Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
válasz B.Ricsike #38747 üzenetére
mint írtam is olvasgattam ahogy mindig is szoktam mert mint emlékezhecc rám ( vagy sem) azért én sem vagyok kezdő forumozó, csak már nem vagyok aktiv részt vevő....
nah szóval b.ricsike és znagy69 nagyon köszönöm a segítséget azt hiszem ezzel is képbe kerültem igazából pont az mintha darkyt akarnék feltenni mondjuk a js7re csak az olvasgatás miatt megkeveredtem......
szóval még egyszer is köszi....
-
r.zozoka
aktív tag
erre valaki tudna írni egy rövid ismertetést?
-
r.zozoka
aktív tag
nah szóval jó régen jártam erre és le is maradtam .... olvasgattam egy kicsit (5-6 oldal vissaz)
most akkor ha kiakarom próbálni a ginger-t akkor fogom magam letöltöm a jv1es romot
felteszem odinnal erre teszek egy kernelt és erre meg egy hackelt romot amire megint kernelt teszek?
nem hiszem hogy jól értelmeztem a dolgokat, szóval valaki elmagyarázná nagy vonalakbanjah és milyen romok vannak most amik már modosítottak?
bazke romját megtaláltam már pár oldallal visszább... de látatm valami zero kernelt meg isten tudja már mitszóval egy rövöd de velős ismertetőt irna valaki, tényleg csak röviden
-
r.zozoka
aktív tag
válasz hargimalac #31418 üzenetére
Koszi persze erteheto volt minden meg ugy mar szamtalan modolast csinaltam csak a doc kitchent nem hasznaltam eddig meg soha
akkor megprobalom... -
r.zozoka
aktív tag
válasz hargimalac #31407 üzenetére
Aha ok
nah most a kerdesem hogy a js3-ban a bongeszo mar jo? Mar mint pl ha irok phn fektetve akkor a szoveg doboz jo es latom azt is hogy mit irok..., vagy ebben is vsere igenyes a bongeszo?
Ha fozok egyet a doccal akkor aminek az alap romja mar ez akkor csak siman reco mavery azt megy fel a js3 es a tobbi dolog amit foztem.... Magyarul elotte kulon idinozzame ra a mibilra a js3-mat vagy a recoverys is muxik?Jah es wipe format fozzek akkor minen keppen gondolom ugye?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Hali kicsit lemaradtam firm ugyileg
Valaki megtudna mondani melyik romot tegyem fel most? Maradjak talan a jpynal mint eddig esetleg js3 de melyik az 512-es vagy a 812 pites?
Valaki szanjon meg -
r.zozoka
aktív tag
fogod a jpu-t ott az odinon belül repartition ( pipa ) +pit (512)
majd ezután megint odin a jpy rommal,de itt már a repartiton (nincs pipa) és a pit file se kell!
DE mivel a jpy rom csak egy fileos lesz ezért azt majd a pda részbe rakod és start ennyi lenne!
erre egy speedmod kernel ( ez is az egy fileos technkával) és arra meg darky 8.1 (belső sd kártya és recoveryből) utánna nagoyn jó lesz a telódgondolom azt ellenőrizted már hogy van-e 3gombos menüd? ha nincs NEM SZABAD NEKI ÁLLNI!
látom megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #28573 üzenetére
aha ez mondjuk igaz, mert hát sgs-t is függetleníteni pofon egyszerű
én meg má azt hittem valami új fórum szabályzat, orbánék elintézték
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
most lehet hogy hülyének fogtok nézni, de miért van egyre több topic nevében hogy tilos a függetlenítés?
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Deadzone41 #28386 üzenetére
a főzött rom miatt nem kell parázni nagyon!
nekem a telóm megjárta pesti szervízt jpy+voodoo+darky 7.5ttel és alaplapot cseréltek meg még valamit , természetessen garancián belülötlet a ngy kérdésre? bocsi tényleg nincs sok időm
új kérdés
ha ezt teszem fel akkor autómatikussan speedmod kernellel fog rendelkezni vagy nekem kell hozzá tennem azt az odinnal?
erre lehet zsjpe modemet feltenni a jobb aku idő miatt?[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
ne haragudjatok, hogy türelmetlenkedek, csak sietek
szóval a darky 8.0 hóz melyiket ajánljátok, a voodoo vagy speedmod?
a keneleknek melyik verzióját? -
r.zozoka
aktív tag
hali!
dancsuri köszönöm a segítséget bejött úgy ahogy mutattad
feltoltam a újra a jpy romot erre viszont ti most voodoo vagy speedmod kernelt javasoltok? darky 8.0 lenne ami alá kéne nekem.
szóval szerintetek? -
-
r.zozoka
aktív tag
valaki tudna segíteni az android sdk-ban?
az lenne a bajom hogy feltettem a java cuccot hozzá arra feltettem az sdk-t elvieg minden jó de gyakorlatilag mikor a telót rádugom a gépre ( usb hibakeresés mod+mem.kari csatolva)
elindítom a total commandert, megnyitom a parancssort a cmd paranccsal.
nah eddig volt jó! beütöm a kívánt parancsot( adb reboot download) és erre kiadja azt a hiba üzit hogy:a megadott nevet <adb> a rendszer nem ismeri fel
belső vagy külső parancsként , futtatható programként vagy kötegfájlként.most mit csináljak vele? erre ötlet?
-
r.zozoka
aktív tag
válasz kutkut #28191 üzenetére
megmaradt a gari pedig 2szőr küldték fel pestre!!!
darky 7.5-tel adtam be!
hát néző pont kérdése szerintem csak, mert január 3án nyitot a szervíz szombathelyen és 13-án megjött úgy a teló hogy 2szőr volt pesten!
szerintem nem voltak lassúak, bár persze én is jobban örültem volna ha már másnap kézbe kapom -
r.zozoka
aktív tag
nah tegnap megjött a telefonom, hogy kitudjam olvasni a a szervízkodokat vissza lett rá téve a jm2 de nem sikerült, sőt utánna már a 3gombos menüm is eltünt :S
kiessel visszaraktam rá a 2.2 telenorost, szerintetek ha a 3gombos menüt megcsinálom frissithetem rendessen megint?
a gyári tényleg nagyon sza* és lassú is rádásul a wifi is gyengébb mint 2.2.1 alatt:S -
r.zozoka
aktív tag
hali emlékeztek még rám?
amióta beadtam szervízbe azóta már másodszor megy fel pestre úgy hogy nálam még nem járt
szerintem ha ennyit vacakolnak vele csak nem fognak csesztetni a gari miatt
mert konkrétan a teljes jpy + darky 7.5 rajt van mindennel együttleroyclub:
1hszben van egy leírás de ha szeretnéd még küldhetek egy mailt aminek egy másik forumon nagy sikere van
de más forumokon is vannak jó leírások andro-id.info......[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
igen
darky 7.5öt húztam fel a darky 7.0ra utánna wipa cashe mondom az nem árthat, erre nyomtam egy reboot dolgot és mikor megnyomtam a reboor funkciót teljessen tégla lett:S
se download se recovery:8
nem reagált a töltésre se a gépre semmire sem:S
szóval fogtam bevittem a szervizbe talán már nem tudják megnézni hogy milyen rendszer van rajt vagy talán nem fogalkoznak vele ha meg is nézik
szóval sok a hamindenkinek kkiívánom a következő évre a sikeresebb galaxy s-ezést
-
r.zozoka
aktív tag
válasz debrejo #25015 üzenetére
nem, én szombathely melett lakom, viszont szerviz tényleg van szombathelyen!
mars622
böngésző/menü/beállítások/bővitmények/ és itt kapcsold ki!de szerntem akkor gond van nálad ha megfoglya vagy qa neted lassú!
nálam pörög ahogy annak lennie kell!
komolyan talán még gyorsabb egy-egy oldal mint a pc-n -
-
r.zozoka
aktív tag
van egy drága téglám
-
r.zozoka
aktív tag
[link]
errol gondolatok / tapasztalatok?jah es a bongeszo csak felig javul tole
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Zolesz007 #24329 üzenetére
Nem irod be ide nekunk is a megoldo kepletet?
had tanuljak! Szomjazom!2.2.1 bongeszo hiba javitas: menu/sgs tools itt megtalalod a regi bongeszot tedd fel azt es kesz is jah ez csak darkyval probaltam, alap romon nem lehet!
Bocs ha volt mar, de inkabb tobbszor mint egyszer sem -
r.zozoka
aktív tag
válasz csusza` #23334 üzenetére
Gmail kodnak adj meg egy darab nullat!
Illve download modbol tudsz feltolteni ra ujromot ha minden szakadna, de rlotte a recovery-s factoryt probaljatok kiRecovery: de ezaz a gombo probald tobbszor mert mar volt hogy velem is basz###dott
Mas:
Sms gondra: nevjegy dupla:
Gmail.com tegyel rendet a nevjegyek kozott utanna szinkronizalas es kesz[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz vitezlejszlo #23230 üzenetére
hát igne itt van a lényeg vissaz vinni, de egy internetes helyet felkeresni nem is olyan egyszerű dolog
pláne hogy az lehet mondjuk irakban van..... és akkor vidd visszaCoroStar86
igy van a legjobb ha még a telefont se veszed fel a futárnak! a franc aki ilyen "helyel"/telóval szívna!
aztán utánna menj be egy telenorba és vidd haza a teljessen jó telód 30e ft ért ami utána havi 5220ft/hó van és azt mind le is beszélheted! jobban megéri mint kifizetni egybe az összeget és még akkor nem is beszélhettél azon a pénzen!ehhez, de mindenkihez
ha nem veszi fela telót a futárnak akkor a futár vissza viszi ugye?
de ebből nem ütheti meg a bokáját, már mint ha átveszi és vissaz veszik tőle okéa 8nap, de ha nem veszi át.... akkor mivan vele?
a szállitási költségeket nem háríthatják rá?......? -
r.zozoka
aktív tag
én eredetileg azért raktam vissza a 2.1et hogy a kodokat kinyerjem ( az elején azt hittem hogy azért kell mert felodo és pá)
szóval sikerült kinyernem belölle a kódokat, igazából innentőől nem is érdekel semilyen 2.1 a lényeg, hogy a jpx+darky kombó nagyon jó és megy vissza ráForRedGlory
az androidon is lehet torrentezni! andtorrent nagyon jól használható már a galaxy s-en is akkor, akkora méretben meg még könyebb lehet vele szórakozni!
osztálytársamnak van ő méga suliba is azt hozza rendes mobil helyett-> megszálottmagán vélemény szerintem a pc+galax s kombó mellé felesleges egy tab, persze ahogy te gondolod.......
-
r.zozoka
aktív tag
válasz r.zozoka #23191 üzenetére
bocs látom sok betű kimaradt, merül az elem a billentyűzetemben+és még csak a helyesírásom sem jó
szóval akkor minden előről!
a 2.1gyel nem tudom a sim kártyám feloldani!
2.2vel feltudom oldani!próbáltam már a sztupy+emulátor+parancsok+reboot dolgot nem vált be!
most 2.1 van a telón teljessen gyári állapotba, és a samsung szervíz sem járt sikerrel!
amit még érdemes hozzá tenni imei meg van prodkod nincs!ötlet?
eléggé összeszedett lett?
szóval valakinek ötlete? -
r.zozoka
aktív tag
hali!
ma voltam a samsung szervízben(szombathelyen) és rá kelett jönnöm hogy a szerviz sem mindig megoldása problémám az összes 2.2-vel megy a telefn szépen ahogy annak rendje modja van, de ha már egy 2.1-et teszek vissza akkor a sim kártyám( és másét se) ismeri fel
vagyis nem lehet telefonálni imei teljesen
ha lekérem a product cod-om ezzel: *2767*4387264636# a sevice menu teljessen ures!
-> mind ezt persze a nem működő 2.1-en nézem!<-a samu szervizben nem tudták a hibámat kijavítani, feltettek ők is egy
pda: xwjfb
phone:xxjf5
csc:xxjf5
-> elvileg ez a gyári romot, ami vel a hiba maradt!valakinek megoldásra ötlete?
múltkor kaptam eg y segítséget már, de azzal se akart megoldódni:!
ez volt a tanács:
sztupy 3.0 (eredeti efs mappa és reboot)
termular emulator
parancsok és utánna már mehet bármi...
-> nem jött be
szóval valaki tudna segíteni? -
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #22327 üzenetére
akkor vissza teszem rá a 2.2.1et aztán valamikor beviszem a szervizbe hogy ez a hiba
igazából csak azért kellene nekem a jm2 most hogy az elmaradt unlock kodot kinyerjem!
tegnap este egy sgs-t hozam vissaz az élők közé és a srácnak gond nélkül kitudtam nyerni, erre irigy lettem mondtam neki most nekem is kell
vicet férre téve kell nekem is kitudja mikorl esz rá szükség, talán soha!
nah visszatolom a 2.2.1et -
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #22325 üzenetére
hát nem
azóta már a jm1et is rápróbáltam
van esetleg még ötlete valakinek? -
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #22317 üzenetére
jaja én telenort erősítem
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #22313 üzenetére
oké akkor mindjárt ki is prószálom
köszönömird be a keresőbe desire vagy esetleg desire vs samsung galaxy s
fog kidobni egy csomó érvet a rövid lényegük:sgs:
-sokkal jobb media rész!
-jobb kijelző és nagyobb!
-gyengébb gps!
-müanyag hatás!szerintem sgs bár egy htc desire hd-n azért elgondolkodnék én is, bár akkora kijelzőre ekkora proci már azért akadhat is picit
nah mind1 ebbn a kérdésben sgs inkább ha tudod próbáld ki mind2t és azután ítéld meg hogy neked melyik jön be jobban, mert mind a 2 nagyon jó telefon és minda 2 felső kategóriás már!
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #22304 üzenetére
oks, további jó munkát rajt!
más: nah megis jött az első kérdés amit nem értek
szóval az lenne hogy vssza tettem a telóra a jm2-t de nem tudja feloldani a simet, még ha ráhúzom a 2.2t máris oldja, pont ugy ahogy annak a rendje és modja van!
mi lehet a gond? igy ha késöbb gondom lenne még a szervízbe sem tudnám teljessen vissza állítva bevinni -
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #22263 üzenetére
igen én tudom, olvstam is mindent!
nekem/nekünk tök egyértelmű minden mert mi nyomon követjük a dolgokat, tudjuk hogy a jpu mit jelent, tudjuk a többi hülyeség mit jelent, de aki ide betér a frissités miatt, hiába olvas el mindent, nem lesz minden tiszta, mert annyi mindenről olvashat... annyi infot nehéz feldolgozni egy olyan embernek aki most csöppen bele
én olvastam a segítő írásaidat és mindenki tutira hálás neked ezért. most sem az lett mondva hogy rossz, vagy használhatatlan, csak annyi lett kérve a kezdő sgsek kedvéért hogy emeld ki benne légyszives hogy a jp(u2.2.1-et) ezzel lehet rootolni és a többivel nem, még a többi romot ezzel nem lehet viszont a z4root, ryanza megoldja a 2.1 és még pár 2.2n is a roootot!szóval elismerésem/elismerésünk az íráshóz, díjazandó azaz idő amit a kezdők kedvéért beleőltél, de mivel a kezdőknek írtad pont ezért legyen értük a dolog!
engem nem befolyásol, hogy bele írod-e én már tudom,amire eddig szükségem van! persze ez, nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lehetnek gondjaim és nem fogk akár hülyeségeket kérdezni......de addigis leakalappal a segítőkészséged elött és ne abból induj ki hogy neked mi mennyire egyértelm -
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #22099 üzenetére
Hali, legyszi ird bele a cikkedbe hogy a cfroot nem hasznalhato 2.1-en.
-
r.zozoka
aktív tag
valaki megtudná mutatni hol találom, vagy ha meg van neki elküldené nekem?
-Swarm Torrent Client
- dTor Torrent Clientvagy ha valaki tudna egy jobb torrent kliens alkalmazást azt is örömmel fogadom
-
r.zozoka
aktív tag
valaki megtudná mondani végre hogy van-e lehetőség már 2.2.1nél rootra?
(superonecklick nem játszik )esetleg valami kernel vagy valami ami rootolja?
-
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #21527 üzenetére
hali én kipróbáltam volna a helyedben ezt a házhóz jövünk dolgot ha már a telefonod prémium kategóriás cucc, és ott azt ígérték hogy 1-2 napon belül vissza viszik neked!
szóval lehet hogy jobban jártál volna
és tényleg fogorvos gyanús a dolog -
r.zozoka
aktív tag
nah ennek fényében szerintetek hogyan nyerjem ki az unlock kódot ésa vissza záró kódot?
eddig nem kelett de kitudja hátha kelhet még
eddigi romoknál a sgs tools nem jött be!
most gyors root a jpura és akkor megintm egpróbálom ezen is! +prod kódrene0619
az sem gyenge[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
hali valaki tapasztalt már olyant hgoy az eredeti efs mapa után nem akart feltámadni a gép?
egész pontossan így csináltam: jm1-et feltettem+root reboot->root explorert feltettem-> efs mappa teljes tartalmát töröltem! -> efs mappaban lévő fájlokat bemásoltam az efsbe( nem könyvtár szinten, hanem mappa szinten!)
reboot
mikor bekapcsolt eljutott odáig hogy kérje a PIN-t, de ezt már hiába írtam be akárhányszor semmi sem oldotta meg a baját
próbáltam azóta már jm1 más csc, jm2, és msot a jpu-t( ez most bootolbe! mindjárt meglátjuk)szóval valaki már látott ilyent?
ötlete vaalkinek?szerk:azért akartam a jm1et hogy utánna kies feltolja a jm2őt és akkor kinyertem volna a kodokat, de mintlátjátok nem jön be a dolog
szerk2: sim kártya nélkül rá néztem az imeire mert itt olvastam ha az rossz akkor azért nem léphet be, illetve a prod kód service kódjára semmit se adott ki!
nah a jpuval jó, bejött minden
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Nah megmondom, de csak azert, mert most latom fanatikus tag lettem
Szoval az alap kepernyok szamat levettem 2-re! A 2db kepernyo resz nekem pont eleg hozza teszem telitetten
Tehat letoltottem a dolphin hdt mert a gyarival nem tudok meg hszt irni sem mert nem latom vele amit irok mindig a negyzet aljat mutatha hiaba huzom fel
A dolphi hd meg akartcsinalni maganak egy ikont, de nem volt hova,ezert a tw3 fcket dobal ugyhogy abbol nem igen van kijarat!Kiskapum:
A googlekeresest veletlenul elertem igy ra keresem egy fajlkezelere es feltettem az adw launcher, most igy hasznalhato egy ideig!
Jo mondom akkor most jovet recovery ott csinaltam egy cashe torlest nem valt be
Esetleg egy fr megoldana de azt meg ma nem fogok csinalniSzoval megtalaltam a kovetkezo gyenge pontotjat az androidnak, ha nem lennek jartas az androidban vagy nem mernem hasznalni az odint akkor most futhatnek szervizbe
Mas: jpuban nektek is ilyen a bongeszotok?
-kockazodik
-lasabb flash mint a regebiekben
-eltunt a jobb oldalrol a gorgeto cucc ami mutatna hogy eppen hol jarok az oldalnal
-Illetve a hsz irasanal "ugralo" negyzet(mindig a negyzet aljat akarja mutatni,hiba huzom fel akkor is vissza ugrik az vegere ahol persze a rovod hszben igy nem latok)[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Nah kitalja ki, hogyan tudtam kinyirni a gyari allapotu jpu softot?
(Tehat se root, se semmi okossag, teljessen gyari allapotu)szerk.: bar bem is halt meg a rendszer, csak a tw3 nem mukodik rajt a vilagert sem
Vagyis talaltam egy kiskaput es most meg holnapig kibirja ezertSzoval kitalalja ki? Ki az 1. Bator probalkozo?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Valaki tudna linkelni nekem ezt a root kernelt, vagy nem kernel
ami tuti hogy odinnal mukodik es rootol
Szoval valaki? -
r.zozoka
aktív tag
hali!
a jpu-tszeretném rootolni, viszak erestem rá és az jött ki hogy elvielg csak a géppel összekötvelehet rootolni, még pedig a superoneclick progival!
nah most letöltöttem a progit, előszőr a .net frameworkkel voltak gondjaim. máshogyan nem tudtam megoldani, újra húztam a gépet, most elvielg mindenjó!szóval kicsomagoltam a fájlt a telefont rádugtam usb hibakeresés módban( memkarit is csatoltam)
rányomtam az exe fájlra és nem törtnt más mint egy hia üzi: az alkalmazás inicializálása nem megfelelő......mondom megpróbálom akor úgy hogy az adb-t használom elöbb -> katt
erre kijött egy ablak gyors lefutott és kész
mondom akkor most hátha jó megint katt az exére és megint hibavan valakinek ötlete?
jah és winxp van! -
r.zozoka
aktív tag
egy kérdés és egy tpasztalat
kérdés: ez mi ez?
tapasztalat: jpu
a böngésző azt mondtátok gyorsabb lett pedig szerintem romlott a minősége!
ha tényleg gyorsabb lett akkor asebessége áldozatai vagyunk mikor gyorsan megyek az adot oldal vége felé akkor elkezzd sakk táblásodni!
a flash még a régebbi romokban nem akadt nálam egyáltalán, addig itt azért néha meg-meg akadilletve bár a névjegyeknél javítva lett, hogy minden betű meglegyen, addig a zenékbe belépek feljön hogy milyen zenéim vannak, nah ott még mindig hiányos
+1de ez már azt hiszem volt is:
szóval mikor feltetem a rendszer amig nem váltottam produkt kódot nem ismerte a magyart!szóval haar gyorsan ennyi tapasztalatom lett erről az új rendszerről. nem vagyok vele elégedett teljessen, de talán még mindig ténylega leggyorsabb rendszer amit a samu alkotott
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Draken #20102 üzenetére
Hulye kerdes, de kitudja....
Beallitottatok az apnt... Elmentettetek? Volt engedelyezve a net kapcsolat? Nincs letiltva a bet valami progival? Nincs letiltva az internet savjairol?A valaszok nagy reszet a beallitasokban tudid ellenorizni, a tobbit tudnod kell hogy mit tettel ra te.....
Egyebkent a szolgaltatonal engedelyezve van a netezes?
Ha miden oke, de igy sem megy akkor johet egy factory reset neki!( sok mindent megold)
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ronnni5000 #19987 üzenetére
Andro-id.info
Talan a masodik oldalaon mar meg is talalod azzal a cimmel hogy hasznalj tunning kernelt!
Jah itt van jelemezne es valamilyen szinten felsorolva -
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19957 üzenetére
köszi a választ, de egyik sem nyert
a kártyát még a spicával particionáltam 2felé, az meg már nincs meg
a windows, mint írtam, nem látja az ext kiterjesztést -> ezért esélytelenmilyen szomorú hangulatú lett a hsz-em
user137:
ringdroid ! talán jól írtam a nevét
a másikr nem tudok sajnos -
r.zozoka
aktív tag
valaki megtudná mondani hogy tudok sd kártyát egybe particionálni a telefonnal?
még régen a spicánál app2sd miatt csináltam a memória kártyára egy ext particiot ami most jutott eszembe hogy még mindig ott van és feleslegessen foglalja a helyet!
szóval ötlet arra hogy újra a teljes kapacitását tudjam használni?
(azért a telefonnal mert a windows nem lát ext formátumot, ez linuxos dolog ) -
r.zozoka
aktív tag
válasz Kakumix #19950 üzenetére
hát igy van! sok az user hiba/hiányosság!
anno nekem a t-mobilban mondták, hogy kivonták a spicát, mert sok volt a hiba vele! erre én milyen hibái voltak ha már szabad megkérdeznem?
amiket felsorolt olyan hbák voltak amit kisforumozással (nem is az lenne rá a jó szó hogy megoldható) normálissan használható lenne!
ez a rendszer már nem a 4éves öcsikémnek lett kitalálva.. itt úgy látom, ha az ember nem foglalkozik a telefonjával, akkor egy idő után szinte használhatatlan lesz! ( nem a firm frissítésre gondoltam)ébresztő: nekem is megbizható! engem kicsit zavar benne hogy külön be kell(!) állítani hogy melyik napra ébresszen, a régieknél ha nem állítottam napot akkor ébresztett amikor elérte azt az idő pontot, és e igy volt jó! (tehát még egy hiba lehetőség amit az user elronthat a beállításnál!)
csengőhang: feljebb linkeltek erre is megoldást, de azért tényleg gáz, hogy egy ilyen értékű telefonból kihagyták ezt persze van market és van más is,de akkor is...én úgy látom (bár én nagyon elégedett vagyok a kütyümmel) a samsung ezt is éppen ugyanúgy összecsapta csak, mint a spicát anno SZOMORÚ nem egy árkategória, bár atól, hogy valami olcso, attól még lehetne jó, pláne ha valami a drága kategórát veri szépen......
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz tariattila #19877 üzenetére
hát igen ezaz elég nagy és szomorú na meg persze büdös helyzet itt a samu tájékán
mindent lehet ha nem hivatalos...mondjuk a samu helyében én simán portolnám a lelekes felhasználok módosításaiból 1-2-tpersze ez még annyira sem valószínű mint a 2.3
-
r.zozoka
aktív tag
válasz tariattila #19874 üzenetére
persze hogyn em lesz 2.2 hivatalossan!
samu bácsi megjavult és kárpótlásul a 2.3at adja szerető híveinek!Oppenheimer
ment püdancsuri
köszi már ki is próbálom mindjárt[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz bicsigabi #19869 üzenetére
igy van simán fájl kezőből kell feltenni, semmi gari veszély nincs itt!
gps sajnos nem mindig pontos , bár szerintem még a használható gategóriát veri s zépen, ha nem lenne elég a teljesítménye akkor lehet külső antennát venni hozzá ami sokat javít rajt(fentebb írta egyik fórumtárs)hachekről megy annyit hogy oké hogy veszélyezteti a garit,viszont, ha már egy ilyen drága telefont veszel lesznek elvárásaid, amiknek csak a félelmeid szabnak határt majd!(szinte)
elöbb utóbb fogsz vele komolyabban is foglalkozni-> ez fix!
egyébként itt is vannak kiskapuk amik nagyon jól kijátszhatók ezáltal vissaz nyerhetők a garik!
persze mindenki maga tudja mit válal be!én speciel nagoyn idegbeteg lennék ha a sima rendszerrel kéne használnom a sok akadás és lasulás, huh de felhúzna
múltkor egy nem túl jó rendszert tettem rá és nagyon ki is akadtam kb 30percet volt rajta döntés a kezedben lesz, olvass sokat és értelmezdd is aztán gondolkozz és utánna ugyis fogod próbálgatni a romokat, kerneleket sok sikert előre is a vételhez
-
r.zozoka
aktív tag
válasz bicsigabi #19858 üzenetére
majd privátban keress meg, ha eljött az ideje neki!
MmDorian
telenornál 180asnál 5220ft vagy mennyi a havi ddíj abban nincs!
1. hónapban ajándék 500mb-t és utánna ha nem mondod le a következő hónapit, akkor az már 2000ft-t jelent!
szóval csak okossan!prometeus
lemented gépre előszőr a régi telóról amt akarsz, azt feltolod a gmailba és onnan már tiszta az út a telefonra
mit hogyan csinálj pontossan nem tudom nekem nem kelett ilyennel foglalkoznomvagy:
- a sim kártyát teli rakod számmal
-átrakod az sgs-be
-szinkronizálod a gmailba
és kezded előről a játékot,amig le nem fogy!
( jó ez idő idényes és tuti hosszadalmas és még csak nem is kényelmes de tutira működik )
-------> ezt módszert nem ajánlom egyébként
az 1.technika lesz a neked való[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz bossvico #19832 üzenetére
LÁTOM MÁR MEG IS ELŐZTEK
ha nem leszel mérges én válaszolok neked
szóval elindítod az odnit és a pda részbe betallózod majd megnyomod a startot!
a többit már ismered!
ilyenkor még nem lesz aktiva lagfix meg a tweek meg a bln sem! ahhoz recoveryben kell ügyködnöd, amire figyelj, hogy a belső memóriádban legyen kb 700mb-t szabad hely mert majd mentést készít magának, amit késöbb ki is törölhecc ha gondolodén kiszoktam törölni, mert ezek a unlagfiy dolgok meg az unroot dolgok nem jönnek be én mindig ha valamit felteszek odinnal és repartitionnal kezdem utánna mehet minden más ami szemszájnak ingere! -> persze ez csak az én véleményem<-
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz bossvico #19779 üzenetére
volt újra indítás?
feltolás után factory reset? ( bár mintha tegnap olvastam volna itt ha doc romod van akkor nem jánlott,kerülendő)szívessen küldöm bárkinek
sygic aura- it olvastam róla hát kipróbáltam nem rossz a progi, de szerencsére vagy nem szerencsére nem kell sokat utaznomigy nagyon gps sem kell nekem[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz kutkut #19686 üzenetére
igen van!
van a telefonod belső sd-je annak van egy mappája aminek az a neve android
abban van egy data mappa és abba kell betenni a shift mappáját, utánna telepítsd fel a játékot és most már menni fog!applefan
sajns nincs ötletem, majd valaki más talán tud valami okosat mondani!theiron320
-jm2re nem, azért sem mert az vissza fele lenne és azt nem engedi a kies( odin igen)
-pda-ba tallozod be és nem kell hozzá semmi se pit fájl se már ( amikor elindítod az odnit abban vannak alapból bepipált dolgok azok maradjanak bepipálva!)
-telefonnak nem lesz baja, max az aksi kevesebb ideig bírja majd a készenléti időt!
-nem az a legfrisebb itt feljebb van linkelve valahol, szeintem pont az előző oldalon
-érdemes egyébként a firm feltevésétől kezdeni mindent, mert kevessebb a hiba lehetőség! -
r.zozoka
aktív tag
válasz bossvico #19680 üzenetére
jól hangzik az összeállítás! arra nem tér ki hogy 2.2-e vagy sem
a product kodod szinte tuti elállítja ha 2.2es rom van benne, viszont ettől ne félj, mert az a csc fájltól függ és könnyen helyrehozható a dolog!-mondjuk mivel ez nem odinos re-particion rom, hanem csak recoverys ezért lehet, hogy az alapokat meghadja és nem küldi el a productot!
javaslat mielött neki vágsz!
- nyer ki az lock és az unlock kódod
-efs mappa mentése, és biztonságos helyre való eltevése!!!!!!!!!!!!!! ehhez root kellazért várd meg egy jobban hozzá értő gondolatait mielöt neki vágsz, mert amit mondtam az nem tuti, csak találgatás, mivel nem ismrem ezt a romot! viszont ha mindent kinyersz amit kell, nem lehet meglepetés!
kutkut:
megint rootolt a telóm de kipróbálom mükszik-e egyáltalán, a root egyébként nem gond, mert max felteszed a ryanza progiját, amit késöbb törölni is tudsz ha már nem szeretnéd hogy rootolt legyen a készülék( akkor már a agfixet is nyomd fel rá!)jah és méga kérdésem mindig él feléd hova tetted a shift mappáját?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Zolesz007 #19677 üzenetére
igen jól látod!
recovery/cwm/ back up-restore/back up
jah és a belső sd-n legyen kb 700mb-t!
hozzá teszem szerintem felesleges ( kivéve a leges legelső romot, bár az is nélkülözhető)tariattila
aha értem, akkor már az is használható zsírkutkut
szerintem nem szükséges neki root mert akkor már máshol is feltüntették volna...
nekem fenn volt igaz vele egyidejüleg mindig root is!
hova másoltad a játék fájljait?( nem az .apk-t)[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz applefan #19669 üzenetére
hát elvieleg minden jó!
usb driver telepít- reboot-kies telepít- reboot -> pc
menüben a beállítás/alkalmazás/fejlesztés/usb hiba keresés ne legyen bepipálva! ->telóami fontos hogy az alap home felülelt fusson! és a telefonon ne nyomdd ki a megjelenő kék hátteret!
mivel hogy te is mind igy csináltad ezért igazából csak azt tudom javasolni, hogy minden samsunggal kapcsolatos dolgot törölj le és utánna tedd fel újra. ez segíteni szokott!
most mondhatjátok hogy mániámmá vált de ha még mindig nem jó akkor a telón egy gyári adatok vissaz állítását javaslom! és beállítások újra beállítását!ezek után menni-e kell
esetleg még egy msik usb port! ( nekem ez volt anno a gondom!)
cimp
igen van!
andro-id.info azon belül meg keress olyan cikket hogy használj tuning kernelt te is( vagy hasonló címmel a vissaz vele a második ldalon lesz ha jól emlékszem ráa lényeg hogy az m-mel kezdődőt ne kapcsold be mert az elrontja a wifid kapcsolódását, a többi mehet!
a k10hban lévő utolsót meg még nem fejtették meg hogy mi az[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
nlatok is trükkös a download mod?
bakker nálam rendessen trükje van hogy hogyan kell beindítani, ennek a szemetnek nem elég ám csak simán megnyomom a három gombot egyszerre, ennek még az sem mind1 hogyan kapcsolom ki, és leállítás közben világít-e a két érintős gomb...csabám
csoda hogy lenem esik akkor[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #19651 üzenetére
nem melegedik a hátulja nagyon?
CHIPman:
kár pedig jó ötletnek tünt ilyent még ugysem csináltak, szerintem nyitnánk egy új oldalt a Guinnes recordok könyvében - sgs firm re-partition record-B.Ricsike:
spicánál ilyenkor kitöröltük a system mappából és kész volt!
ha kies nem érdekel egy próbát megér talán[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz CHIPman #19649 üzenetére
akkor csapja lecsóba
az oldalon nem írják hogy nem szereti ezt a romot? mert ha nem írják akkor küldjed neki
csak arra figyelj hogy szedd e elötte a tweeket és a lagfixetui.: ha előről kezded( re-partitionnal) a rom felrakást verseny? egyeztetünk majd akkor?
Oppenheimer:
igen a spica topicban is volt ilyen gond, ott is az usb kábel volt a ludas, mert nem jó feszültségen töltött, mivel ők utángyártott gagyival próbálták!
szerintem a gyári usb kábellel nem lehet ilyen gond! vagy mégis?[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz csabám #19647 üzenetére
ígérem, hogy 10én én is rendelek egy ilyen tokot és kiderül, hogy mit produkál
pedig most jött meg a hátlapom felmatricáztam és nagyon állatul néz kimás: ezt a k10h 500hzest kipróbálom én is annyit írtatok róla
pedig ma regel kb 7kor raktam mindent újra mert minden fczett. a markettől a netig mindenjuteszembe az 500hzes nem zabál több aksit mint a 256zes?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
-
r.zozoka
aktív tag
Feltettem a jpa-ra a ya-ok kernelt ez ugye a cput felporgeti 1200-ra, vagyis elvileg gyorsabb minden, de....
-nem lesz rovidebb az elettartama ha fel van huzva a procim? (az autonak sem tesz jot)
-rovidebb lesz az aku idom elvileg ugye?
a, tobb porgeshez tobb energia kell
b, illetve ma hatszottam vele az assasinttel 1.5 tanorat es mikor haza jottem toltore ment. Jo volt benne meg 10perc beszed es kb 10 perc net -
r.zozoka
aktív tag
válasz debrejo #19549 üzenetére
Jol tetted hogy letiltottad a netet, igy nem lesz kelemetlen az elszamolas
Az elso inditasnal sem kotelezo a 3grol csatlakozni, siman wifi is eleg!
Gondolom teljessen gyari a telefon meg(MEG)
Akkor nyomj neki egy gyari adatok vissza allitasat, es elvileg akkor utanna mar minden menni fog! (remelhetoleg )user137:
A magyar postanak gratulalok, szorgossan dolgozik
Megjott a hatlap, de a boritekot gondossan felszabtak!
Szoktal levelbombat kuldeni?
terrorista vagy?
Amugy koszi a hazlapot, velemenyem szerint ez a szin nem ennek a telonak lett kitalalva, viszont nyuzni tokeletes lesz, meg akkor is, ha kicsit csuszos!
Szoval koszi, orom volt veled uzletelni! -
r.zozoka
aktív tag
most újra indítottam eltünt az üzenet, egyenlőre jó!
mivel ma, illetve msot sokat fogok telepíteni rá ezért tuti hogy megint kifogja dobni akkor kipróbálom!
köszi nektek! -
r.zozoka
aktív tag
valaki megtudná mondani miért írja ki a teló hogy kevés a helyem az alkalmazások részére mikor:
belső sd:1,92gb
külső sd:333mb
telefon belső tárhelye:1,54gb-ttehát minden hol van hely akkor miért irogat nekem ilyen idegesítő üzike?
jah és a rendszer:- pda: jpa
- phone: jpp
- csc: jp7
erre küldtem rá a ya-ok kernelt ( lagfix, bln+tweekek kivéve az utolsó tweek)valakinek ötlet?
-
r.zozoka
aktív tag
Van egy masik topic a galaxy spica mar hivatalossan is, annak az elso hszben irtam ajanlott progikat a dokumentum neve "appok neked"
Msn: ebuddy
Jatek: andro-id.info, illetve youtube.com-on keress ra,hogy android games...A proxyra sajnos nem tudok valaszolni, de ugy emlekszem mintha kezelne
-
r.zozoka
aktív tag
válasz zoli62 #19373 üzenetére
A samsung tenyleg nem csinal rossz dolgokat, csak tanulnanak meg programozni rendessen! ha softwer is olyan jo lenne, mint a hardver akkor huhde fura lenne toluk nem kellene kernel csere lagfix....
chaos666
esetleg ha meg nem tettel ra sok mindent akor factiry reset neki, ez sok mindenre orvossag[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz NMESzücsi #19280 üzenetére
Az 1.hszben pirissal kivan emelve telenor tmobile vodafon kivalasztod amelyikre igaz hogy te vagy es az alapjan beirod a gozzaferesi pontokat
utanna mennie kell!Kali:
Koszi a valaszt, azt mar eszre vettem hogy nullaz
Xeh-vel csak annyi gond van hogy azzal buko a gari jo oke a 2.2-vel is amit feltettem, de zt konyebb vissza allitani baj eseten mint meg pluszba a productot is.
Szoval baj nincs vele, csak jobban irulnek a pan -nak
Ha jol ertem egyebkent 2.2es romoknal azert nincs meg benne mert nem adtak ki meg magyarvan szolgaltatos romot csak a fuggetlen van kesz(bar meg azt sem adtak ki)
Es sztupy meg csinalt egyet ami tudja a szolgaltatot is?
Vagy ez mar az osszeeskuves elmelet[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz NMESzücsi #19277 üzenetére
Mindenhol kapcsold be (beallitasokban,extendedben, apndoidban)
Utanna torold az egyik alkalmazast felesleges!
Ha meg mindig nem jo akkor beallitasok/vezetek nelkuli/mobilh./gozzaferesi pontok/ ird at a megfelelo ertekekre a dolgot az 1. Hsz szerint!
Utanna mar mennie kell neki elvilegmas:
Valaki megtudna mondani hogy tudom a xeh product kodot pan kodra allitani vissza?
Ezt a lehetoseget nem ajanlja fel nekem[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest