- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Pár napja voltam itt egy olyan problémával, amilyet még senki nem látott: a Home-ra kitett mappa összemegy, kilógnak belőle az alkalmazások ikonjai. Azt mondtátok, hogy csináljak képet. Azóta megint megcsinálta, íme a kép:
Talán rájöttem, hogy mitől csinálja: most akkor láttam, hogy megint ez van, mikor lehúztam az USB-ről, fájlokat tettem fel a külső SD-re. Valakinek van valami ötlete, hogy miért csinálhatja?
-
aggleány
addikt
Varszegig
Köszi, hogy megnézted. Mióta megírtam, hogy mi baja, azóta úgy néz ki, hogy összeszedte magát, és nem akar leégni a rokonai előtt, mert azóta nem csinálja. Lehet, hogy ez lesz a megoldás: ha gond van, írok ide Nektek, és ettől megoldódik.
-
aggleány
addikt
DjBlero
OK, akkor rászánom magam, ha tényleg ennyit jelent.
Gizmo94
Azért annyira még nem lehet régi az a rom, alig egy hónapos a telefon.
Azért megcsinálom, és majd jelentem a változást, ha nem zavarok vele.
Mett
"reflow" Ezmiez?
-
aggleány
addikt
válasz
Gizmo94 #15010 üzenetére
Nincs rootolva a teló, úgyhogy nálam nem megy a teljes mentés a Titaniummal.
Nem is akarom rootolni, mert mindig attól tartok, hogy elbénázok valamit, és véletlenül kitörlök valami olyat, amit nem lenne szabad. Én csak amolyan mezei júzer vagyok, csak úgy használom a telefont, de a rendszerbe nem szeretek belenyúlni.
-
aggleány
addikt
válasz
Gizmo94 #14999 üzenetére
Az a baj, hogy már olyan jól belaktam, hogy nincs szívem mindent újrahúzni rajta.
Azért előbb-utóbb meglesz, de még reménykedem egy kicsit, hátha összeszedi magát.
A Polaris Office-ban találtatok olyan beállítást, amivel normálisan olvasható méretben jelenik meg a szöveg a doksi kinyitásánál, vagy mindig állítganti kell? A többi irodai progiban rögtön olvasható a szöveg (méretre), ennél meg nagyító kell, de az is lehet, hogy inkább elektronmikroszkóp lenne a megfelelő, annyira aprócskák lesznek a betűk, mivel egy oldalt jelenít meg egészben.
-
aggleány
addikt
válasz
Gizmo94 #14986 üzenetére
Egy ideje nem igazán hat meg az ilyesmi, főleg azért, mert olyanok szoktak dobálózni vele, akik az adott kérdésben finoman fogalmazva diszkrétebb tudással rendelkeznek.
Új figura van a Home-on! Ki van téve a Smooth Calendar Widget (egyszerű naptár widget, a következő három eseményt jeleníti meg), és összementek rajta a betűk.
Egy egyszerű Refresh-hel megoldottam, de elég viccesen nézett ki. Ez is csak úgy jött, mint a mappás projekt, nem tudni, mitől.
-
aggleány
addikt
válasz
Gizmo94 #14981 üzenetére
Már többször is megkaptam, hogy a százas szög hozzám képest integrált áramkör.
Az a legaranyosabb, amikor azért vagyok hülye, mert lánynemű vagyok.
Ez nagyon jól néz ki, muszáj lesz kipróbálni. Ha jól olvasom, akkor olyankor kell feltenni, amikor van pár óra szabadidőm, hogy mókoljak vele.
Ez ugye a GO Launcher EX? Vagy az Exnélküli?
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Köszi, hogy megnézted.
Az a baj, hogy nem rögtön lóg ki, egy idő után, de még nem jöttem rá, hogy mitől csinálja. Ha belepakolom a dolgokat, szépen ott van minden, és amikor később valamikor ránézek, akkor kilóg.
Van olyan lauchner, ami különösen szuper? Gondolom, olyan gond nincs, hogy a teló nem bírja erővel, úgyhogy akár forgós-térbeli is lehet.
Amit próbáltam már (másik telefonon): LauncherPro, ADW, GO, Helix, He, Regina 3D.
szerk.:
Gizmo
Ehhez az effekthez én egy ideje a Broken Screen nevű appot használom.
A GO-t szeretem, de inkább kipróbálnék valami újat vagy teljesen mást. Tudom, hogy ciki, de nekem alapvetően tetszik a gyári launcher.
A GO Launcherben is tudok mappákat csinálni a menüben?
Sógi
Most nem tudok képet küldeni, mert most persze nem csinálja. Mindjárt nekifogok egy kis kísérlezetésnek, és amint megvan, felteszem a képet.
-
aggleány
addikt
Sógi
A sima gyári launcherben csinálja ezt az érdekességet. Semmi más launcher nincs telepítve, nem is volt. Elég idétlenül néz ki, és teljesen rendszertelenül jön elő. Pl. ha lezárom a kijelzőt, utána feloldom, és már kilógnak az ikonok. Alaposabb szemrevételezés után vettem észre, hogy valahogy kisebb lesz a mappa. Két mappa van kitéve, az egyik maradt normális méretű, a másik kicsit összement (magasságban és szélességben is), és a kisebből lógtak ki az ikonok, a rendes méretű normális maradt. Fogalmam sincs, hogy mi lehet vele, mert ilyesmit még nem láttam. Abban reménykedtem, hogy hátha Ti tudjátok, elvégre is itt egy csomó okosságot szoktam olvasni.
-
aggleány
addikt
Ebben az ügyben tudna segíteni valaki?
-
aggleány
addikt
Elnézést, ha volt már a kérdés, nem találtam a keresővel.
Nektek csinál olyat a telefon, hogy a kijelzőre kitett mappában félrecsúsznak a benne lévő appok? Tehát az egyik szélén kilógnak a mappából a pici ikonok. Mitől lehet ez, és hogy lehetne segíteni rajta? Ma már egyszer megcsináltam, hogy kiszedtem, mappát töröltem és újra visszatettem őket, de nem szeretnék ezzel szórakozni naponta többször, így viszont nem túl szép.
-
aggleány
addikt
válasz
CrawLinG #9332 üzenetére
Ez felettébb kedves!
Bár bizonyos szempontból megértem, én sem szívesen adom a pasas kezébe a telefont, nehogy kárt tegyen benne.
Mellesleg telefonvédelmi okokból nem hordok sem gyűrűt, sem fülbevalót.
Nincs sértődés, de ha már idetévedtem, nem hagyhattam ki, hogy reflektáljak a női nem nevében.
-
aggleány
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy lehet-e képernyőfotót csinálni a visszanyíl-menü gomb kombinációval, mint az SGS-nél?
Előre is köszönöm
-
aggleány
addikt
kellerman:
Bocs, nem néztem, annyira berágtam, hogy rögtön szaladtam ide árulkodni.
PhobioNN7:
Nem az első ilyen húzásuk, bár máshol is láttam már érdekességeket.
-
aggleány
addikt
Aki tájékoztatni akar egy újfent fantasztikusan hozzáértő origo-s írót, az szaladjon az origo.hu-ra, mert nagyon lehúzza az illető az S II-t.
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest