-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz
gyeniko #36935 üzenetére
"Ha a másik lop, akkor nekem is szabad...(?)"
Ezt hogy sikerült összehoznod?
Hol itt a lopás?Tőlem kardozhatsz a malmokkal, de csak úgy megjegyzem, hogy egy 1000fős cégnél dolgozok, ebből nem tudom mennyien ph-znak, de rengetegen élnek elállási jogukkal.
És mint korábban írtam, én úgy csinálnám (ha csinálnám), hogy bemegyek a boltba, kiválasztom a 2 legjobban tetsző TV-t, amiközül az egyiket biztosan megveszek, otthonról megrendelném mindkettőt, és a jobbik maradna.
Ez semmivel sem károsabb a boltra, mint a Te álláspontod, hogy rendelsz egyet, majd miután rájössz, hogy nem tetszik, visszaküldöd. Ugyan az a végeredmény, 1db bontott terméke lesz a boltnak.
Ám nem így csinálom, hanem feljövök ide tanácsot kérni, és az itteni ajánlás és tesztek olvasása után hozok döntést, és ha így is mellényúlok, akkor jön a Te verziód, a visszaküldés.
Csupán csak nem értek egyet a gondolatmenetetekkel.Amúgy meg javaslom olvasgasd az aláírásod, és aszerint gondold újra ezt a dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest