Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
atillaahun #5319 üzenetére
Pedig valamit kapcsoltak ott bent. Újratettem, próbáltam mindent, amikor szinkonizálna feljön egy hiba, amire kattintva nem a gondot oldanák meg, hanem a fizetös részre terelnek
-
bigdady
nagyúr
válasz
atillaahun #4752 üzenetére
Hiába állítom nincs összes level mappa.
-
kilozsul
aktív tag
válasz
atillaahun #4724 üzenetére
Ezittaz...
Látszik ahogy húznám át, az összes mezőnevet egybeveszi, importálásnál egyértelműen a pontosvesszővel tagolt van megadva, ráadásul excelből exportálva, nem is "idegen programból"...
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4724 üzenetére
Nem. Átszinkronizálja, mint elküldött levele(ke)t. Ugyanazt látod, mindegyik kliensen. Mintha a másikról küldted volna a levelet. A piszkozatot (szerkesztés alatti levelet) nem tudom, hogy így kezeli-e.
[ Szerkesztve ]
-
kilozsul
aktív tag
válasz
atillaahun #4711 üzenetére
Ohh, hát ezzel kezdtem.. Egy teljesen üres címtárú outlookban létrehoztam egy névjegyet, majd kiexportáltam xls-be, hogy lássam a felépítését. Majd változtatás nélkül felvettem a következő sorba egy újabb személyt. Mindent a meglévő alapján... Amikor beimportáltam először nem húzott be semmit! Aztán engedélyeztem az ismétlődéseket, erre az eredetileg kiexportált névjegyet behúzta még egyszer, az általam felvittet meg egyáltalán nem...
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4695 üzenetére
Végső elkeseredés...
De szerintem POP3-al is mennie kéne, minthogy az előző összes office-al is működött. Szerintem ez nem megoldás csak egy másik lehetőség. De a végeredmény a fontos...Üdv, Roli.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4692 üzenetére
Hi.
Inviteles fiókot POP3 ról átraktam IMAP-ra és most működik úgy, ahogy kell. Küldésre elmegy a levél.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4692 üzenetére
Ok. Köszi.
-
karburátor
tag
válasz
atillaahun #4690 üzenetére
A levél ablakában rányomok a küldés fogadásra. 2010-es outlookban ezzel el is ment a levél. Most viszont bezárodik a megìrt levél ablaka és megjelenik a postázandó üzenetek mappába olvasatlanként. Hiába kattintok a főablakban a küldés fogadásra, nem megy el. Csak akkor, ha megnyitom a levelet dupla kattintással új ablakban és ott újra kf-s.
-
bugizozi
őstag
válasz
atillaahun #4505 üzenetére
tegyél eléjük számot (1,2.3...)
-
Gabás
addikt
válasz
atillaahun #4482 üzenetére
A törölt levelek tartalmát az Outlook egy külön művelettel távolítja el a PST-ből, amit olyankor indít el, amikor semmi nem használja a gépet, vagy pedig manuálisan úgy, hogy az adatfájl tulajdonságaiban az Azonnali tömörítés gombra kattintasz
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz
atillaahun #4484 üzenetére
nézd meg melyik mappád az outlookon belül mennyit foglal.....
-
Jarod1
veterán
válasz
atillaahun #4482 üzenetére
a kukából is törölted? az elküldötteket is töröld ha abban is voltak csatolmányok akkor az is foglal helyet.
-
VGYke
addikt
válasz
atillaahun #4308 üzenetére
Igen, szóval azt szeretném hogy a WinMail és az Outlook ugyanazon Elküldött - Sent, Törölt - Trash mappákat használja. Tök mindegy melyiket (ha választható, akkor inkább a magyar nyelvűt), csak mindkettő ugyan azt és ne az egyik az Elküldöttet a másik meg a Sent-et, mert így mindkettőben vannak levelek, mikor melyik levelezőt nyitom meg.
WinMail / Outlook IMAP mappák lekérdezése ez:Lehet hogy ezt a levelezőkben nem, de a szerveren meg lehetne oldani?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #4308 üzenetére
Az a baja, hogy a mappák neve angol a munkahelyi fióknál, nem pedig magyar
-
törölt tag
válasz
atillaahun #4303 üzenetére
Igen, arra bővítettem az előzőben
Multinál dolgozom, a levelek minimális része törölhető, 1/3 céges információ, a maradék 2/3 határidős, ami elvileg 48 óra, de a gyakorlatban minden tegnapra vagy múlt hétre kell
-
törölt tag
válasz
atillaahun #4301 üzenetére
Ügyfél, így nem szólhatok vissza, de a főnökeimnél jeleztem a dolgot (pontosabban megkapták a levelet ők is), de tisztáztam magam, volt erről külön meeting
Napi ~60 levelet kapok, hó utolsó 2 hetében 80-90 körül
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
atillaahun #4298 üzenetére
Az a vicces, hogy nem tudjuk pontosan, melyik levélre gondolt az illető, így nagyon úgy fest a dolog, hogy csak feltételezett majd ezzel jól be is mártott, aminek nem látom az értelmét, hiszen külön eszkaláció létezik a problémákra. Nálam nem ugrik fel ablak, hogy akarok-e visszaigazolást küldeni. A leveleim pedig a feladat megoldásáig olvasatlanok, sőt, jövő héttől a közös mailboxban lévő leveleket kell kezelnem, így ott is minden olvasatlan marad, mert már most is a kategóriákat használom és a jövőben is azt kell majd.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun #4298 üzenetére
Másik nézőpont: Bizonyos multiknál kötelező beállítani a olvasás visszaigazolás kérését és a visszaküldést is fordított esetben
-
szakalistvan
senior tag
válasz
atillaahun #4271 üzenetére
Mindkettőt megoldottam,köszönöm a segítségedet
(Csak tényleg el ne felejtsem kivenni a pipát majd
)
-
szakalistvan
senior tag
válasz
atillaahun #4250 üzenetére
Köszönöm szépen,most jött el az idő hogy használnom kell,működik is.
Viszont előjött két probléma :
Amint megnyitom a küldés - fogadást az itthoni gépen a webes felületről kitörli a leveleket,mit kell átállítanom hogy ne tegye?
Másik problémám sokkal nagyobb,nem tudom hogy mit állítottam el(vagy kedves édesanyám) de minden levélnek én vagyok a feladója(vagyis anyu). Ha megnyitom akkor már olvasható a feladó de valami nagyon nincs rendben...lásd kép[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
válasz
atillaahun #4239 üzenetére
Köszi,megoldva!
-
werttzui
addikt
válasz
atillaahun #4235 üzenetére
Igen!
-
werttzui
addikt
válasz
atillaahun #4229 üzenetére
Csak egyre!Ja és a neten működik a t-online cím,csak a gépemen nem hajlandó küldeni csak fogadni.
-
pipacsdarazs
csendes tag
válasz
atillaahun #4192 üzenetére
Sajnos semmi sem sikerült, minden maradt a régiben, mostanáig vacakoltam vele. Köszönöm a segítséget, de azt hiszem ez már meghaladja a nagyon kezdetleges tudásomat.
-
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun #4196 üzenetére
Outlook 2012?
Van minden, csak 2012 nincs
Outlook 2010, 2011 (ez a Mac-es) meg 2013
A beépített windows-os kereséssel elszüttyög fél napot, meg ha a rendszer és rejtett file-okban való keresés nincs bekapcsolva meg se találja.
A vezérlőpult / posta / adatfile-ok menüben simán meg lehet nézni, hogy hol van a pst.[ Szerkesztve ]
-
medium84
aktív tag
válasz
atillaahun #4196 üzenetére
Kipróbálom, köszi.
-
medium84
aktív tag
válasz
atillaahun #4194 üzenetére
Pontosan hogyan történik ez?
-
pipacsdarazs
csendes tag
válasz
atillaahun #4190 üzenetére
Nem megy semmi. Azt írja, hogy "következő fájl használatban van, nem lehet hozzáférni: ......Microsoft/Outlook/outlook.pst. Zárja be a programot, vagy indítsa újra a számítógépet."
Hiába, akkor sem tudom fogadni az üzeneteket. (Egyébként 2007-es)http://itcafe.hu/dl/s/m1.gif -
paavoo
aktív tag
válasz
atillaahun #4140 üzenetére
Átírogattam, de ez se oldotta meg.
Pedig telóról elküldi a mailt, bár ott is van egy jó nagy késés mire elmegy, mint ahogy szokott. Érdekes. Meg vagyok lőve. -
paavoo
aktív tag
válasz
atillaahun #4138 üzenetére
Tarr a netszolgáltatóm, tarros mailról megy a küldés.
iCloudos címről nem küldi el, viszont a icloud.com-os felületről pedig elmegy, folyamatosan időtúllépési hiba.
Kimenő szerver: p06-smtp.mail.me.com port: 587 -
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4121 üzenetére
Nálam nincs mountolva a office dvd kép, de lehet, hogy kérheti.
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4119 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4116 üzenetére
Ha ott sincs a választhatók között, esetleg egy javítás? Esetleg a vezénylőpulpitus ->program eltávolítás ->outlook javítása. Hátha...
-
Ablakos
őstag
válasz
atillaahun #4114 üzenetére
Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Alapértelmezett programok beállítása.
Outlook program alapértelmezéseinek beállítása. -
mrcrnl
tag
válasz
atillaahun #3799 üzenetére
Üdv!
Köszi az eddigi tippeket. Email kiszolgáló a Levelcenter.hu (MédiaCenter). Napközben jelentkezett ez a hibajelenség, előtte jól működött. Most úgy van használva, hogy nyitva van a webes felület is és az outlook is. Weben megnézik a bejövőket, amire kell válaszolnak, de névjegyek miatt az új leveleket outlookban írják meg és küldik el, mert a küldés rendesen működik. A postafiók tesztelés hibátlannak minősíti a beállításokat. Az Express-be egy másik postafiók van beállítva, hogy ne keveredjenek a levelek és a címek. A webes felületen néztem, egyetlen 12MB-os levél van (fényképek vannak benne), a többi max 1.5MB. Ha csak fejléc letöltésre állítom az outlookot, akkor sem jönnek át, ugyan ez a hibaüzi. Általában párszor 10KB DOC és PDF csatolmányok vannak. Aztán érdekes lehet, hogy kereken 9900 levél volt letöltve, amikor behúzta a kéziféket az outlook, de azóta már áthelyeztem az archívumba a javát, már csak 1953 levél maradt (ha jól emlékszem). A fájl méretet pedig azonnali tömörítéssel lecsökkentettem 2.49GB-ról kb 800 megára. Bár hozzá teszem, hogy ez így is több óráig tartott, és nem magától végzett a tömörítés, hanem idő hiánya miatt le kellett állítanom. De a ScanPST szerint a PST fájl hibátlan.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #3771 üzenetére
Milyen néven találtad te meg, a hol meg egy más kérdés...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #3769 üzenetére
Az a fő kérdésem, hogy áttehető-e! (2003)
Köszi egyébként az infót![ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
atillaahun #3765 üzenetére
Hol van a Pst-d/-tek? Vagy multi folder észlelésként csak ki van jelölve a helye?
[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
atillaahun #3736 üzenetére
Mert bár az alapértelmezett PST-t megváltoztattad, a "delivery location" még a régire mutat. Két helyen kell megváltoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
almi
senior tag
válasz
atillaahun #3731 üzenetére
Nincs hitelesítés, viszont egy Malware trójaim az volt. Olyankor a szolgáltatóm tesz tiltólistára, vagy valami központi mail szerver? Ezt hogy lehet kideríteni?
-
almi
senior tag
válasz
atillaahun #3729 üzenetére
Egyáltalán nem tudok küldeni, semmilyen címre. A kimenő is mail.szarvasnet.hu . Errefelé van egy helyi kábel szólgáltató. Hosszú évek óta így használom. Újratettem a rendszert és azóta nem működik a kimenő, pedig ugyan azok a beállítások mint előtte.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
atillaahun #3684 üzenetére
Mindenkinek tud küldeni, ezzel az egy címmel van baja csak. Én is küldtem e-mailt a sajátomról (ami ugyanolyan fiók ugyanazon a szerveren, mint az övé), én már választ is kaptam.
bugizozi: owa-n keresztül is ugyanaz.
-
válasz
atillaahun #3642 üzenetére
Igen, ebben a témában van keveredés a neten, ez a link remélhetőleg egyértelművé teszi a dolgot: A .pst fájl formátuma és mappaméret-határa eltérő az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban
Röviden összefoglalva
1. Outlook 2002 vagy régebbi verzióban él 2G a korlát, mert ANSI formátumú a PST
2. Outlook 2007 vagy újabban nincs a 2G-s korlátozás(20G lehet max), mert Unicode formátumú a PST
3. Outlook 2003-ban 2 féle PST van, ANSI és Unicode formátumú egyaránt, az ANSI-ban él a 2G-s korlátozás a Unicode-ban nem(20G lehet max).[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atillaahun #3642 üzenetére
Nekünk bent melóhelyen a szerver bizonyos mb.-ig le van korlátozva mennyit tud tárolni, azt hiszem 300 mb, viszont ha személyes mappára átállítod az outlook-ot, akkor már az adott gépen tárolja ezeket, illetve ellehet menteni külön részeket, azaz elvileg akár mennyit elehet tárolni. Viszont hogy egyben 2gb felett engedne e személyes mappában tárolva azt nem tudom...Most kezdek ismerkedni az outlook-al, nem vagyok még annyira otthon benne, régebben sose használtam, de most már rávágyok kényszerülve...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atillaahun #3640 üzenetére
Win7 indexelésben kellett állítani végül, de azért köszi.
Ja amúgy lényegtelen de megemlítem hogy XP-nél lehet ott van az a mappa de Win7-nél itt:
C:\Felhasználók\"felhasználónév"\AppData\Roaming\Identities.
-
erdoke
titán
válasz
atillaahun #3631 üzenetére
Plain text levélnél nincs formázás, azért plain. A fenti menüben a Szövegformázás alatt átállítod RIch Textre vagy HTML-re, és lőn.
Szerk: lemaradtam.
(#3630) verybigboy
Manuálisan talán meg tudod csinálni, a leveleket mindenképpen.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun #3631 üzenetére
Szövegformázás fül?Átkapcsolni html-re?
-
kraftxld
félisten
válasz
atillaahun #3628 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
atillaahun #3624 üzenetére
Most már jö, köszönöm. Bár be volt pipálva én csak annyit módsítottam rajta, h kiszedtem a 14 napos kiszolgálóról való törlést és megjavult. Nem tudom miben befolyásolhatja.....
-
Jarod1
veterán
válasz
atillaahun #3618 üzenetére
portable levelezővel nem lenne jó?
-
válasz
atillaahun #3601 üzenetére
"Ha ilyenkor leosztom a mobilom netjét PC-re, akkor a kimenő kiszolgálót mire kell átírni? Vagy lehet egyáltalán így levelezni?"
A mobilinternet szolgáltatód SMTP címét és beállításait kell használni. Nem mostanában volt ilyennel tapasztalatom, de pl akkoriban a T-Mobile-nál minden szerver címe(POP3,IMAP4,APOP,IMAPS,SMTP) , mail.t-email.hu volt (persze, hogy melyik használ titkosítást vagy sem, az megint más kérdés)...[ Szerkesztve ]
-
válasz
atillaahun #3599 üzenetére
Office 2003 is már PST fájllal dolgozott, 2010 ezt be tudja importálni, így a teljes levelezés egyszerűen átkerül, és ahogy írtad, a fiókbeállítások újbóli beállítását követően már mehet is a "munka" tovább. (A fiókbeállítások a registry-ben vannak tárolva, Outlook verziójától függően más kulcsban. Ha esetleg elfelejtetted, vagy nem vagy biztos, a fiókbeállításokban, (password, pop és smtp szerverek stb stb), akkor javaslom lefuttatni ezt a progit, ez minden szükséges infót kiír. Mail PassView. (Egyes vírusvédelmi alkalmazások kártevőnek azonosítják, de nem az.)
-
válasz
atillaahun #3597 üzenetére
Őszintén szólva örülök, hogy úgy legalább megy, mert semmi infót nem találok a neten, a problémával kapcsolatban, és sajnos Nekem sincs (szerencsére) ilyen tapasztalatom.
Talán lesz valaki, aki hasonló cipőben jár, benéz a topikba és tud segíteni.
-
válasz
atillaahun #3572 üzenetére
A szabályok sorrendje állítható, azaz milyen sorrendben fussanak le egymás után. A szabályok listában a nem kívánt feladódtól érkező leveleket kezelő szabályt tedd az első helyre és a szabályvarázslóban ugyanezen szabály esetén jelöld be a "a többi szabály ne lépjen működésbe" opciót.
Így a szemétnek minősülő levelet áthelyezi, de a többi szabályt nem futtatja.
UI: Ez Outlook 2010, remélem 2003-ban is hasonló a kivitelezése. Sajnos már nem emléxem rá...
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz
atillaahun #3430 üzenetére
Google ezt dobta ki elsőre [link]
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #3428 üzenetére