Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunspikey

őstag

válasz HUNgabus #106721 üzenetére

Az a baj, hogy nem adtad meg nekünk a legfontosabb paramétert a megfelelő javaslat megtételéhez, mégpedig azt, hogy mennyi a keret erre a sztorira?

Azt tudni kell, a TV-nél a mérete, az olyan mint a kocsinak a lóerő: 500 lovas lancer evóból hiába szállsz át egy 1.3-as kényelmes full extrác cuccba, minden gázadáskor sírni rííni fogsz. Tudom, mert nekem volt evóm :D

Szóval TV-re fordítva, 150 col után minden csak helyettesítő, rossz vicc lesz akármilyen is a képe. Ez tény. A westend moziból is ha haza mész, azért más....

No, ennek ellenére, keretben fentről- lefelé haladva én ezeket ajánlanám:

Ha OLED:

97" G4 - brutál jó kép- sajnos NEM MLA paneles, de ettől függetlenül a legszebb ekkora OLED - kb 10 milla

83" G4 a legnagyobb MLA paneles OLED - elég jó áron: 1,7M

Ez alatt már törpe lesz - főleg 150" után. Ha tudsz 3 méteren belül ülni akkor még talán talán egy 77G4 vagy QDOLED paneles samu.

Viszont én elgondolkodnék a TCL-en.

Van egyrészt 115 colos x955 - ami már nem akkora visszalépés, hogy komolytalannak nevezzük. Ez brutál fényerővel rendelkezik, iszonyatos mennyiségű mini led van benne emiatt nagyon korrekt a dimmingje és színekben is jókat olvastam róla (habár EU miatt kicsit ki van az amcsi modellhez képest herélve fényerőben a fogyasztás miatt)
    Vagy ugyan ez természetesen van 98" X955 é 85 colos méretben is.

Árak: 115": 8M; 98" baráti 2M, vagy a kicsi 85"-os 1.3-ért

Az biztos - venned kell egy mély levegőt és közelebb KELL ülnöd. De még így is az agyad a szemtengely összetartásból és a szemlencse feszítő izmok állásából tudni fogja, hogy ez már nem az a kávéház...

Én a projektorokhoz teljesen hülye analfabéta seggarc vagyok, de én azt hittem, hogy pl az epson tw9400 azért tud valamifajta értékelhető képet adni és az csak 1 miller, ehhez megveheted a csocsó vásznat... ez totál zsákutca?

[ Szerkesztve ]

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák