Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Üdv, létező bugba futottam, vagy szimplán rossz napom van?
Kedves ügyfél gépe tönkrement, fizikailag, lemez megmentve az adatokkal.
Új laptop kiszállítva, win10, outlook, MS account minden rendben.
Kivéve a kontaktokat.Már a hajam kihullik, kontakt lista üres.
- iphone, icloud, szinkronizálja a kontaktokat bepipálva, icloud add-in aktiív, névjegyek: üres
- icloudból vcard file export, import látszólag sikeres, valójában nem, mert multiple file vcardot nem tud, egy vcard egy ember módon tud csak
- konvertálás csv-be, import indul, mezők összepárosítva, lefut, kontakt lista üres.Még megpróbálom a mentésből léteő pst fileból kiszedni valahogy, de jó lenne megérteni, mi a szar baja van?
Bármi ötlet? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Van a win10 alatti outlookban több fiókom (e-mail cím) beállítva, többek között xy@hotmail.hu és xy@digikabel.hu. Nem tudom mit művelhettem, mit állítottam be és hol, de egy ideje a digikabel.hu levelek a hotmail.hu fiókba érkeznek.
Szerintetek ez hogyan lehetséges? -
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok!
Igazából Android és IOS outlookos problémám lenne. Aláíráshoz szeretnék hozzáadni egy képet/logót, viszont valahogy egyáltalán nem sikerül. Mi ennek a trükkje? Asztali verzióban tökéletesen működik, viszont telefonon sehogy se. Ha nem ez a megfelelő topik, akkor egy helyreigazítást is elfogadok.
-
tibi.82
tag
Nálunk is! 3 gépen egyszerre! Csak az üzenetbetekintővel látszik 2-3 sor, vagy a megnyitás böngészőben funkcióval! (Tanulói Office365 Outlookjában.) Pedig Win frissítést nem telepítettem, csak az egyik gépre, ott is már előtt is megvolt ez a hiba. Tegnap még jó volt, mára jött elő!
-
need
addikt
Sziasztok..
Van némi gond a levelezéssel...
Valami oknál fogva ezt a furcsa képet mutatja a levelezés..
itt egy levél ott van a tartalma..
ez maga a levél megnyitás után pedig ennyi látszik..
betekintő ablakon nem látszik semmi..
megnyitás után pedig ennyi van belőlle..
egyetlen egy levelet nem lehet elolvasni mert csak egy szó van belőle
mit lehetne tenni...?
-
need
addikt
,
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet az Outlook naptárában telefonhívást beállítani találkozó helyett?
-
Amiran23
újonc
Sziasztok,
Segítségeteket kérem, hogy Outlookban kapott levél titkos másolatát, hogyan tudnám megismerni. A levél Outlookból lett küldve is. Előre is köszönöm a fáradozást
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy asztali és mobilon (android) használt Outlook esetében (azonos e-mail fiókkal természetesen) hogy lehet megoldani, hogy a piszkozatok mindenhol láthatók legyenek?
Válaszokat előre köszönöm. -
galore33
újonc
Sziasztok,
Office 2016 levelezesevel van problémám. Nem érhető el a címzettek automatikus felajanlasa ÉS az öt fiokbol egyiken sem jelennek meg az elküldött mappában a kimenő levelek. A SCANPST.EXE - t futtatva mind az öt pst fájlban talál hibát, javítja is őket, utána látszanak az elküldött levelek egy darabig, van hogy napokig.
Az automatikus felajanlas csak akkor javul meg, ha törlöm az összes fájlt a Roamcache - bol (ami outlook indulás után ujrageneralodik). Ez is jó egy darabig, aztán elszall.
Mit gondoltok?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
Sziasztok
Arra van megoldás hogy Google levelezés (gmail) Outlook os használatnál a levél jelölők mindig működjenek ? Office 2019-ben amikor válaszolok egy levélre akkor nem minden esetben jelenik meg a válaszoltam a levélre jelölő (az a kis visszafelé nyíl). Arról nem is beszélve hogy a kapcsolódó üzenetek keresése nem működik. IMAP-ként használom.
-
Voice24
őstag
Hali!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert én sehol nem találok erre vonatkozó beállítást. Az lenne a gondom, hogy a Mail (Outlook) progiban csak 3 hónapra visszamenőleg látom a levelezésemet, pedig sokszor szükség lenne egy-egy régebbi levélre is, főleg a címzett vagy feladó miatt. Ugye a lista alján azt írja, hogy a régebbi üzenetek kereséséhez használjam a Keresés funkciót, de oda is hiába írok be akármit, soha nem dobott még fel egyetlen találatot sem.
Be lehet valahogyan állítani, hogy lássam a régebbi üzeneteket? -
Zsivi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8078 üzenetére
Köszönöm a segítséget, így már tudtja kezelni az OL.
-
Tehát most nem is tudod az adatfájlt (PST) hozzáadni az OL-hoz, mert hibát dob, hogy túl nagy a PST?
Mielőtt bárminek is nekiállsz, legyen másolat a PST-ről, még ha ekkora a mérete, akkor is!Az alábbi kódot, mentsd el egy fájlba, de REG kiterjesztéssel(pl. office2016_2019_set_pst_filesize_limit_to_100gb.reg és futtasd (duplaklikk vagy enter rajta), majd gép restart (ez fontos)
Ez Office 2016/2019 használata esetén 100GB-os-ra állítja a PST max. méretét és 95GB-nál fog figyelmeztetni az Outlook
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\16.0\Outlook\PST]
"WarnLargeFileSize"=dword:f3cf3cf2
"MaxLargeFileSize"=dword:ffffffffHa ezzel megvagy, és így már hozzá tudod adni az OL-hoz a PST-t, akkor írj.
[ Szerkesztve ]
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segitségre, adott egy 71Gb-os PST fájl. Mivel az Outlook 2016 és 2019 is csak 50gb-ot tud kezelni, nem nem igazán tudok mit kezdeni vele. Valamilyen programmal ezt ketté lehet szedni, akár mappák szerint?
Köszi előre is! -
Na olyan jól sikerült áthozni a régi helyről az emaileket, hogy most minden levél 2x van meg
Be is telt persze a tárhely, hogyan lehetne a dupla emaileket szimplává alakítani?
Outlookban csináltam mappa tisztítást, viszont, több gépen is rajta van az outlook, olyan mintha valamelyik mindig visszarakná -
válasz
Fire/SOUL/CD #8073 üzenetére
Köszönöm
-
Igen, az alias az működhet, hisz egy gmail-es email cím-et is fel lehet venni alias-ként és azt elsődlegessé is lehet tenni... Azért azt írom, hogy csak "működhet", mert amikor utoljára próbáltam(nem mostanában volt, "ezer éve"), akkor valahogy nem akart megjelenni kliens alkalmazásokban (sem asztali OL-ban, sem Androidos OL-ban sem) a nyamvadt alias.
Tegyél egy próbát. -
válasz
Fire/SOUL/CD #8071 üzenetére
Köszönöm a választ.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de nem szeretném a gmail-es fiókot az outlokban kezelni. Valami alias-os megoldásra gondolok, de nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges fiók felvétele nélkül megoldani ezt a kérdést. -
Az Outlook-ban fel kell venni mindkét fiókot (Outlook-ost meg Gmail-est) POP3 eléréssel. Ha ez megvan (gondolom ez alapból megvan), akkor meg az Új üzenet írásakor kiválasztható a Feladó. [link]
A kiválasztott feladó(fiók) adatait kapja meg a címzett és arra is tud csak válaszolni.
(Bocs, ha félreértettem valamit) -
Sziasztok!
Outlook.com-os címem van. Megoldható, hogy erről a fiókról küldjek mailt, de feladóként más email cím, pl. egy gmail-es jelenjen meg? Nem szeretném a gmail-es fiókot az outlook-ossal összekapcsolni, viszont az Outlook asztali vagy mobilos klienssel küldenék olyan leveleket, amiknél nem az outlook-os címemet szeretném feladóként feltüntetni.
Ha ez megoldható, akkor mit, hol és hogyan kell beállítani?
Köszönöm a segítséget.
-
Valahogy véletlen még régebben kitöröltem az OST fájlt az egyik email fiók alol outlookban.
Azóta nem zavart, de most valamiért nemtudom azt az emailt hozzáadni.
De törölni sem tudom, mert nincs meg az OST.
A fiókoknál nincsen ott, csak bal oldalt látom, de ha rákattolok, csak az üzenet jön, hogy nemtud vele mit kezdeni, nincsen OST, hogyan tudnám onnan törölni? -
Sziasztok!
Email tárhelyet cseréltünk, outlookot használunk, hogyan tudom a régi tárhely leveleit átrakni az új tárhelyre?
A régi levelek lokálisan megvannak, de egyszerre a régi és az új fiókot nemtudom megadni, mert csak 1x lehet.Ti hogy csinálnátok?
Most Thunderbird-el hozzá tudtam adni a régi és az új fiókot és úgy át tudom huzogatni a leveleket, de ez így nagyon lassú.
-
válasz
BigManus #8057 üzenetére
Köszönöm, Isten vagy!!!!
Beállítások --> Speciális --> Nemzetközi beállítások --> Kimenő üzenetek alapértelmezett kódolása.
Itt átállítottam közép-európai (Windows) -ról UTF-8 -ra és jó lett.
Teszteltem árvíztűrőtükörfúrógép-pel és hibátlanul átjött.Mondjuk azt nem értem, hogy mitől állítódott el?
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan spam filter programot ami adatbázis alapján dolgozik?
Eddig az Eset Internet Security találtam ilyen funkcióval, de nem tudom az milyen.Köszi,
Üdv -
Sziasztok!
Outlook 2016-ot használok és az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Kimenő levél esetén a feladó nevében az ékezetes betűk helyett ? karakter jelenik meg.
Megoldásként azt találtam a neten, hogy töröljem a fiókot az Outlook kliensben és vegyem fel újra.
Exchange fiókként van jelenleg felvéve az account. Ha törlöm, akkor az MS kiszolgálón ugye megmarad minden és, ha újra felveszem a fiókot a kliensben, akkor visszaáll minden az eredeti állapotra?Köszönöm a segítséget
.
-
Ideg
aktív tag
Persze. Az a lényeg, hogy egy cégen belül több kirendeltség van, ezért a domain ugyan az, a @ előtt ugye a rendes nevük van, de a Név mezőbe beírják a kirendeltséget. Tehát pl. Tóth Béla X az bela.toth@cegnev.hu, meg mondjuk Kiss Pista Y pista.kiss@cegnev.hu és én X-re és Y-ra szeretnék szabályt beállítani.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék olyan szabályt létrehozni az Outlookban, hogy ha a feladó NEVÉBEN (és nem az email címében) szerepel egy szó, akkor helyezze át egy másik mappába az üzenetet. A szabály létrehozáskor nem találtam ilyen lehetőséget sajnos. A fejléc vizsgálásával próbálkoztam, de akkor sok olyan levél is átkerül aminek nem kellene. Sok kivétel hozzáadásával lehet segíteni a dolgon, de jó lenne egyszerűbben megoldani. Valakinek ötlet esetleg?
Köszi!
-
Gyuri16
senior tag
Sziasztok,
Outlook 2007-ben szeretnek beallitani olyat, hogy csak a kontakt listabol erkezo leveleket fogadja a program. Megtalaltam, hogy erre a Safe senders beallitas van. Ezen kivul viszont igeny lenne arra, hogy a blokkolt levelekre a rendszer automatikusan valaszoljon, hogy a kuldo tudjon rola, nem lett elolvasva a levele. Bonuszpont ha a spamre nem valaszolna.Ezt egy rokonomnak kellene tavuton megoldanom. Nekem nincs Outlookom, ugyhogy kicsit problemas igy. Esetleg valaki tudja, hogy lehetne ezt megoldani?
-
SharpSA
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #8045 üzenetére
Köszönöm a segítséget. POP-ra volt beállítva a fiók. Szerencsére meglett a jelszó és a PST-t megmutattam neki, sikerült minden. 2010-es office-ról az aktuális 365-re történt a váltás.
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8047 üzenetére
Én Autodesk Inventorral küldöm
-
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8045 üzenetére
Jó neked, van időd így leírni
Én is terveztem, de meg vagyok szórva melóval -
válasz
SharpSA #8043 üzenetére
POP3-as kapcsolat esetén lehetőség van egy registry-s megoldásra, az exportált REG fájl minden szükséges beállítást tartalmaz, kivéve a jelszavakat.
Ha esetleg a jelszavakban nem vagy biztos/elfeledkeztél róla/nem volt valahova felírva stb stb), akkor a NirSoft - Mail PassView-val (ingyenes) meg tudod nézni őket (még a régi gépen persze).
Egyes víruskergetők károsnak ítélik, de nem az, szóval mielőtt futtatod, előtte, átmenetileg kapcsold ki a víruskergetődet...1. Adatfájl(oka)t el kell menteni (PST) (outlook-ban Fájl menü/Fiókbeállítások/Adatfájl fül és ott lesz a PST útvonala (több is lehet), hogy hol is találod [link])
2. Fiókbeállításokat exportálni registry-ből (linken csak a 365 éa 2016 szerepel, de a 2019-re is érvényes a dolog, mert a 365/2019/2016-nak ugyanaz a verziószáma, azaz 16.0)
3. Új gépen Office/Outlook telepít, exportált reg fájl futtat (duplaklikk vagy enter és hozzáadni a registry-hez(végigokézni))
4. Outlook első indításakor kérni fogja (nem mindig) mi legyen az alapértelmezett profil, add meg és állítsd be, hogy többet ne kérdezze
5. A korábban mentett adatfájlt add meg az Outlook-nak (elsőre lehet, hogy hisztizni fog az Outlook, ha az adatfájl nem abba a mappába kerül az új gépen, ahol a régin volt, merthogy a registry bejegyzés exportba a PST fájl útvonala is belekerül)BigManus sem véletlenül kérdezi azt, amit, mert IMAP esetén a fenti leírás nem alkalmazható/értelmetlen...(nem baj, majd jó lesz esetleg más versenyzőknek)
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Újra kell telepíteni egy laptopot. Hogyan lehet az Outlookot átköltöztetni? Van erre valamilyen segédprogram vagy kézzel kell ezt megtenni?
-
válasz
Biaggio #8041 üzenetére
Nagyon fontos (pusztán elővigyázatosság), mielőtt nekiállsz ezeknek a lépéseknek ill. ez idő alatt, levelek ne legyenek letöltve, se manuálisan, se automatikusan(legjobb kihúzni a netet). Elméletben nem lehetne gond, de tudod, hogy néha az elmélet meg a gyakorlat üti egymást...
1. Add hozzá azt az adatfájlt (PST), amiből exportálni szeretnél
2. Jelöld ki a listában (Nálam azért ugyanaz a neve(Outlook és Outlook), mert ugyanannak PST-nek a biztonsági másolatát adtam hozz az 1. pontban, azaz tök egyformák)
3. Végez el az exportálást
4. Ahol korábban hozzáadtad az új adatfájlt, ott el is tudod távolítani, tedd meg. -
Biaggio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #8040 üzenetére
Nem tudok onnan exportálni, csak a saját levelezésem jelenik meg a választható mappák között. Ez jogosultsági kérdés lehet?
-
válasz
Biaggio #8039 üzenetére
Outlook-ból exportáld az adott mappát (pl. beérkezett üzenetek) CSV-be (vesszővel elválasztott értékek), nyisd meg az Excel-t, Adatok fül, Szövegből vagy CSV fájlból, betöltés.
Ha ez megvan, akkor tetszőleges oszlop szerint tudod rendezni stb stb, majd ezt követően Beszúr fül/Kimutatás, ezután már tetszés szerinti csoportosításban jelenítheted meg, hozzárendelve különböző mezőket, értékeket stb stb.[ Szerkesztve ]
-
Biaggio
őstag
Rég jártam erre
Az Outlookban van egy archív (PST) fájlom, almappákkal alaposan tagolva. Keresni nem tudok benne rendesen, ki kellene gyűjtenem adott címzettnek szóló összes levelet, statisztikát szeretnék belőle csinálni (feladó, tárgy, dátum). Létezik erre valami egyszerű módszer?
-
illjo
senior tag
Sablont is csináltam a mellékletekkel, de azt nem tudom, hogy lehetne azt használva, válaszolni vele azokra az emailekre, amiket kiválasztok. Szabályt nem tudok létrehozni, mert ezek a kapott e mailek random feladóktól random tárgyúak, legalábbis a feladóik sajnos random módon adnak a tárgynak elnevezést.
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Meg tudom azt oldani, hogy bármelyik, áltam választott e-mailre gyorsművelettel válaszolhassak mellékletet csatolva? Mert az ok, hogy létrehozok egy válasz típúsú gyorsműveletet, de abban csak a szöveget tudom előre felvinni, a felugró válaszhoz meg külön kell csatolgatnom a file okat.Az igazi automatizálás az lenne, ha a csatolmányok is előre csatolhatóak lehetnének.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tasunko
csendes tag
# Jarod1 & Fire/SOUL/CD
Köszönöm.
-
-
Tasunko
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség arra az Outlook beállításaiban, hogy alapesetben -'bárki' aki a gép elé ül...- csak olvasni/írni tudjon email -t a program használatával, de annak mindenféle beállítási lehetőségei ne legyen elérhetőek /csak mondjuk egy beállított jelszó megadásával.../ ?
Tehát pl ne tudjon új fiókot beállítani, vagy a meglévők paramétereit szerkeszteni, azok beállításain változtatni, stb. -
szaszlaci
addikt
válasz
BigManus #8031 üzenetére
Elnézést, hogy csak most válaszolok. Egy vásárlóm, és nem akarom nagyon zavarni ilyesmivel.
Kérésemre ma kaptam tőle egy levelet a freemailos címéről. Tehát úgy néz ki, hogy korábban ott valóban elírta a címemet.
A levél tartalma pedig az a hibaüzenet, amit ő kapott, amikor a gmail-es címéről próbált levelet küldeni az én windowslive címemre. Íme: -
szaszlaci
addikt
Csak remélhetem, hogy jó helyen teszem fel a kérdésem.
Windowslive.com-os címem van. Egy új ismerős azt állítja, hogy sem a gmail.hu, sem pedig a fremail.hu címéről nem tud nekem levelet küldeni. Én tudtam neki, válaszolna rá, de úgy is "visszapattan".
Soha semmi ehhez hasonló eset előfordulásáról nem tudok. Nincs tiltólistán természetesen. Magyarországon belül menne a levelezés.
Mi lehet az oka, és hogy oldható illetve előzhető meg az ilyen?[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogyha lenne időm bogarászni a topikban megtalálnám a választ. Bocs!
Létezik-e olyan program, 2010 alá, amivel a teljes konfigurációt (kiszolgálók, levelek stb.) pár kattintással le tudom menteni és egy tiszta rendszer visszarakás esetén visszatölteni? Azt olvastam, hogy registry buherálással oldható meg. Ha mégis létezne ilyen szoftver, kérlek segítsetek!Előre is THX!
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Hiába állítom be azokat, amiket ír, nem találja a fiókot. Reggel kaptam, hogy blokkolta az elérhetőséget egy program számára, ami valszeg az Outlook lesz
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Thunderbird-öt használok, de áttérnék Outlook-ra, mert telón is az van. De ez most mindegy is. Thunderbird-be be tudom állítani a gmail-os fiókomat, de Outlook-ba nem engedi egyszerűen. Ötlet?
-
BigManus
addikt
válasz
Fenyi Leopol #8020 üzenetére
Szia!
Pop3 vagy IMAP beállítást használsz?
Az Outlook kliens vagy a beépített e-mail alkalmazásról van szó?[ Szerkesztve ]
-
Fenyi Leopol
tag
Sziasztok! Asztali gépen microsoft 365 outlook levelező program van. Egy gmail-es címet hozzáadtam. Az asztali gépen lévő outlookban csak akkor jelennek meg a kapott levelek, ha a webes felületen is belépek az outlook alkalmazásba. Mi lehet a probléma?
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Office 365-öt használunk. Be van állítva a felhasználó számítógépe, vannak szabályok amelyek szortíoznak a mappákba, szépen működik is. Be van állítva az androidos telefonon az Outlook is, viszont nem mindig jelzi, hogy ha egy ilyen mappába beesik a levél.
Valamelyik mappába bemegy a levél és jelzi, van amelyikbe bemegy és nem jelzi az Outlook.
Valakinek valami ötlet, hogy mit tudok kezdeni vele ? -
Jarod1
veterán
pop3 al kapcsolódj rá hogy minden levelet húzzon le.
-
Livius
őstag
Sziasztok!
Outlook 2019-et használok és gondoltam idejel lesz lementeni a hamarosan megszűnő UPC- leveleimet benne. Azt találtam hogy pst-be lehet exportálni a leveleket, ezt meg is csináltam, de tudnátok infót mondani, hogy ennél van e valami jobb mentési lehetőség vagy nincs? Ezt a pst-t lehet majd akár másik levelező programban importálni? Kicsit zavar hogy kért jelszavas védelmet is erre, ezt valahogy nem lehet rajta kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni, megerősítést. Van egy ismerősöm akinek próbálok segíteni: a UPC-s email fiókja meg fog szűnni, jelenleg pedig Outlookkal használja. A UPC-s fiók helyett csinált egy Gmail fiókot. Amennyiben a UPC-s fiók megszűnik a szolgáltató által, de marad az Outlook-on belül, jól tudom, hogy minden korábbi levele elérhető lesz ugyanugy az Outlookban (hiszen gépre ment az Otulook)? A Gmail fiókot is hozzá akarjuk adni az Outlook-hoz.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #8007 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Oposzumtoszó #8006 üzenetére
Ha POP3-t használtál, akkor kell lennie -legalább- egy adatfájlnak (PST kiterjesztése van), abban vannak a levelek sok más mellett.
Ha IMAP-t használsz, akkor célszerű Exportálni a levelezést egy PST-be: [link]UI: 2013 vagy újabb OL esetén már alapból kellene lenni egy OST kiterjesztésű fájlnak is (IMAP esetén), de régebben is volt olyan eset, hogy néha mintha "felszívódna" valamiért, szóval ha megvan az jó, de egy pluz export PST-be nem árt)
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
A használt levelező program: Outlook 2016.
Szolgáltatónál lévő email fiók március elsejével megszűnik.
A jelenleg meglévő emailek a szolgáltatói tárhely megszűnése után elérhetőek maradnak offline, vagy ezt be kell valahogy állítani?
Esetleg a leveleket le lehet úgy menteni, hogy másik levelező programmal kezelhetőek legyenek? (Windows Posta)Előre is köszönöm!
-
j.bravo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8000 üzenetére
Most csináltam meg.
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, bevált
Ezer köszönet!
Safe módban pikkpakk behúzott minden azóta várakozó levelet, bezárás es normál módban indítás után is oké.
A gépet újraindítva is megnézem mindjárt.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7940 üzenetére
Megoldva:
Valamiért adatfájlnak mindig az uni-obuda mailt jelöli ki, nem is tudom áttenni, illetve ha hozzáadom az uni-obuda-sat akkor a beérkezett alapértelmezett is átáll, de mindegy is, mert be lehet állítani az alapértelmezett beérkezett üzeneteket külön.[ Szerkesztve ]
-
válasz
j.bravo #8001 üzenetére
Ha az mind megvan, amit írtál, akkor nem kell más. Profil kapcsán szoktak kellemetlenséget okozni maguknak a user-ek, amikor is nem jót jelölnek ki és azt tölti be az OL. Ha ilyenkor valaki letölti a leveleket, akkor nem a korábbi profil-hoz tartozó PST-be mennek a levelek, hanem a rosszul kijelöltbe. Ilyenkor lehet átpakolgatni utólag a leveleket az egyik PST-ból a másikba...
Az általam javasolt dolog olyan rombolást nem végez, hogy kitörli a fiókokat meg a leveleket stb... -
j.bravo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8000 üzenetére
Köszi, előtte persze csinálok (illetve tegnap csináltam) mentést. A .pst file-okon kívül kell valamit menteni? (feltéve hogy a mailszerverek beállításai illetve felhasználónevek/jelszavak megvannak)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...