Új hozzászólás Aktív témák
-
András86
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja jelentkezett egy probléma az Outlookomban. Ezt a hiba üzenetet kaptam és nem tudom mit kéne csinálnom, hogy megoldódjon a probléma.
Ismeretlen hiba történt. Fiók: '...', Kiszolgáló: '....', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800C0133
Az a problémám, hogy nem jönnek be a bejövő üzenetek. Se az újakat, se a régieket nem látom. Azt olvastam, hogy a sok üzenet miatt állhat fent ez a baj és ha törölném vagy külön mappába raknám őket akkor megoldódna. De mivel nem jelenik meg egy üzenet se, így kicsit nehéz ezt megoldani...
Rengeteg elküldött levél van és őket már szét szedtem külön almappákba, hátha azzal megoldódik, de nem. Leveleket tudok küldeni, csak fogadni nem tudok semmit.
Valaki tudna nekem segíteni megoldani ezt a problémát és elmagyarázni, hogy mit kéne csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest