- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Windows 11
Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Hello.
Már nagyon rég jártam errefelé és szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg melyik új romot érdemes feltenni? Nekem még - nem röhögni- criskelo v20-asom van, gondolom van már újabb
. Ha lehetne akkor ehhez mondjátok már meg a legújabbat, de szívesen fogadok más ötleteket is
-
bajusz15
senior tag
Hello.
0.facebook-ot szeretnék használni a telefonon, de félek, hogy ha aktiválom az adatforgalmat, más - nem kívánt dolgokra is használnia fogja a netet a teló, azaz szedi lefele a pénzemet. Valahogy nem lehetne megcsinálni, hogy csak a 0.facebook.com oldja fel az adatforgalmat, minden más tiltva maradjon?? -
bajusz15
senior tag
Hello. Facebook for android alkalmazással gondok adódtak a CriskeloRom V20 BaseRom XWKI4 No Wipe-romnál. Azt írja, hogy leállt az alkalmazás, meg se tudom nyitni, csak kényszerleállítani. Valami megoldás?
-
bajusz15
senior tag
válasz
ForRedGlory #17397 üzenetére
A 2.3.5 már a régi CM7-esben benne volt, ha jól emlékszem már július végén ezt használtam
-
bajusz15
senior tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. CM7ről váltani szeretnék, cmw-ben wipe-oltam mindent, előtte sd kártyára felment a KG6 Base R2-es, cmw-be kapcsolom, telepítés megtörtént, nem volt semmi hiba, erre reboot után csak a kis sárga háromszögig tölt, onnan meg nem jön be semmi -
bajusz15
senior tag
Hello.
Na ma kipróbáltam a CM7-t, meg kell mondjam iszonyú jó. Minden kis dolgot be lehet rajta állítani
A kérdésem az lenne, hogy a "középső gomb" megnyomásával nem záródik semmi alkalmazás, hosszú megnyomására pedig nem indul a feladatkezelő. A sok kis beállítás közül ezt lehet valahogy orvosolni? -
bajusz15
senior tag
válasz
raycoon #14366 üzenetére
Értem! Érdekelne, hogy mi történik ha összekötöm a géppel usb-n keresztül.. de csak akkor fogom ha tényleg szükséges, addig nem nyúlok hozzá, egyenlőre nincs szükségem autó módra
Ha mégis össze kéne kötnöm, akkor írok infót, hogy bekapcsolt-e az auto mód.
Kíváncsi vagyok, hogy mi fogja megoldani a problémát -
bajusz15
senior tag
válasz
raycoon #14354 üzenetére
Minden ugyan úgy történik nálam is, ahogy leírtad. Nekem is random jön elő a kis "hang", amikor felteszem usb-re, pedig nem csinálok vele semmit. Képernyő szintén random módon bekapcsol, de a legdurvább, hogy úgy is marad!! tehát ha ez zsebben történik ( pl tegnap ) akkor igen kemény melegedés/akku leszívás történik.
Ami viszont érdekes - és ezt Neked is javaslom, hogy próbáld ki - tegnapi fagyása után meguntam az egészet és keresgettem a beállításokban ezt az autó modot, hátha ott kapcsoltam be véletlenül valamit. Na és ekkora találtam rá a beállítások/alkalmazások/fejlesztés fül alatt az USB-hibakeresésre, aminek visszavonása után ( pipa ki ) érdekes módon ( kopp-kopp-kopp ) még nem jelentkezett az autó mód. Kérlek próbáld már ki, mert lehet csak véletlen és valami más indítja el az autó módot, de ha Nálad is abbahagyja a pipa kivétele után, akkor lehet ezzel volt a gond. Kérlek jelezz már vissza, ha vannak információk!Akkor lehet, hogy ameddig nem dugod rá usb-re a telót, addig nem kapcsol be az autó mód.. hát ez nagyon f@sza mondhatom..
-
bajusz15
senior tag
Hello!
Most már nagyon idegesít ez az autó üzemmód.. ki-bekapcsol a kijelző, váltogatja a számokat zenehallgatás közben.. Röviden annyi, hogy megjelenik a menüsorban egy kis kormány, ha lehúzom a menüsort, azt írja hogy: Auto üzemmód bekapcsolva. alá: Kapcsolja ki az Auto üzemmódot. Ha rányomok, akkor "újratöltődik" a főképernyő és ennyi történik. Pár perc elteltével újra megismétlődik.. Volt már valakinek ilyennel gondja? Esetleg megoldás?? -
bajusz15
senior tag
Cognition S2 1.31 --> telefonálás után sötét kép, menügömb megnyomására felvillan a menügomb melletti két érintőgomb, csak akksi ki és be segít. Úgyhogy került is vissza a darky2-es rom, ezzel minden tökéletes!
-
bajusz15
senior tag
Újabb segítséget szeretnék kéri: Reboot into ClockworkMod Recovery (don't do this from rom manager, it won't work). Na ezt hogy kell megcsinálni??
-
bajusz15
senior tag
Hello!
Ebben a cognition rom-ban a proci húzva van?? Mintha én erre emlékeznék. -
bajusz15
senior tag
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, és a 2280 új hozzászólást sincs időm elolvasni (), így megkérdezem tőletek, hogy CM7 van már az S2-re?
Illetve lenne egy olyan problémám, hogy a napokban elkezdett a teelfon önálló életet élni, kapcsolgatja a GPS-t, a középső gomb megnyomására elindul az óra program, illetve állandóan hangutasítást akar csinálni, a kijelző elfordul képernyőzár módban, sőt randomra bekapcsol a kijelző és perceken belül merül 50%-ról 17-re, a telefont kikapcsolni nem tudom, mivel magától kikapcsolás után újraindul, csak akksi kiszedésével tudtam kilőni a telót, amely visszarakása után az említett 17%-ról feltöltötte magát 28%-ra, valamint ír egy olyat az értesítéseknél hogy "autó mód, kapcsolja ki az autó módot"... valakinek hasonló probléma? esetleg javaslatok? -
bajusz15
senior tag
Bocsi a hülye kérdésért, de az airplane mód ugye azt jelenti, hogy mindenre tudom használni a telefont, kivéve arra amire való, azaz telefonálásra?
-
bajusz15
senior tag
cyanogenmod-ról van már valami hír??
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játékokat hova teszi a telefon?
-
bajusz15
senior tag
ezt a romot tettem rá és igen, ez a négy fájlos
Van egy érzésem hogy elk*rtam?
Most mit kell tennem, hogy visszahozzam a telót?? -
bajusz15
senior tag
Hello.
Nagyon gyors segítségra lenne szükségem!!
odin3-al most tettem rá a KF1-et ( a pda résznél tettem be a kf1-et, többit üresen hagytam ) mindent megcsinált, PASS is megvolt, viszont újraindítás után egy "android system recovery" képernyőm van. találkozott már valaki ilyennel? mit kell csinálni?? -
bajusz15
senior tag
Hello!
A wipe-olás miatt ugye törlődik minden és azt szeretném kérdezni, hogy az alkalmazásokat meg lehet vhogy menteni?? a legfontosabb a drag racing lenne, amiben 9es szintű kocsim vak, és ezt sok-sok óra játék után sikerült elérnem úgyhogy nem szeretném ha törkődne, viszont az új rom kéne a "melegedés" ellen -
bajusz15
senior tag
Hello.
Tudom nagyon amatőr kérdés, de még csak most vágtam bele, szóval: custom rommal elvész a garancia?? -
bajusz15
senior tag
Hello.
Térerő problémával találkozott már valaki?
Lg Arena telefonnal történtik az eset, hogy a beszélő fél elkezd kérdezgetni, hogy hol vagyok, nem hallja amit mondok, én viszont hallom és hiába ordítok, ő nem hal engem. Már kitapasztaltam, hogy honnan tudok telefonálni ( 2 mag, szuper kijelző, de hogy az alap funkcióját nem tudja a telefon, az katasztrófa.. ). Érdekelne, hogy másnál is előjött-e ez a probléma vagy csak az Arenaval lesz-e gond. -
bajusz15
senior tag
Hello!
Azt nem lehet megváltoztatni a telefonban, hogy ha befejezem a beszégletést és elveszem a fülemtől, akkor ne kelljen várni 1 órát mire "visszajön" a kijelző? Mert kicsit idegesítő, hogy a másik fél néha azt hiszi h még beszélnék és azért nem rakom le, vagy éppen olyan szituban vagyok hogy gyorsan le kéne rakni, és nem tudom. vagy csak simán elköszönnék és raknám le, de nem tudom, mert 2-3 mp-ig fekete a képernyő.. lehet másokat nem idegesít, de engem konkrétan nagyon. ezt nem lehet valahogy megváltoztatni? -
bajusz15
senior tag
Hello!
Erről a juice defender-ről tud valaki leírást magyarul? illetve megéri-e az árát a plus vagy az ultimate?
Melegedés szempontjából pedig nekem a drag racing-nál ( ennél nincs jobb játék) kb 5 perc játék után langyos, 15-20 perc után pedig forrú a kamera körüli rész..
Naponta tölteni kell a telót, aminek nem éppen örülök, de a juice defender-t pont ezért szeretném használni. -
bajusz15
senior tag
Sziasztok !
El sem hiszem, de megvan
Gyönyörű, hihetetlen, tepsi. Wave-ről váltottam, soha nem volt még androidos telóm, úgyhogy segítséget szeretnék kérni, hogy programok közül melyikeket érdemes leszedni, illetve pár "kezdő-tippet" is kérek, ha vannak ilyenek.
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Dual Sim Független 256GB/12GB CSERE IS
- 2024 szept. végi Google Pixel 9 Pro - 16/512 GB - 3 év Alza garancia
- iPhone 15 128GB független Black 1év garancia.
- Poco F2 pro 6/128 fehér, fóliázott, tökéletes állapotban
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest