Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
webes outlook-ot használom. Olyan kérdésem lenne, hogy itt nem lehet színeket hozzárendelni, mint a GMAILben?
-
kraftxld
félisten
Ha nem megy automatán akkor a rendszergarázdákat kéne megkérdezni, kézzel kell belőni az Outlook Anywhere-t: [link]
Itt a https cím valószínűleg ugyanaz mint amit a telefonon beállítottál, lehet játszani a tanusítvány nevével, meg a hitelesítéssel, hátha működik valahogy, de mondom így látatlanban nem lehet túl sokat segíteni. -
kraftxld
félisten
Ha tartományi gép és a rendszergarázdák értenek egy kicsit az Exchange-hez akkor nem kéne semmit se állítanod, autodiscover-el megtalálja automatán a fiókbeállításokat.
A belső hálón van a géped? A szerver nevéhez az exchange szerver belső címét kéne írni xgfdsh.akármi.local ha nincs normálisan beállítva, nem pedig azt amit az androidon használsz. Az a cím az Outlook Anywhere beállításnál kell.
Egy másik gépről nem tudod megnézni, hogy mi a szerver neve? (van pár script amivel ki lehet deríteni, hogy mi a neve, de ez eléggé bonyolult)
-
Hali! Valaki segítsen rajtam, mert mindjárt megőrülök. A munkahelyemen kaptam egy email címet a nevem alapján. A munkahelyi gép tartományban van és MS Exchange-en keresztül Android mobilról remekül el tudom érni. Csak is akkor, ha minden tanúsítványt elfogattatok vele a beállításokban.
Nos a probléma akkor van mikor Windows-on szeretném konfigolni az Outlookot. Csináltam egy print screent az Android beállítás és a Windows beállításról. Minden ugyan az és még sem megy a Windows alatt... Kérlek help me!
A képen piros a cégnév, a zöld a felhasználónevem. "vezetéknév.keresztnév"
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Lync-cel szívott már valaki? Van egy userem, akinél Lync elindul, és helyből Not responding, de ha mégis magához tér egy pillanatra, akkor egész addig működik, amíg hangeszközt nem akarok választani.
Audio drivereket leszórtam, stb. Lyncet újraraktuk, audio drivereket újraraktuk...És Win8.1
Van valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Elöljáróban annyit, hogy sosem voltam Outlook guru. Nem szorultam rá a használatára így tapasztalatom is konvergál a nullához vele kapcsolatban. Ám előállt egy olyan helyzet a munkahelyemen, hogy egy régi gépről, amin Win XP futott és Outlook Express (pontosabban Outlook Express 6), nos ebben az Outlook programban tárolt fiókot az Eszközök->Fiók ablakon belül a megfelelő fiók nevére kattintva rányomtam az Exportálás... gombra, ami szépen le is mentette egy általam választott helyre a fiókot egy XY.iaf fájlba. Idáig a dolog csupa móka és kacagás volt, de hogy ezt a file-t hogy a viharba tudom beimportálni az Outlook 2007-be (egy másik, új gépen), na az feladta a leckét, de nagyon.
Amit próbáltam: Outlook 2007-ben Fájl->Importálás és exportálás... A megjelenő ablakban kiválasztom az Internetes postafiók-beállítások importálása lehetőséget, majd abban a hiszemben, hogy egy következő ablakban majd szépen betallózom az imént mentett fiókot a következő üzenet fogad a tovább gombra kattintva: Nincs importálható internetfiók.
Itt megállt a tudomány. Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan tudnám megoldani az importálást a 2007-es Outlook-ba.
Felvetődhet a kérdés, hogy miért nem állítom be 2007-ben manuálisan a fiókot. Nos a régi gépen sem én állítottam be, hanem egy tag, aki valamiért sz*rik elárulni a pontos adatokat, pl az e-mail fikók jelszava, stb. Nem tudom miért csinálja ezt, mert viselkedésével hátráltatja a munkánkat. Mindegy, a lényeg, hogy az összes adat nélkül, ami szükséges a mauális beállításhoz nem áll rendelkezésre minden, így gondoltam importálással megoldom, de korán örültem.
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz
zsoltzsolt #5384 üzenetére
Telefonon nem mail-ezek, így ezt nem tudom megmondani. De a telefonnal feltételezem, a szerverről szednéd a leveleket és nem az Outlookkal szinkronizálsz, így ez telefonfüggő egyrészt, másrészt az Outlook alatt létrehozott mappák csak az Outlook alatt lesznek meg (Már ha nem WinPhone-alatti Outlookról beszélünk). Ha a szerveren mappázol, és ott válogatod szét a leveleket szabályokkal, akkor pedig IMAP-al legyűjtheted és mindenhol ugyanazt látod majd.
-
Sasos
senior tag
válasz
zsoltzsolt #5382 üzenetére
A kategória esetén, a levelek egy mappába érkeznek, és látod, hogy melyik milyen kategóriába (vagy épp egyikbe sem) tartozik. Olyasmi Gmail esetén a csillagozás, csak itt több kategóriát is megadhatsz. Ha mappákba rendezed, akkor viszont a feltételnek megfelelő almappába kerül a levél. A kettő vegyesen is alkalmazható. Az almappázás hátulütője (bár én is ezt használom), hogy nincs kis boríték ikon a systray-en olyan levél esetén, ami almappába kerül.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok!
Az elnne a kérdésem, lehet, kissé láma is a kérdés, hogy Outlookban mi a különbség a mappa és a ktegaóriák között? Vagyis, ha szelektálni akarom a leveleimet, akkor melyik alapján célszerű?
Eklőre is köszönöm a választ -
Sasos
senior tag
A C:\Users\usernév\Application Data nem valódi könyvtár, csak egy link, ami a C:\Users\usernév\AppData\Roaming könyvtárra mutat. Próbáld meg onnan elérni. A rejtett/rendszer fájlok mutatása be van kapcsolva?
Egy gyorsabb lehetőség Startmenü-->Futtatás beírod, hogy: %AppData% majd enter.[ Szerkesztve ]
-
Goeg
csendes tag
Sziasztok.
Egy egyéb naptárak című csoportot szeretnék törölni az outlookból, amit tévedésből adtam hozzá, és nem szeretném, hogy küldözgesse az esemény értesítéseket. Ezt az üzenetet kapom (hogy nem vagyok jogosult), amikor a saját fiókomban a saját naptár csoportomat törölni akarom.Mi lehet a hiba? A naptárnál, egyszerűen vak az az opció, hogy naptár törlése.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, munkahelyen exchange fiok van (msg.gov.hu) , illetve office communicator 2010.
Telefonon a postafiokot be tudtam allitani rendesen, viszont erdeklodnek, hogy van-e mod a communicator eleresere android keszulekrol?
-
Sasos
senior tag
Az Outlook által használt .pst fájlt, vagy fájlokat keresd meg, másold ki valamire. Másold be a másik gépre, és megvannak a levelek, mappák, szűrők. Itt egy kis segítség A címjegyzéket exportálhatod, majd importálhatod. Arra már nem emlékszem, hogy mikor szűnt meg a fiókok export-import lehetősége (lehet, hogy csak Outlook Express alatt volt
), de lehet, hogy 2007-alatt még megvan. Ha nincs akkor a fiókokat kézzel újra be kell lőni.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
sziasztok
a outlook 2007-et használok, meg vagyok elégedve vele, de átköltözöm egy másik gépre, és szeretném ha ez az outlookkal is könnyedén menne, hogy a mappáim, fiókom, régi levelek, szabályok pöccre átkerüljenek.
Van erre valami egyszerű mód? Mert nem találok normális exportot rá... mindenképp az eldugott nagyméretű filekot kell másolnom?
-
Kinditom
újonc
Igazad lehet - a defendert használom csak - , mert a másik programon elküldte az e-mailt este 8 óra után, de annyira kibuktam már, hogy nem vettem észr. Mostantól citromail storno. Megfogadom a tanácsot: Gmail Az Outlookkal azért megpróbálkozom, mert szerettem. Ha ment, akkor nekem bevállt. Köszönm mindenkinek a segítséget.
-
Sasos
senior tag
válasz
Kinditom #5364 üzenetére
Olyat találtam még erre a hibakódra, hogy az Eset smart secutity-t használók esetén nem ment Outlookkal az IMAP. Az IMAP ellenőrzést kikapcsolva viszont hibátlan. Szerintem nálad is valamelyik védelmi program fogja meg a kommunikációt. Ezért is kérdeztem, hogy mik vannak feltelepítve.
cer: Archíválni olyan formátumban érdemes, amiben utána kezelni is tudod az archivált anyagot. Így számomra (is) fura csv formátum. Outlook esetén az archiválás egy külön adatfájlba történik, amit aztán később vissza tudsz nyitni bárhol, ahol (a megfelelő verziójú) Outlook van a gépen. Gyakorlatban ugyanúgy megmaradnak a mappák, levelek, csatolmányok és pont ugyanúgy fog kinézni mint amikor leszedte a szerverről, csak épp külön adatfájlban csücsülnek majd. Ennek ellenére lehet pontosvesszővel tagoltba is exportálni többek között, én még nem próbáltam, hogy mi az eredmény. Ha a szerveren van IMAP akkor a mappaszerkezet is megmarad. Ha nincs akkor szabályokkal szétválogathatóak a levelek mappákba (akár visszamenőleg is). Az összes levélben megjelenő valamennyi cím kigyűjtése szerintem makróval megoldható. Illetve ha már exportálunk és az adatok megvannak pontosvesszővel tagoltban, akkor abból már kigyűjthetőek a címek egy másik tagoltba rendezhető és valószínűleg importálható is, de ezt se próbáltam soha, le kell tesztelni.
-
VeryByte
őstag
A CSV-t még értem, de mire gondolsz CSS-ként?
Azért ezek az igények elég meredekek, ha átgondolod.
CSV-be mondjuk hogy szeretnéd betenni a levelek tartalmát? (Technikailag meg lehetne oldani, de nem hiszem, hogy ilyen lenne bárhol is, de tévedhetek, természetesen.)A második pontodra pedig szerintem ezt semmi sem fogja tudni. Persze megoldható némi programozással, valószínűleg, de mivel nem egy nagy igény, ezért gyárilag nem hiszen, hogy tudják.
Outlook 2013-nak van Suggested Contacts nevű contact listája, ide fel veszi azokat, akik még nem szerepeltek a címjegyzékedben, de teljesen jogosan ezeket külön kezeli.A harmadik kérdésed csak félig értem, de ha a yahoo-nak van imap-je, akkor ez nem lehet probléma, még thunderbird-nek sem.
-
cer
tag
Szervusztok,
Email kliens beüzemelés-választás előtt állok és némi szakmai segítséget szeretnék kérni.
A feladat levelek archiválása lenne yahoo és gmail-es fiókokból.
A lényeges dolgok a következők lennének:- A leveleket későbbi eléréshez CSV vagy CSS formátumban kellene látni. Képes-e az Outlook így archiválni? Ha nem, lehetőség van-e HTML formátumra?
- A levelek címjegyzékében szereplő címeket és a CC ( és minden egyéb: titkos másolat, satöbbi másolat ) alatti címeket lehetőség van-e csoportosítani egy egységes címjegyzékben? ( A cél az összes cím egy címjegyzékbe való összegyűjtése lenne. )
- A yahoo-s fiókokban több mappára vannak csoportosítva a levelek és itt nagyon fontos lenne, hogy szinkronizáció után azokat a leveleket a saját mappájukból lehessen elérni és archiválni. Kérdés, hogy erre képesek-e az Outlook-ok? Vagy egybe letöltik az egészet és később egyenként kell majd szortírozni a mappákba? ( Tunderbird a mappákba bele se néz. Másodlagos kérdés, hogy Outlook, hogy csinálja? )
Mindezeket egybevetve, milyen Outlook verziót kellene használni vagy milyen kliens lenne alkalmas ezekre a feladatokra?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Sasos
senior tag
válasz
Kinditom #5361 üzenetére
Jelenleg 3, net szolgáltató által adott (@t-online.hu), 2 Google apps alatt kezelt saját domain-es fiókot használok. A saját domain-esek korábban a webtárhely szolgáltatómnál csücsültek és soha semmilyen problémám nem volt és soha nem volt MS fiók beállítva. Más lesz itt a gond, nem az Outlook és nem is az MS fiók hiánya. Este, ha lesz időm regelek egy citromail-es fiókot és kitesztelem IMAP-pal. Az Office tört verzió vagy eredeti amúgy?
Szerk: Tűzfal és/vagy víruskereső gyanánt mi van a masinán?
[ Szerkesztve ]
-
Kinditom
újonc
válasz
VeryByte #5360 üzenetére
Előfordul, hogy semmit, kapok két zöld pipát, de olyan is előfordul, hogy hibaüzenetet, küld pl.:0x800ccc0e.
Ez szerintem azért lehet, mert 15 perc az idő határ, és én ezen belül próbálkozom. Más ötletem nincs. Ezért csak az marad, hogy a MS fiókkal lehet csak használni, az viszont rátelepszik mindenre és én azt nem szeretném. Továbbá csak az áruházból tudok klienst beszerezni, az pedig a mail (ingyenes), amit megint nagyon nem szeretek. Azt hiszem ez a probléma. Ha te is így látod, akkor abban kellene nekem segítség, hogy a Thunderbird-ben hogy kell beállítani az SMTP szervert, mert nem tudok levelet küldeni. Az eredeti gondom ez. Bár tudom, hogy ez Outlookos topik. -
Kinditom
újonc
válasz
VeryByte #5350 üzenetére
Bejövő levelek fogadása
imap.citromail.hu
port: 143SMTP szerveré
Itt a szolgáltató által megadott e-mail címet és jelszót írtam be és az alábbi beállításokat.
smtp.upcmail.hu
port: 25Nem vagyok biztos abban, hogy ezt kérdezted, de ha mást szeretnél tudni ahoz, hogy képben legyél, akkor írd meg légyszíves. A MS Off 2007-tel nem voltak ilyen gondjaim.
-
Sasos
senior tag
válasz
smallmer #5353 üzenetére
Nem az outlooknak kell megadni, hogy mivel nyissa meg, hanem az oprendszer szinten kell a kiterjesztéshez társítani a használni kívánt programot. Nyiss egy intézőt, tallóz be egy mappát amiben van .doc, jobkatt rajta, majd társítás. Ott kiválaszthatod, hogy mi nyissa meg. Elvileg az Outlook is azt fogja hozzá használni.
Jarod1: Lassabb voltam...
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
xp-s gépen outlooknál hogyan tudom beállítani, hogy a mellékelt .doc fájl-t ne a wordpaddal nyissa meg, hanem az openoffice-val -
b4zsi-
őstag
Érdeklődni szeretnék, hátha mással is megtörtént, hogy automata e-mailt küldött helyette a hotmail az összes személynek, aki fel van véve az ismerősei közé.
Az üzenetnek nem volt tárgya és az alábbi honlapra irányított: http://drewingram.com/wp-content/themes/salient/Surprise.php (direkt nem linkeltem, mert nem tudom vírus vagy micsoda stb.)Van erre valami megoldás, hogy a jövőben ne forduljon elő?
-
Kinditom
újonc
válasz
VeryByte #5348 üzenetére
Nem tudok magyarázatot adni arra, hogy miért, de nem kedvelem a gmail-t. Az is igaz viszont, hogy a mostanit sem, de valamikor az őskorban erre reggeltem.
Ami pedig az IMAP-ot illeti, az van. Eddig Thunderbird-del működött is. Az O is működött egészen addig, ameddig le nem választottam a MS fiókomról. De azóta, hogy ez megtortént, nem hajlandó rendesen működni és azt sem tudom, hogy van-e esély rá. Olvastam már azt is, hogy csak azzal működik együtt. Nem tudom mi ebből az igazság, de nekem eddig nem ment máshogy.
Egyéb javaslat nincs, mint a gmail? -
VeryByte
őstag
válasz
Kinditom #5347 üzenetére
Szerintem a citromail rohadtul nem tud imap-ot - de lehet tévedek.
És miért ilyen csodát használsz?Állíts be rendesen a gmail fiókot, és a gmail-en állítsd be, hogy szedje a citromail-es leveleidet is.
Egyébként szerintem a citromail-nek nincs smtp szervere, szóval a levélküldés necces lesz. :-)
-
Kinditom
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Outlook 2013-mal kapcsolatban. Nem szinkronizálja a mappákat és nem tölt le semmit. Régebben működött, de kellett hozzá a windows fiók. Én viszont azt nem szeretném.
A kérdésem az, hogy egyéb e-mail szolgáltató fiókkal hajlandó-e együttműködni?
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Sprq
aktív tag
Sziasztok!
Online felületen hogy tudok olyan szabályt létrehozni, hogy egy levelezőlistáról kapott e-maileket tegye külön mappába, ha lehet egyáltalán ilyet? Mert, ha csak az "Actions"-re kattintok és ott arra hogy "create a rule" ott valamiért a levlista adott tagjára akar szabályt kreálni.
-
Bacusuz
őstag
Ja azzal minden ok,mert kézi beállítás után leteszteli ,és mind kettőnél készt ír.
Amúgy ugyan ezeket a beállításokat használom kb. évek óta csak office 2010-nél,és mindig minden rendben ment.Rendszeresen újrateszem a rendszert és még nem volt gondom.Ez az első eset hogy gebasz van,most office 2013 ment fel.
Lehet nem vacakolok tovább,hanem visszateszem a régit... -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Ebben tudnátok segíteni?
Előre is köszi. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Ismerős az a probléma valakinek, hogy outlook 2003 alatt hiába van beállítva a levélpapír formátuma válasznál is, néha mégsem ezt a formát veszi alapértelmezettnek? (pl. betűtípus másra állítódik)
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Gmail fiók, amit Outlook-al használok. Újratelepítés során, hol tudom megadni az Outlook számára, hogy ne töltse le azt a több ezer levelet amik az idők során keletkeztek, hanem mondjuk csak az utolsó 1 hónap termését?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi ablak jelenik meg Outlook 2013 (365) megnyitásakor:
http://kepfeltoltes.hu/view/140821/vmi_www.kepfeltoltes.hu_.pngmár minden kipróbáltam (http://pcforum.hu/tudastar/56924/Outlook+nem+indul.html), de semmi, még mindig megvan ez a hiba.
Mi lehet a probléma? vmi rossz Windows frissítés?köszi a válaszokat előre is!
üdv.
ferikek
-
sgery
őstag
válasz
atillaahun #5319 üzenetére
Pedig valamit kapcsoltak ott bent. Újratettem, próbáltam mindent, amikor szinkonizálna feljön egy hiba, amire kattintva nem a gondot oldanák meg, hanem a fizetös részre terelnek
-
-
Sabre
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépén office 2013 volt fent, de az új word/excel küllem nem volt megfelelő és egy uninstall után 2010 került rá. Viszont az outlook-ot használta, ugye a .pst ( vagy nem tudom 2013-ban mi az ennek megfelelő fájl kiterjesztés ) fájl megvan, az nem törlődött le a uninstallal? Mert akkor a 2010-es outlook beállításával meg lehet adni a .pst helyét és life goes on...?
-
FNZ
őstag
hali!
off2010 van a gépemen. miért csinálja azt a zútlúkom, hogyha levélszemétre állítok egy emailt, akkor a feladója NEM jelenik meg a levélszemét listában és legközelebb sem rakja levélszemétbe?
-
-
moklys1
aktív tag
Sziasztok. Excel 2010-ben megnyitottam 2 táblát és egy programban teszi. Ezt, hogy tudom beállítani, h külön rakja? 2013 verzióban ott külön-külön nyítja meg. Azért van szükségem erre mert két monitort használok kiterjesztéssel .
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Az még lemaradt, hogy van egy synology nas-om is, ha esetleg azon is lehetne tárolni a dolgokat...
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Megosztással kapcsolatos kérdésem lenne. Az outlookot használom a munkáink ütemezésére és fontos száomra, hogy amit összeállítok azt ne csak én lássam, hanem minden kollégám a mobilján / netes felületen. Eddig egyszerü volt, mert létrehoztam egy google fiókot és a google calendar sync-et használtam a folyamatos szinkronizációhoz. Viszont az kb. 1 hete nem müködik, valószínüleg a google kikapcsolta a szolgáltatást (már jó ideje nem is elérhetö a program, úgy kell mindig összevadászni win telepítésnél). Gondolom most jött el az a pont, hogy a google megunta, hogy még valaki használja a programot és nem fizet. Mert ugye outlook sync csak üzeleti csomaghoz jár már. Ami 4euro/felhasználó/hónap.
A kérdésem tehát, milyen más járható út lenne ahhoz, hogy mobilon más is lássa a naptáramat?
Elöre is köszönöm a segítséget -
lipispan
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy ügyvédi irodában az egyik laptopra fel volt téve az outlook, és felraktam a másik gépre is. Az új gépen megjönnek levelek, amik a régi gépen nem. Erre van ötletetek?
-
AttyVin
aktív tag
Gondolom a probléma "szokásos" és biztosan mások is kérdezték, elnézést érte.
A "központ" megadta az új IMAP-os elérés lehetőségét a levelezéshez, amihez STARTTLS / TLS beállítása szükséges, így kényszerűségből át kell állnom a korábbi, sokkal egyszerűbb LiveMail-ről az Outlook-ra (2007).
A megadottak alapján korábbi POP3-as és IMAP-os fiókokat is telepítettem (amik tökéletesen működtek a LiveMail-ben), a tesztlevelek gyönyörűen jönnek-mennek, leszedi a bejövő leveleket is, de egyik fiók sem tud "rendes" levelet küldeni.
Hol érdemes keresni a "hiba" okát?
Még egy kérdés. LiveMail-es címlistát, illetve leveleket hogyan lehet biztonságosan importálni, mert a karakteres szövegekkel - úgy tűnik - nemigen boldogul az Outlook...
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Csabusman18 #5311 üzenetére
LOLZ, ez ezt hiszi, hogy a furfangos magyar hekker akarja megtörni az angol fiókot?
-
Csabusman18
tag
Sziasztok! Regisztráltam egy outlook email címet az UK-ban, de Magyarországon nem tudok belépni. Azt kéri igazoljam vissza a fiókom, hiába kérem a kódot nem küld. Mit lehet csinálni? Köszi.
UI.: küld egy emailt, hogy szokatlan tevékenységet észlelt és kéri, hogy ellenőrizzem.[ Szerkesztve ]
-
tony6280
csendes tag
Sziasztok!
Outlookot használok 3 éve a céges levelezéshez! 2,5 évig minden tökéletesen működött, de egy ideje már nem kapok levelet több kollégámtól, ill. még ki tudja kitől nem!
Van akiktől meg jön, van akitől nem! Küldeni mindenkinek tudok.
Nem tudom lehet-e köze hozzá, de kb, fél éve volt a cégnél net szolgáltató váltás.Előre is köszi a válaszokat,
Zsolti -
Scooby
aktív tag
Erre valaki tudna mondani valamit nekem? Elég fontos a dolog!
Köszönöm!
-
sza.sa
tag
válasz
VeryByte #5300 üzenetére
Ezt találta ki a cég, így mentik a leveleket a userek gépéről. (Outlook pst elszállás esetére)
Egy emailre van továbbítva a másolat mindenkié (kb 10-12 email fiók), ezt szerveren kérik le egy Outlookba....
Hogy hogyan akarják visszamenteni onnan, nem tudom... Sajna a LAN még elég lassú a pst-k napi mentéséhez...Outlook 2003 alatt semmi gond nem volt, csak az új W7 + Office 2013 gépeken jelentkezik a probléma.
Egyébként nem az én ötletem volt ez...
Sasos: köszönöm, megnézem ott!
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz
sajtmacska #5298 üzenetére
Azért, mert a fiók létrehozásakor alapértelmezés szerint új adatfájlt hoz létre minden fióknak. A fiók létrehozásakor az "Új üzenetek kézbesítési címe:" alatt az "Új Outlook-adatfájl" helyett a "Meglévő Outlook-adatfájl" előtti checkbox-ot kell bejelölni és menni fog.
Most azt tudod csinálni, hogy törölsz minden fiókot és minden adatfájlt (ha nincs benne olyan levél ami kell). Ezután létrehozod az első fiókot az első adatfájllal, majd hozzáadod a többi fiókot úgy, hogy a meglévő adatfájlt használja.