Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Sziasztok!
Csak nem úszom meg az írást, pedig egy napja olvasok!
Outlook 2013, W8 X64 alatt, *.ost fájlba dolgozott egy pár hónapig.
Ebből semmit sem vettem észre, ment rendesen ahogy kell.
Most kinyiffant az OS /SSD/. Lementegettem amit kell.
Reinstall után szembesültem a problémával, nem tudom megetetni az outlookkal az ost fájljaimat.
Rengeteg szoftver "ost to pst" van. Egyik sem látja az adatokat.
Itt linkelte valaki EZT a hsz-t.
A második megoldás ígéretesnek tűnt, de a -valószínű- tapasztalatlanságom miatt nem sikerült ezzel sem.
A megoldást EZ hozta. Viszont ez nem menti csak vásárlás után./ 200$/ Akciósabban nem találtam sehol.
Valakinek, ha van egy jó és működő megoldása a problémára, megköszönném!Nem kérem külön, azaz automatán imap levelezést állít be az outlook, a gmailről lekérve az adatokat.
Mitől függ hogy ost vagy pst fájlba ment? Eddig nem láttam ilyet Office régebbi verzióknál.
Viszont naponta telepítgetek, és ezért le fognak lőni ha nem tudom majd helyre állítani valakinek a levelezését.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vadvirág50
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék!
Microsoft Outlook 2010 -t használok.Egy idő óta nem tudok levélpapírt beállítani.A régi beállításaim működnek,viszont újakat nem tudok csinálni,mert a beállításoknál a levelek menüpontban,hiába nyomom a levélpapír és betütipusok és az Aláírások gombot,nem nyílik meg másik ablak,azaz semmi nem nyílik meg,pedig a gombok jelzetten aktívnak néznek ki.Az összes többi gomb működik,mindig kinyílik a párbeszédablak ha rájuk kattintok.Kivétel a fent leírt 2 gomb nem aktivizálódik.Tudna valaki segíteni.hogy mi lehet a hiba oka?Szerkesztetem a M.Publisher-rel levélpapírt,azt szerettem volna felhasználni,bár az sem tiszta,hogy fogom azt összehozni az outlookkal.Ha ebben is segítenétek,az szuper lenne.
Köszi,ha valaki tud tanácsot adni!
Szép vasárnapot!
Vadvirág50 -
karburátor
tag
Hi megint.
Outlook.com-os kapcsolatokat lehet valahogy importálni outlook 2013-ba? Úgy gondoltam, hogy a Lumia telefonomról valahogy szinkronizálni a neveket, email címeket.
Üdv, Roli.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4695 üzenetére
Végső elkeseredés...
De szerintem POP3-al is mennie kéne, minthogy az előző összes office-al is működött. Szerintem ez nem megoldás csak egy másik lehetőség. De a végeredmény a fontos...Üdv, Roli.
-
atillaahun
veterán
válasz
karburátor #4694 üzenetére
Erre mondjuk nem jöttem volna rá egyhamar. És honnan jött az ötlet hogy ez hibádzik?
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4692 üzenetére
Hi.
Inviteles fiókot POP3 ról átraktam IMAP-ra és most működik úgy, ahogy kell. Küldésre elmegy a levél.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4692 üzenetére
Ok. Köszi.
-
atillaahun
veterán
válasz
karburátor #4691 üzenetére
Értem, nem tudom sajnos hirtelen mi lehet a gond, én 2003-ast használok, ott még van szimpla Küldés gomb is. Hétfőn ránézek majd melóban a 2013-ra, hogy viselkedik.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4690 üzenetére
A levél ablakában rányomok a küldés fogadásra. 2010-es outlookban ezzel el is ment a levél. Most viszont bezárodik a megìrt levél ablaka és megjelenik a postázandó üzenetek mappába olvasatlanként. Hiába kattintok a főablakban a küldés fogadásra, nem megy el. Csak akkor, ha megnyitom a levelet dupla kattintással új ablakban és ott újra kf-s.
-
atillaahun
veterán
válasz
karburátor #4688 üzenetére
Jól értem, hogy megírás után nem nyomsz a küldés gombra? Csak mert egy levél elküldése =/= az általános küldés és fogadás gombbal.
-
karburátor
tag
Hi.
Outlook 2013-ban ha írok egy levelet, majd a küldés fogadásra kattintok, akkor bekerül a levél a postázandó üzenetek mappába, de nem küldi el. Csak akkor, ha újra megnyitom a levelet és újra rákattintok a küldés fogadásra. Mitől lehet ez?
Üdv, Roli.
-
bugizozi
őstag
-
geckowize
őstag
Hello!
Hogyan lehet felhasználók között naptárt megosztani Outlook 2013-ban? Úgy tudom csak Exchange-dzsel, vagy valami naptármegosztó rendszerrel lehet megoldani, de mindenféle kiegészítés nélkül az OL2013 képes erre?
-
geckowize
őstag
Hello!
Van egy postfix.admin ingyenes open-source webes mailszerver, ahol fel vannak véve e-mail címek, aliasok (nagyon sok). Ezt az egész címlistát hogyan tudom beimportálni MS Outlookba? Próbáltam postfix.adminnál az "Adatbázis mentésé"-t, de ott egy .sql fájlt tölt le, amit viszont nem nagyon esz meg az Outlook.
-
-
tomi5244
őstag
Hali!
Betudom azt állítani valahol, hogy egy levélben lévő linknél melyik böngészőt nyissa meg? Mert most úgy néz ki a történet, hogy rákattintok a levélben egy mellékelt linkre és meg fagy az egész outlook...
Köszönöm!
T -
atillaahun
veterán
Azt hogy lehet beállítani a 2003-ban, hogy ha nem az alapértelmezett fiókról küldöm a levelet, akkor az aláírásom is az legyen amit a másikhoz párosítottam?
-
kraftxld
félisten
Én simán átraknám az Outlook-ot az új gépre, a Windows Mail elég primitív hozzá képest.
A legegyszerűbb és ingyenes megoldás, hogy imappal visszatolni a szerverre a leveleket, ez lehet akármilyen másik gépen lévő Outlook is, és szintén IMAP-ot használni az új levelezőprogramban. -
atillaahun
veterán
Sziasztok,
hülye windóz az óraátállításnál berakott valamiért egy hónappal előrébb lévő dátumra, mire észrevettem és visszaállítottam, addigra az outlook 2003-ban ilyen csoportjaim születtek, hogy "Három hét múlva", meg "Jövő héten". Szóval jól összekutyulta a leveleimet. Hiába állítottam vissza a pontos dátumot, a csoportosítás úgy maradt.
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
Ablakos
őstag
Alapból nem tud ilyet az Outlook. Valamit kellett hagyni a külső csatlósoknak is, hogy alkossanak olyan szoftvert, ami alapigényeket elégít ki. Helyette inkább macis vagy faleveles mail hátteret hozz létre. Azt tudja alapból a program.
Shareware van néhány, korlátokkal, vagy a jól bevált warez.[ Szerkesztve ]
-
hege01
tag
Sziasztok,
.pst to .eml konvertert keresek (freeware), vagy bármi megoldást amivel .pst file- ból kinyerhetem az email-eket lehetőleg .eml formában, de akár többszöri konverzió is megoldás lehet.
Köszi
-
Ablakos
őstag
válasz
viperabácsi #4663 üzenetére
Beteszed egy működő win7 mellé ezt a hdd-t. Rendszergazdaként olvashatóvá lehet tenni a felhasználói könyvtárakat. (saját tulajdonba vétel)
-
Ablakos
őstag
válasz
viperabácsi #4661 üzenetére
Win7 esetében felhasználói profilban van. Ezen belül is lehet több helyen, de ott már viszonylag hamar megvan egy *.pst; *.ost kereséssel. Ha többet is talál a kereső, mindegyiket érdemes kimenteni.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Újra kellene telepítenem haver gépjét , de arra kért , hogy az outlook -ban lévő leveleit mentsem ki mert van közte fontos .Az a probléma , hogy csökkentett módban sem indul el a gép, így a vinyót raknám egy másik gépbe a mentés idejére.Hol találom meg az outlook által letöltött leveleket? -
sith7
félisten
Sziasztok
Hogyan tudok egy e-mail - t lementeni .aml, illetve .eml kiterjesztéssel ?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnék olyat csinálni (akár más programmal), hogy kapok egy mailt, és ezt automatikusan továbbítsam egy adott email címre, de ő ne lássa, hogy én kitől kaptam? -
mutyi
senior tag
Köszi szépen!
Ha jól értem az utolsó mondatod, akkor a második megoldással annyit érnünk el, hogy továbbra is a jelenlegi mail szervert használná tárolásra, küldésre meg gyakorlatilag mindenre és az outlook csak a megjelenítési eszköz lenne ?A másik kérdésre esetleg tudsz-e választ? Lehetséges-e egy bejelentkezési címen több fiókot felvenni akár átirányítással,mint a gmail esetében?
-
-
Ablakos
őstag
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Használ itt valaki saját domain címmel Outllokot?
Nézegetem a lehetőségeket és mivel a google apps fizetős, így úgy gondoltam hogy az Outlook egy jó alternatíva lehet, egyébként is nekem jobban tetszik a felülete.
Szóval több kérdésem is lenne.
Egyenlőre nem találtam magyar felületet, ahol lehetséges regisztrálni a saját domain címet,majd azt állítani stb. stb.
Másodsorban, aki használja, az tud-e mondani valamit arról, hogy több e-mail címet tud-e kezelni a rendszer?
Gondolok itt arra,mint ami a gmail-nél vagy a google apps-nél van, hogy ha van 3 különböző domain végződésű email cím,azokat be lehet állítani és akkor egy bejelentkezéssel, egy felületen lehetőséges az összes levelezés bonyolítása.
Köszi előre is minden választ! -
vecus
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy outlook 2013 ból hogyan lehet a fiókbeállításokat kimenteni, hogy egy újbóli telepítés során ne kelljen újból beállítani? És kellene ez a mentés 2010-es outlookra? -
F34R
nagyúr
Egy contact mail-t kerhetnek ahol kozvetlen el tudom erni a supportot ? (lenyegtelen hogy magyar vagy angol)
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Most álltam át az Outlook Express-ről az Outlook-ra. A leveleket átimportáltam.
De gondom van a beállításokkal.
Sajnos nem tudok aláírást megadni.Hiába kattintok rá a Levélpapír és betűtipusok, vagy az Aláírások gombra, nem történik semmi.
Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a segítséget!Zs.
ui.: még új vagyok itt, bocsi, ha valamit nem jól csináltam...
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hatalmas gondom. Anya lementette az üzeneteit a Microsoft Outlook 2010 vagy az Outlook Expressz ből és egy "pst" fájl lett belőle., de nem ez a gond. A gondom az az hogy mikor bele akarom rakni a levelezőbe a pst fájlt (Ofice Outllok 2007-be) akkor kér valami jelszót. Ezt a jelszót honnan tudom kideríteni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
geckowize #4625 üzenetére
Csak angol linket találtam mert egyetlen magyar oldalon sincs help hozzá:
http://www.msoutlook.info/question/486 -
Encian
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
A cégnél vannak olyan felhasználók, akiknek a levelezése webmailon keresztül történik. A dolgozó kilép, a fiókja megszünik, esetleg szükség lehet a leveleire, hogyan lehet a postafiókjának tartalmát elmenteni.
Keresgélek, de nam találtam erre megoldást.
Köszönettel: Encian
-
geckowize
őstag
válasz
InfiniteReality #4624 üzenetére
s ugyanazt beállítod az IMAP beállítások speciális részénél
És ezt meg tudnád mondani hol is van ez pontosan? -
InfiniteReality
őstag
-
geckowize
őstag
válasz
InfiniteReality #4622 üzenetére
Nincs minden rendben, mert ha webmail-ről küldök valamit, az nem jelenik meg Outlookban az Elküldött mappában, és fordítva sem működik, azaz ha Outlookból küldök valamit, az nem jelenik meg a webmailen az Elküldött-ben....
-
InfiniteReality
őstag
válasz
geckowize #4621 üzenetére
Akkor minden rendben. Mostantól, ha webmailen elolvasol valamit, az Outlookban is olvasott lesz és fordítva. Ha kitörölsz valamit, eltűnik mindkét helyről stb. Outlookban meg be lehet állítani, mennyi idő után legyen olvasott az email (én úgy szoktam beállítani, hogy amint ráállok és gyorsnézetben megnyilik, azonnal olvasott legyen, de mindenki más beállítást kedvel).
-
geckowize
őstag
válasz
InfiniteReality #4620 üzenetére
IMAP-re van állítva. Meg is jelennek outlookban a mappák az IMAP-mappáknál és elő is van fizetve rá.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
geckowize #4619 üzenetére
Akkor állítsd át IMAP-ra. Nem tudom mik a pop3-as beállítások, de sok esetben elég csak átrakni pop3-ról imapra és minden menni fog. Vannak szolgáltatók ahol ilyenkor a cím is megváltozik kicsit nem csak a port.
Az Outlookból érdemes előbb kimenteni még POP3 alatt a teljes mailbox tartalmát egy másik PST file-ba. Átálláskor ugyanis az IMAP egyszerűen beolvassa mi van a szerveren. Ami már ott nincs meg, ezáltal "elvész", csak úgy levelet sajátmagától nem fog feltölteni. Azt csak utólag lehet vele megtenni.
-
geckowize
őstag
válasz
InfiniteReality #4618 üzenetére
IMAP-es is meg POP3-as is, megkérdeztem. UNP webmailt próbálom belőni...
-
geckowize
őstag
válasz
InfiniteReality #4616 üzenetére
IMAP beállításra lennék kíváncsi.
Ezzel próbálkoztam, viszont nem tudok nevet változtatni a mappáknak... És root sincs...Azt honnan tudom, hogy POP3as-e a levelező?
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Hello!
Hogy/hol lehet beállítani, hogy a 2013-as Outlook ne a számítógépen tárolja a Beérkezett üzenetek-en kívüli mappákat?
Valamint azt hogy lehet beállítani, hogy ha már valamit megnéztünk webmailen, akkor azt is jelenítse meg?
-
CsillaTEF
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan tudom a outlook naptárból 2009-ig visszamenőleg az összes bejegyzésből CSAK a mellékleteket törölni?
Előre is köszönöm! -
F34R
nagyúr
Tehat ha 60napig nem lepek be akkor torlik az accountom , amikor a canceling statsban vagyok ?
"When you deactivate your email account, all your email will be deleted from your account—you will no longer be able to access it. Also, all incoming email will be immediately blocked. A copy of your email may be retained in our system for about 60 days, after which it will be permanently deleted."
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulok hozzátok. Kedves informatikusaink áldásos tevékenysége révén egy kicsit megkavarták az office-omat. Új laptopot csak ők telepíthetnek és természetesen elírták a nevemet, aztán amikor ezt észrevették átnevezték a fiókomat és a helyes nevemre is csináltak egy felhasználót, de ott csak az outlook fájljai vannak. A probléma az, hogy az elírt nevű fiókom (ami egyébként maradt az alap) is tartalmaz outlook adatokat. Ez csak az archive fájlokat érinti.
Hogyan tudom az archive fájlokat összevonni? Jó lenne, ha nem két mappa között kellene keresgélnem.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Vizimaci
újonc
Sziasztok!
Szeretném a mobilomra is megkapni azokat a leveleket amiket elküldök. Win7, MO2007 használok. Egyáltalán kivitelezhető? Válaszokat előre is köszi. -
kraftxld
félisten
válasz
TomyLeeBoy #4600 üzenetére
-
VásRló
tag
Sziasztok
Ha telepítek egy újabb Office-t (2002=>2007), akkor megmaradnak az Outlook levelei, és átkerülnek az újba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...