- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
Aktív témák
-
hdman
őstag
Valaki küldene privátban működő IGO-t + hozzávaló térképeket?
Sygic, és Ndrive is érdekelne! Köszi!
-
DonDragonka
őstag
K9 kilőve, mert rögtön az elején ezt lehet olvasni a hozzászólások közt:
Your email is stored in an unencrypted text file in /data/data/com.fsck.k9/databases or on your SD card. Recommend that you never lose your phone.Enhanched mail kilőve, mert rögtön az elején ezt lehet olvasni a hozzászólások közt:
Even after last update. Still does not support secure exchange passwords certificatrsMivel céges levelezésem is fut a kütyün mindkettő szopóka... Ráadásul két rugót nem adok valamiért amiből nekem csak a MAaR funkció kéne...
-
DonDragonka
őstag
válasz
t72killer #9393 üzenetére
Igen olvastam.
Én mondjuk egy-két rendszer apk-t próbáltam meg módosítaniés visszatenni a kütyüre de úgy meghalt tőle, hogy csak na... Hiába kapott nagy nehezen (konkrétan nem volt menüm, csak egy végtelen ciklusú hibaüzenet, tehát volt 0,5 másodpercem, hogy lépegessek a programok között) egy HR-t csak a ROM újrahúzás tette rendbe
Viszont azt már tudom, hogy ez lehetséges csak éppen még utána kell olvasnom annak, hogy a fejlesztői fórumokon, oldalakon mit írnak erről-arról...
Bevallom, már fejben létezik az első alkalmazásom terve is, csak még ismerkedem az Android fejlesztéssel...MAaR témához: Nekem arra lenne szükségem, hogy az általános menüben (ami megjelenik minden üzenetkezelő programban; az egyebeknél) legyen elérhető ez a funkció, mármint a MAaR. De ha máshogy nem akkor úgy, hogy ez lesz a második fejlesztési projektem...
Most még ugyan nagy a lelkesedésem hiszen még nagyon az elején vagyok az ismerkedésnek, mert ez az első Android-os telóm… De majd meglátom még mennyire bonyi… -
No.01
addikt
válasz
DonDragonka #9392 üzenetére
az 1, ill 3. -as pontal teljesen egyetertek sot igazabol szamomra az elso a jobban fajo mivel a NoLED nalam nem mukodott jol (szivta az akksit
)
Viszont nagyon remelem, h a 2. problemara van megoldas kulonben szamomra nem lesz hasznalhato az emailezesre (ertesitesekkel egyutt napi min 210 de van h 400 levelet kapok amibol tobb mint a fele csak ertesites melyeket csak akkor nezek meg ha v.mi gond van...)
Esetleg probald ki a K9 mailt vagy az Enhanched mail app-ot (tapasztalatom meg nincs, de ezt a 2-t jonak mondjak)
-
Köszi! Az XDA rootolós, ROM-frissítős topicjából származott az ötlet, ők azért elég komoly szereplők a ROM-frissítés-piacon
-
Van valami speciális oka annak, hogy 1.83-as és nem 1.85-ös Odin van a pakkban? Az újabbal gondoltam felrakni...
#9392: gratula a teló ügyes belakásához
a rootjogokkal meg csak óvatosan, gondolom olvastad a sztorimat
Esetleg próbálj ki egy másik emailklienst (k9mail) hátha tudja az olvasottként jelölést.
-
DonDragonka
őstag
Először is üdv mindenkinek! Kb egy hete vagyok büszke tulajdonosa a SGSII-nek. Múlt héten hétfőn kezdtem elolvasni ezt a fórumot és jelentem mostanra jutottam el a végére. Közben csütörtökön részben az itt olvasható információk miatt megvettem a kütyüt.
Minden hozzászólást nagyon szépen köszönök, ezeknek hála:
1. A készülék root-os
2. KF3-as ROM van rajta
3. Maxi szétberheltem, kipróbáltam mindent amit csak leírtatok.
4. Egyszer úgy nekimentem a szoftveres részének, hogy csak ROM újrahúzással tudtam visszahozni az élők sorába, de ez inkább az én hibám, mivel root ként berheltem egy-két állományt mer azt hittem tudom mit csinálok...Egy dolgot érdemes tudni rólam: naaagyon maximalista vagyok. Soha nem mondtam még egyetlen kütyümre sem hogy tökéletes, ez sem az, de a kritikáim inkább az Androidnak szólnak nem pedig a vasnak mert az egyszerűen bexarás...
Nekem három dolog hiányzik:
1. Külső értesítési LED nincs. Értsd: villogjon már valami kis LED ha merül, SMS, E-mail érkezik, nem fogadott hívás van.
2. E-mail-nél G-mail-nél SMS-nél nincs(?) MAaR(Mark All as Read) funkció. Nálam ez elég nagy szopóka mert van, hogy 60-80 levelem érkezik egy kb. 3 órás időszak alatt és többségének már a tárgyát látva is tudom, hogy elég lenne csak MAaR-ozni, de nem lehet így kénytelen vagyok mindet végignyomákolni.
3. Nem lehet(?) emelkedő csengőhangot beállítani szóval nekem kellett egy olyan mp3-at kreálnom a kedvenc csengőhangomból ami emelkedően kezdődik és tart vagy két percig, hogy ne legyen az az érzésem, hogy púlzál a teló :-DDDDVégezetül külön köszönet a hasznos infókért HardRic-nek, kali-nak, Gizmo94-nek
-
válasz
pestibenji #9386 üzenetére
Báhh, majd akkor hiszek a speckóknak, ha kint lesznek az apple oldalán... A bulvárlapok mindig szeretnek beleálmodni dolgokat a megjelenés előtt álló kütyükbe...
Ami az sgs2-be jöhetne még: olyan MHL, ami párhuzamosan 3 usb eszközt is kezel (külső winyó, egér, billentyűzet - természetesen egy tápos USB-hub-on keresztül). Nincs kizárva, hogy csak szoftveres kérdés...
-
frissült a samsung apps!
frissítés után; beállítások -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése -> samsung apps -> adatok törlése - hogy az ideiglenes telepítő és a felülírt maradvány eltűnjön! amúgy ezt szinte minden alkalmazás frissítésekor érdemes meglépni, mert minden alkalmazás esetén lappanghat több megabyte szemét is! mondjuk olyan előfordulhat, hogy így a beállítások elvesznek adott alkalmazásban, de semmiből sem tart újrakonfugolni! -
-
No.01
addikt
A HUBokat h lehet kiloni?? Kell hozza Root?
V.hol olvastam, h van 1x magyar ujsag amit a telefonrol elerek... na ezeket sehogy sem talalom. (ha fizetni kell erte akkor is erdekel)
-
-
válasz
Giovanny #9374 üzenetére
főként magadnak köszönheted, és használd egészséggel!
Gabesz11; az első szekció az európai, de - mint az ottani leírásban is láthatod - megfelelő (magyar xeh) product code alá nem adott xwkf3 verziós firmware, ezért javaslom ezt a teljesen gyári és érintetlen verziót; link
amennyiben szükséges leírás; link -
Gabesz11
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a samfirmware oldalrol szeretném letölteni a kf3 romto,de ha jol néztem az első kell az europai? ha valaki tudna segíteni megköszönném
-
Giovanny
őstag
Sikerül a frissítés ! Köszönöm mindenkinek a segítséget ! Főleg Kali -nak
-
Ha a kimenő feszültség szabvány, akkor nem fog kárt tenni az akkuban, bármennyi Amper van is ráírva. Persze ott a "HA", ami ugyebár kínai ketyeréknél... A valós átmenő áramerősség a tápfesztől (fix 5V) és a teló/akksi belső ellenállásától függ.
Közben énis találtam 3.5, 4, 12, 16 és 20Ah-s modelleket ebayen. A nagyokat elég drágáért mérik, bár ezek már egy kisebb laptopot is elvisznek.
Egyelőre várok még vele, mert az ára sok, 1db 4Ah-s modul árából veszek 3db 3500mAh akksit... (olyan helyre meg idén nem terveztem utazni, ahol 3napig nem látok konnektort
)
-
Sógi
addikt
válasz
CHIPman #9367 üzenetére
Nem, pl. arra gondoltam, h a fagyasztásokat újra kell nyomtanom? De gondolom igen, nem nagy gond, csak érdekel, köszi!
(#9369) t72killer : Ez most nagyon bejött és máshoz is tudom használni, ha kell.
Én csak olyat veszek, melynek a kimenő áramerőssége megegyezik a gyári töltőével (700mah), amit te linkeltél annak elég nagy a kimenője, sztem ez nem tesz jót az akkunak, persze arra azt fogod mondani, h gyorsabban feltöltiTényleg kárt tesz az akkuban?
Napelemesben egy 4A-est találtam normál/elfogadható méretben elég jó áron. -
Énis szemezek egy állítólag 9 amperórás verzióval (9000mAh Mobile power supply) ez elvben 2.2 ampert tud. Ami gyanús, hogy ugyanígy kinéző modellt láttam, amire 2100mAh-t mondtak...
Napelemes akksiban lenne jó egy 6+ amperórás darab, kár, hogy az akkora napelem, ami ennyi kapacitást fel tud tölteni egy nap alatt kb fél négyzetméter
-
CHIPman
nagyúr
A beállítások alatt a mentéseket érted gondolom, azok az SD-n vannak, semmi konkrét közük nincs ahhoz, hogy te mit csinálsz a programmal.
noxon: A másik lock beállításaiban kéne nézelődni, a CM7-en kívül nem tudok olyan ROM-ról, amiben ki lehetne teljesen kapcsolni csak a gyári lockot. -
noxon
őstag
Hello. Más lockscreent használok viszont többszőr előjön mellette a gyári is. azt, hogy lehet kikapcsolni? tök idegesítő.
-
Sógi
addikt
Nah megjött pár napja a 10e mah akkus töltő, ez már tényleg okés, nagyon bivaly! 2* töltöttem eddig fel kb 10%-ról a telót és még mindig van benne energia, sztem kb 4-szer tuti fel lehet tölteni. + sikerült rendelnem egy 1900 mah-es akkut okosba, mert hungaryba nem szállítanak...
Kamera nálam sem kattog, viszont 640-től felfelé folyamatosan "nagyít"... -
válasz
Flashhh #9340 üzenetére
nekik is ráközelít, miután jobban megnézték, lásd például; link
nem procihasználat miatt van, hanem gondolom optikai arányosság!csabám; nekem nincs kattogás, az általam kipróbált néhány s2 esetében sem volt, de létezik olyan széria, ahol adott a dolog, állítólag nem probléma, csak más működési módozat!
jános; vélhetően nem történt meg rendesen az illesztés, először odin nélkül is dugd rá a rendszerre download módban a telefont, hátha úgy megtörténik a teljes illesztés! a csc állományt nem/sem kell kicsomagolni!
-
gezatata
aktív tag
-
Giovanny
őstag
Ma próbáltam a Kali féle rom-ot,de az Odin nem vált sárgára download modban,csak akkor lesz sárga ha újra indul a teló,mit csinálok rosszul? A kies friss.W7 x64. A Multi CSC egy rar ,gondolom nem kell kicsomagolni?
-
MHL kábelt látott már valaki civilizáltabb áron? Ebayen a legolcsóbbat 50$-ért vesztegetik, elég sok egy 10centis árnyékolt drótdarabért, ami lehet, h a köv. generációs MHL szabványokhoz nem is lesz jó... (Esetleg van olcsóbb megoldás, amivel pl analóg VGA-jelkimenetet lehet csiholni?)
-
-
csabám
addikt
Megjelent a közkedvelt Darky is, bár eléggé béta még: [link]
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játékokat hova teszi a telefon?
-
Ha nagyon nem kell, uninstallálhatod is a HUB-okat... Ha nem fut, akkor akksiidőt sem használ a cucc, max foglal némi helyet és a keresőt lassítja egy picit.
#9354: "...saroktól-sarokig tartó, 3,7 vagy 3,8 colos kijelző került, háromszor nagyobb felbontással, mint az iPad2 1024x768-as képernyője." Hemm? Azaz 3072x2304-os a kijelzője??? szokásos Index informativitás...
. Meglássuk, mit tud majd.
Komolyan tuti nem fogja vermi az sgs2-t, mert ahhoz vagy 4mag/1GHz-es, vagy 2mag/2GHz-es proci kéne, ilyen idén nem lesz a piacon. Hálistennek az sgs2 a komolyabb hardveres hibáktól mentes, jó a felépítése (bármenyien is nyafognak alumíniumházért), és a szoftver is rendben van. 2évig tuti nem fogom cserélni...
-
dancsuri
veterán
válasz
KillerKollar #9322 üzenetére
a jelenlegi info serint memigen kell új ellenfél az Iphone 5-nek, az SGS II hardvera bőven elég (felszabadított procival) [link]
-
Xever
csendes tag
Feltettem a Kali féle romot és bár tovább bírja az aku, még mindig merül elég szépen (persze,persze 2 mag, nagy kijelző, értem én de az ember próbálkozik). Azon gondolkoztam, hogyha feltennék Lacus_ Theme romot vagy egy Lite'ning-et amiből sok felesleges cucc ki van már kapálva nem javulhatna az akuidőm? Igaz, hogy le tudom fagyasztgatni a hubokat meg amit még nem használok de nem lenne hatékonyabb olyat feltenni amiben már eleve benne sincsenek?
Van valakinek összehasonlítási alapja? -
aggleány
addikt
válasz
CrawLinG #9332 üzenetére
Ez felettébb kedves!
Bár bizonyos szempontból megértem, én sem szívesen adom a pasas kezébe a telefont, nehogy kárt tegyen benne.
Mellesleg telefonvédelmi okokból nem hordok sem gyűrűt, sem fülbevalót.
Nincs sértődés, de ha már idetévedtem, nem hagyhattam ki, hogy reflektáljak a női nem nevében.
-
gezatata
aktív tag
Bocs az amatőr kérdésért de milyen útvonalon tudom elérni a külső memória kártyát mert sehogy sem találom
-
-
adodaniel
őstag
válasz
pestibenji #9326 üzenetére
Van olyan fólia, ami nem karcolódik.
-
Varszegig
veterán
válasz
pestibenji #9326 üzenetére
"Most nem mindegy, hogy a kijelzőn lévő karcokat nézem, vagy a fólián lévőket?"
Hát nem, mert a fólia ha karcos, leveszem, teszek fel másikat, a kijelző cseréje más nagyságrendben mozog. És ha egyszer eladod sem mindegy, hogy a kijelző karcmentes-e?
Kihangosítós kérdésre: beépített Caska fejegységgel használom, tökéletesen megy.
-
RedCat
senior tag
Eddig ha fotoztam, akkor tudtam kepeket csinalni egymas utan (nem sorozat, csak egymas utan tobbet). Tegnap azt vettem eszre, hogy ha csinalok egy kepet, bejon a keszitett kep, meg kell neznem es eldonteni hogy megtartom e, beallitom e hatternek v torlom. Ezutan tudom csak a kovetkezot kesziteni. Ez eleg rossz, hisz lemaradok a lenyegrol. Hogy tudom visszaallitani az eredeti megoldast? Azaz ne hozza fel a kepet, csak fotozzon...
-
killerjohn
addikt
én megoldottam, vettem neki egy sajátot
-
CrawLinG
tag
barátnőnek kezébe semmiképp nem szabad adni ,főleg telefonálni hagyni, a fülbevaló miatt lehet karcos
-
dekanov
tag
Én bizony raktam rá fóliát. A hajszálkarcok fölbasztak engem is...
-
válasz
pestibenji #9328 üzenetére
az sgs telefonomat is így nézegették fogadásból ~ 8 - 9 hónaposan, de nem nagyon találtak rajta karcot - mondjuk nagyítóval nem nézték...
az sgs2 telefonom még csak holnap lesz 3 hetes, ezen pláne nincs!megfelelő zsebben tartom, nem dobálom, nem teszem le pofára, még a hátára is csak megfelelő felületre, szóval maximálisan vigyázok rá!
-
pestibenji
senior tag
Nem tudom ezt hogy sikerült, de én nem vigyázok rá túlságosan sajnos :S Amúgy mikrokarcok a tiéden is biztos vannak, azokat nem lehet megúszni
Tök sötétben ha kikapcsolod a képernyőjét és egy erős lámpát felkapcsolsz ha mozgatgatod a telót találni fogsz rajta te is iszonyat kicsi és alig észrevehető karcokat.
-
válasz
pestibenji #9324 üzenetére
miként tudjátok összecseszni a kijelzőt? én nem használok fóliát, sem pedig tokot a mobiltelefonjaimhoz, de sosem sikerült még összekarcolni, vagy megsérteni a kijelzőt - igaz, nagyon vigyázok a telefonjaimra!
-
pestibenji
senior tag
hát nincs
De amúgy nem vészes, csak jobban kell rá vigyáznom. Úgyis hibás a kijelzőm, szóval majd ha nagyon karcos lesz visszaviszem kicseréltetni. Most nem mindegy, hogy a kijelzőn lévő karcokat nézem, vagy a fólián lévőket? És szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy melyiken mélyebbek a karcok, illetve melyiken van több.
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #9324 üzenetére
Gondolom nincs fólia a kijelzőn.
-
pestibenji
senior tag
Na megszereztem az első nem hajszálkarcomat
Egy kb negyed miliméteres pötty a kijelző közepén, amúgy csak akkor látszik ha nagyon észre akarom venni, de nem örülök neki
:S
-
CrawLinG
tag
apple érzi a vesztét , sztem két lépéssel mindig alul fog maradni
iphone5 is
-
KillerKollar
őstag
válasz
CHIPman #9321 üzenetére
Az eddigi hírek alapján ugyanaz a processzor marad csak magasabb órajelen illetve 2.3.4-es Android lesz rajta de arra nyilván a jelenlegi S 2 modelleket is lehet fejleszteni.Illetve ezt a Plus-t Agusztus-Szeptemberre jósolják azaz nemhinném hogy ekkora változtatások lennének benne,szerintem azt meghagyják majd egy S III-ra.Azért akkor,mert akkor jön az Iphone 5(4s?) és egy kicsit föl akarják tupírozni a jelenlegi zászlóshajót a Samsungnál hogy helyt tudjon majd állni az új jövevénnyel szemben de mivel hardveresen nem változik a pletykák szerint,elviekben a processzor órajeleinek emelését szoftveresen is megoldhatják egy frissítés keretein belül.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
KillerKollar #9313 üzenetére
Várd meg a híreket a prociról. A Plus elképzelhető, hogy más processzorral is lesz(ha lesz, mint sgs esetében, a sgs+ Qualcomm 1,4GHz-es), ha pedig mással lesz, akkor lehet, hogy OMAP lesz benne, ami SGX gyorsítót tartalmaz, annak pedig sokkal nagyobb a támogatottsága(jelen pillanatban), mint a Mali 400-nak, és még erősebb is.
-
KillerKollar
őstag
Üdv! Most tervezem ilyen telefon vásárlását és azt olvastam hogy szeptemberben új modellt adnak ki Galaxy S II Plus néven ami tartalmazza az 1.4 ghz-s processzort és pár formai apróságot ez igaz,vagy ez az 1.4 GHz-s dolog frissítés formájában jelenik majd meg amit én is telepíthetek a telefonomra amit most vennék és szoftveresen állítja majd az órajeleket a rendszer?Vagy kiadnak egy új változatot a telefonból?Érdemes azt megvárni?
-
Gaabor80
aktív tag
Kihangosítóval használja valaki???
-
csabám
addikt
válasz
Flashhh #9307 üzenetére
Nem tudom. Engem mondjuk a kattogás zavar egyedül, a másik felével együtt tudok élni, amennyit használom mostanság. De ha másnál rendben van, akkor ez nem normális szerintem. . .
Mellesleg kinél okés a dolog? Emlékeim szerint nem olvastam mostanság olyat.Szerk.: A kameránál hátul kattog a cucc, ha elindítod a cam appot, vagy mikor váltasz a fotó és videó opció között. Állítólag a lencsék . . .
Tököm sem tudja. Működik és kész
-
dancsuri
veterán
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji #9304 üzenetére
Nah bazz. . . Pedig megvettem, hogy minden frankó legyen.
Csináltam clean installt ma, de nem segített. Lehet, hogy titanium mentés kavar be?!
SGS - nél szépen fut mellesleg.Szerk.: Nekem is az volt meg mikor megjelent. Viszont ott is produkálta a lefagyást.
Flashhh: Szervízes ismerősöm azt mondta több fajta cam hardvere van az sgsII - ben. Ezért van akinek kattog, van akinek nem. Lehet, hogy itt is ez játszik közre. . .
-
No.01
addikt
Tudom-tudom mar mindenkinek a konyoken jon ki a kamera sw frissites, de en gondoltam teszek egy utolso probat. Nyomtam egy hard resetet.
Ujra is indult szepen, de mivel a Google-s biztonsagi mentes opcio mukodott igy elkezdi visszaallitani... de nem am wifirol hanem mobilneten keresztul (itt nalunk pont nincs 3G... igy mar vagy 20 perce fut a dolog raadasul 20mp-kent hozza kel ernem kulonben kikapcsol a kijelzo es megall a mobilnet isErre v.mi alternativa mert ez igy finaman szolva is nyogvenyelos...
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest