- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
valakiiii
tag
-
valakiiii
tag
válasz Kakumix #29531 üzenetére
"Ha a belső memóriába másolod is ezt írja ki? Ha igen akkor az van, ami a hibaüzenetben (én erre tippelek). Ha nem akkor lehet, hogy nem tudja olvasni a kártyát a telefon és ebben az esetben lehet, hogy hamis a kártya és nem 16GB a valós kapacitása. "
Belső memóriába másolva a filmet lejátsza . wmv formátumú a film. Ha a külső sd-re nem játsza le érdekes... valamiért nem olvassa ... A kapacitást megnéztem az ténylegesen 16gb... zenéket raktam fel,azokat olvassa a külső sd . :S nem tudom mi lehet a gond.... 2.2.1 froyo van fent lehet ez a gond ?
-
valakiiii
tag
hali!
HELP!
Samsung Galaxy S -be nem rég vettem egy 16gb -s sd kártyát és a wmv - vagy avi formátumú filmekre is azt írja ki hogy "nem támogatott fájl típus "Van erre megoldás ? rossz az sd kártya vagy mi lehet ? telefonba van a hiba???
-
valakiiii
tag
sziasztok!
nem rég vásárolt sd kártyát beleraktam a telefonomba és most raktam rá wmv formátumú filmet és azt írja ki rá hogy nem támogatott fájl típus ?
Van erre megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
valakiiii
tag
Sziasztok !
Felraktam a Froyo és idáig nagyon bevált érezhetően gyorsabb lett a telefon. Sok mindenen alakítottak . Két problémám van . Az egyiket szerencsére sikerült megoldani ... Nagy nehezen bebírtam állítani a T-mobile-os szolgáltatót . A másik problémám ami sajnos megmaradt és keresek rá megoldást az a internet elérés . A wifivel semmi probléma , de ha nem vagyok wifit elérhetőség közelében nem birok felcsatlakozni a netre :s Erre valaki tud valamilyen megoldást ?
Választ előre is köszönöm!
-
valakiiii
tag
Hivatalos Froyo verzió mikor érkezik lehet tudni ??? Decemberre elejére igérték :S
[ Szerkesztve ]
-
valakiiii
tag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy S készülékre sikeresen felraktam a 2.2-es firmware . Most már tökéletesen működik . Egy problémám van a telefonnal , hogy nincs szolgálatató . Sim kártyát nem érzékeli . Sztem valami beállítási probléma lesz . Minden más tökéletesen működik.
Valaki tud segíteni hogy miért nem érzékeli a SIM kártyát a 2.2 rendszerrel ? :S
Választ előre is köszönöm!
-
valakiiii
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék ! A Samsung Galaxy s telefonomon csináltam egy firmware frissítést nem jön be a menü. Csak a bejátszási animációk mennek le utána megáll. Amikor újraindítottam a telefont szerintem sikeresen rebootoltam . Tudok vele valamit kezdeni vagy vihetem a szervízbe ? :S
Előre is köszönöm a segítséget!