Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egomus
újonc
Sziasztok!
Az idei Sony A8-asnál az rtings azt írja az inputnál, hogy nem tud 4k 120hz-t, míg pl lg cx tud. Ez csak akkor számít, ha hdmin xboxozol mondjuk?4k filmeknél mi a helyzet, ha pl USB-ről nézem?[ Szerkesztve ]
-
egomus
újonc
Értem, köszi! igazából nem vészes, 5%-on egyenletesen látszik, 15-nél már alig. Film közben egyáltalán nem láttam, néha menüben, mikor szürke a háttér, akkor látszik. Mindenesetre majd azért próbalom a tanácsodat megfogadva homogenizálni kicsit. Egyébként szerintem jó vétel volt, gyönyörű képe van, és még semmi kalibrálás nem volt...
Azért az vicces volt, hogy mielőtt bementem sonyba, mindenhol (legalabbis értelmes boltban) 720 vagy drágább volt a Tv, Sonynál 689+37 ezer a gari. Hazaérek, euronics 650+50...
De legalább Sonynál vettem és jobb a gari. :D
. -
egomus
újonc
Többiekhez is még 1 kérdésem lenne. Ehhez a Sony A8 Oledhez érdemes külön boxot venni a corelec rendszerrel felvértezve? Lesz látható különbség, vagy csak az elméleten való lovaglás a kandenciahelyes lejatszas?
-
egomus
újonc
válasz kornel1000 #52574 üzenetére
Köszi! :)
Lenne rögtön 2 kérdésem is. :D
A frissítés meg van. A modell névnél 4k ur3-mat ír, miért?
A másik: 4k hdr filmet se a kodi, se semmi nem tud full screenre tenni (alul,felül fekete csík van) és a képi beállítások pedig nem elérhetőek (nem mind persze, csak képarány, meg ilyesmik). Eddig más filmen nem próbáltam, de egy alap lg tv pl ki tudja tenni full screenre, vagy legalábbis függőleges nagyitassal nagyon kicsivé tudja tenni a fekete részt. :/ -
egomus
újonc
köszi srácok!
-
egomus
újonc
Sziasztok!
Megvan az A8 Oledem. Az lenne a kérdés, hogy ezt be kell járatni, vagy ilyesmi? Pl sima 4k tartalmakkal, vagy nézhetek rajta rögtön hdr tartalmat is? Köszi! -
egomus
újonc
válasz kornel1000 #52317 üzenetére
Köszönöm!
-
egomus
újonc
válasz kornel1000 #52204 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat, igen értékes számomra!
Korábban megendeltem Sony szalonból, +3 év garival 737 ezer (700+37). Épp kérdezni akartam, hogy miért jobb a sony garancia, mint a media marktos, ahol 650+70 a garanciával a TV, ha törésre is veszem? Sonynál is van törés, ha jól rémlik, nincs talán amortizáció és tulajdonképpen ez rendes gyári gari, míg a MM-es nem? Remélem jól tévedek. Mindenesetre MM-ből is megrendeltem, valamelyiket lemondom, de igazából mivel most olcsóbb jóval a CX-nél, így talán amúgy se kérdés.
Én most rendeltem egy samsung HW-70QT soundbart is (rtings test szerint ebben az árban ez a legjobb, máshol is jókat írtak + edigitálnál volt egy kis akció is) a TV-hez, küldjem vissza?
Azért csak jobban szól a TV-nél, pl mélynyomó miatt is, nem?[ Szerkesztve ]
-
egomus
újonc
Sziasztok!
Sony A8 és LG CX közül szerintetek melyik a jobb? Mivel játék nem kell én a sonyra szavaznék, most jó árban van hétvégén. Mivel jó a procija, ezért android is jöhet, elvileg nagyon smooth, én azt prefelálom így a web os-el szemben. Filmre állítólag jobb a sony (youtube), jobbak a színei. Másrészről sok panaszt olvasok LG-ről, sonyról nem sokat láttam. Rtingsnél ha játékot kivesszük, szintén inkább talán a sony, de nekem a minőség is inkább ott van. Ja ami LG-ben tetszik az a karbantartása a panelnek, logó mozgatás. Sonyban is vannak ezek, vagy fontos ez? Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest