- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
válasz
KillerKollar #45087 üzenetére
garis kereteken belül, a futár és a javítás is ingyenes!
itt legyen regisztrálva a készülék; link -
válasz
KillerKollar #45084 üzenetére
futáros (prémium) szervizzel csak néhány nap - a hibától mondhatni függetlenül!
-
válasz
KillerKollar #45080 üzenetére
attól nem!
-
válasz
KillerKollar #45077 üzenetére
de igen! ellenben visszaállítod az eredeti állapotot - ha tudod -, és minden okés ismét!
-
norbert999
aktív tag
válasz
KillerKollar #45069 üzenetére
Nagyon-nagyon kevered a dolgokat...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
KillerKollar #45069 üzenetére
Első hozzászólás a témában.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
KillerKollar #45064 üzenetére
De nem a clear cache-t nyomtad, ugye? Mert az csak a cachet törli. Clear data kell neki. Ha nem megy (várj 10 percet a kezdőképernyőn, kb annyi kellhet neki), akkor is van megoldás. 1. Hozzászólás - odin - xwki4 gyári szoft letöltés és update. Amíg van recovery / download, addig gond egy szál se.
Többieknek: azért xwki4, mert az a magyargaranciakonforn utolsó rom.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
KillerKollar #45062 üzenetére
Első körben nyomj egy clear data/cache (wipe data / factory reset) gombot a recoveryben. Ez a gyári beállítás visszaállítása.
MINDENT töröl, de be fog bootolni. -
KillerKollar
őstag
válasz
KillerKollar #45061 üzenetére
Ez a downloading mode ezt hogy kell?így rádugom gépre rámásolok valamit és recoveryből indítom?Tudsz vmi linket adni esetleg hogy mit másoljak föl rá?Köszi.
-
Varszegig
veterán
válasz
KillerKollar #45055 üzenetére
dehogynem tudod gépre csatlakoztatni. Volume up, Home gomb, és bekapcs egyszerre bejön?
Akkor van recoveryd. Ott tudsz cachet törölni. Próbáld ki!
Ha ez nem megy, akkor meg van download mód, és tudsz cf kernelt felrakni. -
Varszegig
veterán
válasz
KillerKollar #45041 üzenetére
ugye olvastad, amit neked írtam, fentebb?
-
válasz
KillerKollar #10573 üzenetére
azonnal frissíteni kf3 vagy kg1 verziósra!
-
válasz
KillerKollar #10567 üzenetére
*#1234#
-
WaterWave
veterán
válasz
KillerKollar #10552 üzenetére
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3456.0
-
WaterWave
veterán
válasz
KillerKollar #10528 üzenetére
rootolni kell
-
válasz
KillerKollar #10400 üzenetére
modem lan --> router wan -> a router osztja a netet/kapcsolatot saját wan portjáról a lan és a wifi portjaira -> munkaállomás lan/wifi
-
válasz
KillerKollar #10396 üzenetére
a wan kábelt akár ki is húzhatod az eszközből a konfigurálás idejére, mivel ahhoz nem kell netes kapcsolat! illetve más eszköz ne csatlakozzon az eszközhöz - sem kábelen, sem pedig wifi hálózaton -, amíg beállítod!
-
válasz
KillerKollar #10391 üzenetére
a routeren kell beállítani mindent, a telefonon csak a jelszó megadása szükséges a csatlakozáshoz, vagy jobb esetben előre létrehozod a szükséges profilt a telefonon - a szükséges paraméterekkel -, hogy a wifi bekapcsolásakor automatikusan felcsatlakozonn!
a router lan portja és a munkaállomás lan portja kábeles kapcsolatban legyen, egy böngészőben megadod a router adminisztrációs felületének eléréséhez szükséges ip címet (a router gyártójának/típusának függvényében adott), bepötyögöd a felhasználót és a jelszót (a router gyártójának/típusának függvényében adott), majd beállítod a szükséges paramétereket! -
válasz
KillerKollar #10386 üzenetére
a wpa és a wpa2 két különböző mód, illetve párosulhat tkip vagy aes módozattal!
amennyiben automatikuson áll mind a két opció, úgy vegyesen képes mind a 2 * 2 kombinációt használni! jelszónak minimum 8 karakter kellene!
az erősségi sorrend; wpa2-psk - aes a legjobb, utána jön a wpa-psk - aes, minden más kombináció gyengébb, illetve a tkip módozat képes visszafogni a wifi átvitel sebességét, illetve jobban terheli a munkaállomásokat is!
a telefon rendszere simán kezeli a leghúzósabb wpa2-psk - aes párosítást is, illetve mondhatni annak örül a legjobban! -
válasz
KillerKollar #10378 üzenetére
jobb titkosításoknál 8 karakter a minimum a jelszó esetében!
amennyiben még nem aktív a csatlakozási hivatkozás, úgy kevés karaktert észlel, ha eléred az elvárt karakterek számát, akkor lesz aktív a csatlakozási ikon!
amúgy milyen titkosítást használsz? a wep nem frankó, wpa/wpa2 kell, és lehetőleg aes párosítással, a tkip gyengébb és problémásabb! -
KillerKollar
őstag
válasz
KillerKollar #10375 üzenetére
Rájöttem hogy a bizonyos hosszaságú jelszó fölött rá tudok nyomni...ez miért van?nekem csak 8 betűs a jelszavam...
-
HardRic
addikt
válasz
KillerKollar #10349 üzenetére
hülyeség, 100%-nál úgyis leáll a töltés, ez régi akksiknál volt divat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #10349 üzenetére
hülyeség
-
Anulu79
addikt
válasz
KillerKollar #10017 üzenetére
Én a T-nél vettem és nem kaptam hozzá SD kártyát. 1 - 2 programot töltöttem le azóta és nem kérdezte, hogy hova akarom telepíteni. Ahogy néztem nekem nem a kártyára lettek telepítve.
-
DjBlero
őstag
válasz
az sd kártyát a belsömemoriára értik,nem a külsö memokarira
-
válasz
a beépített tárról is menni fog!
-
dancsuri
veterán
válasz
KillerKollar #9322 üzenetére
a jelenlegi info serint memigen kell új ellenfél az Iphone 5-nek, az SGS II hardvera bőven elég (felszabadított procival) [link]
-
CHIPman
nagyúr
válasz
KillerKollar #9313 üzenetére
Várd meg a híreket a prociról. A Plus elképzelhető, hogy más processzorral is lesz(ha lesz, mint sgs esetében, a sgs+ Qualcomm 1,4GHz-es), ha pedig mással lesz, akkor lehet, hogy OMAP lesz benne, ami SGX gyorsítót tartalmaz, annak pedig sokkal nagyobb a támogatottsága(jelen pillanatban), mint a Mali 400-nak, és még erősebb is.
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest