Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz twine #19078 üzenetére

    Hát szerintem ez a Sygic Aura eléggé k_ki. Ma kipróbáltam, jóval hosszabb utat tervezett, mint az iGo, a felület akadozott és rondább is (szubjektív). Menet közben vagy keverte a jobbra és balra szavakat vagy csak nem sikerült megkülönböztetnünk a két kimondott szót egymástól - 3-an voltunk az autóban -, de a térképre legalább jól rajzolta. Bejövő hívás után a képernyő lezárt, elsötétült és csak sok perccel később egy gyorshajtás figyelmeztető hang után (50-> 56Km/h) kezdett újra navigálni, de továbbra is sötét képernyővel. Utána a Deák Ferenc tér környékén keringtünk, mindenfelé útlezárás és terelés + az SGS gyenge GPS-e és 10-15 másodpercenként tervezte újra az utat, időnként el is találta merre megyünk, de aztán gyorsan átrakott másik utcába, majd a keringés vége felé kifagyott :)
    Sajnos azon a környéken az gyenge GPS miatt az iGo sem tökéletes, de azért nagyságrendekkel jobban kezeli a helyzetet. Én maradok az iGo-nál, kár hogy azt viszont nem is lehet megvenni és ki tudja mikor lesz belőle újabb verzió. Sajnos az iGo-t nem akarják a Market-en árulni csak gyártón vagy szolgáltatón keresztül :(

    schawo: nekem sikerült, nem nagy dolog. Kivéve, ha a KIES-sel akarod, mert arra még várhatsz, hogy azon keresztül is elérhető legyen.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen szép napod!

Aktív témák