akkor mikor a hosunk arra jar, hanyinger...
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #65279 üzenetére
Nekem nem volt furcsa mert az osszes Trigger studio muve ilyen rajzolasu.... Es vegulis mindegyik ezen stilusban keszult es a hangulatuk is kb megegyezik. En nem ismertem a cyberpunkot, nem jatszottam vele. Hasonlo animeket mar lattam igy maga a genre nagyon is bejon. Nah igen JPN hanggal talan megjobban megfacsar, es bar az ember a lelke melyen mast vart mar sejtettem hogy hasonlo lesz a vegkimenetel. Mindenesetre igy kellett tortennie a befejezesnek.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #65235 üzenetére
Tobbi resze is eleg durva... igazi gorefest.
-
válasz jonnyjoker01 #64959 üzenetére
Sokkal viccesebb az, hogy az angol szövegben következetesen a fekete szó mindig nagy kezdőbetűs Black, de a fehér meg kis kezdőbetűs white. Én az előbbi láttán anno naivan azt hittem, hogy ez valami új nyelvtani dolog, hogy a rasszt nagy kezdőbetűvel kell írni, de aztán megláttam az első kis kezdőbetűs white szót...
Na meg mostmár tényleg OFF.
#64962: Biztos láttad, csak nem vetted észre. Külföldi sajtóban a BLM óta így írják. A white-ot azért nem írják nagy kezdőbetűvel, mert attól félnek, hogy a fehér felsőbbrendűség alá adják a lovat. Keress rá. Borzalom képmutatás szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #64560 üzenetére
Kicsit lassan indult, de úgy tűnt hogy nagyon jó irányba halad, majd az utolsó 2 rész pofáraesés. Legvégén csak a "he??" érzés marad.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #64554 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a 3. és a 4. évad is.
De ha valaki jobban érti majd magyarázza el hogy mi van.
Majd később megirom a saját elméletemJanaboy
-
DS39
nagyúr
nem csodálom.
az utolsó részt félig a Disney készíthette. -
radi8tor
MODERÁTOR
Én bele se kezdek, nem akarom elrontani az első 2 évad emlékét.
⭐ Stella
-
DS39
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #64459 üzenetére
kicsit összecsúsztak már a jelenetek, zavaró, hogy nem tudom, hogy Caleb lánya sztori vonal csak a szimuláció vagy a valós világban is létezik az igazi verzió belőle? amúgy értem amit mondasz, de Christina-Dolores mikor lépett ki a valóságba a szimulált környezetből? ez így nincs meg, csak hogy már nem tudja irányítani a többi karaktert. (vagy ez akart lenni a kádas jelenet?) -
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #64459 üzenetére
Igen, ennek van logikája.
Fura is volt az a jelenet,amikor Franikék elmentek abba az irányba majd rögtön szemből jöttek Doloresék de nem találkoztak. Janaboy
-
grizlisandor
veterán
válasz jonnyjoker01 #64373 üzenetére
+1; WW, ezért kellett végigküzdeni az első 3 részt az évadból?
Más:
Seal Team S05
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de a sorozat sajnos kezd elfáradni vagy már elfáradt. -
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #64378 üzenetére
Frankie leszarta azért. vagyishát a forgatókönyv írók inkább
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #64373 üzenetére
Pedig én most úgy érzem hogy a múltheti és az eheti rész is némileg visszalassult a korábbiakhoz képest, de azért igyis eléggé adja.
Nagyon remélem hogy nagyot fog durrani az utolsó két részJanaboy
-
nitro16
senior tag
válasz jonnyjoker01 #64227 üzenetére
Ja, csak míg 55 perc egy rész abból 5 perc a tényleges tartalom a többi meg csak töltelék. Ma néztem meg az aktuális 5 részt, ugyan ez volt.
Lehet már túl magasan van a léc vagy nemtudom. Előző héten Terminal list 10/10, Mayor of Kingstown 10/8 volt.
Ma elkezdtem a We own this City-t lement 4 rész de ez is elég gyenge számomra.
-
nitro16
senior tag
válasz jonnyjoker01 #64224 üzenetére
Borzasztó gyenge ez az évad... eddig mindig úgy voltam vele csak jobb lesz meg minden de most is ezerrel megy az időhúzás. Ha jól láttam lesz még egy évad belőle és csak ott lesz befejezve? Erősen gondolkozom hogy abba hagyom mert ez már netto időpocsékolás számomra.
-
Janaboy
Topikgazda
-
DS39
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #64060 üzenetére
Engem meg is lepett, meg nem is, ami ebben a részben kiderült.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #63931 üzenetére
Örülök hogy ezt írtad, mert engem is az első évadra emlékeztet.
Meglatjuk, várós.
Azert remélem a nagy HBO Max kaszanak WW nem lesz áldozata.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Ragnar_
addikt
válasz jonnyjoker01 #62917 üzenetére
Ez is lehet egy magyarázat, hogy addig nem volt hatalma amíg El el nem vesztette az övét.. Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
rjg
őstag
válasz jonnyjoker01 #62309 üzenetére
Igen, de szerintem a paródia jellege ellenére is sokkal jobban hasonlít a "régi" Star Trek sorozatokra (Next Generation, Voyager, DS9) szellemiségében, mint pl. a Discovery.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
remi67
tag
válasz jonnyjoker01 #62280 üzenetére
Régen volt az utolsó évad, de úgy emlékszem ez egy ST klón, ami közepesen közepesre sikerült. Bár a ST Discovery fényében ezt talán átértékelem. Ami miatt anno belenéztem az Adrianne Palicki volt, nagyon ritka a legalább 180 magas színésznő, ő az egyik ilyen.
-
Janaboy
Topikgazda
-
Ribi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #62244 üzenetére
Hát a tréler alapján nagyon megpörgetik a hintát és attól félek mégtöbb "csavar" lesz benne ami miatt jön a mégtöbb logikai bukfenc.
-
l.skywalker
félisten
Én az első évad után nem akartam folytatni. Nem tudom mi történik a másodiktól, de
azzal, hogy kikerültek a vadnyugatos környezetből, számomra véget ért a sorozat - de tény, hogy nem tudom később visszakerülnek-e. Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nubreed
veterán
De jó, végre van konkrét dátum. Nekem tetszett eddig is a Westworld, így ez most nagyon várós.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
stoon
addikt
válasz jonnyjoker01 #60160 üzenetére
teljesen egyet értek a leírtakkal!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #60160 üzenetére
Naomi
Marco miatt üvöltött fel?? Szerintem Filip miatt.. Janaboy
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #60014 üzenetére
Úgy, hogy átmennek a kapun és/vagy mindenki felrobban/eltűnik vagy kiderül, hogy az egészet Holden álmodta az idegen bolygón és reset/end. Vagy a kettő valamilyen kombinációja... egy rész alatt összehozható. [ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
grizlisandor
veterán
válasz jonnyjoker01 #60014 üzenetére
Rég volt már az első évad, majd végignézem az elejétől a sorozatot, ha nem lesz mit nézni. Azért az Inaros elleni harcban kellett volna szerintem, de már csak kötekedés. "nem tudom hogy fogják megoldani ennyi idő alatt a lezárást."
Ez a fő kérdés, mert most annyi szálon futnak a dolgok, és mindegyik kifejtése, lezárása időbe telik, na ez az, ami nincs. Igazad van az összecsapva nem a megfelelő kifejezés. Szerintem azemlegetett veszély a gyűrűn való áthaladás során story nyitva marad, az esetleges folytatáshoz. -
Janaboy
Topikgazda
-
Janaboy
Topikgazda
-
Jumbozorz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #59970 üzenetére
A könyvből is hiányzik még az utolsó rész (magyarul)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jonnyjoker01 #59201 üzenetére
Nézd, a user műveletlensége adja a mai művészet ezt kiszolgáló igénytelenségét. Pont. Tök jó trend, adom 👍
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
woodworm
veterán
válasz jonnyjoker01 #59201 üzenetére
A 80-as években ugyanilyen fura volt a tünde szó használata is. Ma már szinte beépült a köznyelvbe.
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #59072 üzenetére
szerintem nincs olyan sorozatjunkie aki nem csalódott volna a GoT finaleban
-
bobalazs
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #59052 üzenetére
Hónapok óta nem néztem már semmilyen sorozatot, de ebbe belekóstoltam 5-6 órával ezelőtt és nem bírtam lekapcsolni a gépet. Hát... nem erre számítottam, hogy megmondjam őszintén.
Na ez teljesen kiábrándító, ilyent ideírni!?!
-
fant0mi
őstag
válasz jonnyjoker01 #57762 üzenetére
Lucifer S06
Hat, oszinten nagyon nem ilyet vartam. Neha nagyon hianyzott a Hallmark Channel logo a sarokbol.Szentimentalis, szirupos tinidrama jelleget oltott tobb resz is. Lezarasnak lezaras volt, valoban, 10 reszen keresztul keszitettek elo, mondjuk lgbt meg blm az kellett bele piszkosul, foleg ugy, hogy semmit de semmit nem adott hozza a sorozathoz, mint valami kotelezo elem, beleraktuk, letudtuk.
Lehetett volna mashogy is, foleg, ha megnezzuk, hogy milyen badass sorozatnak indult az egesz, akkor latszik, hogy szerintem a nezok tobbsege nem ilyen zarasra szamitott. En sem.
Kicsit csalodtam, es ha errefele ment volna az egesz ha folytatodik tovabb, igy jobban orulok, hogy ok kaszaltak el, nem pedig en. -
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #57571 üzenetére
Orville
azt nem kaszálták? -
basaharc502
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #57320 üzenetére
Biológiai szempontból valóban kevésbé megdöbbentő, hiszen az élet és azon belül is az inteligens élet ki tudja1: hány a hanyadikon esséllyel tud kialakulni.
Engem inkább az döbbent le, hogy az eddig ismert világűr sok-sok milliárdnyi bolygójából tényleg csak mi lennénk az egyetlenek?sky11 - Elinte én is bírtam, aztán ott is beütött a sorozatok nagy átka - folytatni kellett, mert tetszett a népnek, csak éppen már értelmes, elgondolkodtató alapanyag nem volt, ezért elkezdték telepakolni olyan baromságokkal, hogy az már színvonaltalan bohóckodás.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz jonnyjoker01 #57298 üzenetére
Közeljövőben biztos nem, David Fincher elég elfoglalt de még ha ő nem is lenne probléma ott vannak a színészek.
Személy szerint egy spinoff sorozatot előbb tudnék elképzelni. -
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #57130 üzenetére
Szerintem alúlmúlja a korábbi évadokat, de azért még nézhető bőven.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RetepNyaraB
veterán
Én már az előző közepén feladtam, de ez nem jelent semmit. Nagyon műanyagnak kezdtem érezni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Bad Pritt
félisten
Jobb, mint az előző, de még távolabb került a Star Trektől, ami azt hittem, lehetetlen. Megoldották.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek topikban ne menj, mert ott kb én vagyok az egyedüli akinek tetszett. Simán jó cucc szerintem a hibái ellenére, csak hát sokaknak manapság nem tetszik a női főhős, aki megold mindent és ő a világ közepe, meg valami beleerőltetett "PC" vonalról is megy a vita stb... Én nem vitázok már, csak élveztem, amúgy is kevés űr-scifi széria jött az elmúlt években ami tényleg jó.
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
-
Maxxy10
addikt
válasz jonnyjoker01 #57022 üzenetére
Hasonló okok miatt töröltem én is.
-
Maxxy10
addikt
válasz jonnyjoker01 #56073 üzenetére
Magyarországon divat az előítélet... És itt nem csak az Animère gondolok. De amúgy az aki megpróbálkozik az animèvel jó pár gyöngyszemet tud találni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jonnyjoker01 #55928 üzenetére
-
NeoPampalini
senior tag
válasz jonnyjoker01 #55928 üzenetére
Valamiért az emberekben az a fura kép ragadt meg az űrbeli vákuumról, hogy mindent "szippant", mint valami porszívó.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jonnyjoker01 #55909 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok homofób (noha vannak olyan meleg részletek filmvásznon, amelyre nem értem meg a jelek szerint. Mikor nincs közük a történethez, cselekményhez. Amúgy ez a bajom a hetero smúzolással is megvan ugyanígy. Vagyis minek, ha nem tartozik bele épp.)
A hivatkozott részt szimplán röhejesnek éreztem, azért tekertem vissza háromszor, mert elsőre aszittem rosszul látok, de nem. Van ugyanilyen pl. a Charlie és a Csokigyárban, ahol a meleg muksó sétáltatja a kutyáját, mintha többször is feltűnne. Az is nagyon vicces (nekem).Az űrös részt (irreleváns valójában, hiszen egy űrponyváról beszélünk) nem csekkolom redditen, csak ha konkrétan belinkeled, bocs.
Alapvető fizikai ismereteim szerint (nincs túl sok, de úgy érzem valamennyi ragadt rám még a nyolcvanas években) annyiban nem vagyok biztos, hogy a világűrben - zsilipben még durvább a kiáramló levegő miatt - előbb fagysz jégkristállyá másodpercek alatt (-273 fok; Alaszkában -30-nál azzal szórakoznak, hogy a levegőbe kiöntött meleg víz előbb fagy meg, mint a földre érne) vagy a nyomáskülönbségtől előbb még felrobbansz, mint macska a mikróban, vagy mint egy túlfújt lufi (pláne ha jó nagy levegőt veszel előbb ) és a kis fecnijeid fagynak kristállyá. A szemed, mint kültakaró nélküli, bőven erezett és kocsonyás állagú anyag az konkrétan kispriccel az üregéből, ahogy kiszippantja a vákuum. Nincs tudományos mentség ezekre a jelenetekre (vagy egy fizikus fórumozó elmagyarázhatja, ha mégis és én tudom rosszul)[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz jonnyjoker01 #55909 üzenetére
Hát egyenlőre nem látszik semmi világmegváltó (pozitív) változás, maradt középszer, meg ugye átmentek a részenkénti ügyekről erre a háttér kavarásra ... talán még érdektelenebb jelenleg a sztori. Én szerintem "becsületből" meg fogom nézni, mert rohadt kevés ma a sci-fi, jó meg pláne. De nem biztos, hogy bármi ismerősre rátukmálnám, hogy ezt nézze. Mondjuk bennem volt egy alaptalan optimizmus, mert ugye "a Fringe alkotóitól", de most néztem J. H. Wyman munkásságát és hát köze volt a csúnyán elkaszált Almost Humanhez is.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bobalazs
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #55713 üzenetére
Én inkább maradok korlátozott egyelőre, mág animációs filmeket sem nézek már, pedig régen szerettem.
-
Maxxy10
addikt
Így így
-
oriic
HÁZIGAZDA
Te vagy az egyik kivétel, de nagyon sokan a mai napig beskatujázzák az animéket és még csak meg sem próbálnak túllátni azon, hogy millió féle stílusú sorozat/film létezik.
Live-Die-Respawn
-
headhunter86
senior tag
válasz jonnyjoker01 #55329 üzenetére
Nálam is vacsinézős sorozat volt A Good Place. De harmadik évad fele abbahagytam.
Behind Her Eyes-ból még két rész van, kíváncsi vagyok mi lesz a vége és megérte e végignézni. Mert ha lesz valami überjó mindfuck dolog a végén akkor oké. De ha nem akkor nagy csalódás lesz, mert annyira nem izgalmas eddig. Inkább a kíváncsiság hajt előre. Meg elég jól el is van nyújtva. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #55018 üzenetére
Plusz esetleg az animacios filmet(Resleeved), de az sem nagy cucc.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
-
headhunter86
senior tag
válasz jonnyjoker01 #54944 üzenetére
Én még ennyi szuperhős sorozatot se nézek mint te Viszont Marvel filmeket láttam egy kivételével az összeset, bár nem vagyok tőlük elájulva, főleg az újabbaktól.
Viszont ez a sorozat annyira más, nekem nagyon bejön. Bevallom én csakis Elizabeth Olsen miatt kezdtem el, illetve a furcsa sitcom stílus miatt. Meg is néztem most egy filmet tőle ami szintén nem volt rossz: Ingrid Goes West, másik kedvenc csajszim játszik mellette: Aubrey Plaza (Legion).
Legion amúgy nekem túl sok volt egy idő után, valahol a második évad közben abbahagytam.
Viszont ami még hasonló volt és tetszett az Maniac , az a sorozat nagyon tetszett anno, kár hogy rövid volt. -
Janaboy
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest