Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
válasz debrejo #40179 üzenetére
Sztem a szürke háttér miatt (mikor nincs szöveg meg ilyesmi) akkor átfókuszál a Galaxy S feliratra, (az állványként használt dobozon) majd ha lesz szöveg visszaáll a képernyőre. Meg a fehér alapon szöveg is más mint a sötét alapon világos szöveg. Vagy még az is lehet, hogy a patám zavarja be... Nemtom ez ilyen veri intelidzsent
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Kakumix
senior tag
válasz debrejo #27482 üzenetére
Hát ja, nem túl intelligens
A lényege, hogy x perccel korábban a beállított ébresztés előtt elkezdenek a madarak csicseregni és ezt emelkedő hangerővel teszik. Szuper! Persze, ha az ébresztő hangját lehetne emelkedő hangerőre állítani az se lenne rossz, de ezt a feature-t, majd csak a jövőben egy még intelligensebb ébresztőóra fogja implementálni Szóval egyre hangosabban csicseregnek a madarak, 3 perc után már a szomszéd is dörömböl, ha eddig bírtad akkor elkezdi lejátszani az ébresztőnek beállított zenét (fix hangerőn )), persze azt nem játssza végig ( ) csak az első 30-60 másodpercet utána vége. Befejezte az ébresztést, mint aki jól végezte dolgát, függetlenül attól, hogy felébredtem-e. Eléggé zavaró, ha mondjuk hétvégén ébredés után végig szeretném hallgatni a November Rain-t, de csak az első max. 1 percet játssza le. Másrészt az is kellemetlen, ha nem ébrednék fel rá ennyi idő alatt, akkor így jártamui.: Most néztem nekem nem is a csicsergés van beállítva hanem a Morning nevű, ami egy vízesés (patak) hangjaiból plusz lágyabb illetve magas csilingelő hangok kompozíciójából áll. Ez a madarassal szemben azért jó, mert nem azonnal a magas csilingelő hangot adja - amire azonnal ébredek - hanem van kb. 2 másodpercem az első csilingelésig -> nem ijedek fel rá. Az első csilingelő hangra ébren vagyok, viszont így mióta megtaláltam ezt az intelligens ébresztést még egyszer sem hallottam egy hangot sem a November Rain-ből.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
kutkut
addikt
válasz debrejo #25002 üzenetére
Azért lehet, hogy nem csak a westendben lehet frissíteni. Amúgy azt mondták, hogy azért nem jó a Kies, mert rájöttek, hogy az hibás. (Akkor miért nem javítják?) Na mind1, elvileg én mást kaptam, mint ami a Kiesben van, de én is megyek főzni.
Más:
Westenben frissítettem, van recovery, akkor ugye nem cseréltek semmi bootloadert?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
r.zozoka
aktív tag
válasz debrejo #25015 üzenetére
nem, én szombathely melett lakom, viszont szerviz tényleg van szombathelyen!
mars622
böngésző/menü/beállítások/bővitmények/ és itt kapcsold ki!de szerntem akkor gond van nálad ha megfoglya vagy qa neted lassú!
nálam pörög ahogy annak lennie kell!
komolyan talán még gyorsabb egy-egy oldal mint a pc-n -
Bagan
aktív tag
válasz debrejo #24987 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom, mikor frissítettem Kies-el. Tolj egy Gyári beállítások resetet, nekem helyrehozta. Jobb lett mint volt, fogalmazzunk úgy.
GYakorlatilag ha valamit Marketből akartam telepíteni, úgy befagyott az egész, mint a halál. Toltam neki resetet, jobb volt, de a Darkyhoz képest szintén egy fos.Főzött rom kell minden telefonra, az a menő.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz debrejo #19549 üzenetére
Jol tetted hogy letiltottad a netet, igy nem lesz kelemetlen az elszamolas
Az elso inditasnal sem kotelezo a 3grol csatlakozni, siman wifi is eleg!
Gondolom teljessen gyari a telefon meg(MEG)
Akkor nyomj neki egy gyari adatok vissza allitasat, es elvileg akkor utanna mar minden menni fog! (remelhetoleg )user137:
A magyar postanak gratulalok, szorgossan dolgozik
Megjott a hatlap, de a boritekot gondossan felszabtak!
Szoktal levelbombat kuldeni?
terrorista vagy?
Amugy koszi a hazlapot, velemenyem szerint ez a szin nem ennek a telonak lett kitalalva, viszont nyuzni tokeletes lesz, meg akkor is, ha kicsit csuszos!
Szoval koszi, orom volt veled uzletelni! -
munnergep
senior tag
válasz debrejo #19555 üzenetére
"viszont semmi olyan alkalmazás nem talál netet, amihez a google fiókom kellene."
1. A google fiókoddal akkor rendesen beléptél? (settings/accounts-nál hozzá lett adva?)
2. Ha ezt megtetted, utána semmit sem szinkronizált a nettel? (gmail, stb?)"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S