-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xb12x
tag
Az új YT app-ban lehet a régi yt accountot használni valahogy, nem a tv-hez használt google-t? Buktam minden előzményt, feliratkozást, mert yt-on megtartottam az eredeti régi useremet. Eddig ment is, de most annyi.
-
Kornel
veterán
válasz PrinceHerceg #34596 üzenetére
Én is néztem, hogy most akkor ezt hogy.
Nekem kell a régi YT.
Esküszöm kuka lesz a vége. -
PrinceHerceg
őstag
válasz Balu115 #34561 üzenetére
Könyörgöm, ami jó az enyémen, egyáltalán nem biztos, h nálad is az volna! Mikor tanulja már ezt meg az Isten adta nép, h egy bekalibrált készülék, még ha típus azonosak is, se lesznek soha egyformák...
Más: ez a +3 év gari akárhol máshol is megvehető, függetlenül a vásárlás helyétől?
robbertto: nálam pl jelenleg nem mennek az SBS-3D vidik, és sajna tapasztaltam az általad leírt szaggatást is, továbbá már nincs lehetőség a felbontás állításra, ami kicsit vicces volt elsőre, mert egy 4K-s vidit is 144p-ben akart megjeleníteni szerencsétlen készülékem, aztán másodjára észhez tért!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Tapasztal valaki a youtube tv -s alkalmazásán problémát mostasnában?
A múlt héten frisítették, kicsit más lett a megjelenése is, de különösebben ez nem izgatna viszont szemmel láthatóan akad néhány videó! Tegnap szórakoztam vele mi lehet és kiderült hogy azokkal a videókkal van baj ami 1080p 60fps, ha csak 30fps akkor jó!
Csak ezt nem lehet állítani automatikusan állítja a tv!? (50w805c)
A videostatisztikában is mutatja a frame dropok növekvő számát....Próbáltam valamit kezdeni az alkalmazások beállításánal a youtubbal, de csak adatok vagy előzmények törlése van és ez nem segít!
-
blakey
titán
válasz Piftuka #34589 üzenetére
Az LG és a Sony is ugyanúgy viselkedik egyazon csatornán, az LG is kiírja, hogy kódolt ugyanott ahol a Sony, tehát valamit másképp írsz le vagy másképp értem de nincs különbség, nyomj egy gyári visszaállítást.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Piftuka
veterán
válasz sklopp #34528 üzenetére
Ez nagyjából az "almát vagy a körtét" kérdésköre.
Nagyon hasonló képességű két készülékről van szó, ám a Panasonic Direct LED-es, a SONY Edge LED-es.
Mindkettő egy 120 Hz-es MVA panelt kapott, ennek köszönhetően a kontrasztja jó (1:4200 vs. 1:5000), a betekintési szöge alacsony.Fontos megjegyezni, hogy a Panasonic a beszámolók alapján - direkt háttérvilágítástól meglepő módon - általában nem produkál különösebb sávosodást, miközben akár itt a fórumon is, több W809C tulajdonos erősen felhős panelra panaszkodik. (A két paneltípus előnyét, és hátrányát is érdemes tehát figyelembe venni, és azt is, hogy bármelyik esetében belefuthatsz egy jól sikerült példányba, amely nem produkálja a jellemző típushibákat.)
Az előbbi egy saját fejlesztésű "Backlight Scanning" technológiát használ a mozgás finomítására, utóbbi "Black Frame Insertion"-t.
A SONY rendelkezik SAT tuner-rel is, valamint az input lag értéke (~70 vs. ~35), és a médialejátszójának kompatibilitása jobb.
Ha nagyjából egy árban van a kettő, akkor a SONY jobb választás a jobb technikai paraméterei, nagyobb kontrasztja, és jobb mozgásmegjelenítése miatt, ám ha sokkal drágább, akkor nem kérdés, hogy a Panasonic lehet a jó választás.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz blakey #34585 üzenetére
A mi LG tévéink is azonnal bekapcsolnak. Egyáltalán nincsen szünet, fekete képernyő, és nem is írja ki, hogy a kártyát nem találta meg.
Ha a SONY-n alkalmazok egy gyári újraindítást, akkor azt követően minden beállítás elvész? Újra kell hangolni a csatornákat is? Vagy "csak" a képbeállítási értékeket kell ismételten finomhangolni?
-
sklopp
őstag
Üdv urak. A (#34528)-ra tud valaki javaslatot tenni?
-
kets520
tag
Sziasztok
Létezik olyan Op -rendszer vagy win-es program ami föl ismerné azt a külső hdd-t amit a tv formázott le? hogy pl tudnék rá másolni filmeket/képet/zenét
-
blakey
titán
válasz Piftuka #34579 üzenetére
A Discover jelenség megér egy gyári visszaállítást. A kártya elfogadása minden bekapcsoláskor megtörténik ez minden eszköz esetében így van maximum nem írja ki, hogy mi történik. Bekapcsolás után 5 másodperc és megfelelően működik.
LG tvken is ugyanígy működik, de nálam gyakorlatilag azonnal vált és működik a kódolt csatorna.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
K Norbi
addikt
Ami pedig még bosszantóbb, hogy minden egyes bekapcsoláskor újra "inicializálja" a UPC médiakártyát.
Itt műholdas UPC direct van, szintén ez a helyzet.
Próbáltam 2 modullal is. Smit, és Technisat nem jó. Sok idő mire lesz kép.
Csak azért nem foglalkozok vele, mert lemértem a Kaon HD, és a Humax HD boxokat. Azok még lassabban kapcsolnak be. Szóval több idő mire lesz kép. Mondom a tv még gyorsabb is.
Így nem foglalkoztam vele tovább, mert árt a szépségemnek..
Nem nézek tv-t. Reklámok tönkre tesznek, meg 1000 ismétlés.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Egy 55W809C készülékről van szó. Gyári visszaállítást még nem végeztem vele, csak "soft rese"'-et. A UPC médiakártyával semmi probléma nincsen a két LG tévén. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy a kártya jelenti a problémát.
A jelerősség frankó, pár hete volt kint a UPC, kaptam új modemet, és ilyen téren semmi probléma nincsen szerencsére! (KOPP! KOPP! KOPP!... csak hogy így is maradjon! )
Viszont nekem "sima bekapcsolást" követően is mindig "kártya nélkül" indul el a tévé. Fekete képernyő, inicializálás, majd bejönnek a TV csatornák.
Sőt... Amennyiben pl. a Youtube-ot használom, majd visszaváltok a tévé csatornákra, akkor is fekete képernyő jelenik meg, fent a csatorna adatai, a jobb alsó sarokban a felirat: "A kiválasztott szolgáltatást titkosítják, vagy nem dekódolható."
-
xb12x
tag
Az UPC médikártya ilyen az utolsó kártya szoftver frissítés óta. Nálam is minden újraindítás, nem sima bekapcsolás, után inicializál. A csatornaváltás is hasonló, de max 1 másodperc míg bejön a kép. Ha nálad több, akkor érdemes lehet jelszintet nézni, elosztókat ellenőrizni. De legalább tőlük nem kapsz segítséget, mert a sony androidos általuk nem támogatott.
Csatornákkal volt hasonló, de nem pont ilyen problémám, de az újrakeresés és újrarendezés megoldotta. Ha a gyári visszaállítás után is ez a problémád, akkor az gyanús, hogy tv gond.
-
Peat76
őstag
Ebben a részében sajnos nem tudok segíteni, de szerintem először mindenképpen egy gyári visszaállítást csinálj minél hamarabb, ha az sem segít szerviz, bár sejtésem szerint megoldás a problémádra! Tv-d típusszáma?
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Piftuka
veterán
válasz blakey #34546 üzenetére
"Reménykedjetek, hogy a gyári visszaállítás megoldja, ha nem akkor szerviz minél előbb, lehet, hogy alaplap hibás."
És az itt ismertetett jelenségnek mi az oka?
Azóta sem jobb a helyzet sajnos! Adott csatornát nézve. a "Discover" gombot használva, teljesen másik csatornáról indulna tovább, mint amin állt. Ráadásul gyakran szaggat a "görgetése" az adott menüpontoknak, pillanatokra lefagy.
Ami pedig még bosszantóbb, hogy minden egyes bekapcsoláskor újra "inicializálja" a UPC médiakártyát.
Előbb megjelenik az adott csatorna száma a felső sarokban, alul pedig a felirat, hogy "kódolt adás", és hogy nem talál médiakártyát.
Aztán eltelik pár másodperc, és "beugrik" végre az adás képe. Éppen mint a legelső telepítéskor.
Mi okozza mindezt?
-
Piftuka
veterán
válasz blakey #34465 üzenetére
"mivel többféle VA panel létezik és a gyártók nem írják le konkrétan, hogy melyiket alkalmazzák ezért többnyire csak a felsőkategóriában lehet "megbízni", hogy ott a jobbik fajtát használják. Középkategórában már lutri, ezért vannak ilyen eltérő tapasztalatok."
Akkor sajnos a ZD9 azt a bizonyos "kivételt" jelenti!
Pedig tudod, hogy nekem messze nem "vesszőparipám" a betekintési szög, de én annál rosszabb betekintésű szöggel rendelkező tévét még nem láttam. Már egy egészen kicsit elmozdítva a fejemet a középpontból, de még a tévé képernyőjének vonalában maradva is romlik a szaturáció.
-
Peat76
őstag
válasz PrinceHerceg #34564 üzenetére
Meg fogom nézni az aktív 3D-t, mert van szemüvegem is és bizony pár film. mocskos jó 3D-ben, remélem megy, holnap megnézem!
Ahol neked közepen, alul a zöld paca látható, ott van a T-con board, amin egy mocskos nagy BGA hever mindenféle hűtés nélkül és rohadtul melegszenek, nagyon sok 4K tv-ben hullanak el ahogy halottam! A táp szemből nézve közép, jobb szélén vannak, 2 board, azok csak nem ontják annyira a hőt, bár mikor 4K Hdr-t nézek akkor ömlik ki a meleg a végig a felső szellőzőkön![ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
dancsuri
veterán
válasz jófejsrác #34571 üzenetére
vajon egy ilyen Bluetooth Transmitter segíthet fejhallgató ügyben?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
jófejsrác
senior tag
válasz s7evcsenko #34570 üzenetére
a JBL charge 2+al nekem sem megy a W755C... - elég láma dolog, de hát ez van.
-
s7evcsenko
addikt
válasz jófejsrác #34569 üzenetére
Mondjuk az elég vicces is lenne, ha a 2 sony-val nem menne.
Nekem 2 különböző JBL-em van, ebből csak az egyiket próbáltam, de este ránézek pár agybadugós fülessel még, de első sorban vezeték nélkül szeretném valahogy megoldani a dolgot."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
jófejsrác
senior tag
válasz s7evcsenko #34568 üzenetére
-
jófejsrác
senior tag
válasz s7evcsenko #34566 üzenetére
Dugd bele a gamepad-ba a fülesed.
-
s7evcsenko
addikt
válasz virkir #34563 üzenetére
Ennek mi lehet az oka vajon?
Olyan nagy kaland lenne ezt megvalósítani?
A durva az, hogy se a ps4, se a denon erősítő nem kezeli...
Hogy tudok akkor csendben játszani?
Kell egy 5m-es kanóc?
Az 5ezer forintos telefon meg gond nélkül kezeli...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Peat76 #34560 üzenetére
Akkor ez kb minden típust érint, vszínű a tápja végett, mert hőtesztek alapján épp az a régió, ahol baromira tolja a hőt kifelé magából!
Más: azt hiszem az új YouTube végett, amit nem is láttam, h csendben új verziós lett, kb lőttek az aktív 3D-nek, legalább is nekem nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz s7evcsenko #34562 üzenetére
Nem lehet a sony-kra. Valamiért nem támogatott, csak a sajátmárkás mélynyomó megy BT-al.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Sikerült már valakinek BT-s fülest rácsatlakoztatni a TV-re?
Én 3 különbözőt is próbáltam már, de nem találja meg egyiket sem...
Lehet egyáltalán vezeték nélküli fülest csatlakoztatni hozzá?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Balu115
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg valakinek van-e színhelyes, jó kép beállítása egy sony kd55x8509c-hez.
Ne tartsátok magatokba a beállításokat.
A(z értelmes) válaszolóknak előre is nagyon köszönöm! -
Peat76
őstag
válasz PrinceHerceg #34557 üzenetére
Pontosan ahogy írtad, újraindul a garancia érvényessége!
Más....
Megnéztem a zöld pacát, nekem a függőleges középvonaltól kissé balra egy kb. 10 cm széles nagyon nagyon halvány zöld sáv látható oldalról 60-70 fokos szögben, a képernyő közepéig, vagy picit tovább! Nem tudom mi okozhatja de szemből vagy adás közben ebből semmit nem érzékelni!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ezzel a tv-vel van valakinek tapasztalata? Szülőknek kellene tv nézésre meg akkor már ha néha mennek az unokák akkor tudjanak rajta youtube videókat nézni. Ja tényleg plex alkalmazás telepíthető rá?
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Ha anno tavaly 07-edik hóban vettem a TV-m, de volt vele garis ügyintézés, melynek értelmében 08.15-én egy vaci új készüléket kaptam, akkor onnantól él a 360 nap garihosszabbítás lehetősége, ugye? Továbbá csak a vásárlás helyén lehet megvenni a +3 év kiterjesztést, vagy bármelyik SONY márkaboltba besétálhatok ezzel az igényemmel?
Köszönöm a gyors és pontos választ!
-
Peat76
őstag
válasz PrinceHerceg #34554 üzenetére
Este megnézem, bár eddig nem figyeltem, de ellenőrizni fogom a megadott helyen...
-
dancsuri
veterán
(#34550) Dambi
mind ilyen[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Peat76
őstag
válasz PrinceHerceg #34551 üzenetére
Gyári visszaállítás megtörtént, eddig minden rendben! PS4 Pro, Hdmi ok!
-
Dambi
csendes tag
A tv-t(809c) csak stand by-ba lehet rakni,kikapcsolni nem?
Ktm RC8
-
Peat76
őstag
válasz PrinceHerceg #34545 üzenetére
Neked is ugyanez a típus van ugye? Nem indulgat újra a tiéd akkor? , meg sokszor kiírja hogy alkalmazások leállnak, napi szinten szintén, kíváncsi vagyok mi lesz!
-
blakey
titán
Reménykedjetek, hogy a gyári visszaállítás megoldja, ha nem akkor szerviz minél előbb, lehet, hogy alaplap hibás.
-
Peat76
őstag
Napi szinten újraindul a tv, KD55X8509C, a Hdmi-n PS4 Pro-n 5 perc mire bejön a kép, holnap csinálok egy gyári visszaállítást, nagyon remélem hogy megoldás a problémámra!?
-
toboz
tag
Sziasztok,
ez a típus Sony KDL40WE660BAEP [link] mennyire ajánlott? Tv-zésre (digi kábel), néhány film/sorozat, 2.5 méterről.
Köszi: Zsolt -
blakey
titán
válasz ArthurShelby #34539 üzenetére
Tökéletesen megegyeznek, firmware is ugyanaz.
-
Jim-X
őstag
válasz ArthurShelby #34537 üzenetére
Azt jelenti, hogy gyarilag ugyanaz a hardver, csak szoftveresen van a "gyengebb" modellben kikapcsolva a 3D. Amit termeszetesen a szervizmenuben valo turkalassal be is lehet kapcsolni
A játék az nem játék!
-
ArthurShelby
addikt
-
lasse001
senior tag
válasz ArthurShelby #34534 üzenetére
Mindkettő tudja a 3D. Csak az egyiknél be kell kapcsolni.
-
F-ECT$
titán
-
ArthurShelby
addikt
Sony w75c vagy w80c?
Amit láttam különbség az a 3D. Ezt a valóéletben mennyire lehet kihasználni (tartalom mennyire van rá pl)?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
blakey
titán
válasz ktomek #34532 üzenetére
Rendesen sajnálom az eladott 50W756-ot mostanra.
Miért adtad el? A jobb reményében? Én emiatt még várok.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Tegla80
addikt
válasz ktomek #34530 üzenetére
Sajna ez ilyen.....
Vagy elfogadod,h 400+e felett veszel tv-t vagy ezt kapod......es ez gyarto fuggetlen mert mindenki ezt tolja alsobb kategoriaban.Sot az Lg meg kamu 4k-t is az rgbw paneljaival.
Szted En miert nem cserelem le az 50W8b tv-m es a 1216b Ps4-em ami mind "csak fhd" kepes?[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
ktomek
aktív tag
válasz dartanyan15 #34529 üzenetére
Még mindig nem térek napirendre sajnos az 55XD80 -am "képrontó" HDR-módja felett, most találtam ilyet, hogy más sem. (De tényleg, ha elcseszi a képet az opció, miért tették bele egyáltalán?) Ismerem a paramétereket, nincs elég fényerő, satöbbi... de ez át**szás így.
-
dartanyan15
csendes tag
Sziasztok!
Milyen külső hdd-t ajánlotok Sony tv-hez.
Elsősorban filmnézésre használnám.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
sklopp
őstag
Üdv urak. Melyiket választanátok minden szempontból:
Panasonic TX55CS630, Sony KDL 55W808C ?
Előre is kösz a kimerítő válaszokat. -
salapp
addikt
Ha jót akarsz nekik, hagyod a fenébe az ilyen 4K csodákat, és belealkudsz például ebbe az idei vásárlású példányba picit, valtasz hozzá+25ezerért + gyári garit és 2022. februárig legalább nyugodtak lehetnek.
Úgyse igazán van most jó megoldás a problémádra.
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
-
TCr
veterán
válasz blakey #34520 üzenetére
Kb. olyan, mint amikor dinnyét mész venni.
Jól megnézed kívülről és talán felfedezed a dobozán lévő kódjában (serial, vagy kiegészítő szám, már nem tudom), hogy vajon melyik panel lehet benne a kettő közül.A netes rendelés meg totál lutri, mert ott még a dobozt sem tudtad megnézni.
KU5-6xxx sorozattal játszották ezt, ugye?[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
blakey
titán
Náluk konkrétan az a gáz, hogy nem tudatják a panelek típusát, tehát a sok VA paneles modell között egyszercsak megjelennek az IPs panelek és így reklamálni sem tudsz, csak ha megtalálod a fogást és bizonyítani tudod, hogy a megadott kontraszt nincs meg, a feketeszint is gyenge, stb.
-
blakey
titán
Gyártó oldaláról nézve nem az, ő annyit ír, hogy VA vagy IPS, innentől kezdve nincs felelőssége, hogy jobb vagy rosszabb panellel szerelnek egy tv-t. Persze, hogy gáz ha az ember infókat gyűjt és mindnehonnan azt kapja, hogy a kiszemelt modell a jobbik panellel szerelt aztán otthon derül ki, hogy mégsem, legalábbi az ő példánya más panelt kapott, a jobbik esett az ha a másik típust kapja a kiírt helyett, tehát VA helyett IPS-t vagy fordítva, mert akkor tud reklamálni. Most ezt a világot éljük, hamarosan ez is lecseng.
-
Jim-X
őstag
-
blakey
titán
válasz ArthurShelby #34512 üzenetére
Van különbség, de nem 100%-os szentírás, hogy csak és kizárólag azzal szerelik.
-
TCr
veterán
A W805B-nél pl. a 42-es méret IPS, míg az 50-es (enyém) VA paneles.
-
Kornel
veterán
Teljesen mindegy, úgyis össze vissza szerelnek mindent mindennel.
-
ArthurShelby
addikt
Van valami különbség, hogy a specifikációnál VA, vagy AMVA3mat írnak ugyanarra a modellre más méretben?
Még a fényerő is más (az első példánál, a másodiknál nem írnak fényerőről adatot).
Pl: 55W809, 50W809
55W756C, 50W756CAhogy látom mindig a 43-mas megfelel az 50-esnek típusban.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
blakey
titán
válasz Tegla80 #34507 üzenetére
Az akkor S széria nem alap volt, az enyém a nagyinál hibátlanul működik.
-
salapp
addikt
válasz headhunter #34491 üzenetére
Szia!
Ugyanezzel a dilemmával küzdöttem.
De őszintén: amíg lehetett értelmes áron (300 alatt) kapni a Sony 55-ös W75C és W80C szériáinak tagjait, addig én is abból választottam.
Garancia, meghibásodás: Sonyéknál (nyilván egy LG/Samsung-nál meg pláne) egy csomó dolog, amit te hibának tartasz (botrányosan a nullához közelítő látószög pl.) az nem hiba, vagy minimum "nem bug, hanem feature".
De ha mégis nagy kegyesen rábólintanak, hogy "oké, ez hiba, cseréljük", akkor vagy küldenek egy refurbished tákolt szutykot, amiben más fődarabot kellett kukázni, vagy választhatsz a jelenlegi kínálatból a vételi árig (megsúgom, 400-ig semmi értelmes nincs, amire cserélni lehetne, de 400 felettiek is ... hagyjuk.)
Illetve, ha sikerül, visszaszerezheted a vételárat és ott állsz megjelenítő nélkül, sok idegeskedés után.Ezt rúgtam le magamról, amikor inkább vettem egy hibátlan, dobozos, igaz, már 5. éves Pana 50G30-at, házhoz hozva megállt egy százasból. Becsokizok, olyan szép már a gyári THX profillal is, de ha a Professional-t kalibrálod, hát, lcd-ből nem sok ellenfele marad, és nem a pár százezres kategóriából, hanem a durva árúakból.
Olyan masszív, mint egy tank, öröm ránézni, jó a tükröződésgátló bevonata is, igaz, ha telibe küldöd napfénnyel, ez is fakóbb, de ki az a marha, aki így akar akárcsak tévézni is.
Nézzük, élvezzük, amíg lehet, és reméljük, kihúzza, amíg újra összekapják magukat a legendás gyártók, és talán 5-6 év múlva lesznek jó mozgásmegjelenítéssel nemeldzsí-nemszamszung oled tévék, amire válthatunk.
(De még az sem kizárt, hogy ha lesz értelmes áron egy 50GT60, arra váltunk, ez meg megy másik helyiségbe.)"...Ennyit tudok mondani Vietnámról..."
(F.G.)Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Tegla80
addikt
válasz norbertinjou #34506 üzenetére
Raneztem pedig a tv-re,de regi es alap igy azt gondoltam ,h nem tudja .(plusz ahol neztem eleg szgenyes leiras volt ...szval tudja. )
Tudtommal a droidosok mar csak pip et tudnak,de ezt majd megerositi egy "c","d" szerias tulaj...
Viszont jo 4k tv-t emberi arban nem tudok ajanlani.....En spec xe85 alatt nem vennek semmit,de ez En vok es jelenleg egy jo fhd-t nezek igy nem hajt a vagy,h elkoltsek a rahedli piiiiizt.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz norbertinjou #34503 üzenetére
Igen van ilyen pip vagy pap neven,de a Te keszuleked nem tudja ezen ficsort igy nalad nem kivitelezheto.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
TCr
veterán
válasz norbertinjou #34503 üzenetére
PIP = picture in picture.
-
norbertinjou
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne ,hátha valaki tudja ?! Amikor a tv-n Megy a számítógép a pc csatornán ,de közben tudok tv-t is nézni egy kis négyzetben . Számítógépezek és közben tv-t is nézek .
Remélem érthetően leírtam, ennek szeretném a nevét megtudni KDL- 32s2000ha valaki tudná az ne tartsa magában Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Netflix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest