Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Szeretnék egy rendes levélpapírt készíteni outlook 2010 alá. A háttér és az aláírás működik rendesen, csak a fejlécet nehezebb megoldanom, hogy felül legyen és maga egy link is legyen. Egyedi levélpapírnál be lehet állítani, hogy hova tegye a alapból azt, ahonnan lehet gépelni?
Összefoglalom, levélpapírnak ellene egy alap háttér (ez megvan), meg egy fejléc kép, ami egyben link is, és azt kellene, hogy a kép alatt induljon az alap írás, esetleg egy beállítható betűtípussal. Aláírás meg vagy külön aláírás beszúrással automatán, vagy szintén a levélpapír tartalmazza. -
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun #4196 üzenetére
Outlook 2012?
Van minden, csak 2012 nincs
Outlook 2010, 2011 (ez a Mac-es) meg 2013
A beépített windows-os kereséssel elszüttyög fél napot, meg ha a rendszer és rejtett file-okban való keresés nincs bekapcsolva meg se találja.
A vezérlőpult / posta / adatfile-ok menüben simán meg lehet nézni, hogy hol van a pst.[ Szerkesztve ]
-
medium84
aktív tag
válasz
atillaahun #4196 üzenetére
Kipróbálom, köszi.
-
atillaahun
veterán
válasz
medium84 #4195 üzenetére
Megnyitsz egy bármilyen mappát, F3 (kereső), fájl vagy mappa szerint, az összes meghajtón egyszerre keresel egy olyat, hogy *.pst
Ha megtalálod, akkor rárakod egy pendrive-ra vagy ahogy érzed. Másik gépen pedig Outlook > Importálás > Importálás más programból vagy fájlból > Outlook-adatfájl (.pst).
Nekem legalábbis Outlook 2012 alatt így néz ki a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
medium84
aktív tag
válasz
atillaahun #4194 üzenetére
Pontosan hogyan történik ez?
-
medium84
aktív tag
HI!
Nagyon gyorsan kéne egy kis help. Microsoft Outlookból vagy Mozilla Thunderbirből kéne mentenem az e-maileket mellékletekkel EGYÜTT, hogy egy másik gépen tovább tudjam használni.
Gyak, exportálás - importálás, csak mellékletekkel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
pipacsdarazs #4191 üzenetére
Akkor első körbe még próbálj meg tolni egy Javítás-t az Office telepítőből, hátha a program zakkant meg nem az adatbázis. Ha nem segít akkor áthelyezéssel tedd el magadnak a .pst fájlodat az eredeti helyéről valahova.
Ekkor elméletileg létrehoz egy új üreset következő indításnál. Ha úgy már beindul, akkor importálással tudod visszarántani a leveleid a régi fájlból. -
pipacsdarazs
csendes tag
válasz
atillaahun #4190 üzenetére
Nem megy semmi. Azt írja, hogy "következő fájl használatban van, nem lehet hozzáférni: ......Microsoft/Outlook/outlook.pst. Zárja be a programot, vagy indítsa újra a számítógépet."
Hiába, akkor sem tudom fogadni az üzeneteket. (Egyébként 2007-es)http://itcafe.hu/dl/s/m1.gif -
atillaahun
veterán
-
pipacsdarazs
csendes tag
Sziasztok! Az Outlook-om " Fogadás feladat hiba (0X80040600)" jelzett, és az égvilágon semmit nem tudok vele kezdeni, nekem is van egy rakat bejövő levelem, és nem tudom megnyitni őket, (sőt a küldés sem megy miatta, habár ott kipipálta, hogy az rendben van). Folyamatosan tölti le, majd kezdi elölről. Most azt csinálom, hogy megkerülve hátulról, egy másik programból lépek be, de az nem ugyanolyan jó mint ez. Ki tudom javítani? Teljesen laikus vagyok a témában, ha valaki tud segíteni, akkor az úgy kezdje, mint anya a hülyegyerekével: édes fiam, vedd ki a fakanalat a fiókból, az ott van balkéz felől....
köszönetem a segítőnekhttp://itcafe.hu/dl/s/m1.gif
-
GrandS
senior tag
Az Outlook 2010-ben ha Excel file kapok, akkor azt írja ki, hogy "A file sérült, ezért nem nyitható meg."
Ha tömörítve küldik, akkor jó.
Scanpst lefutott, nem javult.
Készítettem egy új adatfile-t, abba sem jól jön meg.Tipp?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy outlook 2010-em, kb 6 évnyi emailel. Szeretném ezt feltenni az outlook.com netes email fiókomba. Hogy lehet ezt megoldani?
-
Mercutio_
félisten
-
muzli1963
csendes tag
Nálatok működik az Outlook rendesen? Hol betudok lépni, hol nem....
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Újfent volna egy kérdésem ezzel a csodás outlokkal kapcsolatban.Szeretnék egy szűrőt beállítani, de eddig nem találtam meg az igazi kritériumot.
Jelenleg van két mail cím, és be van állítva, hogy az egyiken elküldött mail egy titkos másolatként érkezzen meg a másikra. Ellenben van olyan, hogy ez előbbi mail címről direktbe is küldenek emailt utóbbira. Ezt a kettőt szeretném kettévenni. Tehát olyasmi szűrő kéne, ami az ilyen másolva küldött maileket egy mappába rakja, a többi direktbe erre a címre küldötteket bennhagyja a bejövőkbe.
Lefogadom ilyen szabályt nem lehet csak úgy egyszerűen beállítani, ehhez gondolom valami szkriptet kell írni. -
Freddy76
addikt
Megoldódott, nem Outlook, hanem kiszolgáló hiba volt...
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Céges címjegyzék tartalmát ki lehet valahogy lapátolni kezelhető formában?
Ha igen milyen állományból és mivel? -
Freddy76
addikt
válasz
Ablakos #4169 üzenetére
Nem tudok változtatni a beállításokon...
A poén pedig az, hogy az outlook el sem indul, ha az eredeti pst nincs a megfelelő könyvtárban, onnan olvassa be a személyes mappák közé. De küldésre és fogadásra a saját fiókjába létrehozott pst-t használja, ugyanakkor az adatfájlok között a régi pst van kijelölve alapértelmezettként. Nem tidok ezen változtatni sem...
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz
Freddy76 #4168 üzenetére
Nem vagyok biztos, hogy az újabb verzióval változott-e a pst szerkezete. Vagyis nem fogadja el a megnyitás->.pst lehetőséget
.
Szerintem hozz létre egy új (2010 alatt) személyes mappát. Importáld be az újonnan létrehozott személyes mappádba a régi, 2007-es pst-t. Az biztos menni fog.Ha több pst-d van és alapértelmezett helyet szeretnél változtatni, akkor a másikra állítod default kézbesítési helyet és újraindítás után lehet az előzőt kivonni a forgalomból.
-
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Új notebookot vettem használatba, ezen outlook 2010 van, a korábbin 2007 volt. A korábbi pst adatfájlt kimásoltam, és átmentettem erre a gépre, de semmiképpen nem akarja a postafiókhoz elfogadni. Létrehozom a postafiókot, az outlook-ban meg is jelenik, de egyszerűen nem tudom a régebbi pst-t hozzárendelni adatfájl-ként. Ugyanakkor az outlookban létrejött egy szermélyes mappa is, amelyhez a korábbi pst file van rendelve.
Tehát van egy fiók (t-email), az e-mail címemmel, amelyhez ő létrehozza a maga adatfájl-ját, nem tudom én kijelölni. Ha kilépek, kitörlöm a létrehozott adatfájl-t, és a régebbit átmentem, nem megoldás, belépéskor létrehozza (2) sorszámmal újra.
Emellett van egy személyes mappa, amihez nincs rendelve fiók, itt vannak a régebbi leveleim, ehhez "csatlakozik" a régebbi pst file. Az "adatfájlok" fülre kattintva ez az adatfájl jelenik meg ugyanakkor alapértelmezettként, és ezt változtatni sem tudom, mert azt írja, hogy ez az alapértelmezett kézbesítési hely.
További érdekesség, hogy a kimenő levelek egyszerűen eltűnnek... Sem a személyes mappa elküldött mappájában, sem a postafiók elküldött mappájában nem jelennek meg.
Ez mi a túró lehet, és hogyan lehet orvosolni?
Arról már nem is beszélek, hogy az archív mappámat is be kell valahogy állítani...
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Ok! Feladom!
Freemail-on belül beállítottam, hogy ne legyen SPAM szűrés. Outlook 2010-ben akik a névjegyzékemben vannak, azok ugye alapból megbízható feladók. Egy cimborámat ezen felül még be is tettem a levélszemét szűrőbe, hogy ha levelet kapok tőle, akkor ne vegye SPAM-nak. Ezek után mégis minden 2. levele oda kerül!
Mi lenne erre a megoldás?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Névjegyzék kezelési megoldást kutatok. A cél az lenne, hogy egy helyen (pl outlook), de mégsem összeömlesztve legyenek kezelhetőek a névjegyek, melyek folyamatos szinkronban vannak egy androidos telefon névjegyzékével is.
Ami adott:
-egy gmail-es fiók
-egy pop3-as fiók
-egy exchange-s fiókHogyan tudnám ezt kivitelezni?
kraftxld: én már többször ajánlottam fateréknak, hogy ne azt használják, térjenek át ms outlook-ra, de hajthatatlanok, a megszokás nagy úr.
[ Szerkesztve ]
-
András86
csendes tag
válasz
András86 #4155 üzenetére
Megoldottam a problémát, csak a beérkezett üzenetek.dbx fájlt kellet kivágnom a helyéből mert elérte a 2 Gb ot. Gondolom megtelt. Ahogy ezt megcsináltam és beléptem az outlookba azonnal bejöttek a levelek amiket eddig nem kaptam meg. Bár amik eddig voltak azokat nem jeleníti meg.
Ha valaki tud erre a problémára még megoldást, hogy hogyan szedhetném szét azt nagyon megköszönném.
-
András86
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja jelentkezett egy probléma az Outlookomban. Ezt a hiba üzenetet kaptam és nem tudom mit kéne csinálnom, hogy megoldódjon a probléma.
Ismeretlen hiba történt. Fiók: '...', Kiszolgáló: '....', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800C0133
Az a problémám, hogy nem jönnek be a bejövő üzenetek. Se az újakat, se a régieket nem látom. Azt olvastam, hogy a sok üzenet miatt állhat fent ez a baj és ha törölném vagy külön mappába raknám őket akkor megoldódna. De mivel nem jelenik meg egy üzenet se, így kicsit nehéz ezt megoldani...
Rengeteg elküldött levél van és őket már szét szedtem külön almappákba, hátha azzal megoldódik, de nem. Leveleket tudok küldeni, csak fogadni nem tudok semmit.
Valaki tudna nekem segíteni megoldani ezt a problémát és elmagyarázni, hogy mit kéne csinálnom?
-
looser
addikt
Sziasztok, Outlook 2003-nál és 2007-nél beállítható valamilyen módon, hogy egyszerre két exchange profilt lásson?
-
Dy9i9q
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2078 üzenetére
Szia!
Hasonló problémám van mint luckyboi82-nek.
Mozilla Thunderbird-ről átvittem a levelezésemet Microsoft Office Professional Plus 2010-re (ver.: 14.0.6129.5000), egy .eml átalakító program segítségével. Win 7 Enterprise 32 bit
Egyesével külön meg tudom a leveleket nyitni, csatolmányokat látom.
De sajnos a "villámnézetet" nem látom.
Így egyesével kell megnyitnom majd bezárnom minden levelet.
Ezt írja ki: "Nem jeleníthető meg a file képe, mert nincs telepítve hozzá megjelenítő."
De természetesen megoldást nem kínál fel, sajnos nem is találtam.Illetve szerintem kereséseknél se veszi figyelembe az .eml fileban átvitt leveleket.
Esetleg van valamilyen ötleted hogyan tudnám ezt a hibát???
Előre is köszönöm segítségedet!
Mono
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky #4146 üzenetére
VBS megoldást sikerült heggeszteni:
Public Sub CountItems(Folders As Outlook.Folders)
Dim count As Integer
count = 0
Call LoopFolders(Folders, True, count)
Debug.Print count
End Sub
Private Sub LoopFolders(Folders As Outlook.Folders, ByVal Recursive As Boolean, count As Integer)
Dim Folder As Outlook.MAPIFolder
For Each Folder In Folders
'Debug.Print Folder.FolderPath & " " & Folder.Items.count & " " & Folder.Folders.count
count = count + Folder.Items.count
If Recursive Then
Call LoopFolders(Folder.Folders, Recursive, count)
End If
Next
End Sub -
peterszky
őstag
Outlook 2007-es kérdésem lenne:
Egy mentés/visszatöltés (pst állomány) után szeretném valamilyen szinten ellenőrizni, hogy a levelek legalább darabszámra egyeznek-e. Mivel a mailbox tulajdonságokban Kb-ban adja vissza az eredményeket, amik természetesen nem egyeznek, viszont szerintem a levelek tuti, hogy megmaradtak. Sok mappa, almappa van, ezért a külön-külön klikkelés annyira nem lenne kényelmes, persze végső esetben ez marad...
-
wolfman
veterán
Üdv!
Hol tudom Outlook 2010-ben beállítani hogy egy adott embertől kapott leveleket ne SPAMként kezelje, mindig engedje át?
-
paavoo
aktív tag
válasz
atillaahun #4140 üzenetére
Átírogattam, de ez se oldotta meg.
Pedig telóról elküldi a mailt, bár ott is van egy jó nagy késés mire elmegy, mint ahogy szokott. Érdekes. Meg vagyok lőve. -
paavoo
aktív tag
válasz
atillaahun #4138 üzenetére
Tarr a netszolgáltatóm, tarros mailról megy a küldés.
iCloudos címről nem küldi el, viszont a icloud.com-os felületről pedig elmegy, folyamatosan időtúllépési hiba.
Kimenő szerver: p06-smtp.mail.me.com port: 587 -
paavoo
aktív tag
Hali
Outlookban szeretnék elküldeni egy mailt.
Ez fogadott:A(z) ****@me.com - Küldés feladat hibát jelzett (0x8004210B): A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a küldő kiszolgáló (SMTP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.
Ugyanez az e-mail elment icloud.com-on. Semmit nem állítottam át, remélem nem a legutóbbi windows update kavart be.
Próbáltam másik mail klienssel is (Postbox), de ott se tudta elküldeni. ESET Smart Securityban is át van engedve minden.
-
szoke12
őstag
Nincs előttem, nem is láttam, csak telefonos segítségkérés volt.
De az a baj, hogy azóta semmit nem ud küldeni. Na mind1. Majd rálesek.
Ha újrarakom az Outlookot, akkor visszatud szinkronizálni mindent ugye?
Sose használtam, meg a windóz is idegen számomra. -
InfiniteReality
őstag
válasz
szoke12 #4133 üzenetére
Hát nemtudom, de mintha az emailt nem több száz megabyte-os fileok küldésére találták volna ki. Az egy dolog, hogy gyors net mellett, elméletileg átmehetnek nagy file-ok is, de az email nem erre való.
Van megfelelő szolgáltatás nagy file-ok küldésére (pl Yousendit, toldacuccot, mammutmail).
Tényleg poén amikor egy mailboxban ottfigyel egy 100 megás file?! Ne már... -
atillaahun
veterán
válasz
szoke12 #4133 üzenetére
És milyen hibaüzenettel áll le most a Küldés/Fogadás? Nézd meg a részleteket közben.
Nincs bent a levél azóta is a postázandóban? Hova került végül?Más.
Nekem is lenne egy kérdésem közben. Se a Google se a rendszergazda nem tudott segíteni, hátha találkozott már vele valaki.
Kolléga Express-ben egy levélben lévő linket sem tud megnyitni. Az egyetlen dolog ami kattintáskor történik, hogy bekékül a fejléc, de se üzenet, se semmi. Böngészők egyébént rendben vannak. Outlook beállításait oda-vissza átnyálaztam, sehol nem találtam linkek letiltására vagy engedélyezésére vonatkozó beállítást.
Ha nem muszáj nem húznám újra az XP cd-ről.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Outlookban lehet olyat beállítani, hogy ha valaki ír egy levelet egy címről, automatikusan egy fix címre rejtett másolatot küldjön? -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Egy barátom Outlook-ja egy hete nem akar elküldeni semmit. Gondoltam, a legegyszerűbb újratenni a progit. De hogy tudom kimenteni az E-maileket?
Vagy hogy lehetne lecserélni az Outlook-ot egy újabbra/másikra? (outlook maradjon, azt kéri.)
Előre is köszi! -
krisi047
senior tag
Sziasztok! Egy beérkezett e-mail-t vissza lehet valahogyan dátumozni? Esetleg úgy, hogy a Gmailbe vissza is szinkronizálja.
-
Ablakos
őstag
-
Jarod1
veterán
Hali hogy lehetne, naptárban lévő névnapokat csoportosan beállítani hogy ne riasszon??
-
Csontikka
aktív tag
-
Cufter
tag
Sziasztok!
Neptun internetes naptárat importáltam outlook 2007-be mely folyamatosan frissít így mindig látom a számítógépen, a neptunban felvett tárgyaimat, vizsgáimat.
A levelek és a normál naptár telefonomra is tökéletesen szinkronizálódik, azonban az említett neptun időpontok nem.
Hogy tudnám megoldani, hogy ezek is szinkronizálódjanak?
Köszi előre is!
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4121 üzenetére
Nálam nincs mountolva a office dvd kép, de lehet, hogy kérheti.
-
atillaahun
veterán
válasz
Ablakos #4120 üzenetére
Jah hogy CD-ről toljak neki egy javítást, így értem már.
Azt hittem ott közvetlenül a vezérlőpultos részében írod. Na majd holnap meg is nézem melóban köszi, remélem tényleg helyre rak rajta valamit.
Egyébként kicsit hülyeségeket írtam napközben mert az a helyzet, hogy alapból a windózzal ugye felmászott az outlook express, csak én azt rühelltem, ezért rátelepítettem a megvásárolt 2003-unkat. Ami ment is rendesen sokáig mígnem ráraktam egy tört 2010-esnek a PowerPoint részét (2003-ba csak nézegető volt), aztán mintha azóta zakkant volna meg.
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4119 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4116 üzenetére
Ha ott sincs a választhatók között, esetleg egy javítás? Esetleg a vezénylőpulpitus ->program eltávolítás ->outlook javítása. Hátha...
-
atillaahun
veterán
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4114 üzenetére
Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Alapértelmezett programok beállítása.
Outlook program alapértelmezéseinek beállítása. -
atillaahun
veterán
Üdv, arra van valami végtelenül egyszerű megoldás, hogy ha egy e-mail címre kattintok akkor ne nyíljon meg nekem kb. 50 darab üres IE ablak egymás tetején, hanem rendesen az Outlook 2010-em levélírás ablaka jöjjön elő?
Jól működött ez egy darabig, csak matattak valamit a gépemen, aztán most az istennek se jövök rá mi csesződött el, pedig már az Outlook összes beállítását is átnéztem.
Máshol lenne a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Néhány dolgot lehet exportálni, de levelező fiókokat nem (legalábbis outlookban nincs ilyen eszköz).
A legfontosabb a pst-k mentése. És meg kell jegyezni a fiók hozzáférési loginokat, beállítási adatokat.
Ha újra telepíted az outlookot, néhány perc alatt beállítod a 2-3-4 fiókodat.Hát.. nem tudom érdemes-e külön tenni mindent. Rendkívúl jó szűrők, csoportosítások vannak erre.
-
kankalin
csendes tag
Sziasztok!
Office 2013 Win8 pro a problémám az, hogy semmiképp nem akar jelezni, ha levél érkezik, csak miután belépek, akkor húzza le a leveleket, de így sem add hangot.
Beállítás rendben jelzés bepipálva, 1 percenként kellene ellenőriznie. A beérkező leveleket, már áttettem outlook- adatfájl beérkezett levelek-hez (de így sem jelez) Gmail pop/smtp, de volt IMAP-on is, úgy sem volt jó. Volt már olyan, hogy megszólalt, (jelzett) de azt is, amikor megnyitottam és leszedett egy levelet, de nem mindig jelezi, így sem. Azt szeretném elérni, hogy mikor nem fut, akkor is ellenőrizze és jelezzen is, ha érkezik email.Tudtok nekem ebben segíteni? Nagyon sokat olvastam keresgéltem a netten, de nem találtam semmit, ami működne is.
Előre is köszönöm, szép napot. -
need
addikt
Sziasztok..
Hamarosan újra akarom majd telepíteni a gépemet..
Szeretném meg menteni a levelezésemet..pontosabban vissza állítani erre a formára ahogyan van..!
Szoktam használni a levelek exportálása lehetősége (Beérkező üzeneteket pst formátumba kiszedem)
Na most elkezdtem nem rég a szabályok rendszerét alkalmazni..a feladókat külön könyvtárazni..
szeretném őket is exportálni..de szerintem ezek a Beérkező Üzenetek körén kívül vannak..
Hogy tudom ezeket is pps-be exportálni..? -
-
Ablakos
őstag
válasz
dtraveller #4106 üzenetére
Nagy ötletem nincs, de az RSS csatornák exportja mindenképp hasznos. Nekm mindössze 7 darab van, de még el nem veszett egy sem, bár nem létfontosságúak számomra.
Gondolom service pakk fent van.[ Szerkesztve ]
-
dtraveller
csendes tag
Minden cuccomat beköltöztettem outlook 2010 verziója alá kb egy hónapja.
A problémám egyedül az RSS csatornákkal van, egy idő után egyet-egyet szerűen "elfelejt", vagyis a mappa amibe mentette az megvan a tartalommal együtt, de az RSS feed-ek közül már hiányzik és ettől kezdve nem frissül.
Az IT-s kolléga és az MS support is csak azt mondta, ha eltűnt akkor vegyem fel újra, ezzel nincs is olyan nagy probléma, ha értesülnék az eltűnés és az észrevétel között leközölt információkról.Nektek van valamilyen ötletetek mit lehetne csinálni vele?
-
paavoo
aktív tag
Hello
Hogyan lehet Outlookban (2010) beállítani az iCloud (IMAP) címem mellé az alias címem? Új e-mail írásakor az eredeti és az alias cím között szeretnék váltani, ha lehetséges. -
antocskin
tag
Üdv!
Nem tudom találkozott-e már valaki ilyennel…
Az Outlook 2013-am mikor levelet küldenék, kattintok a küldés gombra az egész program lefagy-összeomlik, újraindul.
Több fiók (gmail, hotmail, freemali) is be van állítva hozzá egyikkel sem müxik, mindenütt lefagy új levél küldésekor, válasz írásakor tehát mindig.A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Users\*AppData\Local\Temp\1669787.cvr
C:\Users\*\AppData\Local\Temp\CVRA563.tmp.cvr
C:\Users\*\AppData\Local\Temp\WER7B66.tmp.WERInternalMetadata.xml
C:\Users\*\AppData\Local\Temp\WER958C.tmp.appcompat.txt
C:\Users\*\AppData\Local\Temp\WER9667.tmp.hdmpOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtValami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- További aktív témák...