Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz herdsman12 #66098 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy nem használható, hanem arról, hogy ennél olcsóbban lényegesen jobb tévét lehet kapni, lásd TCL C728.
-
kissdani
senior tag
válasz herdsman12 #66098 üzenetére
Csak 9-es szériától ajánlott. Itt tudod ellenőrizni milyen panel.
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz herdsman12 #66096 üzenetére
Nem igazán 8bites 60hz-es panel....VA.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
herdsman12
őstag
Sony KD-65X82J használható kategória? [link]
-
kissdani
senior tag
-
Tylla66
csendes tag
Sziasztok!
Ma lezárult a panelhibás (?) kd 49xh8096-os készülékem története. 03.29.-én elvitte a futár, akit a szerviz küldött. Az elmúlt 15 napban csend volt, majd ma reggel hívott a futár, hogy hozzák a tv-t. A szerviztől nem kaptam semmilyen infót, így meglepett a hívás. És a lényeg, hogy nem javították, hanem újra cserélték a készüléket és a "vásárlás" napját a mai dátumra módosították. Öröm, bódogság! :-) Szurkolok, hogy ne csak 9 hónapig tartson, mint az előző ...mondjuk a kábelek rendezésére szolgáló műanyag kiegészítők - lábakra -, plusz használati kézikönyv nem voltak a csomagban, de ezzel együtt tudok élni[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz WaterWave #66089 üzenetére
Télen elég ha -10fokban kinyitom szellőztetni az albalot a 85"-ra.... Azt hiszem leesik a falról.
-
WaterWave
veterán
válasz garage112 #66087 üzenetére
Majd ha lesz klímád egyszer és jönnek a kemény melegek, akkor megtudod mi az hogy pattogás, hőtágulás
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
garage112
aktív tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Sony kd-49xg8377 televíziót. Minden nagyon remek, viszont bekapcsolás és kikapcsolás után kis idővel pattanó/kattogó hangokat lehet hallani. Utánaolvastam és elméletileg a hőtágulás miatt a műanyag csinálja ezt.
Nyugtassatok meg, hogy tényleg, csak ez lehet az okaIphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
wrathchild
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni: (KODI Android topicból nem jött még)
nem rémlik, hogy bármilyen beállítást megváltoztattam volna, mégis az eddig probléma metesen működő KODI most hamis hanggal játsza le a filmeket!
A párbeszédeknél nem észlelni, de ha zene szól akkor igen.
2020-as Sony Android TV, Play áruházból letöltött, naprakész KODI.
USB pendrive-ról lejátszott 720p kép 2.0 hang és Remux UHD kép True HD 7.1 hang esetén is hamis, AVR-en keresztül és TV hangszórón is. Mi lehet a gond? Ezek alapján a KODI-ra gyanakszom...
A TV saját lejátszójával minden rendben, nem hamis, de az más miatt nem opció.
Köszönöm! -
Celtis
veterán
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy XF9005 TV, egy Denon X1500H erősítő és egy Minix Neo U9-H android box.
A TV és az erősítő a HDMI3 / ARC-on kommunikál egymással.
Viszont valami nem kerek!
Ha a TV-t bekapcsolom és az erősítőt nem kommunikál egymással, viszont, hogyha az Android box is be van kapcsolva, akkor minden OK! A TV hangja az erősítőn át jön. Én ezt nem értem! Minek ehhez a box is?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Ma valaki (ismeretlen személy) megpróbálta párosítani a telefont/tabletet a tévémmel. Ez az üzenet jó párszor fel is ugrott. Hogy tudom ezt kikapcsolni, hogy ne legyen látható a készülék külsős eszközök számára?
Készülék: X90J -
kissdani
senior tag
válasz Csabi1984 #66076 üzenetére
Tökéletesen megy a kodi a Sony tv-n xh90. Ez az összefoglaló alapján csináltam, gyorsan minden röccenés mentesen megy.
-
Csabi1984
addikt
válasz David888 #66068 üzenetére
Köszönöm. Telepíteni nem engedte, de ezzel legalább látta a fájlt
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Szerintem Sony tévén sehogy. Az Amazon Fire Stick 4K-n ki tudtam íratni, de ott is csak a Developer Tools Menu Shortcut for Fire TV appon keresztül.
-
fila
senior tag
Hbo max felbontását hogyan lehet kiirtani a Tv-vel?
A szokásos I+ gombra nem reagál.
65xf85965% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
asanto88
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek kérlek.
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma a nappaliban lévő tv hangjával? Youtube-on keresztül volt streamelve focimeccs és ott néha ilyen robothangos, akadozós volt a kommentátor hangja.
Amikor a jack-en csatlakoztatott 2.1-es hangfalat levettem, akkor a tv hangfalon is ugyanúgy csinálta (tehát nem az a baj).
Egyszer előfordult amúgy pendrive-os filmnézés közben is egy 4k filmnél, hogy így akadozott a hang.
Sony 49xh8096 a típus.
A szobámban Sony 43xh8096 van és ugyanazt a streamet próbáltam, de semmi robothang nem volt. Még elértem ugyanazt a wifit is, hátha a kapcsolat a probléma, de csak a 49xh8096-on csinálta.
Hangbeállítás resetet próbáltam közben, de az nem oldotta meg.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
Köszi
Szerk: valamennyire a tv adáson is érzékelhető volt egy-egy röccenés a hangban, ahogy a stream után átváltottam. De főleg annál a streamnél csinálta. Most teljesen kihúztam és bekapcsoltam és a tv adás most jó. De a streamnek már vége (egyéb youtube videón meg szintén nem volt gond).
Szóval fura...[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Vajon fel lehet tenni Maven (Android verzió) Kodit a Sony Tv-re ?
-
Vhiktor
veterán
Lényegében a ma kapható tv-k egytők egyig szépen kalibrálhatóak. Régebbi Hisense modellek voltak kacifántosak, viszont újakkal még nem találkoztam tehát ezt nem tudom.
Samsung, Sony, LG, Philips, TCL, Panasonic, stb tökéletesre kalibrálhatóak. Amin van 10 vagy 20 pontos fehéregyensúly állítási lehetőség és színkezelkő rendszer (a mai tv-kben már szinte mindegyikben) azok könnyedén kalibrálhatóak.
ezek közül jelenleg az LG oledek nyújtják a legtöbb lehetőséget, de mint mondtam, minden tv manapság nagyon színhelyesre kalibrálható a képességeikhez mérten (elsősorban a fényerő, a feketeszint, a kontraszt arány és a színtér lefedettség különbözteti meg őket).
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
senior tag
válasz Vhiktor #66054 üzenetére
Nahát szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy erről a kalibrációról még csak nem is hallottam...
Tapasztalatod, a kalibrálasi lehetőségek és eredmények szerint milyen TV-t érdemes venni?
Persze gondolom pénztárcafüggő első sorban, de ha mondjuk nézünk egy középkategóriás átlagot (4K felbontás, 55-65 coll, okostévé) -ez mondjuk 240e Ft-árig, illetve attól egy fokkal feljebb van valami preferàlt?[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #66054 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy természetesen bátran bele lehet vágni otthon is, viszont bele kell fektetni egy jó összeget és időt kezdésként, és amíg a fentebb említettek közül bármelyik is hiányzik, addig nem lesz tökéletes az eredmény.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Lópici22 #66052 üzenetére
Kell hozzá egy colorimeter, egy spectrofotométer (a colorimeter profilozásához), kalibrációs szoftver, bit perfect mintagenerátor és több évnyi tapasztalat valamint jó sok utánajárás/tudás. Ezek bármelyikének hiányábán kár hozzákezdeni.
Az esetek nagy részében a felhasználói és szervíz menuben történik magán a tv-n a beállítások módosítása (kontraszt, fényerő, feketeszint, 2, 20, 22 pontos fehéregyensúly és gamma, és 6 pontos szín kalibráció (Piros, Zöld, Kék, Sárga, Ciánkék, Magenta), stb).
LG tv-k esetében van lehetőség hardveres szintű 3D LUT kalibrációra is.
Maga a folyamat legalább 2,5 de inkább 3 órát vesz igénybe, adott esetben még többet is.
Utánam még senki nem állította vissza a képet (legalábbis senki nem jelezte felém), viszont volt már olyan ügyfél aki direkt azt kérte, hogy ne színhelyesre kalibráljunk, hanem egy adott tv képvilágához állítsuk be a másik 3 tv-jének a képét.
Bővebb leírás de még egyszerűen:
[link][ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz tothjozsef #66048 üzenetére
Nálunk a házba minden eszköz az én google accountommal megy, teljesen mindegy...
-
Csabi1984
addikt
válasz tothjozsef #66048 üzenetére
Ez inkább az áruház miatt kell
-
tothjozsef
aktív tag
Nézem a Sony OLED tv-ket, mindegyik Google TV-s - segítsetek megérteni hogy is megy ez. Milyen google accountot használtok a tv-n? Mindenki a sajátját? Egy családban mondjuk 5 embernek van google accountja, és mindig az belép aki épp nézi? Vagy van erre egy külön google accountotok? Vagy TV-t beállító ember van folyton a TVre bejelentkezve (ettől fáznék)? Hogy megy ez? Persze értem, hogy nem kötelező a Google TV bejelentkezés, de anélkül meg sok minden nem megy.
-
Vhiktor
veterán
válasz syler123 #66046 üzenetére
A megfelelő képmódban használva a Samsungot és a Sonyt nem sok eltérés van a 2 márka között gyárilag sem (persze ez darabonként változhat), kalibrálással meg még kevesebb.
-
syler123
veterán
Nem azért természetesek a színek, mert xy gyártó panelja van benne, hanem a képfeldolgozó proci és az előre kalibrált színmódok miatt. A Samsungokat gyárilag úgy lövik be, hogy rikítsanak a színek, igazi parasztvakítás és nagyon sok embernek az jön be.
Te magad is láthattad, hogy a Samsung paneles Sony tv-n természetesebbek voltak a színek, bár ha kalibráltatod a Samsungot, akkor az is lehet hasonló. -
senior tag
Sziasztok!
''Első látásra" belehabarodtam a Sony KD55X85JAEP sorozatú TV-jébe (139cm képátlósat néztem). Pont az tetszik benne hogy nem olyan fénylő és már-már túlszínezett mint pl a Samsung kijelzők. Ránézek és valahogy természetesebb, harmónikusabb a szememnek a képe.
Viszont az ára már lehervasztó kissé...
Gondoltam megkérdezem, hogy a sony kijelzőit esetleg beszállítja más gyártónak? Azaz elképzelhető hogy ezt a sony kijelzőt megtalálom más gyártó TV-jében? -
Dr. O.K.
tag
Sziasztok! Egy KDL-40W705C újabban műsor közben kikapcsol. Másik gond, ami valószínű összefügg ezzel a hibával, hogy állandóan kiírja, hogy megtelt a memória. Feltételezem, hogy sok yt nézés után valami benne marad és az okozza ezt. Teljes áramtalanítás nem segített. Mit lehet tenni?
-
-
törölt tag
válasz PpenoO #66034 üzenetére
Nekem is olyan tv-m volt, nálam sem működtek.
Régi tv az már az ilyesmire.. 2014 óta számtalan fissítést kapott a Netflix, azok már nem kompatibilisek a tv szoftverével.Maga az internetes funkciók is baromi lassúak voltak rajta, le is húztam a netről... külső lejátszóval hajtottam.
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz headhunter #66033 üzenetére
Köszi, hogy megnézted és visszajeleztél.
Nem tudom mi lehet a gond, böngészni tudok vele, így net probléma kizárva, átálltam google dns szerverre hátha az adguard blokkolja, pendriveról felraktam a legutolsó firmwaret de nem indul el egyik app sem és a storeban sincsenek már. Factory Resetet nem akarok még, hétfőn felhívom a szervízt, hátha tudnak valamit segíteni.
-
PpenoO
őstag
válasz Celtis #66029 üzenetére
Netflix appal nem volt gondom, Youtubeot nem használtam de mivel egyszerre mentek tönkre gondoltam megemlítem. Ideiglenesen most add-onkent feltettem OSMCre, azon HD felbontásban működik. Okosítókat néztem, de akkor már inkább olyan médialejátszót keresek ami tudja a fullhd/4k Netflixet és HBO Maxot, futtatja a Kodit és kadenciahelyesen játsz le videóanyagot (nem lesz könnyű megtalálni).
[ Szerkesztve ]
-
richies
senior tag
85xx re jön még valami frissítés amúgy?
KöszönömRozsomak of Power
-
kissdani
senior tag
válasz PpenoO #66027 üzenetére
Valami olyasmit olvastam régebben hogy a Youtube licenc 5 évig van a tévéknél. De majd kijavítanak ha tévednék...
-
PpenoO
őstag
Akinek még régebbi, nem androidos w800b szériás tévéje van és használja a Netflix/Youtube applikációkat meg tudná nézni nekem, hogy ezek most is működnek? Nekem mától nem hajlandóak elindulni és a "store"ból is eltüntek. Factory reseten kívűl próbálkoztam mindennel. Egyedül a böngésző működik.
-
kissdani
senior tag
válasz Technoman #66025 üzenetére
Kb. két év teljes panel csere, annyi hogy levették az lcd-ről itt helyben a hangszórót tápot, alaplapot. és rátették az újra. De hidd el amikor arra kerül a sok mindenbe belekapaszkodnak a szervizesek csak ne keljen nekik semmit csinálni...
-
kissdani
senior tag
válasz Technoman #66023 üzenetére
Én garanciáztattam 2 tv-t is, a számla és a lepecsételt kitöltött garancia levél megléte kizáró tényező volt. Az egyik készüléknél le volt pecsételve de nem volt ráírva a sorozatszám.
Hát ne tudd meg mit össze nem kapálództak hogy az úgy nem jó vigyel el ahonnan vettem töltessem ki. Felhívtam a MM-ot hogy most küldjem el postán mert 80km-e van a legközelebbi mm. Azt mondták juttasam el, mondom ha én ráírom úgy nem jó? De úgyis jó. Mondjuk pecsét volt rajta.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Technoman
őstag
válasz kissdani #66017 üzenetére
Pontosítanék. Én a "gyári partner" kifejezést, inkább mo.-i kereskedőre változtatnám.
Mivel hogy:
a. Lehet egy Tit-Tak Bt. is az eladó, ha azt mondjuk, pld az R.A. Trade-től (Sony partner) veszi a TV-t, s eladja nekem, mint viszonteladó.
B. Lehet a számlámon a Bim-Bam Kft neve is, ha ő a pedig a Media Markt-tól vette részemre a TV-t.
De mivel te nem fogsz, egy több százezres TV-t, ilyen helyen venni, ennek csak elméleti értelme van.
A másik a garancia megléte/nemléte. A számla, már régóta ugyan úgy hiteltérdemlő -sőt, bizonyos esetben jobb/erősebb- dokumentum, mint a garanciajegy. Tehát a számlával is intézheted a garanciális javításodat.
Megint más a helyzet, ha olyan Sony TV-t veszel, ami nem mo.-i forgalmazásra szánt a gyártó. Ebben az esetben igazad lehet (bár ebben az esetben is van/lehet találni kiskaput)[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz kissdani #66011 üzenetére
Nálam mindig a TV hangszóróján van, amikor kikapcsolom a TV-t (meg mindig, ha nem filmet nézek), és akkor is csinálja. Lehet, hogy valamelyik cucc (Vodafone TV box vagy Dune HD médialejátszó) okozza ezt. Szerintem ki fogom kisérletezni, hogy melyiktől lehet. Majd megosztom a talapasztalatomat itt, hátha másnak is hasznos lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Buckey
őstag
válasz kissdani #66019 üzenetére
Bármi lehet, majd pár év múlva megerősítelek benne.
Mondjuk azt észrevettem, ha egy hangrendszer erőlködik, akkor azt én sem bírom (tipikusan az 1000W-os PMPO és hasonló rendszerek).
A ténylegesen 2x800W-os TOP és 1x1500W-os SUB ládám hangerejével nem volt bajom (persze nem otthoni körülmények között). -
kissdani
senior tag
-
Buckey
őstag
válasz kissdani #66015 üzenetére
Dehogynem lehet.
Nekem még nem szóltak a szomszédok a Magnat Tempus SW 300A és a Magnat Monitor Supreme 2002 5.1-ért. Pedig néha dübörög rendesen, mintha itt lövöldöznének a szobában. Nem panelba való, ez igaz, de jók a szomszédok (pedig nem süketek). Mondjuk azért én is figyelek rájuk, éjjel egy kicsit halkabban hallgatom, de nappal azért szokott szólni.[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz Technoman #66016 üzenetére
Akkor kell az eladóval kóperálni ha nem gyári partner a bolt, nem gyári garit ad.
De ellenkező esetben igen felesleges.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Technoman
őstag
válasz Tylla66 #66000 üzenetére
Srácok, TV gariztatásnál teljesen felesleges felhívni a kereskedőt (MM, Euronics, EMAG, Auchan....), mivel a jogszabály kimondja : a garanciális időszak alatt 10 kg felett ill. tömegközlekedésen nem szállítható termékek esetében, a gyártóval (esetünkben a SONY-val) szerződésben álló szerviznek kötelessége el- és visszaszállítani, a meghibásodott terméket Mindezt, természetesen 0 ft szállítási költséggel.
Nemhiába figyel minden gyártó honlapján, a "terméktámogatás" menü. -
kissdani
senior tag
válasz Buckey #66014 üzenetére
Az a baj hogy nekem 2db 30cm-es JBL es250pw csak a mélynyomó, azt azért be lehet ismerni hogy ezzel a rendszerrel tv-t nézni nem lehet...
Arra ott van a soundbar de azt optiaival kapcsolom kézibe ha olyanom van...85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz Buckey #66012 üzenetére
Mondjuk nekem mindig a tv hangszórón van a hang csak ritkán mikor filmet nézek akkor van a házimozin, lehet nekem is kapcsolgatná de én úgy sose kapcsolom ki. Amikor át teszem a hangot a tv hagnszóróra kikapcsolja az erősítőt és úgy kapcsolom ki a tv-t, nekem így van megszokva és így egyszerű.
-
kissdani
senior tag
válasz Buckey #66010 üzenetére
Úgy is kapcsolgatja az erősítőt ha úgy kapcsolod ki a tv-t hogy nem a házimozin van a hang hanem a tv hangszórón?
-
Buckey
őstag
válasz Celtis #66008 üzenetére
Akkor szerencséd van!
Nekem a KDL-50w808c TV van, és a Yamaha HTR-2067 illetve Denon S750H is kapcsolgatott a TV kikapcsolt állapotában. Így, az automatikus be- kikapcsolást nem használom.[#66009kissdani] , idegesítő, az biztos. Van egy funkció, ami használhatatlan. Pedig megpróbáltam mindent. Reset, szoftverfrissítés, minden frissítés kikapcsolása (csatornalista, szoftverfrissítés), netről is letiltottam (WIFI kikapcsolva illetve nem is adtam meg jelszót reset után és kábel sem volt csatlakoztatva), és mégis néha bekapcsolt. Volt, hogy éjjel többször is!
Azóta nem használom a HDMi-CEC funkciót.
Samsung TV-n jól működött, kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz Buckey #66006 üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom xh90+Denon erősítő, de elég idegesítő jelenség az biztos...
-
Buckey
őstag
Ez már pár éves téma, ezek ilyenek. Nem képesek, vagy nem akarják megoldani ezt a problémát.
Én is kézzel kapcsolgatom a KDL-50W808c készülékemnél az erősítőt, pedig csak megjelenítőnek használom. Internetre sem csatlakozik, frissítések kikapcsolva mindenhol, antennakábel sincs beledugva, és mégis csinálja a hülyeségét. Hiába szép, szebb a képe, ha ez a része használhatatlan!
Következő TV nem valószínű, hogy Sony lesz![ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
Átérzem. XH95 TV + Sony STR-DN1080-as erősítővel ugyanez a random be és kikapcsolás
Szerintem a google/android tv rendszer miatt lehet, h kb sosincs kikapcsolva a tv. Plusz nálam be van kapcsolva a "ok google" hangfigyelés, szóval kb állandóan figyel a tv. Én még nem találtam rá megoldást sajnos. -
Sonja
nagyúr
Szerintetek az mitől lehet, hogy a TV-t (X85J) lekapcsolva (standby) kerek 16 perc után bekapcsolja az ARC-ban lévő házimozi erősítőmet, majd pontosan 1,5 perc múlva kikapcsolja?! Viszont ezt se mindig csinálja, teljesen véletlenszerű, hogy melyik nap. Van, hogy 2 napig semmi, utána meg 1-2 napig igen. Vagy a hét minden napján, utána pár napig megint nem. Őrületbe kerget ezzel, és rá kéne jönni, hogy mi váltja ki.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest