Aktív témák
-
Flashhh
tag
válasz
F-ECT$ #20683 üzenetére
Tudom, most super core val ugyanilyen hasznalat mellett, folyamatosan aktiv wifi vagy hsdpa (hspa+ sajna nincs miskolcon vodanal), kis whatsapp, kis fel le toltogetes kb 30 mega adatforgalom, eskuvon fotozas videozas, kh3 ujfajta energiagazd mod es 1200mhzn olyan 5-6% ot fogyasztott atlagban ahogy utana szamolgattam mindig. Tehat b*aszott sokat fogyaszt. Bár 14 ora volt az uptimeom 2 ora aktiv kijelzohasznalattal.
Igaz nekem eleg sokminden fut a hatterbe, sok widget, go launcher, viber, whatsapp, gtalk, gmail most hirtelen ennyi jut eszembe. De ha elkezdem hasznalni a telefont akkor nagyon gyorsan merul. Marpedig hasznalom, mert azert van
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest