- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
910v-vel volt valakinek problémája?
ha eldurran az agyam lehet vennék, de két év gari ilyen ár mellett izés_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2727 üzenetére
nem, 200-ért nem gondolkoznék rajta 2 év garral, de nem 200 ( :
újdonság varázsa árát megfizette aki korábban vett, én meg nem akartam megfizetni:d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Piftuka #2729 üzenetére
talán ilyesmi nem érint, de jó tudni
Nemir Ombe amennyit én tv-t nézek nem kapkodtam el, őszig sztem nem is veszek, csak előre érdeklődöm, ha jön egy jó ajánlat nem hagyom ki
az engem túlzottan nem érdekel, hogy 1-2 éve mások megvették 6-7-800k-ért két év garival
múltkor láttam 370-ért edigiben vagy mm-nél, az már elgondolkoztatott, de nyilván szeretném tudni mit veszek ennyiért
egyébként nem kellene íves panel sem, de ez a legolcsóbb oled ahogy láttam_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #2732 üzenetére
én kereskedő vagyok:d
pl macnél is jókat mosolygok, persze hiper szuper, atom biztos, fél millás gépnél - de 1 millásnál is - 1 év gar, most már talán eu miatt kettő, csóri belépő 100e-s dellnél sikerül 3 évet adni nálunk, persze plusz horribilis összegért lehet venni plusz gart
Nemir Ombe
naívan úgy gondoltam, mivel ezek prémium tv-k alapból ad az lg 3 év gart, ennyi
nem érdekes az újkori ára, nekem annyi érdekes ha megvenném 400k-ért mit kapok érte és mennyi garral
fentebbi miatt, ha 100e-s nyomi gépre más gyártó tud adni előírtnál több gart, talán tud más is a termékeire ami esetenként sokkal drágábbPiftuka ha 1x ezer +1év gyári gar akkor nem szóltam, de ilyen áruházas +1-2-3 éves hülyeség nem játszik, kb semmit nem ér
igen, mm-nél volt annyi, most ediginél 400, 1-2 boltban láttam 360-ért, de ott bolti gar van amit szintén kihagyok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #2736 üzenetére
úgy érted, hogy ezeket már nem is gyártják egyáltalán, hanem évek óta eladásra várnak?
500e-t biztos nem adok tv-értPiftuka lehet, ha meg nem szűnik az adott biztosító
sztem sem több éves modelleket adnak el, csúnya lenne ha annyira nem fogyna az oled, ha nem is nálunk de kinn biztos, csak az lg-nél ez már legalja kategória kb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2743 üzenetére
annyiért csak sufni boltokban láttam, de sztem se több éves panellel árulják ezeket
38x k aquánál most legolcsóbban ami értelmes bolt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2640 üzenetére
"Egyedüli kivétel a FHD 910 de az egy 2014(!)-es modell olcsósított, budget változata, még így is 450. 300-ért ebben az évtizedben max használtan kapsz Oledet."
olvasgatom most a topikot, ezen azért jót mosolyogtam, nem sokkala hsz-ed után volt mm-ben 360 v 70-ért_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2751 üzenetére
még jó, hogy én fhd-ról ( :
Madwe az se baj ha nem, lényeg szépen lassan de azért csökkennek az árak, ha monopol helyzetben is van még az lg
azért 42" fhd-ban 100 körül már elég jókat lehet venni, 150 körül 55-ösöket, azért azok messze vannak a 300-tól is
majd egyszer telítődik a piac, mindenkinek lesz tv-je, és akkor jön a kánaán ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2760 üzenetére
ha már nincs más választék akkor nyilván kénytelen lennék azt venni, attól független nem kellene hogy érdekeljen én csak pár filmet akarok tv-n nézni, 1-2 játékkal bohóckodni, ennyi
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2772 üzenetére
megpróbálom majd megnézni valahol lcd mellett, nekem smart sem 3d se kellene, még hangszóró se csak minél olcsóbb legyen minél jobb panellel, aztán ha addig gondolkozom míg kifut így jártam, majd leeseik a helyére másik kifutó modell
-
Chaser
legenda
OLED55B8PLA amivel szemezgetek, szomorúan látom, h a tökéletestől még mindig messze van az oled
a c8 megéri a felárát vagy nem? jelenleg értelmes helyen 375e--ért látoma b8-at, de láttam volt már olcsóbb is, 350e-t nem szeretném túllépni csak ha muszáj
tv adás nincs, van ellenben film és konzol, később valószínűleg pc, 4k hdr történet izgatja a fantáziámat
statikus tartalmakat kerülve, 4-5 év azért reális lehet komolyabb leamortizálódás nélkül?szerk:
a got újabb része sztem is érdekesre sikeredett technikai téren, elég jó ips közeli tn lcd-n néztük, zömét azért láttam ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz dgyuri0123 #26177 üzenetére
lehet, kb én azt vettem ki, h eleinte még nagyobb volt a minőség, de akkor az árak is másak voltak, idővel alakultak az árak, de a minőség is lentebb ment
az mondjuk mindent elárul a technológiáról, h az lg beégésre nem vállal gart, ha nem lenne valós a dolog, simán vállalna
lehet nekem is egy sz@ros qled - lcd - lesz egyelőre_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz dgyuri0123 #26179 üzenetére
azok tényleg nincsenek, ahogy a beégés lehetősége sem, képminőségben jobb, egyébként meg visszalépés, de legalább drágán ettől független érdekel, tv-t nem nézek, még jó is lehet
arra nem válaszolt senki, 5 évig azért elkaristolhat-e komolyabb leamortizálódás nélkül mondjuk egy b8?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daneel_hu #26208 üzenetére
azt azért meglehetne osztani, ha van valakinek hosszabb távú használattal, mennyit változott a képminőség
egy 1080p-s modellnél láttam is, böngésztem itt sokat, de olyan rengeteg infot nem találtam, azt a 3-400k-t rászánom, de azért 4-5 évig jó lenne használni is
néztem a 65-ös b8-at 535e-ért osenben', üssekavics' lenne, de attól el is ment itt olvasgatva a kedvem gyorsan_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
köszönöm urak, ez már némi támpont, várok kedvezőbb árra, hátha sikerül nekem is 350e alatt megvennia b8-at
Nandish
látatlanban röviden én azt mondom nagyon jó a c9, kicsit bővebben: nem jó
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz torma1981 #26295 üzenetére
most is van annyiért b8 nimand helyen, ismertebbeknél 375e, viszont 55" 4k lcd-t ahogy mondták, kapsz 150e-ért is qled 270e körül van legolcsóbb, lg nanocellek 220 körül - nagyon lesújtó véleményeket láttam róluk, samuról még soso -, de ha 300-350e közt meg tudom venni a b8-at akkor már nem a samu qledet veszem, ha lukra futok vele úgy jártam ( :
-
Chaser
legenda
válasz daneel_hu #26371 üzenetére
én megoldottam a belsőépítészetet magam, hang és hőszigetelést is ahol lehet, láttam elég "belsőépítész által megálmodott" új lakást, egy nagyon rövid szó jut legtöbbről eszembe...lol ( : belsőépítészekkel a legnagyobb baj, h a deignra mennek, műszaki ismeretek hiányában, és amikor a szorgalom hülyeséggel párosul, az úgy nem túl jó - tisztelet a kivételnek, gondolom legtöbbje valami alap okj-s képzésben tanulta amit tudni vél -
lazán meg lehet tervezni 65-75" tv helyét úgy, h használaton kívül ne legyen zavaró, ahogy egy komolyabb hangrendszert is hangszigetelt falakkal, h mást ne zavarjon_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daneel_hu #26373 üzenetére
ez így van, úgy voltam vele amíg megy a project az a munkám, legalább tanultam sokat, aztán be kellett szállni a megvalósítás projectbe is ( : de a végeredmény megérte, időközben eladtam, kicsit moddoltak is az elképzeléseimen - azasszonyok' úgy tapasztaltam született lakberendezők, a racionalitás mellőzésével :d -, de még így is nyugodtan mondhatom, h átlagon felüli eredmény lett, napokban voltam megnézni h áll a volt lakásom
én úgy vagyok vele, nálam jobban senki nem tudja, milyen lakásra van szükségem, az ember pedig sok fele jár, sok helyen lehet ötleteket találni, amik alapján akár teljesen egyedi megoldásokat is ki lehet találni
világítástechnikának pl nagyon sokat kellett utánamenni, de meg is érte, ott is nagyon sokat tanultam, következő lakásnál sok minden már klasszisokkal könnyebb lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bigmasterg #26426 üzenetére
kodit eszi azt tudom, sima s-em van, nem próbáltam még mit tud, vlc is felkúszott, gépemet is látta, talán hálózati lejátszás is mehetne, de nem foglalkoztam még sokat vele
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #26469 üzenetére
lcd-nél oké, olednél már csúnya lenne ha egy darabnál is nem cserélik a panelt, olyan prémiumnak demozzák hogy húha, nem is tudtam lehet itt is pixel hiba, megdöglik a fehér led v előtte a szűrő?
-
Chaser
legenda
válasz ribarszki #26486 üzenetére
engem is zavarna, most már értem milyen az a sárga fű, hát ez minden csak nem prémium, nekem így biztos nem kellene - focit nem nézek, de másnál is szembetűnő lehet -
az viszont örvendetes, h legalább supportban prémium az lg, berendeltem egy tv-t, de vacillálok még, annyi nem jót olvastam már itt és máshol is, nem csak az lg oledekről, ez a sztori azért megnyugtató_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ribarszki #26508 üzenetére
az korrekt
nem tudja valaki b8-nál meg lehet-e nézni az üzemórát? néztem egy kiállítási darabot, elég jó áron adnák, de nem tudom későbbiekben az lg nyöszörögne-e amiatt, h esetlegesen sok üzemóra van benne, ma akartam hívni őket de elmaradt
ránézésre hibátlan a kijelző, de elég sok fény volt benne, nem nagy multis jellegű üzlet ablakok nélkül, az eladó szerint okt-nov környékén került be hozzájuk a tv és azóta megy nyitvatartási idő alatt, azt mondta csak szervizes távval v ilyesmivel lehet üzemórát csekkolni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Akhilles01 #26534 üzenetére
azért nem kell ledegradálni a qledet sem, q9 az elég korrekt, annak is vannak nyűgjei, az olednek is
-
Chaser
legenda
válasz UberMutant #26538 üzenetére
nagyon örültem volna, ha azt a "sz@r" kiállított q9-et tegnap hozzám vágják, ha csak a panelt látom valószínűleg nem tudtam volna eldönteni h éppen a b8-at nézem vagy a a q9-et, illetve a q9 színei valamivel talán szebbek voltak, pedig sokkal világosabb helyen volt mint a b8, mindkettő technolgiának vannak hátulütői bőven, maradjunk annyiban, akármelyiket is veszem, nem fogom "lesz@rozni" a másikat
-
Chaser
legenda
válasz UberMutant #26542 üzenetére
én annak örülnék ha nem személyeskednél, megvehetném a 65-ös b8-at is, de nem voltam elragadtatva attól amiket olvastam róla, amennyiért most adják az 55" b8-at oké, de nem 4-500-ért
daneel_hu
ha ilyen "sz@r" lenne minden tv azt sztem senki se bánná ( :Zolom89
számdra lehet, de az szubjektív, persze lehetne olcsóbb, de jelen esetben a képminőségről van szó, és temetni azért nem kell azt sem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz UberMutant #26548 üzenetére
1. nem propagáltam semmit, nem vagyok oled fan, sem qled fan, a fanoknak van egy nagy baja, elvakultak, és érdekes megnyilvánulásaik vannak, az objektivitás valahogy nem erősségük
2. azért mert ez oled topik, akkor az összes egyéb technika sz@rfosch szerinted?
3. legjobb tudomásom szerint egy kérdés hangzott el valakitől, amiben már fosch volt a qled
azt kellene felfogni - tudom, nehéz -, ha ez qled topik lenne, akkor sem kellene sz@rfoschozni az oledet, mert nem az, de a qled sem, mind a kettő messze van a tökéletestől, és mindkettőnek vannak előnyei is
az meg az emberi hülyeség mintapéldája, h akár drágábban képes eladni a tv-jét a samsung jó marketinggel, az emberi butaságra építenek, ettől nem bennük van a hiba..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Akhilles01 #26554 üzenetére
légy oly kedves, használd a "válasz" gombot, nem véletlenül van ott
-
Chaser
legenda
válasz Zolom89 #27697 üzenetére
veszel egy edifier s2000 pro-t, tud bt/optika/távot, zenére is nagyon jó, koncert élményt is produkál, design is oké, de ez szubjektív, 106-7e értelmesebb helyeken, ha nagyon akarsz később még veszel mellé egy aktív subot is, sztem nem szükséges
____
b8-hoz tud valaki ajánlott beállításokat adni sdr és hdr módhoz?
gyári alapon használom, 55-ös, sdr-nél nagyon korrekt alapon is, hdr-eknél úgy látom kissé túlszaturált
volt itt egy b8 teszt, ott írtak is beállításokat, de ahogy láttam kommentekben azt leköpködték ( : pár beállítást láttam is, ha nem kapok mást kipróbálom azokat
nagyon kellemeset csalódtam a tv-ben, 720p-ben is remek képe van, természetfilmeket néztünk úgy, ahogy néztem magas bitrátás 1080-akba már közelről sem tudnék belekötni, a 4k hdr az meg mindent visz, de úgy nem sok filmet fogunk nézni, 1080p is bőven tökéletes
media player is remek, semmi nem okozott neki gondot, a tesztben ma láttam, h csak 100mb-es lan van a tv-n, ez azért durván csúnya ilyen tv-nél ( : dlna-n keresztül legdurvább 1080p bitrátás filmekig nem volt gond, de a 4k-sok nyiknyikölnek', utp-re kötve kevésbé, de ott is bajos, itt már valszeg a kábel v a jelenlegi modem lesz a hunyó, usb-ről tökéletes, ahogy láttama teszt kommenteknél, 4k hdr-nek elég a 100mb-es net
táv is korrekt, nagyon is
viszont, futárral jött, kibontották előttem, aztán kicsit meghőköltek, én meg majdnem infarktust kaptam ( : h ketté van törve a panel, de nem, nem volt benne valami kiemelő bizbasz', ketten alig tudták kiszenvedni a dobozból a panelt - vesztenivalóm nem lett volna, nem fizettem előre :d -, erről tud nekem valaki képet csinálni, mi is az pontosan? valami lágy "kötél", vagy hungarocell párna?
a tv teljesen újnak tűnt, úgy vettem észre első pár napban, h begyorsulnak jelenetek teljesen random, zavaró volt, de ez utána teljesen megszűnt, a panelnek kellett bejáródnia? gondolom igen
nem vettem észre sehol inhomogenitást, vagy eltérő színeket, focimeccset' csak az egyik 4k-s filmnél láttam, de mindenhol szép ződ' volt a fű_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Zolom89 #27715 üzenetére
szívesen, hallottam egy jó barátomnál kétszer is több órán át, elég meggyőző, műfajtól függetlenül, persze ha direkt elektronikus zene menne arra van jobb választás is ennyiért, de mondjuk ott sem ilyen körítéssel, gyári kábeljei is jó minőségűek, arra sem kell külön költeni
ribarszki
iránymutatóra gondoltam, onnan már elboldogulok, nem foglalkozom vele különösebben, nagy eséllyel majd cserélem 65-ösre, egyelőre kipróbáltam az oled világát, ahogy mondtam sdr adásnál kvázi tökéletes - nekünk -, hdr-nél nem az igazichros
direkt olyan az biztos, de ilyen fillérb@szás olednél azért csúnya főleg h amiket eddig kipróbáltam funkciók terén, mind elég meggyőzőek, még analóg jacket is tettek a tv-re, pedig az már rég nem standard, de nagy eséllyel elég lesz a 100mb-es csatlakozó is, olyan rengeteg időm/kedvem nem volt ezzel foglalkozninem állítottam át semmit, első pár napban random begyorsultak a mozgások, aztán ez teljesen meg is szűnt, beállításoknál még nem is jártam ( :
-
Chaser
legenda
válasz gologolo #27762 üzenetére
de tud, kiterjesztett módban, kérdés tudja-e a 4k-t a vga
egyébként nyugodj meg, 720p is nagyon szép, nagyon meglepődtem, b8-nál legalábbis biztosan, nagy bitrátás 1080p-t meg egéz közelről is lehet nézni, nagyon szépen megoldja a skálázást, 4k-nál fél méterről sem sok mindent vettem észre amibe beletudnék kötni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz gologolo #27783 üzenetére
én semmit nem hókuszpókuszoltam', gyári player kvázi tökéletes, sztem a kodiról hackelték át, hasonló a menü is, van egy film aminél kodi nem tudott megbirkózni a felirattal, az lg player sem ( : de ahol kodi mondjuk elhasalt, ez nem, nálam out of the box' van a tv, kértem beállításokra ajánlást, nem kaptam, sdr tartalmaknál tökéletes, hdr-nél kell majd játszanom kicsit, ne legyen túlszaturált
pc-t nyugodtan ki lehet hagyni, illetve felteszel rá egy servio-t és lesz belőle server, nálunk is úgy van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz jookomak #27787 üzenetére
Olednek van egy csunya szokasa, nem az egyben azonos tartalom a mervado, illetve nem csak az, ha egy hud sokat volt jelen nyomot hagyhat, nyilvan tenyleg sokat kellene ugy tolni, en nem foglalkozom vele a kelletenel jobban
Servio nagyon jo, tv playere is, kulso hdd is, atmenetileg 4k hdr filmeket azon neztuk, keves a belso halozat, de az nem a tv hibaja
Pc-s playert sztem nyugodtan elfelejtheted, itt nem kamu a "smart tv" jelzo
Tav is nagyon jo, de majd rajossz, en sem adtam meg ennyit tv-ert, de nem banom, megeri az arat - mondjuk 400-at bem adnek erte -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #27814 üzenetére
nagy eséllyel többet adnak el, mint a többi gyártó együtt, nyilván az árak csökkenésével pedig a minőségbeli szórás is megnőtt, azt sem tartom kizártnak, h a többi gyártónak jobb minőségű panelt adnak el, persze drágábban, esetek többségében nem is tudnak az lg oledekkel versenyezni árban, hiába tőlük veszik a panelt
gyakorlatilag a legalapabb q6-ost kaptam volna b8 árán, kettő közül inkább az oled részemről_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ribarszki #27817 üzenetére
színekben tud jobb lenni a qled, valószínűleg gyárilag nem korrekt mindig, az oled meg a feketében és összhatásban, nem tudom mennyi b8 max fényereje, nem is érdekel, hdr-nél "kiveri az ember szemét" az biztos, ami viszont hátrány, h tükör az egész, tehát világos nappaliban biztos nem egy élmény, én sötétben szoktam filmet nézni jellemzően, úgy már nem gond, nappal meg tükörnek használjuk ( :
nem tudom pontosan megfogalmazni, azáltal, h élesen elkülönülnek a kontúrok, nekem egyfajta 3d élményt ad, már észlelem amit más kijelzőknél ne, ha pl a bácsi tengerparton van, és vannak mögötte tárgyak, korrektül látszanak a mélységek is, ez viszont nagyon nagy pozitívum, és az olyan jelenetek, amiknél teljes fekte van a filmben, de feltűnik pl egy arc, és csak az látszik, semmi bevilágítás
tintingről szerencsére nem tudom h mi, így nem zavar (((( : se filmnél, se xboxnál nem volt gondom a képpel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daneel_hu #27822 üzenetére
úgy általábana sötét színekről valóban, élénk színekben tud jobb lenni a qled, de a fekete a legnagyobb érvágás, plazmám nem volt, de itt elmondottakból annak lehetett hasonló a feketéje és színvilága
nekem is egy bajom van a tv-vel..túl kicsi ( : bár lehet lakás váltás lesz, oda meg már 65-ös nem férne be 2m-ről azért elleszünk az 55-össel is valahogy ( :szerk:
és ez maga a panel, smart tv-ből már sok csodát láttam, nemrég volt teszta frame qled-től, amit csekély 600e-ért adnak, edge megvilágítással "extraként", a leírtak alapján maga a tv rendszere is gané a webos-hez képest, persze lenne az az ár amiért megvenném, így viszont nagyon nem bánom h nem a q6-ost vettem, nem kell külön nas sem, htpc sem, szóval aki b8-at venne hajrá, mm-et is ajánlani tudom, korrektek voltak a szállítók, még mondtak valami olyat is, h két héten belül azonnali cseregar van, nem foglalkoztam vele különösebben, szerencsére nem volt rá szükség megtudjam mit jelent ( : 350e-ért is megéri, mostanában még mindig dobálják annyiért sok helyen, sztem szépen lassan majd kifut[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #27939 üzenetére
a matekból kifelejted, h valószínűleg a mo-i tuljadonban levő egy db pl panára jut 10 lg, nyilván a meghibásodái ráta is nagyobb lesz, de sztem ezt már mondták párszor
és azt is, h nem mindenki reflektál ha csak pozitív dologgal találkozik
valószínűleg a minőségi szórás is esett az árak csökkenésével
konklúzió:
te nem veszed mert nem győzött meg, aki akarja igen, csak léccilécci', fejezd már be, utóbbi időben amikor idenézek mindig te a századszor is lefuttatott elméletedet látom, unalmas_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ZsizsiZsozsó #28016 üzenetére
350e-ért korrekt, ahogy nézem, már 1-2 helyen van csak annyiért, azokból ed-t választanám vagy a mall.hu-t
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest