- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
bordi10 #37740 üzenetére
AZ NFS az ha jól tudom nekünk ingyenes
, a Paper Camera volt már az első nap, háttérképért nem fizetnék még ennyit sem, nekem a SoundHound jobban bejött mint a Shazam, a többit nem ismerem
Az ADW-n gondolkodom ennyiért, de nekem a GO! Launcher jobban tetszik,és az ráadásul ingyenes. -
Soound
tag
válasz
bordi10 #37624 üzenetére
Én úgy értettem, hogy maga a telefon elindul, csak launchered nincs, de pl. notification bar és társai igen.
Ha recoveryből nem sikerül meg csinálni, akkor azt tanácsolom hogy csinálj egy backupot a félig halott romodból. Húzd újra az egészet, és App Extractorral/Titanium Backuppal vissza tudod állítani a lényeges appjaidat Nandroid backupból.
-
Soound
tag
válasz
bordi10 #37403 üzenetére
ezek olyan mocskok ezzel a 22ft-t cuccal.
Amúgy /r/android-ot olvasgattam tegnap ebben a témában, és ott említette valaki a részben egyértelműt. Ez pszihológia + kicsit pörgetik google wallet-et is. Nagyon sok ember eddig nem nagyon vett semmit marketről, mert -Jajj nincs beállítva a kártyám... blabla, de ilyen árak mellett akit kicsit is érdekel a téma, nem fog elmenni. Szóval ezzel a 22fts app árakkal, a kezdeti "húzóckodó" magatartáson lendítenek át, és az akció végén már 200ft-s proginál se fogsz sokat bíbelődni. Ami persze nem igaz, de akkoris.
Mellékesen Read it later-t mindenkinek nagyon ajánlom. Baromi jó cucc. Bookmarkolni én már rég nem bookmarkolok semmit, de itt jön a képbe RIL. Pl. firefox addonnal egy klikkel el tudsz menteni egy oldalt hivatkozásnak, és bármilyen gépről/telefonról (ha be vagy logolva) eléred a linkjeidet. Alapból is arra használom, hogyha melóba találok valami linket ami érdekes de nem akarom ott helyben elolvasni, klasszul elmentheted. Azonnal syncelődik, szóval ha egy linket elmentesz desktopon, azt olvashatod telón is, ami jó, hogy fordítva is.
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest