Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
hali tegnap váltottam a spicáról erre a készülékre, azt hittem majd menni fog minden, de tévedtem -> persze ez nem baj, élvezem <-
a kérdésem rögtön az alapoknál kezdődik!
(adott egy pc, xp-vel és egy galaxy s)szóval rádugtam a telefont a gépre és nem történik semmi hiába húzom le a telefon értesítési sávját nem tudom mountlni
hiába állítom be a beállítások/névjegy/usb... nem megy
hiába tettel fel újra az usb driver amit az 1.hszben linkeltetek igy sem megyszóval a kies nem látja de még csak azt sem tudom megoldani hogy háttértár ként lássam
valakinek ötlet? vagy valaki részletessen leírná vagy nemtom
esetleg a régi spica driver bezavarhat? ( ezt mondjuk nem hiszem)
rattila76
hát amit én találtam erről atémáról az kb annyi, hogy a lagfixet itt a marketről lehet feltenni és nem kell hozzá szakértelem
illetve hogy ez a lagfix egy olyan hiba javítás.... szal gyorsabb lesz tőle a teló2.2 már van nem hivatalos( páár hónapja)
arra mondjuk nem láttam semmit se hogy hivatalos verzióval mia helyzet hgoy van-e és ha van akkor melyik szólgáltatónál elérhető már2.2 már tudni fogja flash, és azzal még gyorsabb a teló a jit miatt meg egyéb újítások miatt, viszont szerintem a srácok arra is felteszik a lagfixet( ez csak találgatás részemről)
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Skynet258 #17472 üzenetére
nem hagyhatom ki gondolod hogy kimaradnék a tutiból?
múltkor mondtad hogy 30.000körül vetted meg, nekem is sikerült a telenornál 30eft ért és havi 5000ft a havi előfizus díj egy évig szal én is kedvezményessen jutottam hozzáskynet neked valami ötleted erre a kies vs háttértár dologra?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz visionbp #17478 üzenetére
saját nokiám nekem nem volt, de sokat iszkáltam nokiákat is!
véleményem szerint az symbián haldoklik jelen pillanat( azt mondják még felébredhet)
már spica is jobb volt szinte minden nokia telefonál, ez a mostani az SGS ez meg hát ahhóz képest ..... szóval megéri még akkor is ha netalántán lennének kezdeti nehézségekjavaslom hogy vágj bele egy androidba, ha nem ebbe a kategóriába, mert félsz a spicát még mindig ajánlani tudom az olcsobb árkategória he nem jön be nem buksz rajt akkorát mint ezen buknál( hozzá teszem ha egyszer kézbe veszed nem akarod majd letenni)
-
r.zozoka
aktív tag
válasz #97544192 #17479 üzenetére
hírtelen nem tudom, de vagy ebben a topicban vagy a spicásban valaki azt javasolta hogy a játék data mappáját kell kimásoolnod magadnak, késöbb feltelepíteda játékot és ezzel a régi data máppával felül írod az újat és voálá
hát ha minden igaz akkor ez a nagy technika, de azért ne olyan játékon próbáld ki amin már jó helyen vagy
-
r.zozoka
aktív tag
én is msot vettem meg 30eft ért és csak havi 5eftba kerül, de azt mond le is beszélhetem!
tehát megérte!bakker tök egyszerű volt a kies és a háttértáras megoldás
csak másik usb portra kelett tennem! hogy ez miért nem jutott eszembe a spicánál ez minden napos volt -
r.zozoka
aktív tag
igazából az is zsír új csak ha null percesnek van írva akkor olcsóbban tudja forgalmazni és eladni,de ilyenkor nézzd meg a garanciát, hogy nehogy csak az üzlet garanciája legyen rá hanem samsung gari legyen hozzá!
mert ha csak üzlet garis akkor csak oda tudod vissza vinni ahol vetted és mekkora szívás ha közben mondjuk csődbe megy a bólt vagy csak simán bezárnak.....
szóval mindenképpen csak olyan 0percest vegyél ahol van hozzá gyári garancia!rattila76
hát én olyan tokot nem ajánlok amiben van mágnes( ezért most lehet hogy megköveznek)
szóval nem ajánlok mert ebben van iránytű sensor vagy micsoda és annak nem tesz jót,mondjuk atöbbi szenzornak sem! rövid távon persze nem fog a hiba jelentkezni de ha sokáig van a mágnes ,elett akkor gps pontatlanság... előfordulhat, persze NEM kötelezőenvéleményem szerint a legjobb ha veszel sima bőr tokot amit zsebben lehet hordani és pá vagy olyan öv tokot amiben nem mágnes van hanem tépőzár
persze javítsatok ki ha tévedek, nem szeretnék senkit se férre vezetni!
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #17504 üzenetére
tudod mia poén? elolvastam
meg ugye mint írtam spicnak voltak hóbortjai amit kikelett ismertni gondolhattam volna, hogy ilyen egyszerű a hiba
nah mind1 ami elmúlt az már a múlt -
r.zozoka
aktív tag
bár én nagoyn új vagyok itt köztetek de nagoyn jó lenne ha kitérne az 1.hsz az összes dologra a 2.2vel is!
amúgy aki írta,akik írták nagyon nagy gratuláció, és hatalmas köszönet! -
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #17513 üzenetére
sajnálom nem emlékszem minden részre pontossan egyszer elolvastam kb 1hónapja teljessen és ma meg annyit olvastam el belölle amennyi kelett.
a rootlásos részt most pl nem olvastam el megint mert még 1-2 napig nincs rá szükségem, de majd annak is eljön az ideje akkor meg majd azt a részt fogom elolvasniegyébként akkor neked nagyon gratulálok, jól sikerült
-
r.zozoka
aktív tag
nah szóval van recovery menüm letöltötte mindent hogy feltegyem a 2.2őt, csak 2 kérsésem lenne:
amikor aktiválom a ezt a update.zip-et akkor még nem változik meg semmi sem a telefonban ugye?leszedtem egy romot amit a tarattila hsz-ben ez ajpm volt ez .rar-ban volt kicsomagoltam kaptam 1db .tar végüt
a spicánál ez nem volt gond mert akkor beixeltem a one package részt és 1fájlból veltette, itt az odinban nem látok ilyen rész viszont olyan van hogy dunk file oda rakjam be esetleg? a re particiot pekell pipálnom?hírtelen ennyi jutot eszembe aki tud kérem segítsen
-
r.zozoka
aktív tag
válasz r.zozoka #17602 üzenetére
jó módosítom a kérdéseim
eszembe jutott hogy elolvasom skyent írását is a frissítésről a kettő írás kicsit különbözik vagy csak mert össze keveredik minden már
efs mappa mentése oké hogy kell, hogy késöbb jó legyen nekem, de azt csak akkor tudom menteni ha rootolt a telefonom(ezt így gondoltam én is, de ebben megerősített skynet írása)
a másik írásban ere viszont nem igazán térnek ki, csak javasolják hogy mentsük le, de amig ugye nem rootolt a telo addig nem lehetséges. tehát akkor ha jól értem a dolgokat jó lenne ha előszőr rootolom hogy tudjam menteni a mappát majd tolom rá az új romot és ha kell, megint root!? vagy férre értettem valamit?
illetve a másik írásban a recovery menűből back upoltak ami elvileg mindent ment így nem kell külön lementeni a mappár ugye?
akkor ti most melyiket javasoljátok?de rossz hogy ennyit kell kérdeznem, rég volt már
-
r.zozoka
aktív tag
valaki egmondaná nekm hogyan tudom rootolni mert sehogy sem akar sikerülni:S
szóval tettem az sd-re az update.zip-et és a one....zip-et is
az usb deboing azaz usb hibakersés-t bepipáltam
kikapcsoltam előjött a recovery itt update zip aztán előjött egy zöld recovery rész ott megkerestem a one...zip-et és elinditottam,most ott áll hogy installing update...
szóval nem akar sikerülni
mit rontok el? vagy valami ölet erre? -
r.zozoka
aktív tag
válasz ForRedGlory #17626 üzenetére
Igen skynet elotti hszben mar irta valaki, igy sikerult a rootolas.
Ezzel csak az volt a baj hogy keson ertesultem rola hogy van es egy csomo idot elpazaroltam es meg igy se sikerultazert koszonom szepen neked is a segitseget
holnap jon a telefonomra a 2.2 (ez egy. tar-os akkor pda linkelem ugye? Utanna majd megint root ugye? ) -
r.zozoka
aktív tag
hali!
nah szóval feltettem a 2.2őt
most felszeretném rakni a skynet által ájánlott lagfix kernelt sztupy-tól, már letöltöttem, de nem tudom hogyan kell feltenni valaki megmondaná? oké hogy odinba, de melyik ése? pda-ba?jah és a lagfix neve amit leszedtem: i9000_BacklightNotification_v2.2_with_Universal_Lagfix_v0.3.tar
ez a jó a friss, használható?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz tariattila #17727 üzenetére
köszi a segítséget neked is! itt a link is
miért kérdezed? ez valami új cucc amit még nem nagoyn ismertek....?
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Skynet258 #17839 üzenetére
amúgy mire jó ez a 300hz ... cucc?
nekem a telefonom buggollt a sztupy féle lagfixel
most toltam fel a marketből telepíthetőt és ezzel jónak tűnik!
ezzel a 300hz-s cuccal mi lesz jobb? és a voodooo cucc miért jó ha van?ennek a 300hz cucc nak egy elénye feltünt a ram
remélem ezt is sikerül hamar feldolgoznom, mint a spicnál és akkor végre nem kell sokat kérdeznem
+1 a rádás mi az a k9? ami nem sokárra jön?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
valaki felkapcsolná nálam a villanyt? erre szeretnék választ kapni,ne haragudjatok, hogy ilyan hamar kérdezem, meg ismét, de szeretnék képben lenni azzal amiről beszéltek
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz CivicEsi #17945 üzenetére
1:idojaras widget: beautifull widget, weather weidget... Ezek hasonloak
2: erre is tuti van de ezzel meg soha sem foglalkoztam
3:ha a 3.2 van rajt akkor alapbol kilehet kapcsoln, ha nem akkor dcswitch-et tudom ajanlani vagy a extended kontrolt () tobb dologra is gyogyir, quick settings ez is tobb dologra jo es mind widgetesEmailra meg majd csak ir valaki valami okosat, egyebkent a teljes sense feluletet.is ralehet huzni, ha akarod, de skkor mar miert nem vett desiret.....
Tovabbi szep estet, forumozast
vitez...
Nem, de kivancsi pennek ramas: hogy tudok szoveget kimasolni egy weblaprol, sehogy sem talalom(probaltam kar a menuben jeresni meg probaltam hosszan nyomni a lapon, de semmi)
Valakinek otlet?[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz r.zozoka #17958 üzenetére
Bakker, de megszivatott ez a kijeloles
1: weblapon nyomtam hosszat semmi sem tortent(igaz nem volt alattapont szoveg akkor)
2: vegre szovegre nyomtam elojott a kijelolees, de itt meg nem sikerult kibovitenem tobb szora
3: a kibovitese is ugy mukodott ahogy elkepzeltem csak bem akart reagalni, bezzeg most reggel nar korrektol sikerulget a muvelettehat elkepzelesem jo volt csak nehez volt eljutni a sikerhez
bagan: most lattam a valaszod, koszonom
lagfix, ha nem akarsz buheralni nagyon akkor market
1: z4root letolt telepit ( magatol ujra indul)
2: ryanza nevre rakeresel marketen es azt a progit telepited
-felteszed az ext2 toolst( te inditod ujra)
-elinditod a lagfix reszt a progiban( itt mar bem kitelezo ujra huzni)Van az odinos ut is, az azert jobb mert azzal ennel is popecebb lesz a vas
skynet galax s segedleteben van link hozza, letoltod megnyitod az odint, betallozol, start azt ha kesz a telo rebbot rocovery modba, itt tudod majd aktivalni a cuccot amit feltettel!
A masodik a jobban hasznalhato, de nehezebb telepiteni, aktivalni
sok sikert
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
járt már valaki úgy hogy nem tudott az xda forumba reggelni?
valaki tudna nekem linkelni egy ilyent?
-> YA-OK! Yet-another Optimised Kernel ( jah és ha lehet ne az sda-s linket )[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Hat en azt mondom ha mar a lendulet elkapott, hogy javits a gepen, akkor mar a rom cseret is csinald meg, mondjuk egy jpm mert ehhez fejlesztenek eleget
elso lepes kent 3gombos menut varazsold elo, utanna odinba rom majd odinal 300hz kernel azzal majd tudsz rootolni lagfixelni tweekelni...
Ez a legjobban megeri dolog a tobbi csak jatekszerNe izgulj nem bonyulult dolgok ezek, ehhez is vannak jo segedletek pdafanon andro-id.infon es xda-n is
Jah rom kombo jpm (ez mar 2.2) + 300hz kernel (500hz meg szerintem nem az igazi folyton hiba uzit kaptam vele)
ha valakinek van jobb ajanlata ennel a kombonal varom ajanlatat!
Jj hunter
talan a hendcent sms tudja, bar meg nem probaltam meg igy keresni
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
valakinek van ötlete arra, hogy a telefon média lejátszója, miért írja ki, hogy töröljek néhány tételt mert nincs eléghelye....
pedig a külső sd-n 300mb-t a belső sd-n 2gb-t a telefon tárhelye meg 1.56gb van szabad!ötlete valakinek?
más: mit ronthatok el ha minden mod amit felteszek hiba üzit dobál ez a 300hz-es mod a legkevesebet 1-et ( google frame vagy valami ilyesmi)
-
r.zozoka
aktív tag
válasz csabám #18092 üzenetére
hülye kérdés tudom de rootolt a telefonod?
esetleg nem ex2ben van a data mappa, mert akkor elvileg nem fog tetszeni neki a módosítás. esetleg ha recoveryből kell feltenni akkor meg a systemet kérdezem hogy nincs-e ext2ba, mert akkor meg még jobban nem fog tetszeni neki a dolod!legalábbis a spicánál igy volt mivel az nem irható formátum vagy valami ilyesmi..
más: valaki esetleg az én kérdésemre?
-
r.zozoka
aktív tag
apndroid helyett ajánlanék pár jobb megoldást!
-DCSWICH -> csak a netet kapcsolja ki
-QUICK SETTINGS -> ez sok mindenre okos megoldás
-EXTENDEDCONTROLS -> ez is sok mindenre megoldás talán a legjobb és a legtöbbet kínálómind a 3 alkalmazásnál nem az apn rontja el ( azért nem jó megoldás mert közben próbálkozik a nettel való kommunikáásra és akkor is szívja az aksit!), hanem magát a netkártyát kapcsolja ki, ezáltal sokkal takarákosabb!
szerintem aki eddig apndroidot használt, az próbálja ki ezeket, ha nem tetszene akkor még mindig vissaz tudjátok tenni az apndroidot
-> további előnye hogy az apndroidnál néha nem kapcsol vissaz a net vagy a wifis dolog... pontosan nem tudom melyik...de valami nem volt jó vele
-APN SWICH ezzel meg kreálni tudsz egy másik apn beállítást és a között tudsz váltani. ha az egyik a valós a másik a nem valós akkor ezzel is tudd a netet kapcsolni, de ez sem a takarékos forma!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Oppenheimer #18186 üzenetére
Hat hogy hogyan todod jol helyre hozni nem tudom, de a biztossan mukodo dolgot tudom
Odinnal huzzal ra uj romot az negoldja majd a bajt
Egyebkent nem ertem hogy sima factory resettel hogy sikerulhetett
volt lagfixed? A data ext2-ben volt, mert akkor tuti az volt a baj! -
r.zozoka
aktív tag
Hali lenne 2kerdesem
1: miert van az hogy a spicaval barmit letudtam tolteni, max a telefon nem jatszotta le, de legalabb leszedte.... Szoval van ra valami megildas hogy barmit lelehessen vele tolteni?
2: az oldalillesztesek nalatok mukodik rendessen?
En hiaba kapcsolom be, csak akkor tori meg ha elforditom es utanna vissza
Erre valakinek megoldasa? Otlete? -
r.zozoka
aktív tag
válasz CHIPman #18583 üzenetére
jah a dupla katt már el is felejtettem hogy van olyan én mindig a multi-t használtam és úgy ugye bár nem csinálja, viszont ha a dupla katt meg van utánna már lehet a multit is használni hozzá mert akkor már követi a kicsinyítést és a nagyítást
-> köszönöm a segítséget, ez eszembe sem jutott volnaaz xwin downloader-re meg mindjárt beruházok, csa találjam meg
egyébként régen a spicánál csinált az egyik srác egy apn pakkot amit ha betettél a system mappa egy adott helyére akkor tudtad használni... és egy csomó benne volt.
ezzen azért gondolkodom mert amikor j romot teszek fel akkor ugye nincs beállítva az apn, ezért azt kézzel kell megadnom neki.... igy meg könyebb lenne...
mindjárt kipróbálom hgy működik-e és ha igen akkor linkelem ide is -
r.zozoka
aktív tag
-
r.zozoka
aktív tag
nah most jutottam el odáig hogy kipróbáljam amit adtál cuccot, de kicsit felhős a dolog, mert nem pda-t ... látok hanem code...mit hova is kell tenni?
te ezt irtad:
komplett csomag (code - xwjpa, modem - xxjpp, csc - xxjp7 + odin + pit) itt; link
a kicsomagoláshoz szükséges jelszó ment privátban!
de ígérd meg, hogy re-partition kipipálással telepíted úgy, hogy előtte és utána is megy a teljes nullázás - annak érdekében, hogy ne legyen akadás, lassulás...stb!odinba berakom a pit fájlt ez még egyértelmű a csc fájlal együtt
a többivel nem tudom mit csináljak vagy hogyan leírnád nekem, hogy mit hova teszek milyen sorrendbe és mit nyomkodok, vagy valaki?+erre még kell tenni valami lagfix dolgot? vagy valami más spéci cuccot?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Csabám, kali:
Koszi a segitseget
kozben feltettem a sztupy 3.0-at+lagfix 3.0
A rendszer nem rossz, bar a sokat nem jelento quadrant csak 1500 korul van
hogy er el valaki itt 2100-300 erteket?Nalatok hogy van ez?
En ha felteszek egy romot az nap minden jo es masnap meg teli rak fcvel a legjobb kombom eddig jpa+z4root+oclf
most ez a sztupy3.0+lagfix3.0 ez sem tunik rissznak majd holnap kiderul, es majd utanna kiprobalom azt is amit adtal, meglehet kikine ezt a k10-et ishuh deh hamar fogok oregedni
-
r.zozoka
aktív tag
válasz csabám #18689 üzenetére
én nem értem abszolute a dolgot!
a telefonon van a hangerő szabalyzó azzal lehet lehalkítani egésszen rezgőig, utánna ha a rezgő is zavarna azt is kilehet nyomni, ha lehúzod az értesítő sávot!
ileltve ha ez sem lenne elég van egy csomó alkalmalmazás ami akár widget formában akár más formában is de képesek külön- külön állítani minden hangerőt és rezgést pl.: audiomanagerén ezt a progit használom már spica 1.5óta és teljessen jól működik,megbízható...
szerk.: látom már találtál magadnak progit rá
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz csabám #18800 üzenetére
bocs még az előző ldalra hittem hogy aza vége és azt is látom már válaszoltak
2.1 gyári rommal nem lehet sdre telepíteni hivatalos formában!
a spicánál volt olyan hogy app2sd ilyenkor mindent az sdre tett kérdés nélkül, azt viszont nem tudom hogy itt van-e rá lehetőség, megcsinálták-e ide is.2.2vel már gyárilag lehetséges ez, de hozzá teszem teljessen felesleges! ( beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése -> nah itt tudod átmozgatni az sd a cuccokat, de mint montam ez felesleges!)
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz user137 #18826 üzenetére
engem érdekelne ez a hátlap ami megmaradt, ha még megvan!
én elég messze lakom pesttől szóval az is postai uton kéne! hátlap+posta menyire fájna?csabám
amikor válaszoltam addigm ég nem látszottak a válaszok és ugye bár csak azt láttam, hogy vajon hol lehet állítani...
csak a jó szándék vezérelt[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Maffia91 #18842 üzenetére
keress valami olyan appot ami megmutatja hogy melyik progi mennyiteszek mert ez valami alkalmazás hiba lesz, szinte tuti.)
1500mah-nál nem igen fogsz nagyobbattalálni esetleg 1800mah-sat de nem vagyok biztos benne hogy már gyártottak volna galaxy s-hez és a spicból kiindulva rövideb ideig birta vele mint az1500asszóval nézz szét a telefonodban inkább, mert ezzel olcsóbban jössz ki!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz Maffia91 #18845 üzenetére
az a baj hogy nekem még nem volt ilyen gondom hogy ilyen progit keresek és ezért sajnos ajánlani sem tudok
talán set cpu vagy hasolók osmonitor lehet hogy jó erre is mert mintha kiírná a %os értéket is
de talá van neki gyári alkalmazás is a beálítások/ alkalmazásokban
esküdni nem merek hogy bármelyik jó esz ezek között, de azért próbéáld ki hátha tud segíteni! -
r.zozoka
aktív tag
válasz axlfsi #18851 üzenetére
a telefonban van túlfeszültség gátló, vagyis ha feltöltötte lekapcsolja a töltést,ezáltal rajt lehet egésznap!
DE ha merül a telefonod elvileg nem foglya újra indítani a töltést, csak ha lehúzod és megint rádugod ( mondjuk ebben arészben nem vagyok bizots hogy ha kevés az aksi nem indítja újra, eddig nem hagytam rajt olyan sokáig még!)user137
mint írtam nekem kellene ez a hátlap! holnap utalok kb 14:20kor[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
Hali user137
Most akkor mia helyzet enyem a feher hatlap?
[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
bakker egy nagyon gáz kérdés!
ha felmegyek a samsungapps.com-ra, ott egyből egy wavet látok. jobbra fölött egy olyan lehetőséget ahol telefonok között tudok választani, de ott nem látok galaxy s-t és máshol semvalaki megtudná mondani, hogy merre keressem a mi készülékünkhőz a dolgokat onnan?
vagy ez lehet azért lenne igy mert a milyenkre mind jó?huh nah ez lenne a gondom valaki erre?
bocsi a hülye kérdésért -
r.zozoka
aktív tag
válasz zippofcy #19016 üzenetére
köszi az ötletet, már próbáltam, ennyire azért nem vagyok láma, csak nem láttam a samsungapps-ban a azta progit amit skynet ajánlott!
monsom meglesem ott ahol ő is megtallta, de ott nem találtam galaxy s-re váltást csak wave illetve ha más országra tetetm omnia 2őt meg isten tudja már miket láttam!
szóval valaki ötlet?csabám
de skynet akkor hogyan tudta letölteni és használni a progit, ha a telefonos appsban nincs benne!
vagy ennyire hülye nem lehetek hogy 6ból nem találom meg![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MárkaLánc