- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
A netkábel megy a routerbe,a routerből megy át egy kábel a modembe,ha azt kihúzom ugye net elmegy,rámegyek hogy kapcsolat nélküli mód,behozza a kezelőfelületet de nemtok semmire kattintani mert csatlakozni akar,ha csatlakozásra megyek ledob akkoris ha van net...Egy D-Link Routerről van szó(802.11g/2.4 GHz Wirelles Router).
-
maaark1992
csendes tag
Ma jáccotam egy fegyveres játékkal ( -GUNS- a neve, ha mozgatom akkor lö) és annyira felmelegedett hogy lefagyott nem reagált semmire csak ha kivettem az aksit akkor javult meg
Ez szeritem nem normális dolog ennyire nem szabadna felmelegednie
Lehet hogy hibás???Valami más megoldás a rom frissités helyett???
-
válasz
KillerKollar #10396 üzenetére
a wan kábelt akár ki is húzhatod az eszközből a konfigurálás idejére, mivel ahhoz nem kell netes kapcsolat! illetve más eszköz ne csatlakozzon az eszközhöz - sem kábelen, sem pedig wifi hálózaton -, amíg beállítod!
-
válasz
KillerKollar #10391 üzenetére
a routeren kell beállítani mindent, a telefonon csak a jelszó megadása szükséges a csatlakozáshoz, vagy jobb esetben előre létrehozod a szükséges profilt a telefonon - a szükséges paraméterekkel -, hogy a wifi bekapcsolásakor automatikusan felcsatlakozonn!
a router lan portja és a munkaállomás lan portja kábeles kapcsolatban legyen, egy böngészőben megadod a router adminisztrációs felületének eléréséhez szükséges ip címet (a router gyártójának/típusának függvényében adott), bepötyögöd a felhasználót és a jelszót (a router gyártójának/típusának függvényében adott), majd beállítod a szükséges paramétereket! -
gezatata
aktív tag
Be lehet valamelyik böngészöben állitani azt hogy mikor megnyitom például ezt a fórumot onnan folytassa ahol abba hagytam utoljára
kicsit unom hogy mindig vissza kell keresek -
KillerKollar
őstag
Hát én nem értek ehez annyira úgyhogy kb a feléről fogalmam sincs micsoda úgyhogy leegyszerűsítve mit kéne tennem/állítanom hogy rá tudjak kapcsolódni a wifimre?Telefonon kell valamit állítani vagy a wifin(az macerásabb mert nemtudom megnyitni most valamiért csak kapcsolat nélküli módban...beütöm az ipt de semmi,kapcsolat nélkülibe fölmegy).
-
dekanov
tag
Lehet hülye kérdés: hogy lehet olyan alkalmazást telepíteni, aminek megvan a telepítendő fájlcsomagja és nem szeretném, hogy ugyanazt letöltse még egyszer. Gondolok itt HD játékokra...
-
válasz
KillerKollar #10386 üzenetére
a wpa és a wpa2 két különböző mód, illetve párosulhat tkip vagy aes módozattal!
amennyiben automatikuson áll mind a két opció, úgy vegyesen képes mind a 2 * 2 kombinációt használni! jelszónak minimum 8 karakter kellene!
az erősségi sorrend; wpa2-psk - aes a legjobb, utána jön a wpa-psk - aes, minden más kombináció gyengébb, illetve a tkip módozat képes visszafogni a wifi átvitel sebességét, illetve jobban terheli a munkaállomásokat is!
a telefon rendszere simán kezeli a leghúzósabb wpa2-psk - aes párosítást is, illetve mondhatni annak örül a legjobban! -
zool1
őstag
válasz
pestibenji #10104 üzenetére
p.ü.
-
válasz
KillerKollar #10378 üzenetére
jobb titkosításoknál 8 karakter a minimum a jelszó esetében!
amennyiben még nem aktív a csatlakozási hivatkozás, úgy kevés karaktert észlel, ha eléred az elvárt karakterek számát, akkor lesz aktív a csatlakozási ikon!
amúgy milyen titkosítást használsz? a wep nem frankó, wpa/wpa2 kell, és lehetőleg aes párosítással, a tkip gyengébb és problémásabb! -
JOkE01
tag
válasz
RedCat #10383 üzenetére
Hát akkor én rendesen félreértettem az egészet. Nekem az lett volna a célom, hogy a pc-n tárolt mkv-t le tudjam játszani wi-fin keresztül a telefonomon. Ez sikerült is a VLC-vel, de azt hittem, hogy a samba meg a cifsmanager még jobb erre a célra.
Így már értem köszönöm.
-
RedCat
senior tag
válasz
JOkE01 #10382 üzenetére
Két külön dolog a gépen látni a telefon mappáit illetve a telefonon a gép könyvtárait. Nem ugyanúgy megy a két dolog.
A samba file sharing a telefonot "osztja meg" a géped számára. Ezzel a gépen tudsz másolni a telefonra és vissza.
ES file exlorer viszont a géped mappáit tudja tallózni, a telefonon tudsz másolást, törlést, stb kezdeményezni. -
RedCat
senior tag
válasz
JOkE01 #10374 üzenetére
Samba filesharing feltelepíted. Induláskor kéri add meg a jelszót. Szerintem a felhasználónevet is változtasd meg, de ezt nem kötelező. Eztután csak rákattintasz az enabled gombra és kész. Kiírja az IP címet amin tudsz hozzá csatlakozni, de a windows enélkül is látni fogja a telefont. Tényleg 3 kattintás az egész.
Én napi rendszerességgel használom...
-
KillerKollar
őstag
válasz
KillerKollar #10375 üzenetére
Rájöttem hogy a bizonyos hosszaságú jelszó fölött rá tudok nyomni...ez miért van?nekem csak 8 betűs a jelszavam...
-
KillerKollar
őstag
Az mitől lehet hogy van egy wifi routerünk,megtalálja a teló írja hogy kiváló jelerősség,beírom a jelszavam de hiába nem enged csatlakozni,szürke a kapcsolódás rá se tudok nyomni!
-
HardRic
addikt
Írogatják amúgy xda-n a lite'ninghez hogy a kernel még 2.3.3-as, ezért az új OS sok újdonsága nem elérhető. Ha valaki be meri írni akkor már csak tudja miről beszél.
Sógi: ez a kijelzőhasználatos idő elég kevés az én 4 és fél orámhoz képest, pedig én aztán nem kímélem.
-
Kleshk
csendes tag
válasz
dancsuri #10367 üzenetére
Oké, benne vagyok az alternatív dologban, de a telefont sem tudom most bekapcsolni. Akkor hogy oldjam meg ezt az Odinos dolgot? Bocsi a lámaságért, ezen a téren full kezdő vagyok. És igen, szívesen fogadom a segítséget! Szeretném használhatóvá tenni újra a telómat, végül is aggódok, nem akarom hetekig szervizbe küldeni és lemondani se róla.
-
ERPY
őstag
válasz
JOkE01 #10357 üzenetére
PC-n megosztasz 1 könyvtárat, legyen ez mondjuk a Filmek könyvtár.
Jobb gomb a Filmek mappára mondjuk a Total Commanderben, Tulajdonságok, Megosztás fül, Speciális megosztás gomb, Pipa a mappa megosztás elé, leokézod, bezárod az ablakot.
EZT TÖLTSD LE A PC-RE
Találsz benne 2 file-t, azt másold fel az SDCARD gyökerébe.Telepítsd fel a marketből a cifs managert.
Share path: Ide beírod a géped IP címét/a megosztási mappa neve. pl.: 192.168.1.100/Filmek
Mount point: /mnt/sdcard/Filmek (Az sdcard gyökerébe lesz a Filmek mappád)
Username: Ide a windowsos felhasználónevedet írd (ha nincs csinálni kell)
Password: Ide a windowsos jelszavadat írd
Options: android,huSave share gombal elmented
Bemész a Settings-be:
Load cifs module mellé pipa
Load via insmod mellé pipa
Path to cifs-re bökve add meg neki ezt:
/mnt/sdcard/slow-work.ko:/mnt/sdcard/cifs.koEnnyi. Ha mindent jól csináltál, és rákattintasz a Filmes megosztásodra a cifsmanagerben, akkor zöldre vált és eléred a cuccaidat bármelyik filekezelőből, és indíthatod, másolhatsz oda vissza, stb.
Remélem értelmesen és érthetően írtam le, ha valami nem oké jelezd és segítek. -
Kleshk
csendes tag
Segítsetek kérlek benneteket.
A legújabb Kies programmal elkezdtem a Samsung Galaxy S 2 frissítését, ami sokadjára sikerült csak. 27%-nál megált a dolog, kihúztam a készülékből az USB-t és természetesen nem indult be a gépezet egyáltalán. Csak egy kis kép van hogy dugja fel USB-re a telefont.
Aztán most próbálnám Kies programmal ezt a vészhelyzeti helyreállítását a telónak de itt is 27%-nál megint csak stagnál. Mi lehet a baj? Én csináltam rosszul hogy kihúztam frissítésnél mert sokáig várt vagy tényleg gond van? -
Sógi
addikt
válasz
Richard! #10359 üzenetére
Miért? Mi van a tiéddel? Nem vágom így hirtelen...
KE2-őd van vagy mi?(#10361) pestibenji: Igen, most már beugrott, h vkinek ment 4,5-et a kijelző, csak az nem mindegy, h mit pörgött közben a proci, én ma pörgettem, hiszen délben tettem fel a lite-ot és mindent végig próbáltam...és hát van pár cucc telepítve
Holnap már nyugisabb nap lesz, meglátjuk...Nálad is kb ennyit ment?
nah meg is van hardric eredménye -
ForRedGlory
félisten
Böngésző javítás... hardveres gyorsítás nélküli böngésző van benne, ami tömve van mikro laggal. Nagyon idegesítő.
Nekem jobban merül, plusz utálom látni a százalékot, hogy hogy csökken... Jobb nem tudniNa majd a plusz akksival
Viszont azt el kell ismerni, a témája rohadt jól néz kiA zoknik száradnak, lol
29 fok van a szobában, szinte csont szárazak
-
Sógi
addikt
válasz
ForRedGlory #10348 üzenetére
Hogy-hogy és merül is? Jobban, mint a 2.0, pedig ebben a kis frissítésben nem volt szinte semmi, csak egy kis böngésző javítás, nem?
Mi van a zoknikkal diikk?(#10354) pestibenji: Nálam minden ok a 2.1-el, gyári böngészőt nem használom már 1,5 hónapja
Az akku meg most ott tart, h 26%, kijelző 2,5 óra, kis hívás, kis ezmegaz..Még nem vágom az akkuhasználatot.
Jah, meg lett bele téve KG1 cf root kernel... -
HardRic
addikt
válasz
KillerKollar #10349 üzenetére
hülyeség, 100%-nál úgyis leáll a töltés, ez régi akksiknál volt divat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #10349 üzenetére
hülyeség
-
KillerKollar
őstag
Első töltésnél rajta kell hagyni az S IIőt is 18 óráig vagy ez hülyeség,csak régi telóknál volt így?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #10334 üzenetére
Na ennyi vó't a LájtingPró... kriminális a böngészője, és merül is...
Megy is vissza rögtön a gyári... -
Sógi
addikt
Haaajjjj, vazze, miért van behalva a gyári mail kliens? Vágjátok? Vagy vótmá? Vagy a pc code miatt van? Tényleg nekem xeh a pc-om úgy hogy nem kellett átállítani kg1 után...
Na, felraktam a k9-et és azzal minden ok...De megizzadtam vele -
RedCat
senior tag
A samba file sharinget én is használom, apk fájlokat így másolok, telepítek a telóra. A windows símán látja a telefont a hálózaton. Jó dolog.
A fancy widgets 3.1-et keresem, ha valakinek megvan és működik is az dobjon egy privit. Köszi
-
JOkE01
tag
Kedves dancsuri és ERPY!
Na én meg azt hittem valami, jó dolgot találtam.
De köszi a tippeket kipróbálom mindkettőt.
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Hogyan tudok a sygice-ben házszámot is beírni amikor a címet beírom,ugyanis csak utcanevet kér számot nem.
Köszi a választ előre is. -
ForRedGlory
félisten
LightPro 2.1... első tapasztaltok. Szép, gyors, de a gyári böngésző szar... viszont az Opera Mobile jól fut, leszámítva, hogy nem megy a flash, hiába kapcsolom be lol... még a végén megy vissza a gyári...
-
JOkE01
tag
Szerintetek, milyen külső tárolót lehet csatlakoztatni a telóhoz? Csak olyat amelyiknek van külső tápja, vagy megbirkózna egy 2,5"-os hdd-vel is.
Tud valaki esetleg valamilyen fullos dokkolót? Olyanra gondolnék melyikre lehet kötni normál usb-s eszközt+ van hdmi kimenete is. Vagy ez hülyeség és egyszerre csak egy féle lehet rácsatlakoztatva? Bár úgy emlékszem van olyan hdmi kábel hozzá amin egyszerre lehet tölteni is.
-
DjBlero
őstag
válasz
gyuromoj #9050 üzenetére
mert nem mind sgs2 re van
jelenleg ezek menek:
AirAttack HD v1.0
Asphalt 6 Adrenaline HD
Fishing Kings HD v3.2.6
Super Snake HD v1.0.0
Gangstar Miami Vindication HD v3.1.4
Assassin's Creed HD v1.0.2
Brothers In Arms 2 Global Front HD v1.0.1
Dungeon Hunter HD v1.0.2
GT Racing Motor Academy HD v3.2.8
Hero of Sparta HD v1.0.3
Let's Golf 2 HD v1.0.3
Modern Combat 2 Black Pegasus HD v1.0.2
N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance HD 4.0.5
Real Football 2011 HD v3.0.9
Shrek KartT HD v3.1.1
Splinter Cell Conviction HD
SpiderMan Total Mayhem HD
Black Droid Pinball
Avatar v1.0.1ezek teljes játékok és tesztelve sgs2
-
dekanov
tag
Miért van az, hogy Titaniummal nem tudom helyreállítani a bizt. mentéseket? Elindítom a helyreállítást (minden adat és program) és 0%-on dekkol, nem megy sehova... grrrr.
-
dancsuri
veterán
válasz
ForRedGlory #10320 üzenetére
vagy felrakja ezt és válogathat kedvére
-
norbert999
aktív tag
válasz
ForRedGlory #10320 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült! -
Nordik
őstag
válasz
norbert999 #10318 üzenetére
Belépsz az alkalmazásokba és az összes fülre kattintasz. Ott kikeresed a TWlaunchert és törlöd az alapértelmezéseit.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norbert999 #10318 üzenetére
Igen, ez egy kicsit el van dugva....
settings ---> applications ---> manage applications ---> all ---> kikeresed a TW-t, majd legörgeted alulra és "clear defaults".
-
norbert999
aktív tag
-
norbert999
aktív tag
Tegnap beállítottam alapértelmezettnek a TW-t. Ekkor szépen leírta, hogyha meggondolom magam akkor miként lehet ismét előhozni a választás lehetőségét.
Pontosan nem emlékszem mi volt az utasítása, összevissza nyomkodom és nem találom a lehetőségét.Félve kérdezem: Valaki tud-e segíteni?
-
macikos
addikt
válasz
ForRedGlory #10316 üzenetére
Jah, oké
Azt hittem másik verziójú OS kell rá
Na és tartozékokkal mi a helyzet? Hol érdemes megvenni, ahol adnak hozzá mindent, ami gyárilag jár hozzá?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Hol a legolcsóbb a Galaxy S2 függetlenül? Néztem a GSMLine-nál van 121ezerért, de azon angol nyelvű az OS. Lehet rá magyar nyelvűt tenni? Továbbá akkor a GSMLine-oshoz nincsen füles meg ilyenek?
Szóval hol érdemes megvenni függetlenül?
-
HardRic
addikt
T használtok fóliát? Ma rejtélyesen megjelent két nagyon vékony, de fénytörő karc a kijelzőmön.
Miylen Gorilla Glass ez? Előző telefonomra nem volt ráírva, mégis sokkal strapabíróbb volt az üveg. -
HardRic
addikt
én kiraktam a statusbarra egy cpu figyelő ikonocskát. Gyári böngészővel a legtöbb 50% volt, viszont Dolphin, Skyfire tovább pörgetik és a telefon is hajlamos melegedni. Most csak ezért használom a gyári böngészőt.
-
ERPY
őstag
Én hogy kipróbáltam a Dolphin HD-t, maradtam. Bár sokáig a beépítettet használtam, ami remekmű a többi telón levőhöz képest, de nálam a Dolphin a nyerő.
-
Nordik
őstag
Egyébként mehet fel az 1.5-re egyből? Vagy érdemes factory resetet csinálni és mindent újratelepítgetni?
-
Phobion
őstag
Aktív témák
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest