- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
bajusz15 #31144 üzenetére
Miért kellene röhögni és min?
Ha a Criskelot szereted, használd azt, páran váltottak róla Turkbeyre, én is azt használom, jó kis csicsás rom. Olyan real Turkish.
Azt hiszem ez a legújabb Criskelo rom. De nem biztos, mostanában nagyon szórja kifelé a cuccait. Ahogy a verziódat nézem, neked egyelőre újdonság lesz.
-
ERPY
őstag
válasz
bajusz15 #16813 üzenetére
Sokan dicsérik. Feltenném most, mert semmit sem csinálok, de olyan lusta vagyok hogy még ennek a szövegnek a beírása is fizikai fájdalmat okoz.
Alig aludtam az éjszaka, mert a szomszédban lagzi volt, és éjféltől hajnal 5-ig csak az dübörgött a fejemben, hogy 300 éves már a jojó, hogy pusztulna el.
Szal most itt tespedek és szenvedek. Az igazat megvallva nagyon megvagyok elégedve a Criskelo-val is, valamelyik nap tettem fel, és minden szinten szuper. De majd egyszer ráveszem magam ennek is a kipróbálására is. -
raycoon
tag
válasz
bajusz15 #14365 üzenetére
Ha jól értem a dolgot, akkor az autó mód automatikus bekapcsolása úgy van kitalálva, hogy az aktív autós tartókon és esetleg az autós töltőkön az USB-nek az ID lába be van kötve. Így különbséget tud tenni a között, hogy autóban vagy, vagy sem. Így ha autóba ülsz kényelmesen át tud váltani autós üzemmódba. A sima töltő kábelnek ilyet nem szabadna csinálni. Nekem USB-re való felrakáskor eddig nem volt problémám.
Örülnék, ha neked ennyi megoldaná problémád (pipa), de nálam nincs bekapcsolva és úgy okozza a problémát.
-
raycoon
tag
válasz
bajusz15 #14243 üzenetére
Az autó üzemmóddal kapcsolatosan az XDA-n azt találtam, hogy vagy az USB port romlott el és szervíz lett a vége, vagy "csak" úgy porosodott be, hogy kontakt hibát okoz az USB ID lábán és az kapcsolgatja. A legtöbb esetben azt írták, hogy rom csere nem oldotta meg a problémát..
-
raycoon
tag
válasz
bajusz15 #14243 üzenetére
Üdvözlök mindenkit a fórumon!
bajusz15 problémája nem egyedi jelenség és egyelőre én sem tudom, hogy mi a megoldás. Alap gyári KE2-ről váltottam tegnap stock KG3-ra. Látszólag semmi baj nem történt. Semmit nem állítottam vissza a mentésekből. A market-ről leszívta a korábban telepített app-okat, de ezen kívül gyakorlatilag semmit nem csináltam.
Pár órával a frissítés után vettem észre én is, hogy átvált autó üzemmódba. Azt hittem, hogy valamit félrenyomtam és kikapcsoltam, de ez teljesen random módon előjön. Majd előjött valami olyan is, hogy MTB (vagy valami hasonló) inicializálás és úgy tűnt, hogy USB csatlakozást hozott létre. (Nem, nem volt bedugva..) Majd lekapcsolta magától és szépen ki is írta, hogy média fájlokat keres, mintha tényleg fel lett volna dugva valami USB-s cuccra.
És hogy lássunk csodát a telefon azt hitte, hogy töltés alatt áll!!! Reggelre leszívta a teljes akkut, kikapcsolt és amikor bekapcsoltam még volt annyi szufla, hogy lássam, hogy egész éjszaka töltött mindenféle kábel nélkül!! Lekapcsolt, gondoltam, majd munkahelyemen feltöltöm. Erre kb fél perc múlva magától elindult a telefon, autó üzemmódba váltott és ha jól emlékszem még pin kódot sem kért..
Sejtés, hogy valami az USB körül romlott el, de ennél tovább nem jutok. Valaki hallott már ilyenről?
üdv, rc
-
rjg
őstag
válasz
bajusz15 #13471 üzenetére
Töltsd le erről a [link] -ről a ROM-ot, majd kövesd az itt lévő leírást:
How-To:
Make sure you are running SuperCore or CF-Root and you have a working busybox and root!
Legyen a telefonodon Super Core vagy CF-Root, illetve működő busybox és root jog.
If not on one of those kernels, flash SuperCore through ODIN
Ha nincs, Odin-nal flasheld fel valamelyiket.
Install DarkyROM2 Tool from Market
A Marketen keress rá a DarkyROM2-re és telepítsd fel.
Upload the ROM ZIP to your internal SD
A letöltőtt ROMot másold át a telefon belső memóriájába.
Open DarkyROM2 Tool and select the appropriate ROM settings (section DarkyROM, recommended settings in screenshot)
Futtasd a feltelepített DarkyROM2 app-ot, a Tool fülön és válaszd ki a kívánt ROM beállításokat. (A javasolt beállításokat a második linken lévő screenshot-okból látni fogod. Nekem a Samsung alkalmazások és a Swype sem kellett)
Select the "General" Tab and then use "Flash CWM zip" to navigate to your ROM ZIP file, tap on it and let the phone get flashed
Válaszd ki a General fülön a Flash CWM.zip-et, majd navigálj oda, ahová a letöltött ROMot felmásoltad, majd flash-eld.
If you miss something after install, open the app and use the "Install" tab to bring back whatever you need
Ha valami hiányzik telepítés után, nyisd meg a DarkyROM alkalmazást és az install fülről válaszd ki azt, amire szükséged van.Én nem wipe-oltam, de az általad írt hibák miatt javaslom, hogy Te a recovery-n belül, az összes lehetséges helyen tedd meg, de csak biztonsági mentések készítése után.
Nálam telepítés után eltűnt az alkalmazásokból a CWM, ezért a Marketből letöltöttem a ROM Managert, majd az a Manage and Restore Backups gomb benyomása után a háttérben letöltötte és telepítette a recoveryt.If you have Market problems:
Download http://www.darkyrom.com/sgs2/Vending.apk
Upload the file to your internal SD in folder Darky/uninstalled
Open DarkyROM2 Tool, select "Install" Tab and click on Vending.apk
Reboot!Ha a Market rosszalkodik, töltsd le a lenti linkről a Vending.apk -t, majd másold át azt a Darky/uninstalled mappába. Nyisd meg ismét a DarkyROM2 alkalmazást és az Installnál "klikkelj" rá a Vending-re. Indítsd újra a telefont.
-
rjg
őstag
válasz
bajusz15 #13464 üzenetére
Valószínűleg valamilyen hibás, beragadt alkalmazás okozza az írt hibákat. Érdemes lenne egy backup után egy factory reset-et csinálnod, majd egyesével újratelepítened a használt alkalmazásaidat. Vagy itt a fórumban írták páran a System Panel-t, amivel meg lehet nézni, hogy melyik app, mennyi CPU-t, vagy akkumulátort használ, azzal is próbálkozhatsz. Hátha kiszűrhető valamilyen extrém érték alapján a hiba.
(#13465) bajusz15
Hol akadsz el? -
Sokka
aktív tag
válasz
bajusz15 #4980 üzenetére
Nekem ugyan ilyen problémám volt (van). Amikor hazatelefonálok a szállásról, ahol lakom, nem mindegy, hogy a szoba melyik részén tartózkodom. Az én párom (Nokia 2700) is panaszkodott, hogy nem hall semmit, 3 lépéssel odébb tökéletes. Visszalépés, semmi. És ugyan ezt tapasztaltuk akkor is amikor az épület előtt egy szakaszon gyalogolok. (Kb. a szobának azzal a bizonyos részével egy vonalban 2-3 méter.) Szerintem csak valami leárnyékolásról lehet szó. èn nem tulajdonítok neki jelentőséget, mivel csak itt tapasztaltam eddig.
-
Sógi
addikt
válasz
bajusz15 #4668 üzenetére
Be lehet állítani a hívásbeállításoknál, h a ki/bekapcsoló gombbal le tudod tenni a hívást, az sokkal gyorsabb, mint a kijelzőre várni.
(#4727) LBandi: ez egy nagyon jó eredmény akkuhasználatra
Azért két napot elmegy nálam is, de olyan nehéz megállíni, h ne nyomkodjamNálam is tökéletesen mennek a játékok, marketről és game hubról szedtem le őket...
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest